krizalit kızz öle şeymi olurr tehlikeli bi gebelik geçirmiosan yasak falan yok bizde öle yani
canım çook geçmiş olsunslm arkadaşlar içinizde belkide en erken ben anne olacaktım maalesef bebeğimi kaybettimlistede ismim duruyor çok duygulandım. 10 gün oldu kürtaj oldum bu 2. bebeğim rabbim yine anne olmayı kısmet etmedi bana. ama allahtan gelen herşeye razıyım. geç olsun yeterki olsun umutla aramaya devam edicem.hepinizi öpüyorum.
mutluyum mutluyum
Allahıma binlerce kere şükürler olsun
bugün tam 12+0 haftaymışım
ense kalınlığı ölçüldü 0,9 mm çıktı
dr oğlumuz olabilir dedi
çok şirin bebk dedi
daha ne olsun kızlar
rabbim sana sonsuz şükürler olsun
mutluyum mutluyum
dr oğlumuz olabilir dedi
çok şirin bebk dedi
daha ne olsun kızlar
yok canım adetime göre zaten öyle olmam gerektiçok sevindim canım! ne kadar önde gidiyormuşsın maşallah...Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah...
teşekkür ederim bitanemsmhsmhciimm çok sevindim gözün aydın olsun demek oğluşun olacak hayırlısı cnmm
çok sevindiim maşallah canım
kızlaaar doktordan geliyorum, dün çok ağrım vardı ya...herşey yolundaymış, bahaneyle minişi de gördüm...kızlar yaaa artık gerçek bir bebeğe benziyor elleri kolları tomurcuk halde...veeee 3,5 cm....kalbi de sakince atıyordu...ağrı da -aklınızda bulunsun- rahimin artık leğen kemiklerinin üzerine çıkmaya başlamasından oluyormuş
slm arkadaşlar içinizde belkide en erken ben anne olacaktım maalesef bebeğimi kaybettimlistede ismim duruyor çok duygulandım. 10 gün oldu kürtaj oldum bu 2. bebeğim rabbim yine anne olmayı kısmet etmedi bana. ama allahtan gelen herşeye razıyım. geç olsun yeterki olsun umutla aramaya devam edicem.hepinizi öpüyorum.
ay ne guzel herkes 3 kılo almıs bense verdım.bende almak ıstıyorum..
selam kızlar naber acayİp baŞım aĞrıyor Çatlıyo adeta ve sol saĞ kasıĞım ara ara aĞrıyor Çok canım sıkkın nİyekİ?
ayneeeen...adam için değil kendim için istiyorum resmen
bi de garibim askerden geldi ve eşi hamile düşünün artık durumunu....
mutluyum mutluyum
dr oğlumuz olabilir dedi
çok şirin bebk dedi
daha ne olsun kızlar
yok canım adetime göre zaten öyle olmam gerekti
ama 8 haftalık gittiğimde dr 7 hafta görünüyo ama normal demişti
şimdi adetime göre aynıyım yani
teşekkür ederim cümlemizin inşallah
benimde 3 hafta önce gittiğimde 7+1 olmam gerekiyodu sata göre .ama ultrasonda 6+3 çıkmıştı. doktor önemli olan o değil sağlıklı olması demişti.bakalım perşembe ne çıkacak. inşallah güzelce gelişmiştir bebişim.
ya kızlar perşembe randevum var. ama korkuyorum böyle olumsuz şeyler duyunca. bazen hamiş değilmişim geliyo. şu bulantılarım da olmasa öle dicem.ya şu perşembe çabucak gelsin de göriyim bebişimi.size de oluyomu böle şeyler. aklınıza kötü şeyler geliyomu bazen. yopksa ben çokmu karamsarım. üffff bazen çok kızıyorum kendime.
ya kızlar perşembe randevum var. ama korkuyorum böyle olumsuz şeyler duyunca. bazen hamiş değilmişim geliyo. şu bulantılarım da olmasa öle dicem.ya şu perşembe çabucak gelsin de göriyim bebişimi.size de oluyomu böle şeyler. aklınıza kötü şeyler geliyomu bazen. yopksa ben çokmu karamsarım. üffff bazen çok kızıyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?