2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
aa amma şanslı bi günmüş krizalit yaa sen çalış çabala olmasın daracık zamanda patt olsun :)

krizalit kızz öle şeymi olurr tehlikeli bi gebelik geçirmiosan yasak falan yok bizde öle yani

yooo benim herşey yolunda, lekem de yok..ama yasakladı..benimkine de yasak dedin mi, ötesine geçmez de geçirmez de, adama neler yapıyorum yok bebişe bişi olmasın diyor..bana kalsa ben yasak masak tanımam...zemuszemuslibido tavanda yani, aslında ilk üç ayda kadınlar istemezmiş ikinci trimesterde coşarlarmış, biz şimdi böyleysek ikinci ve üçüncüyü bilemiyorum...sırnaşık şey

canım çook geçmiş olsun
Allah sabır versin
Allah gönlüne göre versin :Saruboceq:

mutluyum mutluyum
Allahıma binlerce kere şükürler olsun
bugün tam 12+0 haftaymışım
ense kalınlığı ölçüldü 0,9 mm çıktı
dr oğlumuz olabilir dedi
çok şirin bebk dedi
daha ne olsun kızlar
rabbim sana sonsuz şükürler olsun

çok sevindim canım! ne kadar önde gidiyormuşsın maşallah...Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah...

smhsmhciimm çok sevindim gözün aydın olsun demek oğluşun olacak hayırlısı cnmm

çok sevindiim maşallah canım

çok sevindim canım! ne kadar önde gidiyormuşsın maşallah...Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah...
yok canım adetime göre zaten öyle olmam gerekti
ama 8 haftalık gittiğimde dr 7 hafta görünüyo ama normal demişti
şimdi adetime göre aynıyım yani
teşekkür ederim cümlemizin inşallah

smhsmhciimm çok sevindim gözün aydın olsun demek oğluşun olacak hayırlısı cnmm
teşekkür ederim bitanem
dr bana ikili testi yaptırmak istiyomusun dedi
ense kalınlığı 0,9mm çıktı iyi dedi
bence gerek yok dedi
bide aldırıcanmı falan dedi bende ense kalınlığına göre yaptırmayı düşünüyodum gerek yok dedim
iyi yapmışmıyım

çok sevindiim maşallah canım

teşekkür ederim bitaneciğim sağolasın
baksana erkeklerden açtık topiği hayrolaopuyorumnanaktan

bir ogluş daha geliyor desenize tebrikler smsh..
ben dr sormayı hep unutuyorum ama riskli bir durum yok ama eşim manevi olarak istemiyo bebek görüyo gibi geliyomuş:))bende bunu leylek getirmedi herhalde dedim...tık yookk anlıcanız:)))perşembe sorayım bari dr unutmadan serbestmi diyezemuszemus

canım çok sevindim. bak için de rahatlamış oldu.bebişini de gördün ne güzel.benim d eperşembe günü randevum var. ama korkuyorum. bişey yoktur dimi. bazen hamiş değilmişim gibi hissediyorum kndimi.

canım senin adına çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda sana sağlıklı hayırlı bi evlat daha nasip etsin.

ay ne guzel herkes 3 kılo almıs bense verdım.bende almak ıstıyorum..

sorma canım ya bende aynı kilomdayin yemek yiyince. açken daha zayıfım 1- 1,5 kilo kadar. ama bulantılar işte. yedirmiyo. normalde iştahlıyımdır.

selam kızlar naber acayİp baŞım aĞrıyor Çatlıyo adeta ve sol saĞ kasıĞım ara ara aĞrıyor Çok canım sıkkın nİyekİ?

benim de bazen başım ağrıyo. belim ağrıyo ara aara da. ama genelde hepimizde oluyo sanırım takma oyüzden kafana canım.

ayneeeen...adam için değil kendim için istiyorum resmen
bi de garibim askerden geldi ve eşi hamile düşünün artık durumunu....

ya bizim doktor da cinsellik konusunda bişey demedi.ama ben korkuyorum bebişim içimdeyken ya bişey olursa diye. yoksa kocişimi özledim yani.

çok sevindim canım sorun çıkmadığına. hep oğlan haberi alıyoruz hadi bakalım. bi sürü yakışıklı gelicek yani. ben de hiç farketmez diyorum. sağlıklı olsun da ama erkek olmasını da istiyo bir yandan içim 8 ay önce babamı kaybettim. adını vermek istiyorum. oğlum olursa deniz kemal koyucam adını Allah nasip ederse.

ya kızlar perşembe randevum var. ama korkuyorum böyle olumsuz şeyler duyunca. bazen hamiş değilmişim geliyo. şu bulantılarım da olmasa öle dicem.ya şu perşembe çabucak gelsin de göriyim bebişimi.size de oluyomu böle şeyler. aklınıza kötü şeyler geliyomu bazen. yopksa ben çokmu karamsarım. üffff bazen çok kızıyorum kendime.

dr bana ilişki az olsun dedi
ama kızlar ben öğrendiğimden bu yana yapmıyoruz zaten
eşim bebek psikolojisinde

ne diyorsun sweetbaby...aklıma her gün başka kötü şeyler geliyor ve buradaki bir çok kişi de böyle, kötü bir haber de bile dağılıyoruz, senin hissettiğin tabiiki normal..hem mide bulantının olması sana içeriden işaret annesi, ben buradayım diyor...hiç üzülme, inşallah hepimiz mutlu sona ulaşacağız, riskli dönemin çoğunu geride bıraktık...perşembe de çabuk gelir merak etme.a.s.

canım inan bende öyleydim
içini ferah tut
iyi haberler alacaksın :Saruboceq:

smhsmh çok güzel haberlerle geldin canım hoşgeldin :teytey:
adetinle uyumluymuş gelişimi maşallah
cinsiyetinide gösterdi he afferin ona
hadi darısı başımıza

kızlar dr bana
MAGNESIUM TOZU VERDİ
ağrım olursa iç diye
megadyn vitamin
ve
gyno ferro sanol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…