geçmiş olsun essmeraldacım...
tuzu kesinlikle azalt zaten fazla tuzlu normal hamilelerede zaralıymış bende çok tuzlu yiyen biri olarak çok zorlanıyorum...
ever sayın seyirciler pröfösör uzman sivri biber konustuu sositososito sositososito
bacım ne demişler 3 beyazdan uzak tur seker un tuz
bol bol meyve yiyin tam zamanı kayısı seftalii kiraz
yiyin bol bol
kışın istesenizde bulamıcanız
yada heriflere aratcanızzz :umursamaz:
ben yanımda 2 kilo meyve getiriyom
benim herif yakında iflas eder kanımca kafamçokkarıştı
sağolun kızçelerim, bugün daha iyiyim :dance: sizler nasılsınız bakem...ooo benim kıza damat adayları sıralanıyooorr...seçenek bol Allahıma bin şükür hihoyyyt
kızlar bi de tatilimiz belli oldu, 2 hafta sonra yoldayım inş...yolda perperişan olur muyum ki diye düşünüyorum, arabayla gidiyoruz çünkü...ama 11 haftalık olucaz, o zaman bişeyim kalmaz herhalde...
ayy ne güzel bende gitmek istiyorum mafoldumben
ama bu sene gidemicez galiba
ahh şu paranın gözü cıksın ne diyim
hala yarım maaş veriyorlar :gitme:
mutlaka doktorunla görüş canımo senin durumuna göre git yada gitme der zaten
senin herif daha iflas etmedi mi???
aa...çok enteresan.....bukadar yemeye hem de...
sağolun kızçelerim, bugün daha iyiyim :dance: sizler nasılsınız bakem...ooo benim kıza damat adayları sıralanıyooorr...seçenek bol Allahıma bin şükür hihoyyyt
kızlar bi de tatilimiz belli oldu, 2 hafta sonra yoldayım inş...yolda perperişan olur muyum ki diye düşünüyorum, arabayla gidiyoruz çünkü...ama 11 haftalık olucaz, o zaman bişeyim kalmaz herhalde...
ever sayın seyirciler pröfösör uzman sivri biber konustuu sositososito sositososito
bacım ne demişler 3 beyazdan uzak tur seker un tuz
bol bol meyve yiyin tam zamanı kayısı seftalii kiraz
yiyin bol bol
kışın istesenizde bulamıcanız
yada heriflere aratcanızzz :umursamaz:
ben yanımda 2 kilo meyve getiriyom
benim herif yakında iflas eder kanımca kafamçokkarıştı
bu topiğe gelenin utanma duyguları köreliyor galiba zemuszemus hemm yalan mınan krizalit utanmıyon mu nan :kedi:
az yisen gidersen juli bacı :1hug: senin boğaz masrafınla hawai adalarına bilem gidilirşakkıdı
günaydın canım a.s.günaydın 2010 en güzel annişleri nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
gözün aydı aramıza hosgeldinselam kızlar bende muhtemel doğum tarıhımızı bıldıreyım bu topiğe yenı gectım :)13 ocak2010 muhtemel doğum tarıhımız şuan 11. haftamızdayız pıtpıtlarımız duyuldu çok şükür opuyorumnanaktan
bişey olmaz canım ya ben afta sonu taa balıkesire ordan bursaya gittim bişicik olmadı....
ilk aylarda hamileliğimi bile bilmezkene izmir+manisaya gittim gene bişi olmadı
1 ay öncede giresuna gittim gene olmadı.....
sen kendini koru allahın zniyle bişi olmaz deppocum...opuyorumnanaktan
öhöm öhöm
hehe bu zaman kadar iflas etmemesi tuhaf zaten.....:sm_cool:
bende yanımda karpuz taşıyom herkes dalga geçito benle en favori meyvem nektari.....:kedi:
selam kızlar
akşam doktoruma gittim ve cinsiyet tahminimizi yaptı %51 erkekmiş eğer gördüğüm kordonu değilse dedi:lepi::lepi: julicim kendi tahminini tutturamadın ama benimkini tutturdun gözüküyor eğer değişiklik olmazsa
ayy ne güzel bende gitmek istiyorum mafoldumben
ama bu sene gidemicez galiba
ahh şu paranın gözü cıksın ne diyim
hala yarım maaş veriyorlar :gitme:
mutlaka doktorunla görüş canımo senin durumuna göre git yada gitme der zaten
eli kulağınla betişş ha etti ha edecek :sinifsinif:
napsın adam karıda var çanakkale boğazı gibi boğaz 5 dk boş durmuyoki zemuszemus
günaydın 2010 en güzel annişleri nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
selam kızlar
akşam doktoruma gittim ve cinsiyet tahminimizi yaptı %51 erkekmiş eğer gördüğüm kordonu değilse dedi:lepi::lepi: julicim kendi tahminini tutturamadın ama benimkini tutturdun gözüküyor eğer değişiklik olmazsa
günaydın canım a.s.
gözün aydı aramıza hosgeldin
saa bişi olmazki zaten
mübarek taş değil dağ gibisin zemuszemus
koca karpuzu nası tasıyon beyaaa
boşuna demiyon işte dağ gibisin die
aman nazar boncuu iliştireyim:roflol:
amaaaamiin tebrik ederim
yaww 3 te iki yaptım bak
smhsmişimde tutturdum
yok yok benim kızz
doktor bi ay sonra dicek a kordonmuşzemuszemus
bişey olmaz canım ya ben afta sonu taa balıkesire ordan bursaya gittim bişicik olmadı....
ilk aylarda hamileliğimi bile bilmezkene izmir+manisaya gittim gene bişi olmadı
1 ay öncede giresuna gittim gene olmadı.....
sen kendini koru allahın zniyle bişi olmaz deppocum...opuyorumnanaktan
yawru kuşum inşallah dediğin gibi olur...2 haftadır hayatım zehroldu ya o bakımdan didiydim. benim doktorda o tarihlerde gidiyo, gitmeden bi yakalamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?