zuckercim, bihtercim hoş geldiniz...:1hug:
julicim ben benimkini hatırlamıom iyi mi? oysaki ne çok isterdim aşk meyvemizin ne zaman meydana geldiğini bilmeyi :asigim: o nedenle krizaliti kıskanmış olabülürüm :kedi:
ay kesin erkek yılı kesin.....
hadi gözün aydın canım
bu juliii tuturuyo sandımca julii banada yap bakem bi tahmin.......
:umursamaz:
allama şükür taş gibiyim taşşş koca karpuzu taşımıyom laaa kesip kesip getiriyom eşim adımı karpuz canavarı taktı....:umursamaz:
kızım baaada yap bakem bi tahmin:umursamaz:
biri banaa şişkomu dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mymeka:
ne hasetsin bacım yaaa zemuszemus
bende hatırlıyorum soğuk bir gündü günlerden cumartesiydi
yer tekirdağ kaydirigubbakcemile3 ama aşk meyvemiz kendi evimizde meydana gelmedi kafamçokkarıştı
zuckercim, bihtercim hoş geldiniz...:1hug:
julicim ben benimkini hatırlamıom iyi mi? oysaki ne çok isterdim aşk meyvemizin ne zaman meydana geldiğini bilmeyi :asigim: o nedenle krizaliti kıskanmış olabülürüm :kedi:
ne hasetsin bacım yaaa zemuszemus
bende hatırlıyorum soğuk bir gündü günlerden cumartesiydi
yer tekirdağ kaydirigubbakcemile3 ama aşk meyvemiz kendi evimizde meydana gelmedi kafamçokkarıştı
ver 50 kaaat sölüyüm kaydirigubbakcemile2
ben ticarete basladım tosunum fotolarını satıyorum bakma 50 tl satınma 250 tl
akşam dedesiyle babannesine gösterdim 100 kaaatt allah bereket versin kısa günün karıı kaydirigubbakcemile5
ben de cinsiyet tahmini istiimm...malımı mülkümü ortaya koymaya hazırım.
cnm eşinin senin dogum tarihlerini gün ay yıl olarak yaz
vede satını yaz ben bi bakim sanaaazemuszemuszemuszemus
cnm eşinin senin dogum tarihlerini gün ay yıl olarak yaz
vede satını yaz ben bi bakim sanaaazemuszemuszemuszemus
12.07.1982 Ben
08.02.1978 eşim
24.04.2009 sat
selam kızlar
akşam doktoruma gittim ve cinsiyet tahminimizi yaptı %51 erkekmiş eğer gördüğüm kordonu değilse dedi:lepi::lepi: julicim kendi tahminini tutturamadın ama benimkini tutturdun gözüküyor eğer değişiklik olmazsa
yaa ama ben de isterim cinsiyet tahmini delikafadulden
karşılığında öğle yemeğimi ve bonibon şekerlerimi verebilirim ne dersinvereliniortak
aşk olsun tatlım bu sadece bir hesaplamayla yapılan tahmin sende yaz tarihleri sanada bakim:)))
onlarıda sen yee bebişin yesin annesi:)))zemuszemuszemuszemus
cnm erkek 4 yılda kadında 3 yılda bir kanı tazelenirmiş ona göre
senin eşinin
82 78
85 82
88 86
91 90
94 94
97 98
00 02
03 06
06 10
09
çıkıyo ama senin dogum tarihine göre 2009 un 7.ayında tazeleniyor eşinde en son 2006 2. ayda tazelenmiş ama senin 2006 7. ayda tazelediğin için en son taze kan sende o yüzden kızın olma olasılıgı yüksek:):CüvCüv:
teşekkür ederim melankoliciimm, ya ben hep kız hissediyorum zaten...hatta rüyamda gördüm bile kuzumu a.s bide bence kız çocuğunun hamileliği zor geçiyor, dikkat ediyorum hep midesi bulananlar kız oluyo, rahat geçirenler erkek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?