evet onu düşünmüşdüm hani farklı bişi ya bebğe zarar veririmi fln diye katkı maddesi varmı yokmu fln tereddüt etmiştim deneyim bi
normalde süt hastası biryim tiksinmedimde
zaten yeteri kalsiyum almazsak zararı bize annecikler bebekler bzm vücudumuzdan karşılıycak ihtiyaçlarını doğumdan sonra olan bzm dişlerimize ve kemiklerimize olcak
drum bana günde 2 brdk iç dedi sizlere:CüvCüv:
göğüs çatlamaları için acil önlem almak lazım kızlar.
kuzenimin göğüsleri 4. gebelik ayında çatladı.. uçları hem de çatladı.
ve bebeği doğduğunda, 4-5 ay boyunca kanlı süt emzirdi.. ağlaya ağlaya emzirdi hep.
sonra bebeğin emme zamanları düzene girmeye başlayınca ilaçlar-kremler falan sürdü - azıcık toparlandı. şimdi 9 aylık bebeği.. hala emiyor sığa deli gibi. göğüsleri bitti tükendi..
yulaf özlü ve e vitamini içeren kremler önerdi benim doktorum mesela göğüslerim için... lierac diye bişey var ama onu sadece karnıma ve göğüs dışındaki yerlere sürücem. göğüslere lierac ve benzeri sıkılaştırma toparlama özellikli kremler sürmeyecekmişim.
aklınızda olsun.
aloe veralı ürünler kullanılmayacak.. onu da unutmayın.. aloe vera, erken dönem düşüklere sebep olabildiği gibi, kasılmalar sebebi ile ölü doğumlara da sebep olabiliyormuş.
aman ha..
yulaf özlü ve e vitamini içeren kremler önerdi benim doktorum mesela göğüslerim için... lierac diye bişey var ama onu sadece karnıma ve göğüs dışındaki yerlere sürücem. göğüslere lierac ve benzeri sıkılaştırma toparlama özellikli kremler sürmeyecekmişim.
aklınızda olsun.
aloe veralı ürünler kullanılmayacak.. onu da unutmayın.. aloe vera, erken dönem düşüklere sebep olabildiği gibi, kasılmalar sebebi ile ölü doğumlara da sebep olabiliyormuş.
aman ha..
kalbi durmuş meleğimin ikinci yavrumunda hiç kalbinin attığını göremedik zaten...şuan karnımdalar ve yaşamıyor yavrularım....8 aftalıktı kuzularım....içim yanıyor allah kimseye yaşatmasın....ocak annesi olacaktım...ama kısmet değilmiş...
kalbi durmuş meleğimin ikinci yavrumunda hiç kalbinin attığını göremedik zaten...şuan karnımdalar ve yaşamıyor yavrularım....8 aftalıktı kuzularım....içim yanıyor allah kimseye yaşatmasın....ocak annesi olacaktım...ama kısmet değilmiş...
aaman allahım ya... ikiz miydiler? yasemin... allah yardımcın olsun arkadaşım.. çok üzüldüm inanki..
canım benim, ne ddesek boş şimdi sana, acıyor için mutlaka. ama sakin ol.. kendine dikkat et...
yaşttı arkadaşlar rabbim ikici kez bu acıyı ilk meleğiminde kalbi durmuştu tam bu haftalarda....genetik inceleme başlatacağım...ne olursa olsun anne olmak istiyorumallahın izniyle....rabbim sizin bebeklerinizi ve sizi korusun....
yaşttı arkadaşlar rabbim ikici kez bu acıyı ilk meleğiminde kalbi durmuştu tam bu haftalarda....genetik inceleme başlatacağım...ne olursa olsun anne olmak istiyorumallahın izniyle....rabbim sizin bebeklerinizi ve sizi korusun....
canım geçmiş olsun.Allah sana böle bi acı yaşatmasın bidaha sana ve kimseye.ilk gittiğinizde kalp atışını duyamamışmıydınz canım. niye böle bişey oldu acaba.ya Allah en kısa zamanda tekrar sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin canım.
allah dayanma gücü versin çok üzüldüm
umarım incelemenin sonucu iyi çııkarda sende kısa sürede bu duyguyu tkrar tadrsın hamileleiğin sonuna kadr iyi gider bi dahaki sefere