2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar topiğinizi yeni gördüm hayırlı olsun bebkleriniz. inşallah hepiniz rahat bir hamilelik geçirirsiniz ve yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız güzel anneler

canım rahim büyümeye başladıkça bacaklara bağlı olan sinirlere baskı yapıo başlarda sonra olmaz merak etme

canım cok gecmiş olsun cok üzüldüm
rabbim bir daha yasatmasın insallah

benim göğüslerimde cok problemli catlamaya basladı normalde banyoda bebe yağı sürüyorum ama doktora gidip bi krem almak lazım

akşam göğüslerim cok yandı üstüm cıplak uyuduk hiç bişi değdiremedim
yaww bi bu eksikti zaten :umursamaz:

günaydın şeker anneler şeker bebişler nasılsınız bakalım
bizim gene başladı bulantılarımız 3 gündür her sabah kötüyüz
herkes bişi dio bebek oynamaya başladıysa bulantı yapar diolar
yada bebek kızsa saçlanıyordur diolar ayyy tek geçsinde ben bişi istemiom
gene iştah felan kalmadı açım ama yemek yiyemiyorum

canım yataktan kalkmadan leblebi at ağzına iyi gelir :CüvCüv:

Canım yaa çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demek ki...En yakın zamanda sana da sağlıklı bir yavru nasip olur inşallah ...

kızlar topiğinizi yeni gördüm hayırlı olsun bebkleriniz. inşallah hepiniz rahat bir hamilelik geçirirsiniz ve yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız güzel anneler

teşekkür ederiz çiçek arkidişim a.s. Amin diyorum herkesin adına :asigim:

canım dr.kağan kocatepe bulantıların bebeğin saçıyla falan ilgisi omadığını söylmişti, tamamen hormonal, geçecek inşallah ya sabıır...dün akşam ben de bulantıyla yattım ama sabah kalktığımda nispeten iyiydim...bi de demir hapı almak zorundayım, o da fena yapıyo :a015:

herkese günaydın yaseminede allah sabır verssin inşallah bende öle bir kayıp yasadım çok zor allah kimseye yasatamasın.ee nasılsınız nasıl gidiyor hayat.ben sadece kilo alıyorum yoksa hamilemiyimd egilmiyim hiç anlamıyorum valla.

günaydın julicim, nasıl gidiyor?

nası olsun yaww geldik yine işe :umursamaz:
evde olup bacanaklarımı uzatsam şülee ne güzel olurdu zemuszemus
sen nasılsın deppoşumm

hepicinize günaydın beyawwww zemuszemus

herkese günaydınn
önce tatlı bebeişlere sonra güzel annelerine
sersem gibiyim gece 4 te uyanmıştım tuvalete gidip su içtim geri yattım ve midem kazınmaya başladı yemiycem diye inat ederken tabi açlık ağır bastı kalktım yedim uykum kaçtı derken kalktım şimdi sersem gbiyim.
dün ilk defa yemek yapmayı denedim. o soğan ne feci birşeymiş doğradım 1 saate kadar sürekli soğan suyu yuttum sanki kavurmak ayrı bir dert. Allah yardımcısı olsun bütün bulananların

bebeini kaybeden birini okudum çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah iyi olsun bütün bebeişler

akşam rüyamda bebişimi gördüm ama kızdı
pembe bant takmısım basına emziriyordum
2 günlükmüş cokur cokur emiyodu yaa cok hos bi duyguydu
sonra boğulcak die korktum bıraktım

günaydın...
bugün kontrolümüz var 2de...türkan hanım bekliir...
çok gerginim...inşallah iyi olur herşey...
inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…