kızlar topiğinizi yeni gördüm hayırlı olsun bebkleriniz. inşallah hepiniz rahat bir hamilelik geçirirsiniz ve yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız güzel anneler
kalbi durmuş meleğimin ikinci yavrumunda hiç kalbinin attığını göremedik zaten...şuan karnımdalar ve yaşamıyor yavrularım....8 aftalıktı kuzularım....içim yanıyor allah kimseye yaşatmasın....ocak annesi olacaktım...ama kısmet değilmiş...
göğüs çatlamaları için acil önlem almak lazım kızlar.
kuzenimin göğüsleri 4. gebelik ayında çatladı.. uçları hem de çatladı.
ve bebeği doğduğunda, 4-5 ay boyunca kanlı süt emzirdi.. ağlaya ağlaya emzirdi hep.
sonra bebeğin emme zamanları düzene girmeye başlayınca ilaçlar-kremler falan sürdü - azıcık toparlandı. şimdi 9 aylık bebeği.. hala emiyor sığa deli gibi. göğüsleri bitti tükendi..
günaydın şeker anneler şeker bebişler nasılsınız bakalım
bizim gene başladı bulantılarımız 3 gündür her sabah kötüyüz
herkes bişi dio bebek oynamaya başladıysa bulantı yapar diolar
yada bebek kızsa saçlanıyordur diolar ayyy tek geçsinde ben bişi istemiom
gene iştah felan kalmadı açım ama yemek yiyemiyorum
kalbi durmuş meleğimin ikinci yavrumunda hiç kalbinin attığını göremedik zaten...şuan karnımdalar ve yaşamıyor yavrularım....8 aftalıktı kuzularım....içim yanıyor allah kimseye yaşatmasın....ocak annesi olacaktım...ama kısmet değilmiş...
kızlar topiğinizi yeni gördüm hayırlı olsun bebkleriniz. inşallah hepiniz rahat bir hamilelik geçirirsiniz ve yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız güzel anneler
canım dr.kağan kocatepe bulantıların bebeğin saçıyla falan ilgisi omadığını söylmişti, tamamen hormonal, geçecek inşallah ya sabıır...dün akşam ben de bulantıyla yattım ama sabah kalktığımda nispeten iyiydim...bi de demir hapı almak zorundayım, o da fena yapıyo :a015:
herkese günaydın yaseminede allah sabır verssin inşallah bende öle bir kayıp yasadım çok zor allah kimseye yasatamasın.ee nasılsınız nasıl gidiyor hayat.ben sadece kilo alıyorum yoksa hamilemiyimd egilmiyim hiç anlamıyorum valla.
herkese günaydınn
önce tatlı bebeişlere sonra güzel annelerine
sersem gibiyim gece 4 te uyanmıştım tuvalete gidip su içtim geri yattım ve midem kazınmaya başladı yemiycem diye inat ederken tabi açlık ağır bastı kalktım yedim uykum kaçtı derken kalktım şimdi sersem gbiyim.
dün ilk defa yemek yapmayı denedim. o soğan ne feci birşeymiş doğradım 1 saate kadar sürekli soğan suyu yuttum sanki kavurmak ayrı bir dert. Allah yardımcısı olsun bütün bulananların
bebeini kaybeden birini okudum çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah iyi olsun bütün bebeişler
akşam rüyamda bebişimi gördüm ama kızdı
pembe bant takmısım basına emziriyordum
2 günlükmüş cokur cokur emiyodu yaa cok hos bi duyguydu
sonra boğulcak die korktum bıraktım