yaşttı arkadaşlar rabbim ikici kez bu acıyı ilk meleğiminde kalbi durmuştu tam bu haftalarda....genetik inceleme başlatacağım...ne olursa olsun anne olmak istiyorumallahın izniyle....rabbim sizin bebeklerinizi ve sizi korusun....
gerilme betty, gerilme.. kuzuyu da germe :)
her şey iyi olacak elbette.
gidin gelin.. haberlerinizi bekliyoruz.. neresi oynuyor? takla atıyor mu? nasıl oluyormuş onu öyle görme duygusu :))
günaydınnnnn...
az önce dr dan geldim... aslında 2 hafta sonra gitmem gerekiyodu ama dayanamadım....
bebişim büyümüş, 23 mm olmuş, nasıl oynuyo, görseniz. poposunu yukarı kaldırıp duruyo... çok güldük eşimle.. dr maşallah çok hareketli olacak dedi :)
ayyyy... çokkk mutluyum....zemuszemus
Ya kızlar kalbi durmuş, bebeğim ölmüş haberlerine çok üzülüyorum ben:gitme:
Acaba benim bebeğim yaşıyo mu şu anda:gitme:
nasıl anlarız ki bunu
doktora gitmeme de daha 3 hafta var
bebeğimizin kalbi dursa bunu hiçbi şekilde anlayamaz mıyız kendimiz:sinifsinif:
bide akşam arabayla uzak bi yere gittik
yollarda bozuktu
bugünde karnıma ağrılar giriyo
acaba bebeğime bişey olmuş mudur
aynı korku bendede çok oluyo o yüzden koşturudum.dr a.. daha önce kalbi dürduğu için düşürdüm o yüzden her şeyde korku yaşıyorum... aslında akşam eşimle konuştuk, dinleme cihazları varmış, kalbini dinleyebilyomuşuz, ondan mı lasak dedik? çünkü ben acayip korkular yaşıyorum:kedi:
kalbi durmuş meleğimin ikinci yavrumunda hiç kalbinin attığını göremedik zaten...şuan karnımdalar ve yaşamıyor yavrularım....8 aftalıktı kuzularım....içim yanıyor allah kimseye yaşatmasın....ocak annesi olacaktım...ama kısmet değilmiş...
buyrunnnnnnnnn bendeniz normal doğurmak istiyorum
insallah bi problm olmazda normal doğum yapıveririmkaydirigubbakcemile5
napcam kızım sezaryanı
gel çatır çatır doğuralım zemuszemus
valla bende yapamam heralde gerçi doğumhanedeki ebe arkadaşların benim için hain planları var beni koltuğa bağlayıp zorla normal doğurtcaklarmış delikafadulden ağrı eşiğim çok yüksekmiş benim sen kesin normal doğurabilirsin diolar ama ben istemiom yaa banane hem benim doktorum akıllı kadın sez. olur dio sırnaşık şey
benim ikiz olduğu için sezeryan olacak büyük ihtimalle,ama tek olsaydı da ben yine sezeryan olurdum sanırım,çünkü taa eskiden beri normal doğum korkusu var bende,öyle spinal,epidural falanda olamam,bilincim açıkken beni kestikleri düşüncesine bile tahammül edemiyorummafoldumbenbayıltsınlar beni alsınlar kuzuları,aslında anestezi fobimde var,sırf bu yüzden yıllardır,safra kesesi ameliyatı olmayı reddediyodum,bu kadar fobi içinde o bebkleri nası doğuracaksam ben:kedi:
aslında bende normal isterim ama
şu rahim sarkması falan oluyo diyolar ya ilerde:sinifsinif:
bide idrarını tutamıyolarmışkaydirigubbakcemile3
ondan tırsıyom