2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

ah canım.. allah sabırlar versin inşallah.. yeniden yaşatmasın bu acıyı.
sağlıkla yeniden gebe kalıp, kucağına aldığını görürsün inşallah.

tam bu haftalarda derken.. kaçıncı haftaları kastetiyorsun yasemincim?

kızlar nasılsınız. perşembeye az kaldı.doktorla randevum var.umarım bi sorun olmadan bebişimi görürüm.

hiçbir sorun olmayacak.. merak etme. el sallayacak sana ekrandan :)

günaydın...
bugün kontrolümüz var 2de...türkan hanım bekliir...
çok gerginim...inşallah iyi olur herşey...
inşallah...

gerilme betty, gerilme.. kuzuyu da germe :)
her şey iyi olacak elbette.
gidin gelin.. haberlerinizi bekliyoruz.. neresi oynuyor? takla atıyor mu? nasıl oluyormuş onu öyle görme duygusu :))

aaaaa.. çatlayacağım ben artık kesin. bizim de 9. haftamıza başladık.. 8+2 olduk bugün.. sen tam kaç haftalıkken gördün canım? +kaç yani :)

allah korusun..
şu ilk cümlen.. kalbini hoplattı. sana da oldu sandım.

bacım, öyle zırt pırt dinlemek olmaz.. o zaman paranoyak olursun..

ama steteskop fikri bana da yakın geliyor.. 12. haftadan sonra karnımıza dayayıp dinleyebilecekmişiz sanırım.. ne yapsakki?

biliyoz adaş oğlan olcanıdaa
niese kız girdi yine rüyama opuyorumnanaktan

ögrendinmi cinsiyetini benimde rüyama kız giriyo canım hep kızdı hem kız.kafamçokkarıştı

bugünde dediler rüyamda kızın olacak die..kız resmi gösterdiler..zemuszemus

:lepi:
rüyalar ters çıkar..

hadi bakalım
seninde oğluş geliyor galiba kaydirigubbakcemile5

üç gündür kahvaltı yapabiliyorum .hayatta en sevdiğim şeylerden biriydi uzuuuuun uzuuun kahvaltı keyfi ,ama bi buçuk aydır yapamıyodum bu bulantılar yüzünden:içelim:

bulantım 9 cu hafta kendiliginden azaldı bitti.artık yemek yapabiliyorum.zemuszemus

çok üzüldüm canım,Allah sabır versin,umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalıp,sağlıkla alırsın bebeğini kucağına:Saruboceq:

ben iki kez sezeryan oldum e mecburen bu da sezeryan zaten normal doğumdan da çok korkuyodum

sen benden 1 gün öncesin
benden önce doğurcansırnaşık şey
kızlar normal doğum yapmak isteyen var mı aranızda
ben yapamam kesinlikle

benimki sezaryan 8 yıl oldu ama normal daha saglıklı bence..imkanınz varsa normal yapın benden tavsiye.

ben varislarımı aldırmak için sezaryan oldum kasıklarda varis oluştu gebelikte..:sinifsinif:

sen benden 1 gün öncesin
ben yapamam kesinlikle

buyrunnnnnnnnn bendeniz normal doğurmak istiyorum
insallah bi problm olmazda normal doğum yapıveririmkaydirigubbakcemile5
napcam kızım sezaryanı
gel çatır çatır doğuralım zemuszemus

sen benden 1 gün öncesin
ben yapamam kesinlikle

valla bende yapamam heralde gerçi doğumhanedeki ebe arkadaşların benim için hain planları var beni koltuğa bağlayıp zorla normal doğurtcaklarmış delikafadulden ağrı eşiğim çok yüksekmiş benim sen kesin normal doğurabilirsin diolar ama ben istemiom yaa banane hem benim doktorum akıllı kadın sez. olur dio sırnaşık şey

en saglıklısı ve güzeli normal dogum...
komşularım var hemşire normal dogurdular..zemuszemus

ben sezaryan oldugumda normal dogum yapanlar ertesi gün çıktı ben 3 gün hastanede kaldım..

farkı anlayın ertesi gün kadın süslendi püslendi çıktı hastanaden bende daha belimi kaldıramadım.:sinifsinif:

sen benden 1 gün öncesin
ben yapamam kesinlikle

benim ikiz olduğu için sezeryan olacak büyük ihtimalle,ama tek olsaydı da ben yine sezeryan olurdum sanırım,çünkü taa eskiden beri normal doğum korkusu var bende,öyle spinal,epidural falanda olamam,bilincim açıkken beni kestikleri düşüncesine bile tahammül edemiyorummafoldumbenbayıltsınlar beni alsınlar kuzuları,aslında anestezi fobimde var,sırf bu yüzden yıllardır,safra kesesi ameliyatı olmayı reddediyodum,bu kadar fobi içinde o bebkleri nası doğuracaksam ben:kedi:

aslında bende normal isterim ama
şu rahim sarkması falan oluyo diyolar ya ilerde:sinifsinif:
bide idrarını tutamıyolarmışkaydirigubbakcemile3
ondan tırsıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…