2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
sen benden 1 gün öncesin
benden önce doğurcansırnaşık şey
kızlar normal doğum yapmak isteyen var mı aranızda
ben yapamam kesinlikle

ya ama sezaryen nomal doğumdan daha acı verici.....mafoldumben

bulantım 9 cu hafta kendiliginden azaldı bitti.artık yemek yapabiliyorum.zemuszemus

bende canım hemde yaptığımı yiyebiliyorum...:lepi:

ben iki kez sezeryan oldum e mecburen bu da sezeryan zaten normal doğumdan da çok korkuyodum

çok kötü bi durum....:umursamaz:

benimki sezaryan 8 yıl oldu ama normal daha saglıklı bence..imkanınz varsa normal yapın benden tavsiye.

ben varislarımı aldırmak için sezaryan oldum kasıklarda varis oluştu gebelikte..:sinifsinif:

kesinlikle normal doğum olmak istiyorum ben sezeryanın acısına katlanamayacağımı düşüüyorum......:umursamaz:

buyrunnnnnnnnn bendeniz normal doğurmak istiyorum
insallah bi problm olmazda normal doğum yapıveririmkaydirigubbakcemile5
napcam kızım sezaryanı
gel çatır çatır doğuralım zemuszemus

aynen julişim hem normal doğumda kadının bedeni biyolojik olarak 10 yaş yenileniyormuş ne yapalım sezeryanı değilmi ama?opuyorumnanaktan

ayyyyyyy ne güzel aslında normal doğum yapmak istiyorum ama ikiz olsa katlanırdım...opuyorumnanaktan:asigim:

adı üstünde zaten
normal doğum normali budur
bir problem olmadığı sürece yasak zaten sezeryan ama doktorlar yapıyor işte

canım göznaydın çok sevindim ya. inşallah hep böyle güzel haberler alalım bebeişlerimizden maşallah canım kuzuna

canım kurma böyle kafanda bırakın eve alet almayıda madem o kadar rahatsz oluyosunuz gidin 2 haftada birdoktora doktor gelmemi diyo bi doktor daha bul kendine 15 gün arayla bi birine git bi diğerine. bebeklerinizi sıkmayın ne olur böyle kurarak tehlike her zaman var bebek bu ama elden gelecek bişeyde yok dua edip kendimize iyi bakıcaz

sen benden 1 gün öncesin
benden önce doğurcansırnaşık şey
kızlar normal doğum yapmak isteyen var mı aranızda
ben yapamam kesinlikle

bende normal doğum istiyorum
annem doğum yaptı ne dikişi oldu ne sancısı doğumdan 2 saat sonra ayaktaydı
bebeğin anneye en çok ihtiyacı olduğu süreç kucağıma başkası verecek yatıracak aman inşllah bi sorun olmazda normal yaparım
arkadaşım sezeryan yaptı 4. gün sonra gittim yanına kız hala zor oturuyo zor kalkıyoi ne öksürebiliyo ne hapşırabiliyo

çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım çok şükür eşin iyi birşey olmamış

geçmiş olsun canım aman eşine bişey olmamışya allah korumuş....
bebeğin iyidir inşallah.....:asigim:

iyi dileklerimle canım:kedi:

Merhaba şekerler ,
Balıkesirden dün geldim .Orada doktora gittim bebişim umdugumuzdan daha küçükmüş geç döllenme olmuş dedi doktor. Yani ben artık subat annesiyim allah izin verirse 6 şubatta bebişim kucagımda olacak.Daha benm bebeğim 1.17 cm cik , kalp atışlarını da duydum inşallah bir ömür boyu hep öyle atar minik kelebeğimin kalbi.
Miğde bulantılarım cok fazla hiç bişey yiyemiyorum. Doktor hanm katı gıdalar tüketmemi söledi ögünü kurtar şimdilik yeter bizim için dedi. Eger günde 3 defa dan fazla kusarsan seni hastaneye yatırıım dedi.
Bebegim bana kilo aldırmamış aksine daha kilo verdirmiş şuan 43 kiloyum.Benim gibi minyon tipli olup yani 1,60 boyunda 43 kilo ile hamile olan varmı aranızda ?

ya ben çok sık acıkıyorum kızlar bebişim çokmu iştahlı ne...:kedi:

ben ilk zamanlarda çok acıkıyordum. gece uyanıp aç olduğumu farkediyordum. karnımın gurultusundan uyuyamıyordum.. kalkıp yiyordum..
gündüz ağzım hiç boş kalmıyordu.
sonra, yavaş yavaş düzene girdi...
şimdi normal, sabah-öğlen-akşam yitorum.. aralarda bol su içiyorum, meyve suyu yapıyorum.. onu içiyorum. arada bazen meyve yiyorum.. öyle yani..
sanırım daha ilerde, hepten normale dönücek bu acıkma meselesi :)

Çok geçmiş olsun.
Allah korumuş.

öncelikle gönül geçmiş olsun ..normal doğuma gelince çok korkuyorum gerçekten özellikle annemin karnını gördükçe kardeşime doğumyaparken normal doğum tabi hemşire ve ebeler karnına bastırmış durmuş ve malum tırnakları bakımlı olcak diye uzun uzun oluyo hep tırnak izi çıkmış karnında buruşuk buruşuk senelerdir hamur yoğurup üzerine parmakla bastığınızda iz çıkar ya çukur gibi aynen öyle .bi de zor bi doğum olmuş annem bayılmış onunla ilgileniyoruz derken kardeşimi bırakıvermişler kenara malum doğumhane ameliyathaneler buz gibi kardeşim soğuktan bronşit kapmış ilk bir hafta içinde yurtdışından iğne getirmişler nefes açmak için sonra 12 yaşına kadar iğne oldu hep bronşit için hiç unutmuyorum ....

gönülcüğüm geçmiş olsun Allah sana ve bebeğinize bağışlamış eşini,şükür için bişeler yapın bence,sadaka vs,en azından çocuklara şeker dağıtın.

gönülcüm çok geçmiş olsun tatlım allah korumuş
bebişinde iidir inş annesi bekliyoruz güzel haberlerini:
opuyorumnanaktan:)
bu arada bi sıkıntı olmadığı sürece bende normal dogum isteyenlerdenim:)))

ooo bu da çok kötü bir tecrübeymiş..

neyse, ben bu doğum konusunu şimdiden kafama takmak istemiyorum.
henüz 3. ayımıza yeni başladık.. 9. haftamın başındayım :) daha çoook var :uhm:

Kızlar özellikle çalışan hamileler
size bişey sorucam
şimdi doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta izine çıkıcaz ya biz
peki bu ücretli izin mi olucak ücretsiz mi? CADIARZU
internetten araştırıyorum
kafam karıştı:bbo:
bazı yerlerde ücretli yazıyo, bazı yerlerde ücretsiz
amaaannn keşke beni 7 aylık olunca toptan işten çıkarsalar

evet bencede bu konu için daha erken ama ben dahil çoğumuz aşmış durumdayız doğumu geç karyolası ,bebek arabası,yürüteçini büyüteçini düşünüyoruz napalım ilk heves ilk heyecan dimi ama zemuszemus

hemen bilgi vereyim...8+8 ücretli...
ilk 8in son 3 haftya kadar çalışıp 5 haftasını doğum sonrasına atabilersin...
ondan sonra senelik izin ondan sonra biraz rapor...
ondan sonra da bırak el kadar bebeyi bakıcıya doooğru işe...

doğumu geçiyorum ben sadece :) diğerleri için erken değil canım :)
ama doğumu kafaya takıp kendimi huzursuz etmek istemiyorum.
birkaç doğum videosu izledim, kendimi toplayamadım geçenlerde... kendimi hayal edince, bi fena oldum valla.

cinsiyetini bilsem, hemen gidip alıcam bisürü şey :) ama kendimi tutmak istiyorum ben. teee 7. ayımızda falan alış-veriş yapmayı planlıyorum... ama emin değilim :)

haklısın bu durumlar ister istemez huzursuz ediyo insanı en iyisi bekleyip görmek ...

Ahh ahh o kadar yasdım kimse okumamış :dilcikar:
Gönülcüm geçmiş olsun canm verilmiş sadakanız varmış .
Kızlar dogum için doktor nasıl uygun görürse ben öyle yapmayı düşünüyoruum. Bebeğim için hangisi iyi olacaksa .Kendimden cok bebegimi düşünüyorum yeterki sag salim bebeğimi kollarıma alayım ister sezeryan ister normal olsun hiç farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…