sen benden 1 gün öncesin
benden önce doğurcansırnaşık şey
kızlar normal doğum yapmak isteyen var mı aranızda
ben yapamam kesinlikle
bulantım 9 cu hafta kendiliginden azaldı bitti.artık yemek yapabiliyorum.zemuszemus
ben iki kez sezeryan oldum e mecburen bu da sezeryan zaten normal doğumdan da çok korkuyodum
benimki sezaryan 8 yıl oldu ama normal daha saglıklı bence..imkanınz varsa normal yapın benden tavsiye.
ben varislarımı aldırmak için sezaryan oldum kasıklarda varis oluştu gebelikte..:sinifsinif:
buyrunnnnnnnnn bendeniz normal doğurmak istiyorum
insallah bi problm olmazda normal doğum yapıveririmkaydirigubbakcemile5
napcam kızım sezaryanı
gel çatır çatır doğuralım zemuszemus
benim ikiz olduğu için sezeryan olacak büyük ihtimalle,ama tek olsaydı da ben yine sezeryan olurdum sanırım,çünkü taa eskiden beri normal doğum korkusu var bende,öyle spinal,epidural falanda olamam,bilincim açıkken beni kestikleri düşüncesine bile tahammül edemiyorummafoldumbenbayıltsınlar beni alsınlar kuzuları,aslında anestezi fobimde var,sırf bu yüzden yıllardır,safra kesesi ameliyatı olmayı reddediyodum,bu kadar fobi içinde o bebkleri nası doğuracaksam ben:kedi:
günaydınnnnn...
az önce dr dan geldim... aslında 2 hafta sonra gitmem gerekiyodu ama dayanamadım....
bebişim büyümüş, 23 mm olmuş, nasıl oynuyo, görseniz. poposunu yukarı kaldırıp duruyo... çok güldük eşimle.. dr maşallah çok hareketli olacak dedi :)
ayyyy... çokkk mutluyum....zemuszemus
Ya kızlar kalbi durmuş, bebeğim ölmüş haberlerine çok üzülüyorum ben:gitme:
Acaba benim bebeğim yaşıyo mu şu anda:gitme:
nasıl anlarız ki bunu
doktora gitmeme de daha 3 hafta var
bebeğimizin kalbi dursa bunu hiçbi şekilde anlayamaz mıyız kendimiz:sinifsinif:
bide akşam arabayla uzak bi yere gittik
yollarda bozuktu
bugünde karnıma ağrılar giriyo
acaba bebeğime bişey olmuş mudur
sen benden 1 gün öncesin
benden önce doğurcansırnaşık şey
kızlar normal doğum yapmak isteyen var mı aranızda
ben yapamam kesinlikle
kızlar gunaydınn dun aksam ustu hıc ii degıldım.
esım kaza yapmıs banada haber vermedıler.gec haberım oldu.
Allah korumuskı esımde hıc bır sey yok gozu morarmıs azcık o kadar.
esıme carpan aracda kacmıs gıtmıs.o kadar hızlı carpmıskı arabanın yonu ters ıstıkamete bakmıs ve o an onundekı arabaya arkasıyla carpıyo.zıncırleme kaza gıbı.vurupta kacan arabanın sahıbı gece yatagında nasıl huzurla yattı bılmıyorum.allahından bulsun..arabanın arkası gocmus o kadar servıse goturcez o duzelcekk.
bugun bebısımızı gormeye gıtcez ıns ordan guzel haber alırız..
esıme carpan aracda kacmıs gıtmıs.o kadar hızlı carpmıskı arabanın yonu ters ıstıkamete bakmıs ve o an onundekı arabaya arkasıyla carpıyo.zıncırleme kaza gıbı.vurupta kacan arabanın sahıbı gece yatagında nasıl huzurla yattı bılmıyorum.allahından bulsun..arabanın arkası gocmus o kadar servıse goturcez o duzelcekk.
içinde kalmıcak :roflol: elbet cıkacak bi yerden
korkma bacım kimsenin içnde kalmamış bebiş kaydirigubbakcemile3
yuhh diyorum sevcanlmaz:
o dediğin 4-5 tane normal doğum yapanlarda oluyoo
ya ben çok sık acıkıyorum kızlar bebişim çokmu iştahlı ne...:kedi:
öncelikle gönül geçmiş olsun ..normal doğuma gelince çok korkuyorum gerçekten özellikle annemin karnını gördükçe kardeşime doğumyaparken normal doğum tabi hemşire ve ebeler karnına bastırmış durmuş ve malum tırnakları bakımlı olcak diye uzun uzun oluyo hep tırnak izi çıkmış karnında buruşuk buruşuk senelerdir hamur yoğurup üzerine parmakla bastığınızda iz çıkar ya çukur gibi aynen öyle .bi de zor bi doğum olmuş annem bayılmış onunla ilgileniyoruz derken kardeşimi bırakıvermişler kenara malum doğumhane ameliyathaneler buz gibi kardeşim soğuktan bronşit kapmış ilk bir hafta içinde yurtdışından iğne getirmişler nefes açmak için sonra 12 yaşına kadar iğne oldu hep bronşit için hiç unutmuyorum ....
evet bencede bu konu için daha erken ama ben dahil çoğumuz aşmış durumdayız doğumu geç karyolası ,bebek arabası,yürüteçini büyüteçini düşünüyoruz napalım ilk heves ilk heyecan dimi ama zemuszemus
Merhaba şekerler ,
Balıkesirden dün geldim .Orada doktora gittim bebişim umdugumuzdan daha küçükmüş geç döllenme olmuş dedi doktor. Yani ben artık subat annesiyim allah izin verirse 6 şubatta bebişim kucagımda olacak.Daha benm bebeğim 1.17 cm cik , kalp atışlarını da duydum inşallah bir ömür boyu hep öyle atar minik kelebeğimin kalbi.
Miğde bulantılarım cok fazla hiç bişey yiyemiyorum. Doktor hanm katı gıdalar tüketmemi söledi ögünü kurtar şimdilik yeter bizim için dedi. Eger günde 3 defa dan fazla kusarsan seni hastaneye yatırıım dedi.
Bebegim bana kilo aldırmamış aksine daha kilo verdirmiş şuan 43 kiloyum.Benim gibi minyon tipli olup yani 1,60 boyunda 43 kilo ile hamile olan varmı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?