2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

evet senin ikiz mecburen sezeryan olur
benim anestezi fobim yoksırnaşık şey
hatta hoşuma bile gitmişti
rahim filmi çektirirken anestezi almıştım
çok güzel bişey
bi uyuyosun, uyandığında herşey bitmiş oluyo
ne acı ne sızı

sen benden 1 gün öncesin
benden önce doğurcansırnaşık şey
kızlar normal doğum yapmak isteyen var mı aranızda
ben yapamam kesinlikle

evet, ben 1 gün önce doğurucam senden.. :) :lepi:

şahsen ben normal doğum istiyorum.. geçen sene çok yakın arkadaşım sezeryan ile doğurdu.. 10 günden fazla toparlanamadı.
annem de beni normal doğuramamış-ameliyata almışlar. zaten erken doğmuşum ben... o da 10 gün kadar sıkıntı yaşamış ameliyattan sonra.
çok zor olduğunu söylüyor.
imkanlar elverdiği müddetçe, ben normal doğumdan yanayım açıkçası... bebeğin anneye en çok ihtiyacı olduğu - dünyaya adapte olmaya çalıştığı günlerde, onunla ihtiyacına uygun ilgilenememek... istemiyorum ben.
normal doğumun da tabi yan etkileri var :) vajinal genişleme de bunların başında :)

sezaryandan sonra 1 saat kıvrandım o ağrı normal dogum agrısından 100 kat daha acıttı..:sinifsinif:

içinde kalmıcak :roflol: elbet cıkacak bi yerden
korkma bacım kimsenin içnde kalmamış bebiş kaydirigubbakcemile3

aslında bende normal isterim ama
şu rahim sarkması falan oluyo diyolar ya ilerde:sinifsinif:
bide idrarını tutamıyolarmışkaydirigubbakcemile3
ondan tırsıyom

yuhh diyorum sevcanlmaz:
o dediğin 4-5 tane normal doğum yapanlarda oluyoo

8 yıl sonnra ben dr. normal dogum yapamazmıyım diye sordum oda imkansız dedi.

rahim çatlayablir çok riskli dedi..bir kes olunca sezaryan hemsi olurmuş.:gitme:

kızlar gunaydınn dun aksam ustu hıc ii degıldım.
esım kaza yapmıs banada haber vermedıler.gec haberım oldu.
Allah korumuskı esımde hıc bır sey yok gozu morarmıs azcık o kadar.
esıme carpan aracda kacmıs gıtmıs.o kadar hızlı carpmıskı arabanın yonu ters ıstıkamete bakmıs ve o an onundekı arabaya arkasıyla carpıyo.zıncırleme kaza gıbı.vurupta kacan arabanın sahıbı gece yatagında nasıl huzurla yattı bılmıyorum.allahından bulsun..arabanın arkası gocmus o kadar servıse goturcez o duzelcekk.
bugun bebısımızı gormeye gıtcez ıns ordan guzel haber alırız..

içinde kalmıcak :roflol: elbet cıkacak bi yerden
korkma bacım kimsenin içnde kalmamış bebiş kaydirigubbakcemile3

yuhh diyorum sevcanlmaz:
o dediğin 4-5 tane normal doğum yapanlarda oluyoo

doğru diyosun bacım,doktorumda;"oraya giren bi şekilde de çıkar,orda kalmaz,kafana takma diyo":roflol::roflol::roflol:

bence de öyledir. çünkü sezeryan sonrasında, arkadaşımın hıçkıra hıçkıra ağladığını biliyorum...

evt bende aynıydım .
karnım çok karnım sanki benden ayrıldı..
yasakkelime
sonra agrı kesiciyi yiyince gözümü açtım..zemuszemus

allah korumus canım
cok gecmiş olsun
verilmiş sadakanız varmış :Saruboceq:

aa çook geçmiş olsun canım verilmiş sa:Saruboceq:dakanız varmış..

yasemin canım cok gecmis olsun cok uzuldum insallah en kısa zamanda tekrar bebisini alırsın kucagına tum testlerini yaptır canım benim bir arkadasım da 2 kere dusuk yapmıstı sonra genetik tum testlerini yaptırdı simdi 7 aylık hamiel cok sukur insallah senind e bebisin en kısa zamanda saglıkla gelecek canım sana

çok geçmiş olsun,Allah bidaha göstermesin.

ben de sezaryan olacagım kızlar zaten ben yumurtalık kisti ameliyatı olmustum ocakta o yuzden sezaryandan baska sansım yok ama zaten de hic normal dogumu dusunmedim searyandan goz<unuz korkmasın o kadar kızlar dun bir arkadasımı gormeye gittim epidural sezaryan olmus gayet iyiydi siddetle tavsiye ederim diyor hic agrı duymadım diyor epidural kateterinden zaten surekli agrı kesizi veriyolar hic agrım olmadı diyo gayet iyiydi yani ben de kist ameliyatı oldugumda en fazla yarım saat cektim agrıyı ilk yarım saat ameliyattan sonra dayanılmayacak agrı degildi doktorum sezaryandan sonra daha az agrır bundan cunku ordan kesip bebgi alıyoruz burda tum ic organlarınla oynuyoruz dedi yani gozunuzde buyutmeyin genelde zaten normal bekleyip hep son anda sezaryana alıyolar o yuzden planlı gitmek daha mantıklı benim kardesim 10 saat normal dogum agrısı cekti son anda sorun cıktı sezaryana aldılar
o daha riskli bence

çok geçmiş olsun - tekrarını göstermesin inşallah allah..

alırsınız tabi güzel haberler... hatta gelip bize de verirsin haberlerini :)

çok geçmiş olsun - tekrarını göstermesin inşallah allah..

alırsınız tabi güzel haberler... hatta gelip bize de verirsin haberlerini :)

bu aksam bebısımı gorunce saglıgı yerınde oldugunu duyunca dunyalar bızım olur artık herseyı unuturuz...

aslına bakarsan jasmin'cim, benim gözüm sezaryenden değil, ormal doğumdan korkuyor.
ameliyatta, yiyorsun narkozu.. uyuyorsun.. uyanınca her şey bitmiş oluyor. üstelik de ağrı mağrı yok.. çünkü beklenen doğum tarihinden önce alıyor doktorlar ameliyata zaten :)
ben asıl, o küçücük yerden o bebeğin çıkması anını düşündükçe, beynim ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…