benim ikiz olduğu için sezeryan olacak büyük ihtimalle,ama tek olsaydı da ben yine sezeryan olurdum sanırım,çünkü taa eskiden beri normal doğum korkusu var bende,öyle spinal,epidural falanda olamam,bilincim açıkken beni kestikleri düşüncesine bile tahammül edemiyorummafoldumbenbayıltsınlar beni alsınlar kuzuları,aslında anestezi fobimde var,sırf bu yüzden yıllardır,safra kesesi ameliyatı olmayı reddediyodum,bu kadar fobi içinde o bebkleri nası doğuracaksam ben:kedi:
sen benden 1 gün öncesin
benden önce doğurcansırnaşık şey
kızlar normal doğum yapmak isteyen var mı aranızda
ben yapamam kesinlikle
içinde kalmıcak :roflol: elbet cıkacak bi yerdenbenim ikiz olduğu için sezeryan olacak büyük ihtimalle,ama tek olsaydı da ben yine sezeryan olurdum sanırım,çünkü taa eskiden beri normal doğum korkusu var bende,öyle spinal,epidural falanda olamam,bilincim açıkken beni kestikleri düşüncesine bile tahammül edemiyorummafoldumbenbayıltsınlar beni alsınlar kuzuları,aslında anestezi fobimde var,sırf bu yüzden yıllardır,safra kesesi ameliyatı olmayı reddediyodum,bu kadar fobi içinde o bebkleri nası doğuracaksam ben:kedi:
aslında bende normal isterim ama
şu rahim sarkması falan oluyo diyolar ya ilerde:sinifsinif:
bide idrarını tutamıyolarmışkaydirigubbakcemile3
ondan tırsıyom
sezaryandan sonra 1 saat kıvrandım o ağrı normal dogum agrısından 100 kat daha acıttı..:sinifsinif:
içinde kalmıcak :roflol: elbet cıkacak bi yerden
korkma bacım kimsenin içnde kalmamış bebiş kaydirigubbakcemile3
yuhh diyorum sevcanlmaz:
o dediğin 4-5 tane normal doğum yapanlarda oluyoo
bence de öyledir. çünkü sezeryan sonrasında, arkadaşımın hıçkıra hıçkıra ağladığını biliyorum...
kızlar gunaydınn dun aksam ustu hıc ii degıldım.
esım kaza yapmıs banada haber vermedıler.gec haberım oldu.
Allah korumuskı esımde hıc bır sey yok gozu morarmıs azcık o kadar.
esıme carpan aracda kacmıs gıtmıs.o kadar hızlı carpmıskı arabanın yonu ters ıstıkamete bakmıs ve o an onundekı arabaya arkasıyla carpıyo.zıncırleme kaza gıbı.vurupta kacan arabanın sahıbı gece yatagında nasıl huzurla yattı bılmıyorum.allahından bulsun..arabanın arkası gocmus o kadar servıse goturcez o duzelcekk.
bugun bebısımızı gormeye gıtcez ıns ordan guzel haber alırız..
esıme carpan aracda kacmıs gıtmıs.o kadar hızlı carpmıskı arabanın yonu ters ıstıkamete bakmıs ve o an onundekı arabaya arkasıyla carpıyo.zıncırleme kaza gıbı.vurupta kacan arabanın sahıbı gece yatagında nasıl huzurla yattı bılmıyorum.allahından bulsun..arabanın arkası gocmus o kadar servıse goturcez o duzelcekk.
allah korumus canım
cok gecmiş olsun
verilmiş sadakanız varmış :Saruboceq:
aa çook geçmiş olsun canım verilmiş sa:Saruboceq:dakanız varmış..
çok geçmiş olsun,Allah bidaha göstermesin.
çok geçmiş olsun - tekrarını göstermesin inşallah allah..
alırsınız tabi güzel haberler... hatta gelip bize de verirsin haberlerini :)
ben de sezaryan olacagım kızlar zaten ben yumurtalık kisti ameliyatı olmustum ocakta o yuzden sezaryandan baska sansım yok ama zaten de hic normal dogumu dusunmedim searyandan goz<unuz korkmasın o kadar kızlar dun bir arkadasımı gormeye gittim epidural sezaryan olmus gayet iyiydi siddetle tavsiye ederim diyor hic agrı duymadım diyor epidural kateterinden zaten surekli agrı kesizi veriyolar hic agrım olmadı diyo gayet iyiydi yani ben de kist ameliyatı oldugumda en fazla yarım saat cektim agrıyı ilk yarım saat ameliyattan sonra dayanılmayacak agrı degildi doktorum sezaryandan sonra daha az agrır bundan cunku ordan kesip bebgi alıyoruz burda tum ic organlarınla oynuyoruz dedi yani gozunuzde buyutmeyin genelde zaten normal bekleyip hep son anda sezaryana alıyolar o yuzden planlı gitmek daha mantıklı benim kardesim 10 saat normal dogum agrısı cekti son anda sorun cıktı sezaryana aldılar
o daha riskli bence
bu aksam bebısımı gorunce saglıgı yerınde oldugunu duyunca dunyalar bızım olur artık herseyı unuturuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?