2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

canım seninle sat günlerimiz aynı yazdıklarını okuyunca nasıl heycanlandım
bende haftaya gidicem inş.
2li testi ne zaman yaptıracaksın konuştunuz mu doktorunla ?

tahminizden küçük olması çokta önemli değil bence canım,önemli olan sağlıklı olsun,kalp atışlarını da duymuşsun ne güzel,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin,sen bayaa zayıfsın canım,ben de minyonum,52 kiloyla hamile kaldım,önemli olan senin ve bebeğinin sağlığınızın iyi olması,kiloyu çok takma...zemuszemus

ücretli miiiidelikafadulden
gel öpücem seniŞeniz
inşallah öyle olur
yoksa 4 ay boyunca sadece eşimin maaşı bize yetmez:umursamaz:

canım ben pek minyon tipli sayılmam 1,73 boy ve 61 kilo ile hamile kaldım .ama tıpkı senin gibi bi kardeşim var 1,60 boyda ve 43 kilo ile 8 haftalık hamile şuan .bi sürü vitamin hapı kullanıyo şu an .doktru düşük kilolu bayanların düşüğe meyilli olduğunu söylemiş sen de dikkat etmeye çalış yanilmaz:

SHİNE sen şimdi 9+2 misin
e doğumun 6 Şubat'a nasıl geliyo
ben 8+1 im. doğum 29 Ocak'a falan geliyo

ücretli miiiidelikafadulden
gel öpücem seniŞeniz
inşallah öyle olur
yoksa 4 ay boyunca sadece eşimin maaşı bize yetmez:umursamaz:

öp bakam öööpppp...
ücretli heralde yani...yoksa oooo...
Allah izin verirse 6 aylık olur bebişler izin rapor bilmem ne...
önce sağlıkla gelsinler de...gerisini hallederiz inşallah...
:Saruboceq::Saruboceq:

yeni bilgi..ultrasona girmeden önce çikolata yenirse bebek çok hareketlenirmiş...
cinsiyet belirleme kolay olurmuş...
denemek lazım...bakıciizzz....

Tabiki de öyle canm. saglıklı olsun yeter.
Hilalmelike canm doktor düşük ihtimalimin pek olmadıgını söyledi bebek tam rahmin ortasındaymış .bana sıkı sıkı tutunmuş gibi gözüküyor ama her ihtimale karsı dikkat ediyorum cünkü daha öncesinden bir düşük yaşadım. Allahım bunun acısını göstermesin.inşallah .

Sevcangöksel yok canm 9+2 sanıyorduk ama değil 6 subatsa heralde 7 haftalık falan .

KIZ İŞTEN ÇIKINCA BEBİŞİNİN MASRAFLARI NOLCEK?:umursamaz:

ben öyle yapmayı düşünüyorum betişim doğumdan 3 hafta önce ayrılcam sonra doğumdan sonra 13 hafta + senelik izin+ 1-2 ay rapor+1 ay falanda idari izin kullanırım artıkın napem bebişimi nasıl bırakcem yaaaaaaaa :gitme::gitme::gitme::gitme:

çok geçmiş olsun Gönülcüm
verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş
bebeğinden güzel haberlerle gel bize

SHİNE sen şimdi 9+2 misin
e doğumun 6 Şubat'a nasıl geliyo
ben 8+1 im. doğum 29 Ocak'a falan geliyo

bi dakka bi dakka!! bu işte bi yanlışlık var, ben 8+5 im ve 29 Ocak tahmini doğum tarihim :uhm:

kızlar bunu değil de, SATları yazalım bi...

benim sat 27 nisan... sizin?

yeni bilgi..ultrasona girmeden önce çikolata yenirse bebek çok hareketlenirmiş...

evet, doktor ''tatlı bişeyler ye gel'' demişti geçen sene arkadaşıma.. sonra hemen gördüler erkek olduğunu

bunu deneyeceğim mutlakaaaa

belkim haftaya gidince bebişimin cinsiyetini görürüm............

betiş sen bugün doktora gitmicekmiydin noldu?

bende duydum cıkolata bebegı canlandırıyormus ayrıca arkadaslar dogum vıdeosu fıln izlemeyın bılınce ınsan daha cok korkuyor gece ruyalara gırıp sizi panık yapabılır rahat olun son aylarınızda zaten hep doguma gıttıgını gorurmus insan ruyada ve her dogum farklı cunku sız farklısınız ustelık sadece ıkınmayı bılın basur olmamaya calısın ve gıtmeden ılık bır dus dua edın ıyı bırınıe dusun dogum harıka bır mucızedır unutmayınnnn

aaa senin ne kadar iznin var öğle ben dayanabilirsem son aya kadar çalışıyım diyorum 1 hafta kala çıkarım 16 haftayı doğumdan sonra kullanıyım diyorum resmi olarak hakkımız ama hadi yeter gel derlerse yandım demektir

eğer memur yada sigortalı falansan,doğuma 3 hafta kala mecbur ayrılmak zorundasın canım izne,1 hafta kalana kadar çalışmana yasal olarak izin yok,işyerindekiler izin verip çalıştırsalar bile,bu doğum sonrasındaki süreye eklenmez,doğumdan önceki 8 haftanın en fazla 5 haftasının doğum sonrasına devredebilirsin,3 haftayı mecbur kullanacaksınyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…