günaydınnnnn...
az önce dr dan geldim... aslında 2 hafta sonra gitmem gerekiyodu ama dayanamadım....
bebişim büyümüş, 23 mm olmuş, nasıl oynuyo, görseniz. poposunu yukarı kaldırıp duruyo... çok güldük eşimle.. dr maşallah çok hareketli olacak dedi :)
ayyyy... çokkk mutluyum....zemuszemus
Ahh ahh o kadar yasdım kimse okumamış :dilcikar:
Gönülcüm geçmiş olsun canm verilmiş sadakanız varmış .
Kızlar dogum için doktor nasıl uygun görürse ben öyle yapmayı düşünüyoruum. Bebeğim için hangisi iyi olacaksa .Kendimden cok bebegimi düşünüyorum yeterki sag salim bebeğimi kollarıma alayım ister sezeryan ister normal olsun hiç farketmez.
hemen bilgi vereyim...8+8 ücretli...
ilk 8in son 3 haftya kadar çalışıp 5 haftasını doğum sonrasına atabilersin...
ondan sonra senelik izin ondan sonra biraz rapor...
ondan sonra da bırak el kadar bebeyi bakıcıya doooğru işe...
Ahh ahh o kadar yasdım kimse okumamış :dilcikar:
Gönülcüm geçmiş olsun canm verilmiş sadakanız varmış .
Kızlar dogum için doktor nasıl uygun görürse ben öyle yapmayı düşünüyoruum. Bebeğim için hangisi iyi olacaksa .Kendimden cok bebegimi düşünüyorum yeterki sag salim bebeğimi kollarıma alayım ister sezeryan ister normal olsun hiç farketmez.
Merhaba şekerler ,
Balıkesirden dün geldim .Orada doktora gittim bebişim umdugumuzdan daha küçükmüş geç döllenme olmuş dedi doktor. Yani ben artık subat annesiyim allah izin verirse 6 şubatta bebişim kucagımda olacak.Daha benm bebeğim 1.17 cm cik , kalp atışlarını da duydum inşallah bir ömür boyu hep öyle atar minik kelebeğimin kalbi.
Miğde bulantılarım cok fazla hiç bişey yiyemiyorum. Doktor hanm katı gıdalar tüketmemi söledi ögünü kurtar şimdilik yeter bizim için dedi. Eger günde 3 defa dan fazla kusarsan seni hastaneye yatırıım dedi.
Bebegim bana kilo aldırmamış aksine daha kilo verdirmiş şuan 43 kiloyum.Benim gibi minyon tipli olup yani 1,60 boyunda 43 kilo ile hamile olan varmı aranızda ?
ücretli miiiidelikafadulden
gel öpücem seniŞeniz
inşallah öyle olur
yoksa 4 ay boyunca sadece eşimin maaşı bize yetmez:umursamaz:
tahminizden küçük olması çokta önemli değil bence canım,önemli olan sağlıklı olsun,kalp atışlarını da duymuşsun ne güzel,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin,sen bayaa zayıfsın canım,ben de minyonum,52 kiloyla hamile kaldım,önemli olan senin ve bebeğinin sağlığınızın iyi olması,kiloyu çok takma...zemuszemus
SHİNE sen şimdi 9+2 misin
e doğumun 6 Şubat'a nasıl geliyo
ben 8+1 im. doğum 29 Ocak'a falan geliyo
Kızlar özellikle çalışan hamileler
size bişey sorucam
şimdi doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta izine çıkıcaz ya biz
peki bu ücretli izin mi olucak ücretsiz mi? CADIARZU
internetten araştırıyorum
kafam karıştı:bbo:
bazı yerlerde ücretli yazıyo, bazı yerlerde ücretsiz
amaaannn keşke beni 7 aylık olunca toptan işten çıkarsalar
hemen bilgi vereyim...8+8 ücretli...
ilk 8in son 3 haftya kadar çalışıp 5 haftasını doğum sonrasına atabilersin...
ondan sonra senelik izin ondan sonra biraz rapor...
ondan sonra da bırak el kadar bebeyi bakıcıya doooğru işe...
kızlar gunaydınn dun aksam ustu hıc ii degıldım.
esım kaza yapmıs banada haber vermedıler.gec haberım oldu.
Allah korumuskı esımde hıc bır sey yok gozu morarmıs azcık o kadar.
esıme carpan aracda kacmıs gıtmıs.o kadar hızlı carpmıskı arabanın yonu ters ıstıkamete bakmıs ve o an onundekı arabaya arkasıyla carpıyo.zıncırleme kaza gıbı.vurupta kacan arabanın sahıbı gece yatagında nasıl huzurla yattı bılmıyorum.allahından bulsun..arabanın arkası gocmus o kadar servıse goturcez o duzelcekk.
bugun bebısımızı gormeye gıtcez ıns ordan guzel haber alırız..
canım seninle sat günlerimiz aynı yazdıklarını okuyunca nasıl heycanlandım
bende haftaya gidicem inş.
2li testi ne zaman yaptıracaksın konuştunuz mu doktorunla ?
SHİNE sen şimdi 9+2 misin
e doğumun 6 Şubat'a nasıl geliyo
ben 8+1 im. doğum 29 Ocak'a falan geliyo
bi dakka bi dakka!! bu işte bi yanlışlık var, ben 8+5 im ve 29 Ocak tahmini doğum tarihim :uhm:
yeni bilgi..ultrasona girmeden önce çikolata yenirse bebek çok hareketlenirmiş...
cinsiyet belirleme kolay olurmuş...
denemek lazım...bakıciizzz....
yeni bilgi..ultrasona girmeden önce çikolata yenirse bebek çok hareketlenirmiş...
cinsiyet belirleme kolay olurmuş...
denemek lazım...bakıciizzz....
KIZ İŞTEN ÇIKINCA BEBİŞİNİN MASRAFLARI NOLCEK?:umursamaz:
ben öyle yapmayı düşünüyorum betişim doğumdan 3 hafta önce ayrılcam sonra doğumdan sonra 13 hafta + senelik izin+ 1-2 ay rapor+1 ay falanda idari izin kullanırım artıkın napem bebişimi nasıl bırakcem yaaaaaaaa :gitme::gitme::gitme::gitme:
bunu deneyeceğim mutlakaaaa
belkim haftaya gidince bebişimin cinsiyetini görürüm............
betiş sen bugün doktora gitmicekmiydin noldu?
12. haftada canım...
inşallah iyi haberler alırsın sende...kaydirigubbakcemile5
aaa senin ne kadar iznin var öğle ben dayanabilirsem son aya kadar çalışıyım diyorum 1 hafta kala çıkarım 16 haftayı doğumdan sonra kullanıyım diyorum resmi olarak hakkımız ama hadi yeter gel derlerse yandım demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?