2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

haydi hayırlısı bakalım. 10. hafta.. haftaya yani. az kaldı demekki..

ay allahım ya.. bu bulantı ve istifra halleri 6-7-8. haftalarda olmuyor muydu? öyle diyordu deneyimliler diye hatırlıyorum ben ya...
bugün 4 oldu bu...
doktoru mu arasam ben yaa

sen calısıyormuydun izin al eve git yat dinlen

11. haftaya girdim hala bulantılaaaaarkafamçokkarıştı.tam galiba bitti iyiyim artık diyorum lavaboya zor yetişiyorum :bbo:ne zaman bitecek bu yaaaaaaaaaaa:1shok:

ah şimdi anlıyorum seni.
az önce çok fena çıkartma yaptım.. boğazım bile tahriş oldu - acıyor.

balık düşündüm.. başıma bunlar geldi..

canım yaaa offf atlatacağz inanıyorum kaydirigubbakcemile5

işyerindeyim canım ve oksijen falan yok burda malesef :1no2: soda bence de iyi gelmiyor aslında hiç bişey iyi gelmiyorr...

sağol canım, diş macunu iyi fikir, sakız daha berbat yapıyor çünkü...Allah hepinizden razı olsun, eşekten düşenin halini eşekten düşer anlarmış :1hug:

kızlar bulantıdan bende çok çektim halada ara ara yokluyorr 3 gündür bulanıyor

ahh şunu daha evvel yazsaydın, ben de içerdim o suyu :)
şu an yanıyor boğazım.

aman diyim... bir de o versiyonu mu vardı bunun...

hem de nasıl burnundan cıkarsa butun gun acıyor yetmıyor gıbı kokusu da gıtmıyor kafayı sıyırıyordum ama benım ıstısna kızlar ben cok agır mıgren krızı gecırıyorum 24 saatte 30 uzerı cıkarınca nereden cıkacagını sasırıyor o da delikafadulden

mrb kısslar ve minik bebişler nasılsınız gönül cnm geçmiş olsun eşin kaza atlatmış ve geçmişi okudum şimdi yasemine çok üzüldüm allah sabır versin kimseye yaşatmasın rabbim inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı bi gebelik yaşar veeeeeeee doğum şekli konuşulmaya başlanmış bende normal yapçak döt yok o yüzden sezeryan diyorum bende hayırlısıyla

ya neoson görünteleme merkezıymıs yaa buradan hep oraya gıtmısler de ondan kayınvalıdem de ılla oraya gıdın dedı gercı acıbademde tek muayene 200 tlydı kac zamn once.. bidiğiniz yerler varsa kızlar zahmet olmazsa sorabılır mısınız ben baska yer bılmıyorum nette de dırek fıyat yazmıyor..:uhm:

anam sen ne kadar zayıfsın ben 47 kiloyla hamile kaldım da
herkes çok zayıfsın diye başımın etini yedi seni okuyunca ben iyi sayılırım
bu arada kilo almadın mı ?
alamadım ben verme egilimindeyim hatta.dr kilo için bişi demedi bana hani düşük tehlikesi var falan die sadece karnımda kanama varmış biraz.ilerleyen zamanlarda mecbur alıcam kilo takmıyorum kafama ben

kızlar şu alet vardı ya adını tam olarak doğru hatırlamayabilirim steteskopmuydu neydi şimdi onunla dinlemeye çalıştım bebişin kalbini ama o aletle duyulmuyo şu anda geçmiş sayfalarda bi arkadaş yazmış duyulurmu diye evde hazır vardı benim denedim bilginiz olsun alıcak olan varsa boş yere almayın şuanda belki ilerde duyulur ben ara ara deniycem bilgi veririm size

alamadım ben verme egilimindeyim hatta.dr kilo için bişi demedi bana hani düşük tehlikesi var falan die sadece karnımda kanama varmış biraz.ilerleyen zamanlarda mecbur alıcam kilo takmıyorum kafama ben

sağlıklı olduktan sonra önemli değil tabikide kilo karında kanama
olduğunu bilmiyodum ilk kez duygum dikkat et kendine
bulanti kusman oldumu peki
Rabbime şükürler olsun bende hiç olmadı sanırım genetik faktörlerle de alakalı
annemde de hiç olmazmış 3 tane ablam var onlarda da olmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…