2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn

canım başınız sağolsun Allah sabır versin

günaydın didoşş kız ağzından yel alsın adam başka karı nie bulcak Allah korusun delüü

kız boşver göz görmeyince gönül katlanır ben görmiyimde naparsa yapsın valla hiç kendimi kasamam
valla rahmet istedi herhalde burcu bende senin gibiyim hiç öyle zor karşılamıyorum ölümleri allah sıralı versin yeter

Günaydın Burcucum.

şu an 8 dişimiz var ama sanırım yolda gelenler var acayip dişleri kaşınıyor bu aralar gene

bende izliyorum şu anda kanal dyi şirkette tv var bizim burda. bende eşime haber verdim evde seyretsin diye.

didemcim hani gözünüz aydın. allah kolaylık versin artık size oturmak yok.

serapcım başınız sagolsun. hastaymış zaten hasta olup muhtaç yaşamakta cok zor yaşlı insanlar icin. sevdiklerine sabır versin allah.

valla bu aralar bizimkilede aramız hic iyi değil. beni resmen cıldırtıyor. kafamdan kötü düşünceler gecmiyor değil yani... hadi hayırlısı. bide 2. cocugu istiyorum.

defneyle burak incilenmiş hayırlı olsun incileri.....
serapcım başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun inş....
eflalede geçmiş olsun .....

günaydın kızlar...
defne kuzumun dişi çıkmış hadi hayırlı olsun.
burağımında üstten 2 dişi patlamış oda ağrısız acısız çıksın inşallah...
ayşem de yürüyormul fındığım benim yerim ben onu.

serap başınız sağolsun
çok üzüldüm babane benim için çok özel oldugundan içinde babane sözü geçen şeylere dayanamıyorum. mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın

tv yi açamıyorum kızlar maalesef ipek uyuyor (burda olmamdan belli değil mi:)
izleyenler özet geçsin bizede

kuzumun resmini ekledim foto topikine dün babası bi elbise almış pembiş pembiş. normalde almazdı bu tarz şeyler sevmezdi nasıl oldu bende anlamadım...

günaydın canım hemen bakalım fıstığmızın resminee

günaydın canım,güle güle giysin cicilerini ipoş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…