2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun kızlar yaşlıydı zaten bi de artık muhtaçtı ordan oraya çocuklarında gezip duruyordu bir sürü de hastalığı vardı tansiyondan şeker kalp yetmezliği nefes darlığı onlarca hastalık. Eee ölüme bi şey sebep olacak elbet. Kurtuldu zaten öyle diyorum.

bizim ne olacağı belli olmaz. bakalım ya sabır çekiyorum ben şu aralar....

neyse hayırlısı boşverin kızlar. herşey olacağına varır.

bizim ne olacağı belli olmaz. bakalım ya sabır çekiyorum ben şu aralar....

neyse hayırlısı boşverin kızlar. herşey olacağına varır.

noluyor hanımlar?
adamları ipe götürmüşsünüz yine...
maşallah diyeyim bizimki iyi şu aralar bide 2.ler,3.ler diyosunuz

selma çok gezesim var iyice niyeti bozdum şubat tatilinde bir yerelere gitmek istiyorum havalarda soğuk ammmaaa

günaydın kızlar...
serap başın sağolsun canım..rahatsızdı sanırım babannen dimi..Allah rahmet eylesin...
ayşe yürüyomuş maşallah darısı bizim tembele..nişanlısı yürüyo bizmkinde tık yok
hülya burak ın dişi çıkmış..ağrısız sızısız çıksın inş paşam..
kız bizden senden sonra kapattık..sık sık yapalım iyi oluyo...
özlem noluyo kız hayırdır...

kızlar erkek bebişleri olanlar ya doğum gününde ne giydirceksiniz bebişlere ben netten baktım pek bişiy bulamadım?

Günaydın kızlar naber
Başım çok ağrıyor Mertkuş gece 1de yattı oda benim saatlerce sallamamla .Sabaha kadarda kaç defa kalkttık gene .Zaten gece gece adamla kapıştık yedik gene birbirimizi .Birde boğazlarım hala şiş antibiyotiğimde bitti .Kahvaltımı yapayımda sağlık ocağına gidip alayım diyorum .Aman bir kurtulamadım şu hastalıktan ya

günaydın cnm benimkide saatlarce sallıyorum bazen zor uyuyo bide gece uyanıyo mızmızz

Serap canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara sağlık versin

Diş çıkaran kuzularda kolaycacık çıkarsınlar dişlerini inş. ağrısız sızısız

Ayşe de yürümeye başlamış maşallah kuzuya

sibelcim günaydın hoşgeldin
günaydın canım hoşbulduk..

1demi yattı kız öfff..aklıma geldi valla..kaçta yattı acaba dedim...
evde çay falan yapıp içsen antibiyotikten iyi gelir bence...

antibiyotik bitmesine rağmen mi iyileşmedin tuğbacım buhar makinası var mı? sana da mertkana da iyi gelir bence..

yok bişey bacım ben adamı görmediğime problemde olmuyor bu ara hep gezesim var ama
buırcu şubat tatilinde nereler gidilir nereye gidelim çoluk çombalakla
kayak mı istiyorsun canım.sen iki çoçukla kayak falan yapamazsın da ançak otelde kafa dinlersin.

Bolu-bursa-erzurum -kars-kayseri olabilir kayak için. yada yakın yerlere gidebilirsin ağvada falan dağ evi bulabiliriz ama ayşe çok küçük zor olur gibime geliyor.sıkılmışsın.benide götür kız bende bunaldım valla.

önce kendine bakıcaksın bacımmm
önce kendineee
diyoruz sana
git vitamin yazdır doktora
kansızlıgın warmı ona bi baktır,oda çok bitkin düşürür adamı,gerekirse kan ilacı al.
doldur marketten ıhlamuru,meyveyi,pekmezi,kendine düş azcık. sen iyi olcan ki mertkanı toparlayabilesin...

kızlar erkek bebişleri olanlar ya doğum gününde ne giydirceksiniz bebişlere ben netten baktım pek bişiy bulamadım?

herkese günaydın!
ben Aydın'a kostüm giydireceğim.elimde bir tane yeşil polar kurbağacık var ama o sadece foto icin,dogum günü boyunca daha ince korsan,peter pan yada palyaco düşünüyorum daha karar veremedim.ablamın ogluyla aynı gün dogumlular,3 şubat,birlikte yapıcaz dogum günlerini,yegenim korsan olacak.... bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…