yok bişey bacım ben adamı görmediğime problemde olmuyor bu ara hep gezesim var amaÖzlem, Didem ne oluyo kızlar...
günaydın canım hemen bakalım fıstığmızın resminee
günaydın canım,güle güle giysin cicilerini ipoş......
oooo nere geziyon kız 2 kızanlayok bişey bacım ben adamı görmediğime problemde olmuyor bu ara hep gezesim var ama
buırcu şubat tatilinde nereler gidilir nereye gidelim çoluk çombalakla
bizim ne olacağı belli olmaz. bakalım ya sabır çekiyorum ben şu aralar....
neyse hayırlısı boşverin kızlar. herşey olacağına varır.
Günaydın kızlar naber
Başım çok ağrıyor Mertkuş gece 1de yattı oda benim saatlerce sallamamla .Sabaha kadarda kaç defa kalkttık gene .Zaten gece gece adamla kapıştık yedik gene birbirimizi.Birde boğazlarım hala şiş antibiyotiğimde bitti .Kahvaltımı yapayımda sağlık ocağına gidip alayım diyorum .Aman bir kurtulamadım şu hastalıktan ya
günaydın canım hoşbulduk..sibelcim günaydın hoşgeldin
Günaydın kızlar naber
Başım çok ağrıyor Mertkuş gece 1de yattı oda benim saatlerce sallamamla .Sabaha kadarda kaç defa kalkttık gene .Zaten gece gece adamla kapıştık yedik gene birbirimizi.Birde boğazlarım hala şiş antibiyotiğimde bitti .Kahvaltımı yapayımda sağlık ocağına gidip alayım diyorum .Aman bir kurtulamadım şu hastalıktan ya
kayak mı istiyorsun canım.sen iki çoçukla kayak falan yapamazsın da ançak otelde kafa dinlersin.yok bişey bacım ben adamı görmediğime problemde olmuyor bu ara hep gezesim var ama
buırcu şubat tatilinde nereler gidilir nereye gidelim çoluk çombalakla
Günaydın kızlar naber
sibelcim günaydın hoşgeldin
kızlar erkek bebişleri olanlar ya doğum gününde ne giydirceksiniz bebişlere ben netten baktım pek bişiy bulamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?