Günaydın canım. Eflal'le akşam bizim okuldan bi arkadaşa başınsaoğlsuna gittik yine okuldan bir grup arkadaş. Eve gelir gelmez mama sandalyesinin alttaki görünmeyen oyuk vidasının plastikte yaptığı kabarıklığa çizdirdi gözünün kenarını. Nazar aldı yavrum herhalde orda.
Günaydın....
Maşallah maşallah. Yeni yeni inciler..
Ayşegül bu arada geçmişi okuyamadım ama bu sayfada gördüm siz de incilenmişiniz.
Hayırlı olsun incileriniz...
bizim de üstten 2 dişimiz çıkmışikiydi dört olacak...
Günaydın herkese...
Günaydın kızlar ben güzel başlayamadım güne maalesef
Babaannemi kaybettik. 1 haftadır hastanedeydi. Eşim oraya gitti ama ben orası fazla odası yok ve bahçeli ev diye öğlen falan giderim soğuk olur.
İşe ilgili canım sıkılmıştı kızlar da yazılı kalsın istemedim burda o yüzden sildim.
Kanal D de Doktorumu açın evdekiler Anne Baba Çocuk İletişimi bugünkü konu
Babaannemi kaybettik. 1 haftadır hastanedeydi. Eşim oraya gitti ama ben orası fazla odası yok ve bahçeli ev diye öğlen falan giderim soğuk olur.
İşe ilgili canım sıkılmıştı kızlar da yazılı kalsın istemedim burda o yüzden sildim.
günaydın herkese
akşam ben dizi seyrettim gelemedim kız ayşegül benim kocam hafta içi yok hep 11 gibi falan gelir zannımca işim var deyip evden kaçıyor başka hanım bulmadıysa şayet
defne ve burak incilenmiş hayırlı olsun
serap başın saolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun benim de bugün babannemin senesi
sağolun kızlar, hastalıkla birlikte huysuzluğu da diştenmiş demekki yavrumun. yolunu gözlüyorduk geldi nihayet..
ahhh bu nazara ne etmeli bilmem..bol bol okusaydın gülşahcım..Allah beterinden korusun..
günaydınnGünaydın herkese...
canım başınız sağolsun Allah sabır versinGünaydın kızlar ben güzel başlayamadım güne maalesef
günaydın didoşş kız ağzından yel alsın adam başka karı nie bulcak Allah korusun delüügünaydın herkese
akşam ben dizi seyrettim gelemedim kız ayşegül benim kocam hafta içi yok hep 11 gibi falan gelir zannımca işim var deyip evden kaçıyor başka hanım bulmadıysa şayet
defne ve burak incilenmiş hayırlı olsun
serap başın saolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun benim de bugün babannemin senesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?