2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam eflale nazar alıyorlar geçen gün de furkan kafasını kapıya vurdu anında morardı kafası ama genede yerinde bir dakika durmuyor

Günaydın kızlar ben güzel başlayamadım güne maalesef

Babaannemi kaybettik. 1 haftadır hastanedeydi. Eşim oraya gitti ama ben orası fazla odası yok ve bahçeli ev diye öğlen falan giderim soğuk olur.

İşe ilgili canım sıkılmıştı kızlar da yazılı kalsın istemedim burda o yüzden sildim.

Kanal D de Doktorumu açın evdekiler Anne Baba Çocuk İletişimi bugünkü konu

buralardayım ama canım sıkkın Berkuşla oynuyom sabahtan beri kahvaltı yaptırdım yatırırım birazdan sonra gelirim

başınız sağolsun canım

Son düzenleme:

Başın sağolsun canım ya. Allah geride kalanlara uzun uzun hayırlı ömürler nasip etsin.

günaydın herkese
akşam ben dizi seyrettim gelemedim kız ayşegül benim kocam hafta içi yok hep 11 gibi falan gelir zannımca işim var deyip evden kaçıyor başka hanım bulmadıysa şayet
defne ve burak incilenmiş hayırlı olsun
serap başın saolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun benim de bugün babannemin senesi

sağolun kızlar, hastalıkla birlikte huysuzluğu da diştenmiş demekki yavrumun. yolunu gözlüyorduk geldi nihayet..

ahhh bu nazara ne etmeli bilmem..bol bol okusaydın gülşahcım..Allah beterinden korusun..

Başınız sağolsun Serapçım. Allah kalanlara sabır versin. Nur içinde yatsın.

Serapcığım Başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.

Evde olanlar izlesin bizede özet geçsinler olur mu ?Annemi aradım izle diye ama duruyu uyutuyormuş.o uyurkende tv açamıyoruz uyanıyor.

Özlem Doruk ta kaç diş var erken çıkartmaya başladı ya tamamladımı 32 yi :82:

Günaydın .

Bak senin babaannede rahmet istemizki konusu açıkldı allah rahmet eylesin.

Büyüyorum galiba kendi yakınlarımda yaşlıların ölümlerini daha sakin karşılar oldum .allah elden ayaktan düşürmesin.Ölümün bile hayırlısını versin.

sağolun kızlar, hastalıkla birlikte huysuzluğu da diştenmiş demekki yavrumun. yolunu gözlüyorduk geldi nihayet..

ahhh bu nazara ne etmeli bilmem..bol bol okusaydın gülşahcım..Allah beterinden korusun..

Gece saat 11'i geçmiş mızırdanıp duruyordu uyumuyordu ben de okudum bişeyler çocuk sustu döndü uyudu ya. Çok nazar alıyor çok. Yıldızı düşük galiba.

Günaydın herkese...
günaydınn

canım başınız sağolsun Allah sabır versin

günaydın didoşş kız ağzından yel alsın adam başka karı nie bulcak Allah korusun delüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…