2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

eltinin bebği oldumu zeynep

hiç duymadım canım dünkü doktor böyle bişey demedi bize....

kızlar ilk adım ayakkabısı aldınızmı bebişlere bücürükte indirimde gördüm 33,9 lira iyimi sizce fiyatı

Son düzenleme:
eltinin bebği oldumu zeynep
oldu kız pzt dogurdu

hiç duymadım canım dünkü doktor böyle bişey demedi bize....

bende anlayamadım mantıgını
kulak nasıl bulaşır diye
ısrarla uzak tutun dedi kadın
bizde dedik eltimle ne alaka diye pek uygulamadık gerçi uygulamak ne mümkün altlı üstlüyken ama ne bileyim. işte bi örnek daha,birinin dediği diğerini tutmuyor. aynı okulu bitirip nasıl farklı seyden bahsedıyolar bilemiyorum.

kızlar ilk adım ayakkabısı aldınızmı bebişlere bğcğrğkte indirimde gördüm 33,9 lira iyimi sizce fiyatı

ben aldım canımgayet iyi fiyatı ama dikkat et yumuşak olsun
yumuşak ve bilekten olucak eğilip bükülücek elimde ayakkabı
bizimki direk yürümeye başladı artık normal ayakkabı alıcam ilk adımı geçtik şükür. zati küçülmeye de başladı ayakkabı. 1 numara büyük al.

sağol tatlım yok yumuşacıktı zaten ama iyi incelemedim eşim eline alınca al hadi çıkalım dio sinir oluyom :)

Günaydın kızlar nasılsınızzz derinin doğum günü için magnetlerini sipariş verdim bende bakalım nasıl olucak

selmacım geçmiş olsun tekrardan canım

akşam pijama partisimi vardı niye haber vermiyonuz kız bende pc de boş boş bakındım bi çaldırıverin cepten girerim ben:)))

srpp başınız sağolsun canım çok üzüldüm

benimde babannem öleli 5 ay oluyo bugün hiç inanmasamda hayatın gerçeğii

ya bende ayakkabı almadım daha alsammıki ilk adım almamız gerekiyo mu peki ilk olarak esma alalım kızz anatoliumda görmüştüm bende

cnm günaydın
alalım mı acep anatoliumda çeşit varmıydı ben kentmeydanından baktımfazla yoktu

kızlar kaç kişinin alıntısını yaptım olmuyo neoldu

selmacım benim oğlumda kulak iltihabı olmuştu doktoru birinden bulaşmış dedi

oğluşum çok seviyo bunu kızlarr

Küçük kurbağa, küçük kurbağa, kulağın nerede ?
Kulağım yok kulağım yok yüzerim derede
Ku vak vak vak ku vak vak vak kuvak kuvak kuvak(2)

Küçük kurbağa, küçük kurbağa, kuyruğun nerede ?
Kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim derede

Küçük kurbağa, küçük kurbağa, yelkenin nerede ?
Yelkenim yok yelkenim yok yüzerim derede

Küçük kurbağa, küçük kurbağa, gözlerin nerede ?
Gözlerim yok gözlerim yok yüzerim derede

benimkinin favorisi kızlar kızlar ölemmi türküsü sabahları bununla UYANDIRIyorum neva da çıldırıyor anne yalvarıyorum sana bu şarkıyı söylem diyor amma bende çok eğleniyorum inatla söylüyorum yazarken bile gülüyorum

hehe oda güzell :89::89:

Doruk un favorisi bu aralar

Baltalar elimizde uzun ip belimizde
biz gideriz ormana hey ormanaaaa
ağacın yanında dur baltayı sağdan savur
birde sol taraftan vur kuvvetle vuuuur
yaşlı kütük seçeriz karşılıklı geçeriz
testereyle biçeriz hop biçeriiiiz

Bide ben haraketlerini yapıyorum hayran hayran seyrediyor. ellerimi tutup oda yapmaya çalışıyor. :)

Bizimkide parmaklarınla anne ördek baba ördek oyununu oyunuyor söylemeye başlayınca hemen parmaklarını oynatmaya başlıyo.bide baş parmağım baş parmağım nerdeisen bayılıyooo

buda süpermiş cnm

Annemler geleceklermiş aradılar az önce .İyi oldu gerçekten yoksa çocuğuda hazırlamak gerekecekti kendim bile zor hazırlanıyorum bu aralar .Gelsinlerde ilaç almaya gideceğim ozamana kadar burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…