Büyük abant oteli çok beğeniyorlar gölün kenarındaymış bi bak istersen net'ten.
iyi bari. yakmıştır tabi cocugu ıo ıgne ama ıyı gelmıs sevindim.
dr bana kulak ıltıhabı gecebılır demıstı zeynoyla erene gecmese barı.
nasıl gecıcek anlamadım kı kulak sonuçta ama oyle dedı. yagızla ıpegı bırbırınden uzak tutun demıstı gecen o zaman yagızın kulakları dolmuştu hep...
evet canım mardinli
iyi bari. yakmıştır tabi cocugu ıo ıgne ama ıyı gelmıs sevindim.
dr bana kulak ıltıhabı gecebılır demıstı zeynoyla erene gecmese barı.
nasıl gecıcek anlamadım kı kulak sonuçta ama oyle dedı. yagızla ıpegı bırbırınden uzak tutun demıstı gecen o zaman yagızın kulakları dolmuştu hep...
oldu kız pzt dogurdueltinin bebği oldumu zeynep
hiç duymadım canım dünkü doktor böyle bişey demedi bize....
kızlar ilk adım ayakkabısı aldınızmı bebişlere bğcğrğkte indirimde gördüm 33,9 lira iyimi sizce fiyatı
sağol tatlım yok yumuşacıktı zaten ama iyi incelemedim eşim eline alınca al hadi çıkalım dio sinir oluyom :)ben aldım canımgayet iyi fiyatı ama dikkat et yumuşak olsun
yumuşak ve bilekten olucak eğilip bükülücek elimde ayakkabı
bizimki direk yürümeye başladı artık normal ayakkabı alıcam ilk adımı geçtik şükür. zati küçülmeye de başladı ayakkabı. 1 numara büyük al.
sağol tatlım yok yumuşacıktı zaten ama iyi incelemedim eşim eline alınca al hadi çıkalım dio sinir oluyom :)
Günaydın kızlar nasılsınızzz derinin doğum günü için magnetlerini sipariş verdim bende bakalım nasıl olucak
selmacım geçmiş olsun tekrardan canım
akşam pijama partisimi vardı niye haber vermiyonuz kız bende pc de boş boş bakındım bi çaldırıverin cepten girerim ben:)))
srpp başınız sağolsun canım çok üzüldüm
benimde babannem öleli 5 ay oluyo bugün hiç inanmasamda hayatın gerçeğii
ya bende ayakkabı almadım daha alsammıki ilk adım almamız gerekiyo mu peki ilk olarak esma alalım kızz anatoliumda görmüştüm bende
Oğlan uyudu sonunda bende kahvaltımı yapayım artık
benimkinin favorisi kızlar kızlar ölemmi türküsü sabahları bununla UYANDIRIyorum neva da çıldırıyor anne yalvarıyorum sana bu şarkıyı söylem diyor amma bende çok eğleniyorum inatla söylüyorum yazarken bile gülüyorum
buda süpermiş cnmDoruk un favorisi bu aralar
Baltalar elimizde uzun ip belimizde
biz gideriz ormana hey ormanaaaa
ağacın yanında dur baltayı sağdan savur
birde sol taraftan vur kuvvetle vuuuur
yaşlı kütük seçeriz karşılıklı geçeriz
testereyle biçeriz hop biçeriiiiz
Bide ben haraketlerini yapıyorum hayran hayran seyrediyor. ellerimi tutup oda yapmaya çalışıyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?