Bizimkide parmaklarınla anne ördek baba ördek oyununu oyunuyor söylemeye başlayınca hemen parmaklarını oynatmaya başlıyo.bide baş parmağım baş parmağım nerdeisen bayılıyooo
Diyorum işte benim çocuk tam cins bebek ve çocuk şarkılarını dinlerken bile sıkılıyor .Ama tvde veya radyoda müzik dinlediğimizde ben alkışlayıp karşısında oynarsam oda başlıyor ellerini ayaklarını sallamaya .Bir erkek çocuk için baya oynak hele ayaklarını yere bir vuruşu var yerim onu yer
sağol serapcım....Günaydın kızlar nasılsınızzz derinin doğum günü için magnetlerini sipariş verdim bende bakalım nasıl olucak
selmacım geçmiş olsun tekrardan canım
akşam pijama partisimi vardı niye haber vermiyonuz kız bende pc de boş boş bakındım bi çaldırıverin cepten girerim ben:)))
srpp başınız sağolsun canım çok üzüldüm
benimde babannem öleli 5 ay oluyo bugün hiç inanmasamda hayatın gerçeğii
ya bende ayakkabı almadım daha alsammıki ilk adım almamız gerekiyo mu peki ilk olarak esma alalım kızz anatoliumda görmüştüm bende
ilk defa sizden duyuyorum esmacım valla bulaşısıymış demek,pazartesi kontrolü var sorarım doktora bakalım bizim doktor nediyecekcnm günaydın
alalım mı acep anatoliumda çeşit varmıydı ben kentmeydanından baktımfazla yoktu
kızlar kaç kişinin alıntısını yaptım olmuyo neoldu
selmacım benim oğlumda kulak iltihabı olmuştu doktoru birinden bulaşmış dedi
güzelmiş budabenimkinin favorisi kızlar kızlar ölemmi türküsü sabahları bununla UYANDIRIyorum neva da çıldırıyor anne yalvarıyorum sana bu şarkıyı söylem diyor amma bende çok eğleniyorum inatla söylüyorum yazarken bile gülüyorum
iyi bari çabucak gider gelirsin tekrar geçmiş olsun tuğbacım....Annemler geleceklermiş aradılar az önce .İyi oldu gerçekten yoksa çocuğuda hazırlamak gerekecekti kendim bile zor hazırlanıyorum bu aralar .Gelsinlerde ilaç almaya gideceğim ozamana kadar burdayım
yerim onu ben,bizim kıza genelde uyuturken şarkı söylüyorum bende,yemyeşil kırlarda bir yavru geyik varmış,annesinin yanında hoplaya zıplaya oynarmış bunu söylüyorum en çok bunu seviyorküçük kurbağa bizimde favorimiz birde kırmızı balık bayılıyor bunlara hemen alkışa başlıyor birde kayahanla ipek acarın ninnisi varya ona bayılıyoruz çıt çıkarmadan dinliyor kuzum
görmek lazım valla oynarken çok tatlı oluyorlar bizimkide tarkan çıktımı yayları gevşemiş gibi eğilip doğruluyo
Bizimki film içindeki dizi içindeki müziklere reklam müziklerine oyuncaklarının müziklerine hep oynuyor. Oynama da oturuyorsa popo üstüne zıplama kucakta ise ayaklarını sallama. Soner Kabadayının şarkısına ve Rengarenge bayılıyor.
Anam çok tatlı oluyorlar dimi o sevimli halleri yok mu her türlü zorluğu unutturuyorlar gerçekteniyi bari çabucak gider gelirsin tekrar geçmiş olsun tuğbacım....
yerim onu ben,bizim kıza genelde uyuturken şarkı söylüyorum bende,yemyeşil kırlarda bir yavru geyik varmış,annesinin yanında hoplaya zıplaya oynarmış bunu söylüyorum en çok bunu seviyor
sağol serapcım....
ilk defa sizden duyuyorum esmacım valla bulaşısıymış demek,pazartesi kontrolü var sorarım doktora bakalım bizim doktor nediyecek
güzelmiş buda
iyi bari çabucak gider gelirsin tekrar geçmiş olsun tuğbacım....
yerim onu ben,bizim kıza genelde uyuturken şarkı söylüyorum bende,yemyeşil kırlarda bir yavru geyik varmış,annesinin yanında hoplaya zıplaya oynarmış bunu söylüyorum en çok bunu seviyor
amin canım....Anam çok tatlı oluyorlar dimi o sevimli halleri yok mu her türlü zorluğu unutturuyorlar gerçekten
Böyle heryerini yiyesim geliyor ozaman .Allah herkesin evladını ana babasına bağışlasın .Kimseye evlat acısı göstermesin .
bir ara bende uyuturken söylüyordum ama şimdi kendi uyuduğu için biz gün içinde söyleyip oynuyoruz hepsinin favorisi farklı ama çok tatlı oluyorlar şarkı dinlerken
Anam çok tatlı oluyorlar dimi o sevimli halleri yok mu her türlü zorluğu unutturuyorlar gerçekten
Böyle heryerini yiyesim geliyor ozaman .Allah herkesin evladını ana babasına bağışlasın .Kimseye evlat acısı göstermesin .
bir ara bende uyuturken söylüyordum ama şimdi kendi uyuduğu için biz gün içinde söyleyip oynuyoruz hepsinin favorisi farklı ama çok tatlı oluyorlar şarkı dinlerken
amin canım....
maşallah furkana benimki sallamadan hayatta uyumaz aytencim.....
allaha şükür bu konuda rahatım kendi kendine uyur bizimki uykusu geldimi yatırırım beşiğine arkasını döner öyle uyur
selam.
hülya yok kız bizde 12,3 da yattık.benim defne 6,30 da uyandı.çokta geç yatmadık.iyim yani..
diş için teşekkür ederiz kızlar.valla ne zaman çıkacık deyip duryonduk.ilk dişimiz üstten çıktı.babamız eve gelince aynı zeynepteki gibi söyledim defnenin sana bi süprizi var dedim.hemen anladı tabi kızmın dişimi çıktı yoksa dedi.evet deim.ay pek neşeliydik yani
ayşecik yürümüşş.maşallah.pek tatlı olyurlar evet .koşşunlar inşalla yakınzamanda..
bende doktordaydım.saat 10,30 daydı.ondan geç geldim anca.bide ögle yemegi falan.anca.zaten hastanede kavga edip geldim moralum bozuldu...
selam.
hülya yok kız bizde 12,3 da yattık.benim defne 6,30 da uyandı.çokta geç yatmadık.iyim yani..
diş için teşekkür ederiz kızlar.valla ne zaman çıkacık deyip duryonduk.ilk dişimiz üstten çıktı.babamız eve gelince aynı zeynepteki gibi söyledim defnenin sana bi süprizi var dedim.hemen anladı tabi kızmın dişimi çıktı yoksa dedi.evet deim.ay pek neşeliydik yani
ayşecik yürümüşş.maşallah.pek tatlı olyurlar evet .koşşunlar inşalla yakınzamanda..
bende doktordaydım.saat 10,30 daydı.ondan geç geldim anca.bide ögle yemegi falan.anca.zaten hastanede kavga edip geldim moralum bozuldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?