teyzeleri benm oğluş kabız oldu(Tıtamıyo)
meyve çayı yaptım içti yattı geceden beri hiç yapmadı..sabah koyun pisliği gibi 2-3tane yapmış..ıhhh ıhh diyip duruyo..inş çay iyi gelirde yapar..
Alarada kabızmış niyeki.
kayısı verin yada çorbasına biraz fazla yağ koyun.yazık ya 4 gün kaka yapamaması çok fena.
ayşegül bence yanlış yapmışsın hem dr a hem başhekime şikayet edecektin.sonrada gelmiyeceğim bir daha diyecektin.valla herkes işini doğru yapacak.ben gece sabaha kadar nöbet tutup işe geldiğimde müşteri dövmüyorum.derdi ne olursa olsun ben bu konularda insanlık hali diyemiyorum valla işini yapsın yada izin alsın gitsin.
arada çıkıyo böyle densizler, iyi bari gelmişin hakkından..ona ceza puanı falan verirler bence...dengesiz ya,özel hastanede olacak şey değil..
Kabızlık için, dut kurusunu kaynatıp suyunu içirince de çook iyi geliyo kızlar..kayısı geçirmezse bunu deneyin bi de..
Kimi doktor 3 gün diyo, kimi 5 gün diyo,kimi de 7 gün..bana doktorun biri 5, diğeri de 7 demişti :) eğer bu sürelerde yapmazsa fitille müdahele etmek gerekiyormuş..!
öyle didem çok şükür.sevineedim bile.maşallah mutlu oldum işte:)) nihayet bizde 8 kiloyu geçtik..
didem bize bu doktor santafer yerine ferrum yazmış.anyı dimi bunlar.bide tadı nasılkii.ya defne santaferin tadına öyle alıştıki çok severik içiyordu .ben dedim kocaya ben bunu kullanmam bana tekrar santafer getir dedim.iyimi ettim kötümü şimdi..ama içmeside önemli tabiki.ne edeyim..hangisi iyi..
arada çıkıyo böyle densizler, iyi bari gelmişin hakkından..ona ceza puanı falan verirler bence...dengesiz ya,özel hastanede olacak şey değil..
kabızlık için, dut kurusunu kaynatıp suyunu içirince de çook iyi geliyo kızlar..kayısı geçirmezse bunu deneyin bi de..
kimi doktor 3 gün diyo, kimi 5 gün diyo,kimi de 7 gün..bana doktorun biri 5, diğeri de 7 demişti :) eğer bu sürelerde yapmazsa fitille müdahele etmek gerekiyormuş..!
Ayşegülcüm bencede başhekime şikayet edicektin yada doktora paranla rezil oluyosun şuraya bak herkes işini bilecek zaten suratları hiç çekilmiyo bazılarınızz
aynı ikiside hiçbir farkları yok santafer firması o doktora DAHA İYİ ÇALIŞIYORDUR ONDAN bizimkide ferrumu kolay içiyordu kan değerlerine bakıldımı bizim doktor hgb 11,5 diye kesti biz 2 aydır kullanmıyoruz
kilosu boyu icin geçtik.bdede ayakta duruyorsa artı kiloyu boyu ayakta ayıpyoruz tamam dedim.çocugun ayakkabılarını çakardım tam pantolonu çıkacaagım greke yok koyun dediler.ben elimi bile çemedim daha defneden tamam ded.neye tamam dedim.ölçüm bitti.nasıl ben daha elimi çekmedim.olsun bitti dedi.ee ne kadar dedim.8.400 kilosu boyu 74 cm dedi çıktı gitti.ben kalmdım o glecek diye bekliyom.geri geldi .ardon ama bu çocuk geçen ay 76 idi şimdi nasıl 74 oluyo çekteme bu çocuk dedim.ama bana bakmadan diyo gezen ayki yanlış olabilir diyo.dedim onuda siz ölçmüştünüz deyince suratını asarak tamam hanımeffndi tekrar ölçeriz demezmi.tepem attı.tabiki tekrar ölçeceksin dedim sinirle.boyunuda kilosunuda dedim.kiloda yanlış dedim.ben daha elimi çekmeden tattınız. bu nabıl iş dedim.bi sinirle defneyi aldı boyunu ölçtü 78 cm çıktı. bi daha ölçtü aynı çıktı.ben dedim gördünüzmü yanlış çıktı dedim.oda sinirle burası şuan çok yogun olabilir böyle dedi.sizin yogunlugunuz beni ililendirmiyo.işinizi düzgünce yapacaksınız dedim.amaan o söylendi ben söylendim.biz düzgün ediyoruz işimizi ffalan.ben dedim yapmıyorsunuz baştan savıyırsunuz.ben özelde hiç böyle bişey yaşamadım .parayla kepazelik bu oluy osanırım.ne bu surat bi daha ölçün dedim beni dövecektiniz dedim.amaan.artık biri geldi sekteret dur ne yapıyorsun dedi aldı kızı gitti.ben durmadım söyledimde söyledim.ya işini düzgün yapacaksın yada susacaksın.falan.ya haksızmıyım yanlış yapıyo bide surak asıyo.bu bide özel yaa.dotora girdik baktım o kız içerde.muayene oldu defne.iyiymiş şükür bişeyi yok.dişşi çıkarken kanamış sanırım kuzumun.çok zor çıkartıyo dedi.jel vermiyorum o anca 5 dk rahatlatır sonra tekrar agrır hiç gerek yok dedi.kilosunada çok düşük ama en azından bu ay fena almamış dedi.bende giyseyle tartıldı dedim.yani 8.200 omarak kabul ettik.yani bir ayda 400gr almış.buna şükür.biz 400gr almayalı 4 ay oluyo sanırım:)
neyse zeynep nasıl dedi.bende iyi ama yinede bileyimiz dedim.gel sanada bakayım dedi.zeynebin sadece bogazına ve kulaklarına baktı iyi dedi.biz çıktık.faturayı mühürletirken o kavga ettegimiz demezmi zeynep hanım içinde ödeme yapacaksınız oda muayene oldu.benim yine tepemi attırdı.nasıl yani doktor dedi gel bi bakayım diye.olamaz dedim.doktorla görüşmek istiyorum dedim.hanımefendi aradı zeyneptende kesecegiz diye.adam demiş yok kesme muayene olmadı o diye.yani bana gıcıklığına yapıyo anladınımzı..ama mors olan o oldu tabiki.ters ters baktım ve çıktımı.yaa bu daha gitmeyecegim o hastanaye çok sinir bi gündü.gerizekakılılar yaa...
kuru kayısı iyi gelir sibelcim kıyamam ya inş.yapar bugün....teyzeleri benm oğluş kabız oldu(Tıtamıyo)
meyve çayı yaptım içti yattı geceden beri hiç yapmadı..sabah koyun pisliği gibi 2-3tane yapmış..ıhhh ıhh diyip duruyo..inş çay iyi gelirde yapar..
sanada hayırlı cumalar....selam herkese hayırlı cumalar
ayşegülcüm maşallah defne güzel kilo almış kuşum,arada böyle densizler çıkıyor iyi yapmışsında susmamışsın parasıyla bakıyorlar bide surat yapıyorlar terbiyesizler.....kilosu boyu icin geçtik.bdede ayakta duruyorsa artı kiloyu boyu ayakta ayıpyoruz tamam dedim.çocugun ayakkabılarını çakardım tam pantolonu çıkacaagım greke yok koyun dediler.ben elimi bile çemedim daha defneden tamam ded.neye tamam dedim.ölçüm bitti.nasıl ben daha elimi çekmedim.olsun bitti dedi.ee ne kadar dedim.8.400 kilosu boyu 74 cm dedi çıktı gitti.ben kalmdım o glecek diye bekliyom.geri geldi .ardon ama bu çocuk geçen ay 76 idi şimdi nasıl 74 oluyo çekteme bu çocuk dedim.ama bana bakmadan diyo gezen ayki yanlış olabilir diyo.dedim onuda siz ölçmüştünüz deyince suratını asarak tamam hanımeffndi tekrar ölçeriz demezmi.tepem attı.tabiki tekrar ölçeceksin dedim sinirle.boyunuda kilosunuda dedim.kiloda yanlış dedim.ben daha elimi çekmeden tattınız. bu nabıl iş dedim.bi sinirle defneyi aldı boyunu ölçtü 78 cm çıktı. bi daha ölçtü aynı çıktı.ben dedim gördünüzmü yanlış çıktı dedim.oda sinirle burası şuan çok yogun olabilir böyle dedi.sizin yogunlugunuz beni ililendirmiyo.işinizi düzgünce yapacaksınız dedim.amaan o söylendi ben söylendim.biz düzgün ediyoruz işimizi ffalan.ben dedim yapmıyorsunuz baştan savıyırsunuz.ben özelde hiç böyle bişey yaşamadım .parayla kepazelik bu oluy osanırım.ne bu surat bi daha ölçün dedim beni dövecektiniz dedim.amaan.artık biri geldi sekteret dur ne yapıyorsun dedi aldı kızı gitti.ben durmadım söyledimde söyledim.ya işini düzgün yapacaksın yada susacaksın.falan.ya haksızmıyım yanlış yapıyo bide surak asıyo.bu bide özel yaa.dotora girdik baktım o kız içerde.muayene oldu defne.iyiymiş şükür bişeyi yok.dişşi çıkarken kanamış sanırım kuzumun.çok zor çıkartıyo dedi.jel vermiyorum o anca 5 dk rahatlatır sonra tekrar agrır hiç gerek yok dedi.kilosunada çok düşük ama en azından bu ay fena almamış dedi.bende giyseyle tartıldı dedim.yani 8.200 omarak kabul ettik.yani bir ayda 400gr almış.buna şükür.biz 400gr almayalı 4 ay oluyo sanırım:)
neyse zeynep nasıl dedi.bende iyi ama yinede bileyimiz dedim.gel sanada bakayım dedi.zeynebin sadece bogazına ve kulaklarına baktı iyi dedi.biz çıktık.faturayı mühürletirken o kavga ettegimiz demezmi zeynep hanım içinde ödeme yapacaksınız oda muayene oldu.benim yine tepemi attırdı.nasıl yani doktor dedi gel bi bakayım diye.olamaz dedim.doktorla görüşmek istiyorum dedim.hanımefendi aradı zeyneptende kesecegiz diye.adam demiş yok kesme muayene olmadı o diye.yani bana gıcıklığına yapıyo anladınımzı..ama mors olan o oldu tabiki.ters ters baktım ve çıktımı.yaa bu daha gitmeyecegim o hastanaye çok sinir bi gündü.gerizekakılılar yaa...
alarada kabız cnm ya bugün 4. gün yapmayalı.inş bugünden umutlıuyum kıvarndı durdu gece.ilk defa oluyo böle
kızlar biraz alakasız olcak ama defne kilo almışya ondan geldi aklıma bugün dokrorumda çocuklar kendileri doyduklarını anlarlar zorla yedirmeye çalışmayın diyodu
defne iyi kilo almış bu sefer maşallah,maraş yaradı sanırım defne kuşa :))
bencede artık yaşlarını doldurunca acil durumlar dışında dr a gitmeye gerek yok.
sağlıkocağına götürücem bende 2 ayda bir falan kilo boyuna baktırrım..zaten 1 yaşından sonra kilo alımları duruyo..senede 2 kilo alırlarsa elimizi öpüp başımıza koyalım derim..
aynı ikiside hiçbir farkları yok santafer firması o doktora DAHA İYİ ÇALIŞIYORDUR ONDAN bizimkide ferrumu kolay içiyordu kan değerlerine bakıldımı bizim doktor hgb 11,5 diye kesti biz 2 aydır kullanmıyoruz
ayy öyle diyolarda aytencim burak 2 kaşıktan sonra sağa sola dnmeye başlıyo..binbir maymunluk yapıyorum kaseyi bitiriyo..2 kaşık nasıl doyuracak onu anlamıyorum..demekki yeme kapasitesi var..aç yani bide biliyorum..
kızlar biraz alakasız olcak ama defne kilo almışya ondan geldi aklıma bugün dokrorumda çocuklar kendileri doyduklarını anlarlar zorla yedirmeye çalışmayın diyodu
cnm ya en sinir olduğum durum bu paranla rezil olmak ne var sanki işlerini doğru dürüst yapsalar insanın içini rahat ettirseler.bizde alara doğduğundan beri kaç dk değiştirdik.
defnecik ii almış bu ay maşallah selvi boylu kuzum
kuru kayısı iyi gelir sibelcim kıyamam ya inş.yapar bugün....
sanada hayırlı cumalar....
ayşegülcüm maşallah defne güzel kilo almış kuşum,arada böyle densizler çıkıyor iyi yapmışsında susmamışsın parasıyla bakıyorlar bide surat yapıyorlar terbiyesizler.....
oyy kıyamam ya 4 gün çok olmuş sende kuru kayısı yedir canım,yapmazsa doktorunla bir konuş zorlanıyordur yavrum.....
slm canım..sanada hayırlı cumalar..naber nasılsın..
sanada hayırlı cumalar alaranın çok uzun sürmüş kabızlığı bizim doktor 3 günü geçirmeyinder istersen sende bişeyler dene
ayy canım yaa.kuru kayısı.bak incirde iyi gelir.ben kayısı suyuda içiriyorum öyle durmlarda.bide merçimek çorbazı iyi olur..
benimkide iyi patlatır haa
selam canım.hoşgeldin.
ya deli etteler beni ..ne ilgisizlik bu.devlet hastanesine dönderdiler resmen
Alarada kabızmış niyeki.
kayısı verin yada çorbasına biraz fazla yağ koyun.yazık ya 4 gün kaka yapamaması çok fena.
ayşegül bence yanlış yapmışsın hem dr a hem başhekime şikayet edecektin.sonrada gelmiyeceğim bir daha diyecektin.valla herkes işini doğru yapacak.ben gece sabaha kadar nöbet tutup işe geldiğimde müşteri dövmüyorum.derdi ne olursa olsun ben bu konularda insanlık hali diyemiyorum valla işini yapsın yada izin alsın gitsin.
kabızlık için, dut kurusunu kaynatıp suyunu içirince de çook iyi geliyo kızlar..kayısı geçirmezse bunu deneyin bi de..
kimi doktor 3 gün diyo, kimi 5 gün diyo,kimi de 7 gün..bana doktorun biri 5, diğeri de 7 demişti :) eğer bu sürelerde yapmazsa fitille müdahele etmek gerekiyormuş..!
bende anlamıyorum benim 5 yaşında yeğenim var sabahtan akşama kadar yemesin gelip demez ben acıktım
benim küçük oğlum aynen öyle işte,akşama kadar yemek verme aramaz zorla yer yemeklerini,çok yemek seçer herşeyi yemez, doydum daha fazla yemiycem der ama hemen mutfak tezgahına tırmanır dolapların içinde çikolata,kek falan arar hani doymuştun derim, yemeğe midesinde yer yok ama çikolatalara bolca bir yer var.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?