2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

teyzeleri benm oğluş kabız oldu(Tıtamıyo)
meyve çayı yaptım içti yattı geceden beri hiç yapmadı..sabah koyun pisliği gibi 2-3tane yapmış..ıhhh ıhh diyip duruyo..inş çay iyi gelirde yapar..

Alarada kabızmış niyeki.

kayısı verin yada çorbasına biraz fazla yağ koyun.yazık ya 4 gün kaka yapamaması çok fena.

ayşegül bence yanlış yapmışsın hem dr a hem başhekime şikayet edecektin.sonrada gelmiyeceğim bir daha diyecektin.valla herkes işini doğru yapacak.ben gece sabaha kadar nöbet tutup işe geldiğimde müşteri dövmüyorum.derdi ne olursa olsun ben bu konularda insanlık hali diyemiyorum valla işini yapsın yada izin alsın gitsin.

arada çıkıyo böyle densizler, iyi bari gelmişin hakkından..ona ceza puanı falan verirler bence...dengesiz ya,özel hastanede olacak şey değil..

kabızlık için, dut kurusunu kaynatıp suyunu içirince de çook iyi geliyo kızlar..kayısı geçirmezse bunu deneyin bi de..

kimi doktor 3 gün diyo, kimi 5 gün diyo,kimi de 7 gün..bana doktorun biri 5, diğeri de 7 demişti :) eğer bu sürelerde yapmazsa fitille müdahele etmek gerekiyormuş..!

Ayşegülcüm bencede başhekime şikayet edicektin yada doktora paranla rezil oluyosun şuraya bak herkes işini bilecek zaten suratları hiç çekilmiyo bazılarınızz

kız yapamıyom işte ben söylendim anca.ama dedim beni ilgilendirmiyo yogunlgunuz herkes işini düzgün edecek diye.ama bu güne kadar ses etmeşiler tabi.ben söylenirken hastalar rdemezmi he valla bunlar hep böyle.haklısınız .dedim siz neden demiyorsunuz dedim.ses etmiyorlar.içimdin mütahaksınız dedim.

bencede artık yaşlarını doldurunca acil durumlar dışında dr a gitmeye gerek yok.
sağlıkocağına götürücem bende 2 ayda bir falan kilo boyuna baktırrım..zaten 1 yaşından sonra kilo alımları duruyo..senede 2 kilo alırlarsa elimizi öpüp başımıza koyalım derim..

sen doktora gitmedin hülyacımmm

aynı ikiside hiçbir farkları yok santafer firması o doktora DAHA İYİ ÇALIŞIYORDUR ONDAN bizimkide ferrumu kolay içiyordu kan değerlerine bakıldımı bizim doktor hgb 11,5 diye kesti biz 2 aydır kullanmıyoruz

Ayşegülcüm bencede başhekime şikayet edicektin yada doktora paranla rezil oluyosun şuraya bak herkes işini bilecek zaten suratları hiç çekilmiyo bazılarınızz

eşim dedi internet sitelerinde şikayek tukucgu varsa yazalım dedi.akşam gelsinde yada birazdah bakarım ben...

bana alanyadaki doktorum artık küçük degiller 48 saati geçtimmi muhakkek müdahale et demişti.olmadı fitil..ama 48 saat geçecek demişti..

kızlar biraz alakasız olcak ama defne kilo almışya ondan geldi aklıma bugün dokrorumda çocuklar kendileri doyduklarını anlarlar zorla yedirmeye çalışmayın diyodu

aynı ikiside hiçbir farkları yok santafer firması o doktora DAHA İYİ ÇALIŞIYORDUR ONDAN bizimkide ferrumu kolay içiyordu kan değerlerine bakıldımı bizim doktor hgb 11,5 diye kesti biz 2 aydır kullanmıyoruz

hgb 11,5 çıkınca bırakıyormuyuz kan ilacını..
bende bi ölçtürsem bzmki ne durumda acep.

cnm ya en sinir olduğum durum bu paranla rezil olmak ne var sanki işlerini doğru dürüst yapsalar insanın içini rahat ettirseler.bizde alara doğduğundan beri kaç dk değiştirdik.
defnecik ii almış bu ay maşallah selvi boylu kuzum

teyzeleri benm oğluş kabız oldu(Tıtamıyo)
meyve çayı yaptım içti yattı geceden beri hiç yapmadı..sabah koyun pisliği gibi 2-3tane yapmış..ıhhh ıhh diyip duruyo..inş çay iyi gelirde yapar..
kuru kayısı iyi gelir sibelcim kıyamam ya inş.yapar bugün....

selam herkese hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar....

ayşegülcüm maşallah defne güzel kilo almış kuşum,arada böyle densizler çıkıyor iyi yapmışsında susmamışsın parasıyla bakıyorlar bide surat yapıyorlar terbiyesizler.....

alarada kabız cnm ya bugün 4. gün yapmayalı.inş bugünden umutlıuyum kıvarndı durdu gece.ilk defa oluyo böle

oyy kıyamam ya 4 gün çok olmuş sende kuru kayısı yedir canım,yapmazsa doktorunla bir konuş zorlanıyordur yavrum.....

kızlar biraz alakasız olcak ama defne kilo almışya ondan geldi aklıma bugün dokrorumda çocuklar kendileri doyduklarını anlarlar zorla yedirmeye çalışmayın diyodu

ayy öyle diyolarda aytencim burak 2 kaşıktan sonra sağa sola dnmeye başlıyo..binbir maymunluk yapıyorum kaseyi bitiriyo..2 kaşık nasıl doyuracak onu anlamıyorum..demekki yeme kapasitesi var..aç yani bide biliyorum..
keza utkuda aynı şekil..2kaşıktan sonra yemicem diyo...zorla kaseyi btiriyo..

Son düzenleme:
defne iyi kilo almış bu sefer maşallah,maraş yaradı sanırım defne kuşa :))

aman git ne yarayacak biz fantomalt kullanıyoruz enerji destegi o yaradı sanırım...

evet aynen bizimde bitti artık.hastalık dışında gitmem.

hımm tamam anladım.pekii eğer kan değerlerin iyi olupta kulanmaya devam edersek ne olur.zararmıki.peki zararsa ne zararı olur.aydınlat beni bacım

bende anlamıyorum benim 5 yaşında yeğenim var sabahtan akşama kadar yemesin gelip demez ben acıktım

valla ben yapırom uonu.ona bırakırsam yemiyo ayten.zsaten çok zayıf.durup durup tepiyorum işte.yapaıyorum.değilse.kilosu iyi olsa takmamda.ama biz bak daha 8.200 olduk(

aynen yaa.bizimde halimiz o olacak belli oldu.bi doktor bulamadım daha.son üniversite hastanesi kaldı orayada gittimmi artık karar vermem lağzım

öyle sibelcim deli ediyorlar yaa..sagol canım.

slm canım..sanada hayırlı cumalar..naber nasılsın..

sağol cnm iim

sanada hayırlı cumalar alaranın çok uzun sürmüş kabızlığı bizim doktor 3 günü geçirmeyinder istersen sende bişeyler dene

denedim cnm bikaç bişi olmadıydı am şu an faliyette sanırım inş ıkınıyo ama

sağol cnm yapıyo galiba şimdi inş.mercimek yapim bari çorba bugün.

ay cnm ilk defa oluyo hiç böle olmadıydı kuzum en fazla gün aşırı yapardı.içtiği antibiyotik yaptı heralde gerçi kestim artık inş bi da tekrarlamaz.

hımm dutkurusunu denemedimdi ii oldu cnm sağol aklımda bulunsun

bende anlamıyorum benim 5 yaşında yeğenim var sabahtan akşama kadar yemesin gelip demez ben acıktım

benim küçük oğlum aynen öyle işte,akşama kadar yemek verme aramaz zorla yer yemeklerini,çok yemek seçer herşeyi yemez, doydum daha fazla yemiycem der ama hemen mutfak tezgahına tırmanır dolapların içinde çikolata,kek falan arar hani doymuştun derim, yemeğe midesinde yer yok ama çikolatalara bolca bir yer var.......

aynen canım bizimkide öyle gün boyu kek çikolata yesin vermeyince kıyamet kopuyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…