ara verdim azcık yoruldum..
SEÇİL üzülme canım giden malın yerine yenisi gelir allah başka keder vermesin...hem bundada vardır bi hayır...
kızım naptı acaba anneannesiyle :) hiç sesleri çıkmadı
bu ara mantıya taktı ecenaz kayseri mantısı yiyo bıkmadan etli:))
ara verdim azcık yoruldum..
SEÇİL üzülme canım giden malın yerine yenisi gelir allah başka keder vermesin...hem bundada vardır bi hayır...
kızım naptı acaba anneannesiyle :) hiç sesleri çıkmadı
bu ara mantıya taktı ecenaz kayseri mantısı yiyo bıkmadan etli:))
slmm güzellerr nasilsiniz? kuzucuklarim nasil? bende zar zor girebiliyorum ya bazen bilgisayar calismiyor. bu arda kizlar BI SORUM OLACAK yaw . normalde eski saate göre kizim 9.30 da yatiyordu simdiki saate göre 10.30 dami yatirmaliyim. hani 1 saat ileri alindi ya! siz ne yaptiniz bu durumda? yoksa simdiki saate göre demi 9.30 da yatirmaliyim? anacim bi cevap verin baciniza! kuzucuklarimi öpüyorum.....
yani simdiki saate göremi 9 da. öncedende eski saate göre demi 9 da yatiyordu?bizdi degişiklik olmadı hala 9 da yatıyor.sistemimizi etkilemidi ilk gün geçkalktı okadar.şimdi saat sistemine uyduk yeniden.akşam 9 da yaşıkyor.sabahta 7 de kalkıyor.
bu sipalar bizleri hizaya getiriyolar valla bacak kadar boylariylabenimkinin pek uykuyla arası olmadığı için saati saatine uymuyo dün annem ablam bendeydi sabah bi yarım saat öğleden sonrada bi o kadar uyudu kalktığında 4.30 falandı gecede biraz tutayım sabah erken kalkmasın dedim 22.00 ye geliyodu uyuduğunda sabah 8 gibi uyandı gece kalkmaları saymıyorum yani uykusuz benim oğlan bana çekmiş bende uyumazmışım ben ireme uykusuz diyodum ama mumla aratıyo bana kızımı bu sıpa
yani simdiki saate göremi 9 da. öncedende eski saate göre demi 9 da yatiyordu?
benimkinin pek uykuyla arası olmadığı için saati saatine uymuyo dün annem ablam bendeydi sabah bi yarım saat öğleden sonrada bi o kadar uyudu kalktığında 4.30 falandı gecede biraz tutayım sabah erken kalkmasın dedim 22.00 ye geliyodu uyuduğunda sabah 8 gibi uyandı gece kalkmaları saymıyorum yani uykusuz benim oğlan bana çekmiş bende uyumazmışım ben ireme uykusuz diyodum ama mumla aratıyo bana kızımı bu sıpa
defnede kendi başına yemek yemeye bayılıyor ama eline catl kaşık almayı çok daha seviyo.
ben plastik olarak tabagını koyuyorum önenü.ama kaşık metal küçük atlı kaşıklırından veriyorum.çatalda ucu sivri olmayan çatallar oluyor.özel bişey yani az körelmiş gibi oluyor.çocuklar için çok uygun .zeynepte onu vererdim eline şimdi defneye veriyorum.çok hoşuna gidiyo.çatala batırıp kendi ağzına atıyo hop.ama ortalık mahvolyo tabi:)
diş fırcalama bizdede epeydir var bende şu bim deki diş fırçalarından aldım.macumsuz zeynep nasıl fırcalara oda öyle aşagı yukarı 4 dişini temezliyo..bazende keyfi alıyo ağzana şeker gibi dolandırıyo ağzında:)
memeden kesen arkadaşlar yöhntemlerininiz paylaşın yütfen destege ihtiyacım var bende hemen değil eblet ama yavaş yavaşa emme işini azaltmak istiyorum .gece emyo zaten ama gündüz emmeyi düşürmek estiyorum öyle öyle kesecegim bende.bu aşama ne kadar zaman alır bilmiyorum ama zamanımız geliyo bence..2 yaş emzirme oluyına bilemeyecegim.defnedeyken biyle bu zamana kadar emzirecegim hiç aklıma gelmezdi .zeynep 8 aylıkken kendi kestigi için buda böyle olur sandım.ama maşallah iyi çıktı bu cimcime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?