2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ara verdim azcık yoruldum..

SEÇİL üzülme canım giden malın yerine yenisi gelir allah başka keder vermesin...hem bundada vardır bi hayır...

kızım naptı acaba anneannesiyle :) hiç sesleri çıkmadı
bu ara mantıya taktı ecenaz kayseri mantısı yiyo bıkmadan etli:))

gülşah kolay gesin canım.bende bugün hallettim şükür gerçi hiç belli olmuyo ama çocuklardan.neyse en azından içimiz rahat ediyo.ohh kayserili oldugu belli olsun elleme.bende çok severim mantıyı.off olacaktı şimdi.yada olmayacaktı

Son düzenleme:

iki kez gitmiş:)

Son düzenleme:
slmm güzellerr nasilsiniz? kuzucuklarim nasil? bende zar zor girebiliyorum ya bazen bilgisayar calismiyor. bu arda kizlar BI SORUM OLACAK yaw . normalde eski saate göre kizim 9.30 da yatiyordu simdiki saate göre 10.30 dami yatirmaliyim. hani 1 saat ileri alindi ya! siz ne yaptiniz bu durumda? yoksa simdiki saate göre demi 9.30 da yatirmaliyim? anacim bi cevap verin baciniza! kuzucuklarimi öpüyorum.....

ya evet haftada bir böyle genel temizlik yapınca dip köşe,geri kalan günler kolay oluyo
gerçi beni sinir eden dağınıklık hiç tahammül edemiyorum
eşim çok dağınıktır attığı attık yerde...valla sabahtan beri dağınıklığı topladım anca bitti gerisi kolay zten süpürme işimde bitti bide silicem sonra kızımı almaya gidicem

bizdi degişiklik olmadı hala 9 da yatıyor.sistemimizi etkilemidi ilk gün geçkalktı okadar.şimdi saat sistemine uyduk yeniden.akşam 9 da yaşıkyor.sabahta 7 de kalkıyor.

slm kızlarr dün yoğundum giremedim geçmişe bakayım dedim anca bitirdim ipeğe ve başka hasta bebişler varsa ki umarım yoktur geçmiş olsun seçilcim üzülme arkadaşım hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşların dediği gibi herşeyde bi hayır vardır allah sağlık versin en önemlisi o oda meselesine gelince bende yaza değiştiricem evim müsait olmadığı için bizimkilerde beraber yatıcaklar mecburen şimdilik kerem yanımızda park yatakta yatıyo ama memeden kesince yani uykusu düzene girince gece uykusu ayırmayı düşünüyorum iremin oda takımı var ama ben o odayı tamamen değiştirmeyi düşünüyorum ranza istemiyorum ama odamızda çok büyük diil bakalım bi formül bulucaz

benimkinin pek uykuyla arası olmadığı için saati saatine uymuyo dün annem ablam bendeydi sabah bi yarım saat öğleden sonrada bi o kadar uyudu kalktığında 4.30 falandı gecede biraz tutayım sabah erken kalkmasın dedim 22.00 ye geliyodu uyuduğunda sabah 8 gibi uyandı gece kalkmaları saymıyorum yani uykusuz benim oğlan bana çekmiş bende uyumazmışım ben ireme uykusuz diyodum ama mumla aratıyo bana kızımı bu sıpa

secilcim canim üzülme. hayirlisi güzelim... bu arada ben demi ayirsam ki kizimin yatagini. geceleri hala birkac defa uyaniyor. belki yatak odasindan duyamam sesini :18: sizin bebisler uyanmiyormu ya hic? kacta yatirip kacta kaldiriyorsunuz ?

bu sipalar bizleri hizaya getiriyolar valla bacak kadar boylariyla

yani simdiki saate göremi 9 da. öncedende eski saate göre demi 9 da yatiyordu?

tabi tabi aynı değişmedi.

zeynebinde oda takımı var .sıkışacak oda ama olsun ikisi bir olunca daha güzel olur diye düşündüm birleştirme karırı almıştım önceendeodamız izide büyük diil.ama şimdi kafma göre sığıyo gibi geliyo bakalım iş uygulamaya gelince gerçektende sıgacakmı

bende çıkayım evcilik oynayacagız.bebekleri çıkardı çoktan zeynep.defnede tepesinde..gideyim.görüşürüzz.sonrada defneyi uyutacagım zaten..

seçil canım,didem ne güsel demiş bak... allah canla sınamasın,illa sınayacaksa malla sınasın. biliyorum çok zor ama gerçekten mala gelsin gelen. yine olur,siz bir arada olun birbirinize sımsıkı tutunun olmaması için bi sebep yok. hayırlısı canım benim,üzülme...

Canım ben ilk gündüzleri kestim gece verdim sadece o da 1 kere gece kalkarsa eğer su verdim birde gece 24:00 gibii süt veriyorum.böylece gece kalkmaları azaldı önce 3 gündürde hiç emzirmiyorum gecede unuttu.arada gördüğünde hatırlıyor ama tutturmuyor bende lafı değiştiriyorum dikkatini çekecek başka şey gösteriyorum:)

konyadan selam..:)

ben de burağa diş fırçası aldım ama o saçlarını tarıyo :)

burak da acayip mantı yiyor..löp löp maşalllah.

ben de doğum yaptıktan sonra bebeleri aynı odada yatırmayı düşünüyorum..yatak odasındaki park yatağı burağın odasına koycam..ikisi de beşikte olcak böylece..burağın odasındaki beşiği bozunca normal yatağa dönüşüyo ama daha erken normal yatak için diye düşünüyorum..

seçilcim didemin dediği gibi giden mal olsun,sıkma canını..Allah size ömür versin yine olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…