canım her şey insanlar için herşey allahtan yani bugün yarın başımıza ne geleceğini kim bilebilir tabiki çok zor olur ama olsun sağlık olsun rabbim sağlıkla sınamasın hepsi olur..yine alır eşin söz vermiş olur canım sıkma canını...
gülşah, sevil, zeynep, hülya
allah razı olsun arkadaşlar sağolun haklısınız canımız sağolsun ama üzülmeden edemiyoum başım ağrıyor valla çatlayacak gibi eşim gelmeden kendime bi çeki düzen vereyim de anlamasın sabah mail atmış zaten üzüldüğünü görebiliyrum gibi..
neyse sağolun tekrardan..
Canım ben ilk gündüzleri kestim gece verdim sadece o da 1 kere gece kalkarsa eğer su verdim birde gece 24:00 gibii süt veriyorum.böylece gece kalkmaları azaldı önce 3 gündürde hiç emzirmiyorum gecede unuttu.arada gördüğünde hatırlıyor ama tutturmuyor bende lafı değiştiriyorum dikkatini çekecek başka şey gösteriyorum:)
konyadan selam..:)
ben de burağa diş fırçası aldım ama o saçlarını tarıyo :)
burak da acayip mantı yiyor..löp löp maşalllah.
ben de doğum yaptıktan sonra bebeleri aynı odada yatırmayı düşünüyorum..yatak odasındaki park yatağı burağın odasına koycam..ikisi de beşikte olcak böylece..burağın odasındaki beşiği bozunca normal yatağa dönüşüyo ama daha erken normal yatak için diye düşünüyorum..
seçilcim didemin dediği gibi giden mal olsun,sıkma canını..Allah size ömür versin yine olur inşallah..
güaydınlar
seçil geçmiş olsun cnm sağlık olsun
günaydın teyzoşlarr biz 14 aylık olduk bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?