2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gülşah, sevil, zeynep, hülya

allah razı olsun arkadaşlar sağolun haklısınız canımız sağolsun ama üzülmeden edemiyoum başım ağrıyor valla çatlayacak gibi eşim gelmeden kendime bi çeki düzen vereyim de anlamasın sabah mail atmış zaten üzüldüğünü görebiliyrum gibi..

neyse sağolun tekrardan..

yazdım görmedin canım üzülme ne olur gerçi dile kolay üzülür insan ama sağlık olsun canım mal yine olur rabbim sağlıkla sınamasın herşeyin bsaşı sağlık..

senin adın uçan kuş canım gitmişin bilem konyaya ben bukadar erken olduğunu bilmiyodum ne zaman döencen kaç gün kalacan dikkat et kendien görüşürüz canım

sağol fatoşcum atlamışım canım kusura bakma inan ki kafam yerinde değil.. sağol canım..

Canım hayatta herşey bir sınav dört dörtlük gidiyorsa ömrün yolun sonuna gelmişsindir der hep babam.bu da sizin sınavınız demekki.ALLAH açıkta bırakmasın aç bırakmasın herşey yeniden olur.bir kapı kapanır biri açılır.Eşin çok üzülmüş belliki destek olmak sana düşüyor o yüzden güçlü ol.Zor tabi ama tüm arkadaşlarımızın da dediği gibi sağlık olsun da gerisi boş.

Fatoşcum hep sorucam fırsat olmadı.Aras nasıl oldu?geçmiş olsun diyemedim sana.

anladım sağol.aslında defneninde aşırı bi düşkünlügü yok.sadece uyumak için çok istiyo emmeyi.bi araç dyelim.gecede uyundıgında illaki emek istiyo.gündüzden başlayacagım bende.teşekkürler.

oo sen konyaya varmışsın bile.bende dün hiç girmedi diyordum merak etmiştim.iyi iyi.senin minik epey yer gördü desenedönüş ne zaman.

günaydın..güzel annelerr

bende dün gündüz emmesini indirdim kızlar.mesela uyumuk için emmek istiyo defne.iki kez uyumuş oluyo işte. bi 11 de bide 5 civarı yatırıyorum.11 de ki uyuma saatinde süt içiriyorum(bu arada üç gündür yine süt içiyo).sütünü verip ayaıma alıp salayarak uyutuyorum .o saatte çok ısrarcı olmuyo nedense..ama 5 civarı uyuttugum saatte bi deneyeyim dedim acaba yine uyurmuki diye.aamaan yıktı ortalığı emmek istedi.neyse en azından birinden kurtuldum.sadece 5 cvarı emzirecegim okadar.dün öyle yaptımya. gece emdi ama nasıl sanki su iciyo lokur lokur götürdü .yaa demekki biraz dinlense gögüsler daha iy süt olacak.böyle daha iyi oldu gibi gece gece karnı daha iyi doydu.benim kız aklı estimmi emmek istemiyo aklına gelmiyo o yöhden rahatım.yani uykusu geldiyse ilkaki meme diyo çekiştirip duruyo.bide arabaya bindigimizde meme stiyo:) onun haricinde oynarken gelip bi emeyp hiç deemeştir.umarım böyle böyle 1 1,5 ay daha emse yeter bene.yavaş yavaş azaltacagım.hazirana kadar bitirmek istiyorum.allahın izniyle....inşallah...

Günaydınnn.....

off bu kız gezmeye çok laıştı yaa sabah kalkar kalkmaz üstünü başını alıp getiriyo attiiii diyo...

giyinipde atdaa gidicekmişizz

günaydın herkese

seçilcim üzülme gelen mala gelsin belki hakkınızda hayırlısı böyledir inşallah daha güzelini alırsınız ilerde canını sıkma

gülşah bizimkide gezme delisi oldu valla dün evden çıkmadık diye bütün gün mızırdandı durdu

fatoş dün sormuşsun kapı alçakmı diye kapı kolumuzun yüksekliği 1 metre ama genede açıyor durmak yok artık bize dün kapıyı aç çık peşime mutfak halıma bir bidon suyu dök birde beni gördü kaçmaya başaladı

günaydın herkese

bilgisayar arızalı kendi kendine kapanıyor kaç gündür giremedim inş.herkes iyidir,biz iyiyiz zeynoyla,bilgisayar tekrar kapanana kadar buralardayız

Son düzenleme:
Seçilcim herşeyde bir hayır vardır üzülme canım, hakkınızda hayırlısı allah sağlık versin yeterki gerisi gelir inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…