napalım canım küçük hanımdan fırsat bulup pek giremiyorus malum sen nasılsın yaramasın nasıl
İyiyim bende canım bu hafta sonundan beri bizim burasıda hep yağışlı bir an yağmur durmuyor .Haliyle çocuk can sıkıntısından evi dağıtıyor bende ortalık toparla, ev işi vs vs öyle takılıyorum
Gezmeyi çok seviyor hep sokakta olsa herşey çok güzel hava bir düzelsin diye umutla bekliyorum bende .:97:Sanada çok geçmiş olsun ilaç almadan geçmiyorsa dr sana ne diye emziren annelerin kullanacağı bir ilaç vermemişki .Bana aile hekimi artık büyüdü zararı olmaz diyor hatta uyutur bile diyor ilaç verirken
hadi hayırlı olsun canım inş.kolaylıkla aşarsınız bu dönemi,defnede sende zorlamadan atlatırsınız inş.bakalım bizim nasıl olacak.....
aboo gelinime bak sen..kız benm oğlan hiç öyle şeyler bilmez..cadı bu gelin valla..oğlumu parmağında oynatır kesin:18::18::18:
teşekkürler canım...incir denesen canım oda işe yarıyo...
ayşegül iyi etmişsin takma kafana..süt olmadıktan sonra boş memeyi vermenin bir anlamı yok..hani bol bol sütün gelirde kesersin üzülürsün neyse derim..alacağını aldı zaten..artık normal sütte içiyomuş daha ne ..kanata kanata içeceğine memeyi onu emsin valla...
ah selmam kilo topigine bi gelsen.benim kaçamagımın haddi hesabı yok bacım yaa.hiç kaçamak etmeden diyet ettigim yok benimiyi olmana sevindim, sen rejimde yapıyorsun canım belki ondan da olabilir arada ufak kaçamaklar yap bişey olmaz,suçlusu benim kızlar bişey demez sana
afiyet olsun canım bizde kahvemizi içip gelelim görüşürüz
amanın iyice yaramaz olmuş bu kuzular..
burak da yastığı yere koyup üstüne basıp kanepeye çıkıyor ayşe gibi
ayşegülcüm tebrik ederim,ben destekliyorum canım seni..hem böylece sütün gece birikmiş olur,daha iyi olur..
kızlar ben doktora bel,sırt,karın ağrısı şikayetiyle gittim..belki bi ilaç verir diye..ilaç vermedi bana..idrar tahlili yaptı,temiz çıktı..
siz de olmuş muydu bel ağrısı? ilaç kullanmış mıydınız?
geçmiş olsun bacı.bilemeycegim bi reçetesne bak bi oku bakalım çokmu yan etkisi var emzirme için aceba.selamın aleykum canım bacılarım...
nasılsınıs? pek giremiyorum affedin ipek tam bir kuduruk oldu,önceden masanın sehpanın üserine koyardım laptopu öyle girerdim şimdi koltuklara tırmandığından engel olamıyorum geliyo ellerime vuruyo pc ye baktığım zaman,kızıyor bana...
şimdi oyuncaklara daldı da bakıyorum buraya.
hasta bebişimis yok dimi,varsa da çok geçmiş olsun
ipekte çok yaramas oldu maalesef,koltuklardan inmeyi de öğrendi,güsel tarafı bu ama çıkıp tepelerinde koşuyor aşşağı atlamaya çalışıyor sandalyeye masaya tırmanıyor kapıları camları açıyor yetişebilirse,peşinden ayrılamas oldum.
bu arada ben hastayım maalesef ağır üşütmüşüm dr ilaç verdi emzirirken içemessin 1 hafta emsirme dedi,ama çocuk oyuncağı mı bu,1 hafta emsirme tam çocuk alışsın sonra yine meme ver. içersem temelli kesmek sorunda kalırım,çok vicdan yapıyorum. içmedim henüs napsam bilemiyorum ya,tek göğsümü emiyor epi topu ama kıyamıyorum napsam bilmiyorum...
Selam hanımlar nabersiniz herkes iyimi
evet şükür bunuda atlattık gece perişandık sabaha kadar beni istedi hep ağlauyarak uyandı uyku düzeni kurmuştuk yine bozulcak bu süreçte iyi olsunda yine kuararız düzenimizi...
dün çok üşümüştü ameliyat çıkışı bugün hafif ateşi var burnu akıyo pek keyfi yok zorla gülüyo...
kızlar ameliyet çıkışı okadar kötüydüki rabbim hiç bir anneye evladının öyle hilni görmek nasip etmesin...
cnm mrb benim oğlumda hep kabızdı biz 2 güne bir lağmanla yaptırıyorduk hatt adoktor raporla 30 tane yazdı ama gerek kalmadı hasta lanınca ishal gibi yapmaya başladı düzeldi ama bu ara gene yapamıyogünaydın kızlar gerçi öğlen olmuş ama neyse
geçmişi okumaya çalıştım biraz
herkeste bi hastalık,rahatsızlık Allah yardımcınız olsun
benim kızda diş çıkarıyo ve sürekli kabız olmaya başladı.çatlak var dedi dr.hoşaflar,kayısılar,armutlar havada uçuşuyo.şaşırıyprum valla çocuk yapana kadar kilo veriyorum yani.
hülya hayırlısıyla kurtulursun inşallah.iki tane koruman olucak ya ne güzel işte.Sağlıkla doğar inşallah.
sibel ve sevile de geçmiş olsun
esmacım geçmiş olsun,hiç korkma bunlar artık zor ameliyatlar değil,bizim kızda da varmış ama büyüdüğünde gerekirse ameliyat dedi dr.sürekli tıkalı genizle dolaşıyo,burunda tıkanıyo haliyle,speyler falan bilirsiniz işte.Allah şifasını versin cnm
arasa da acil şifalar diliyorum fatoşa da kolaylık ve sabır tabi ki
cnm o memedeki yarann acısını çok iyi bilirim benim hep öleydi emmesede keşke derdim resmen ucu yarıldı yapışıyodu yerine emerken gene açılıyodu nasıl acı kan revan emiyodu çocuk artık büyüdü ayşegül gece bile süt ver uyut geri tamamen bıraktırkimseler olmuyor dye yazmıyordum ama.biz memeden kesme işlemimize başladık hafta sonu.inanın artık zamanı geldi .biliyorum iki yaş degil 2 ay bile uzun.çünkü sütüm tamamiyle bitti sadece boş boş çekiyo oda süt olmudgı için acı duyyorum.geçen boş çekecegim deye yine ggüsucumu kanattı ama bayagı kanadı acımı hala geçmiyo daha sızlıyo ucu.ama o delirdi kan akmasına ragmen emmek istedi o an çok sinirlendim ve çok üzüldüm.kanlı bile olsa emmek istemesnie.o an kara verdim gündüz işe bitecek.cumartesiden eri gündüz ememyi bıraktık ve hiç aramıyo aman maşallah diyin teyzeleri ihtiyacımız var .defnenin üzülmeden atlatmasını çok istiyorum çünkü.dayanamıyorum sonrasında..
gündüz uyurken saat 5 gibi istiyo bazen hemen eline su biberonunu veriyorum ayaımda sallıyorum( süt işimiz bitene kadar aalesef sallayacagım yeni alıştırdım ama başka carem yoktu).o biborunu içerek uyuyo .ha bu arada gündüz emzirmelerim bittiginden beri kızım süt düşkünü oldu:)yeminlee.hep uyku saatinde biberona 100cc süt koyuyrom hepsinide içiyo..yani tek dertleri emmekkiş ..şimdi gece uyanınca kan olan meme değilde digeriyle emziriyorum o gösün dzelmesi çok zaman alıyır daha kabuk baflayacak okadar feci yani.geçen elimle çıkarayım dedim süt kesinlikle gelmedi düşünün işte boş artık.toplam okadar ugrdaştım 3-4 damla st çıktı oda o kadar bastırmamdan yanii.
neyse yani gündüz kestik.gecede bir yada iki kez emziriyorum.bi müddet beyle dava edecegim 15.aya yaklaştığıda geceyide bıratacagız inşallah..
yaramaza bak ya Allah korumuşmutfak masamın bank şeklinde oturma yeri var duvara dayalı,işte o banka tırmanmış ordanda hop masanın üstüne ayşegülcüm,bende merak ettim nasıl çıktığını masadan aldım yere koydum uygulamalı gösterdi tekrardan cadı kızım teyzesi .......
ay benimde ağrırdı erkek bebekte ağrır derlerkızlar ben doktora bel,sırt,karın ağrısı şikayetiyle gittim..belki bi ilaç verir diye..ilaç vermedi bana..idrar tahlili yaptı,temiz çıktı..
siz de olmuş muydu bel ağrısı? ilaç kullanmış mıydınız?
slm zeynepçim geçmiş olsun minik canavarla nasıl iyileşeceksin bilmemselamın aleykum canım bacılarım...
nasılsınıs? pek giremiyorum affedin ipek tam bir kuduruk oldu,önceden masanın sehpanın üserine koyardım laptopu öyle girerdim şimdi koltuklara tırmandığından engel olamıyorum geliyo ellerime vuruyo pc ye baktığım zaman,kızıyor bana...
şimdi oyuncaklara daldı da bakıyorum buraya.
hasta bebişimis yok dimi,varsa da çok geçmiş olsun
ipekte çok yaramas oldu maalesef,koltuklardan inmeyi de öğrendi,güsel tarafı bu ama çıkıp tepelerinde koşuyor aşşağı atlamaya çalışıyor sandalyeye masaya tırmanıyor kapıları camları açıyor yetişebilirse,peşinden ayrılamas oldum.
bu arada ben hastayım maalesef ağır üşütmüşüm dr ilaç verdi emzirirken içemessin 1 hafta emsirme dedi,ama çocuk oyuncağı mı bu,1 hafta emsirme tam çocuk alışsın sonra yine meme ver. içersem temelli kesmek sorunda kalırım,çok vicdan yapıyorum. içmedim henüs napsam bilemiyorum ya,tek göğsümü emiyor epi topu ama kıyamıyorum napsam bilmiyorum...
oo afiyet olsun kız ka.....a aldın bakimiyiki işe gelmişim bugün,acayip prim aldım
slm iyiz cnm sen nasılsınSelam hanımlar nabersiniz herkes iyimi
cnm ya Allah bidaha hastaneye düşürmesin şimdi benim içimide bi hoş ettin benimkide ameliyat olursa diorumkabim sıkışıyoevet şükür bunuda atlattık gece perişandık sabaha kadar beni istedi hep ağlauyarak uyandı uyku düzeni kurmuştuk yine bozulcak bu süreçte iyi olsunda yine kuararız düzenimizi...
dün çok üşümüştü ameliyat çıkışı bugün hafif ateşi var burnu akıyo pek keyfi yok zorla gülüyo...
kızlar ameliyet çıkışı okadar kötüydüki rabbim hiç bir anneye evladının öyle hilni görmek nasip etmesin...
kız valla aferim sen kız annesine sökmüceni anlar :)) bide inat yaıyolar kız nerden biliyolarsa bu yaşt bücürlerFatoş gözün aydın canım Aras bunuda atlattı.birdaha hastane işi inşallah hiç olmaz çoçuk 1,5 yıldır hastahanelerden beri gelemedi.
Esma benimde kuznim oldu ama o 5-6 yaşlarındaydı o zaman 3 saat hastanede yatırıp çıkartmışlardı.geniz et hem nesef almasını engelliyor hem kulak iltihabı hemde ağız kokusu yaparmışsen birde devlet hastahanesi dr dan fikir al öyle karar verirsin.4 yaşa beklemenin bencede çok gereği yok gibi anlatıığına bakılırsa ilerde duyma kaybı olacaksa niye bekliyesinki.
Hülya 4 günde 4 gündür iyi yaptın valla rapora gerek yoksa Hülya sen yorulunca söyle yarım gün 1 gün izin verelim sana kendini çok yorma deseymiş.
neyse bak iyi olmuş erken geldiğim primlerinide aldın.güle güle haruca canım hatta harcama biriktir.
bak benım belim değilde sırtım çok ağrıyordu ağlayacak kadarda kötü oluyordum.bel yastığı alınca iyi gelmişti.şu ofis sandalyelerinde kullanılandan.ama ilaç falan vermemişti.
Duru benim koltukların oturma yeri çıkmıyorda annemlerdekiler çıkıyor duru altına yastık koymak yerine direk koltuk singerini indirip koltuğa çıkıyor sonrada köşesine çıkıp bağrıyor ya gel beni hoplat yada atlarım diye tehtit ediyor uyanık annemde hemen alıyor birgün evde tek olalım ben bilirim ona yapacağımı bırakıcam atsın bakalım kendini ne oluyor.geçen bana kızdı kafasını yere vuruyor önce hızlı vurdu ufff dedi başını tutuyor çok acıdı yer sallandı resmen bende tekrarlamasın diye bakmıyorum sonrada bakmıyoum diye kızdı yastığı aldı eline kafasını yastığa vuruyor.eee dinsizin hakkından imansız gelir sen kafa atar mısın hadi 2.kafayıda yere atsaydın yaa.oyy çok bilmişler çok
selam kızlar
fatoşcum çok geçmiş olsun çok şükür bunuda atlattı kuzum.
ayşegülcüm maşallah Allah kolaylıkla defnecik üzülmeden şu memeyi bıraktırmayı nasip etsin.banada inş.ben biraz erteledim diş çıkrma dönemindeyizya.
burcum ya o kafa vurma işi bizde bu ara çok sık oluyo deli oluyorum niye yapıo anlamadım psikopata bağlıyo resmen çocuk.kafasını çarpıo yerlere kapılara.acaba dişten çok canımı yanıyo ondanmı yapıo die düşündüm bilemedim.çok cnmı sıkıo bu durum
evde normal yastık koyduğumda iyi geliyodu, şirkete de getireyim diye düşünmedim değil :) ağrımaya devam ederse alırım ben de bel yastığı..daha 5 ay var doğurana kadar..
fatoş ticker yapmışsın şekerim, baya gitmiş kilolar..tebrik ederim..1 sene sonra resim bekliyorum ona göre
kızlar hepiniz baya baya veriyorsunuz kilo bakıyorum da..maşalllah yaza bomba gireceksiniz,afferim size
ben de dolma şeklinde giricem yaza
aaa ayşegül çok üzüldüm..bişeyi çok isteyince olmuyo zaten..benim kapım her zaman açık canım,geceli gündüzlü biliyorsun,yine de bir ihtimal olursa her zaman beklerim...
cnm mrb benim oğlumda hep kabızdı biz 2 güne bir lağmanla yaptırıyorduk hatt adoktor raporla 30 tane yazdı ama gerek kalmadı hasta lanınca ishal gibi yapmaya başladı düzeldi ama bu ara gene yapamıyo
cnm ameliyat olucaksa olsunda gereeksizzse die korkuyorum bakalım doktora randevu aldımda c.tesi götürücem inş. nasipse
cnm o memedeki yarann acısını çok iyi bilirim benim hep öleydi emmesede keşke derdim resmen ucu yarıldı yapışıyodu yerine emerken gene açılıyodu nasıl acı kan revan emiyodu çocuk artık büyüdü ayşegül gece bile süt ver uyut geri tamamen bıraktır
yaramaza bak ya Allah korumuş
benimkide koltuklara çıkıp koşturuyo kafa üstü çakılırken havada yakaladım
ay benimde ağrırdı erkek bebekte ağrır derler
slm zeynepçim geçmiş olsun minik canavarla nasıl iyileşeceksin bilmem
oo afiyet olsun kız ka.....a aldın bakim
slm iyiz cnm sen nasılsın
cnm ya Allah bidaha hastaneye düşürmesin şimdi benim içimide bi hoş ettin benimkide ameliyat olursa diorumkabim sıkışıyo
kız valla aferim sen kız annesine sökmüceni anlar :)) bide inat yaıyolar kız nerden biliyolarsa bu yaşt bücürler
cnm bi doktora daha götürücem özel bide devlete sonra karar vericem
kızlar bizde kafa vurma yok canı pek kıymetli.iki yürürken sektelese bile hemen mızmızlık yapıyo sanki düştü:)
amaa bizde bi sorun başladı ya ben okumuştum burda hatırlıyorum ama kim yazmıştı onu bilmiyorum defne iki gündür dişlerini gcırdatıyo yaa.ben onu yuturken bayagı duyuyorum.çok züldüm yaa aceba neden?sanki çock kötü bişey yapıyormuş gibi kötü oldum hemen dikatini dağıttıma am bakalım sürecekmi.sizinkilerde yapıyormu.yada yapan kimdi yaa. eaceba devam ediyormu dye sarocaktım merak ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?