- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
geldimm..
FATOŞ geçmiş olsun bunuda atlattınız çok şükür kıyamam yaa paşama allah yaşatmasın bi daha artık tamameennn iyi olsun küçük yaramaz inş
kızlar troid şeker vs. çıkmadı çok temiz tahll sonuçlarım
amaaa kortizol yüksekliği çıktı
bu gece 11 de kortizol yüklemesi yapılıcak sabahda 8 de kan vercem...canımız sıkıldı biraz
geldimm..
FATOŞ geçmiş olsun bunuda atlattınız çok şükür kıyamam yaa paşama allah yaşatmasın bi daha artık tamameennn iyi olsun küçük yaramaz inş
bu gece 11 de kortizol yüklemesi yapılıcak sabahda 8 de kan vercem...canımız sıkıldı biraz
canım gecmıs olsunn ınsallah en yakın zamandaıyı olursngeldimm..
canım en ıyısını sen bılırsın bende bu yuzden calısmayı hıc ıstemeıstım ogretmenlık okudum ama cocuklara sabır edemıyordum hıc ıyıkıde calısmıyorum dıyorum ılerde sıkıntı olursa yıne calısırrsınMerhaba kızlar. Sizi nasıl özledim bilemezsiniz. Umarım herkes iyidir. Bir sıkıntısı yoktur kimsenin.Maşallah kilolar da gidiyo.. Oh oh nazar değmesin
Okulda hiç giremiyorum eve de geç geliyoruz o zamn da kimseler olmuyo.
Bewn bazı önemli kararlar aldım sizinle paylaşmak istedim.
Ben işten ayrılıyorum. En az bir sene de çalışmayı düşünmüyorum. NErden çıktı şimdi diyeceksiniz. Kendimi o kadar yorgun ve bezgin hissetnwyw bAŞLADIM Kİ BİR KAÇ ATDIR. Bu durum eve ve Serkanla ilişkimize de yansımaya başladı. Okul o kadar yorucu bir hal alıyor ki artık anlatamam. Ayrıca buraya yazamayacağımve onaylamadığım bazı kararlar da alındı okulda. O yüzden ben de ayrılmaya karar verdim Dİğer etken de 8. sınıfları okutuyor olmam. Yaptıkları terbiyesizliklere ve saygısızlıklara dayanamıyorum. Devam edersem meslekten soğuyacağım.
Ekonomik anlamda zorlanacağz evet ama onu da göze aldım. Esranın masrafları daha fazla büyümeden bu zamanı kendime ayırmalıydım. İyi olacak diye düşünüyorum. İnşallah sene ortasında canım sıkılmaz. O zaman da özel ders falan bakarım artık ne yapayım. Neyse bacılar ben artık akşamları Esra yı babaannesinden alıp minibüsle eve getiriyorum. akşamları daha fazla dinlenebilmek ve evi toparlayabilmek için. Size daha fazla katılabilirim umarıum..
canım yaa ogluna cok gecmıs olsunn yazdıklarını okuyunca ıcın acıyor ınsallah bıdaha yasamazsınız boyle bıseysaol canım sonuçların iyi çıkmış kortizol yüksekliği ne oluyo şimdi canım..yani neye sebep oluyo inşallah çıkmaz yükleme sonucunda..
Merhaba kızlar. Sizi nasıl özledim bilemezsiniz. Umarım herkes iyidir. Bir sıkıntısı yoktur kimsenin.Maşallah kilolar da gidiyo.. Oh oh nazar değmesin
Ben işten ayrılıyorum. En az bir sene de çalışmayı düşünmüyorum. NErden çıktı şimdi diyeceksiniz. Kendimi o kadar yorgun ve bezgin hissetnwyw bAŞLADIM Kİ BİR KAÇ ATDIR. Bu durum eve ve Serkanla ilişkimize de yansımaya başladı. Okul o kadar yorucu bir hal alıyor ki artık anlatamam. Ayrıca buraya yazamayacağımve onaylamadığım bazı kararlar da alındı okulda. O yüzden ben de ayrılmaya karar verdim Dİğer etken de 8. sınıfları okutuyor olmam. Yaptıkları terbiyesizliklere ve saygısızlıklara dayanamıyorum. Devam edersem meslekten soğuyacağım.
Ekonomik anlamda zorlanacağz evet ama onu da göze aldım. Esranın masrafları daha fazla büyümeden bu zamanı kendime ayırmalıydım. İyi olacak diye düşünüyorum. İnşallah sene ortasında canım sıkılmaz. O zaman da özel ders falan bakarım artık ne yapayım. Neyse bacılar ben artık akşamları Esra yı babaannesinden alıp minibüsle eve getiriyorum. akşamları daha fazla dinlenebilmek ve evi toparlayabilmek için. Size daha fazla katılabilirim umarıum..
saol fatoşcum böbrerk üstü bezleriyle ilgili bişimiş kilo aldırırmış ...vs. bi sürü şeysaol canım sonuçların iyi çıkmış kortizol yüksekliği ne oluyo şimdi canım..yani neye sebep oluyo inşallah çıkmaz yükleme sonucunda..
Geçmiş olsn canım. İnşallah yükleme de iyi çıkar.
Fatoşçum Arasın ameliyatı bugündü di mi yoksa dünmüydü. Girip bir geçmiş olsun diyemedim kusura bakma. Sevindim iyi olmasına.Gözünüz aydın atlattınız bunu da sağlıkla.
troid şeker vs. çıkmadı çok temiz tahll sonuçlarım
Merhaba kızlar. Sizi nasıl özledim bilemezsiniz. Umarım herkes iyidir. Bir sıkıntısı yoktur kimsenin.Maşallah kilolar da gidiyo.. Oh oh nazar değmesin
atlattık çok şükür teyzesi....
canım bendim vaktinde bunu yazan, evet nergiz sude dişleri çıktıktan sonra, sanırım 7 ve 8 olmalı,alttaki dişlerdi, onlar yükselirken farketmiş olmalı ki, dişleri ile oynuyodu, gıcırdattı bi 3-4 gün sürdü, ben ilk gün takıldım, sonra burda konuştuk, hiç üzerine düşmedim, gıcırdattığı anda sevdiği ilgilendiği bişey buldum, unuttu ve kendiliğinden geçti, hiç kafana bile takma, defneciğin son çıkan dişleri farkediyo ondan yaniii
slm kızlar..dr a gittm geldim..faranjit olmuşum..dediğim gibi senede bir oluyorum böyle..yataklara düşürüyo beni..ilaç verdi..bol meyve ıhlamur iç yat dedi..oldu çocuklara da sen bakacan heralde dedim..
ah sorma sibel bizimkide aynı oldu yaz geldi sanıyorlar artıkı bizimde bir kere yanıyo.akşam 6 da yakmaya başlıyorlar eh sönene kadar işte onunda sönmesi 10-11 i buluyor.sorsanıd aev soguyo bende korkuyorum üşütecekler diyo.defnenn odasında ufo var onu açıyorum.zeyneptede klima var onu açıyoruz ne yapalım öyle gelecek bahar.sinirler erkenden bitirdiler.off neyseki akşamları azda oysa yaniyo bizim daha.sağol canım..yaa bizim kaloriferlerde söndü uyuzz kapıcı kalorifer kazanını falan temzlemiş...ohhh işini bitrmş..buraya feci yağmur yağıyo..hava da soğuk..çocuklar hasta olcak diye korkuyorum..burak zaten öksürüyo sürekli..
güya alıntı yapıyordum o sırada yağız uyandı ayağımda sallarken bende uyumuşum kaldığım yerden devam edeyim bari
esmacım çok korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum.bak küçücük şey çocuğun gelişimini yaaşlatıyor olabilir sen ihmal etme bu zamanda yapılması gerekiyorsa yaptır canım.drlara güven sıkıntı yapma kendine.
oyy kıyamam aras paşaya.üşümüş mü kuzum.sarıp sarmalasaydın annesi.çok geçmiş olsun.bu son olur inşallah.
geç bile kaldın dr a gitmeye.hadi hayırlı haberlerle gell..
ayşegülcüm süt yoksa eğer ne çocuğa ne kendine eziyet etmene gerek yok.iyi yapmışsın.hem defnenin de memeyi boş boş emmesi ortakulak iltihabına neden olurdu.bak bu vesileyle süt içmeye başlamış daha ne.kendine sıkıntı yapma sen en doğrusunu bilir yaparsın arkadaşım.
a.s. zeynepcim.ipekde erkek fatma olacak anlaşılan.yaramazlıkta şubak kızları erkeklerden geri kalır değil anlaşılan. senin dr da alemmiş nasıl vermiycen 1 hafta.kıyameti koparır be.sütten kesilmeye alışmadıki daha.sen yine başka şeyler içip geirmeye çalış hastalığı.sanada geçmiş olsun.
amin canım.buda sizin son ameliyatınız olur inşallah.sende oğlunu bir daha o durumda görüp üzülmezsin.
ahh duru ahhhh...annen ne yapcak senle yaramaz şirine seni.kafalarını yere vurmalaı zaten bi olay.yağızda arada sinirlenince yapıyor bide bana bakıyo tepki veriyomuyum diye.vermiyosam ayağa kalkıyo önüme geçiyo eliyle kafasına yavaşça vuruyo.kucağıma alıp yapma annecim sen cicisin ben seni çok seviyorum deyincede sanki az önce yapan çocuk o değil.başlıyo eliyle koluyla bi yerleri gösterip bişeyler anlatmaya.
çok işimiz var bizim bu çocuklarla çookkkk...
geçmiş olsun sibel.dinlenmeden geçmez daha fazla ilerlemesin bi kaç gün annen gelsin kalsın sizde.hem sana hem çocuklara bakar.sende dinlenirsin olmaz mı.
derinde bırakıcak sanırım memeyi nerdeyse hiç emmiyor gibi ne yapmalıyım kızlar
su çiçeği aşısına zam gelmiş 89.500 olmuş. hemde 2 gün önce zam gelmiş tüh ya hergün sallarsam olacağı budur.
geldimm..
bacım sane anlıyorum ögretmen çok akrabam var birinci derecede.liseyi okutanlar resmen bıkmış.sözümüzü dinlemiyorlar artı kafa tutuyorlar diyorlar.bu zamının çocuguna ses çıkmıyo valla.başka okula geçsen olmazmı.yada okul kapansın sonrada zaten 3 ay tatil var.gerçi sen evde durmazsın yine ya dersane ögretmenligi yada izel dersle yine kazanırsın sen paranı.ence okul değişkligi iyi oylabilir sana.ama dinlenmek istiyorsanda diyecek bişey ok seni kararın elbet.esra küçükkene vet dinlenmek sanada iyi gelebilir.ne diyeyim ne zaman yapmayı düşünüyorsun bu planını..Merhaba kızlar. Sizi nasıl özledim bilemezsiniz. Umarım herkes iyidir. Bir sıkıntısı yoktur kimsenin.Maşallah kilolar da gidiyo.. Oh oh nazar değmesin
Merhaba kızlar,
uzun zaman sonra foruma girince eski arkadaşlardan haber almış gibi hissettim kendimi. Ben oldukça depresif bir yıl geçirdim. Bu arada da forumu takip etmedim. Beni hatırlamanız belki imkansız ama arada okuma fırsatım olduğu için ben hatırlıyorum. Çok şükür oğlum Utku iyi ve abi olmaya hazırlanıyor. 2 aylık hamileyim, plansızdı ama hayırlısı olsun dedik.
çok geçmiş olsun...
Benim yaşadıklarıma oldukça benzer sıkıntılar. Bende istifa etmek zorunda kaldım ve hiiç pişman olmadım. Verdiğim en doğru karardı. Senin hakkında da hayırlısı olsun. Hiç canını sıkma, altın bileziğin kolunda nasıl olsa, işini dert etme bence. Madem daha iyi hissedeceksin tatile birkaç ay erken çıkmış olursun o kadar.
Çok çok geçmiş olsun. Aras'ı hatırlıyorum ilk bebeğimizdi ve gelişiyle hepimizi heyecanlandırmıştı.
maşallah çok akıllı bunlar ya.....amanın iyice yaramaz olmuş bu kuzular..
burak da yastığı yere koyup üstüne basıp kanepeye çıkıyor ayşe gibi
ayşegülcüm tebrik ederim,ben destekliyorum canım seni..hem böylece sütün gece birikmiş olur,daha iyi olur..
benimde belim ağrıyordu ama minosetten başka bir ilaç vermemişti doktor, hamilelikte olur böyle ağrılar demişti......kızlar ben doktora bel,sırt,karın ağrısı şikayetiyle gittim..belki bi ilaç verir diye..ilaç vermedi bana..idrar tahlili yaptı,temiz çıktı..
siz de olmuş muydu bel ağrısı? ilaç kullanmış mıydınız?
hepsinde aynı yaramazlıklar var desene, buraların neden bukadar sessiz olduğu anlaşılıyor artıkselamın aleykum canım bacılarım...
nasılsınıs? pek giremiyorum affedin ipek tam bir kuduruk oldu,önceden masanın sehpanın üserine koyardım laptopu öyle girerdim şimdi koltuklara tırmandığından engel olamıyorum geliyo ellerime vuruyo pc ye baktığım zaman,kızıyor bana...
şimdi oyuncaklara daldı da bakıyorum buraya.
hasta bebişimis yok dimi,varsa da çok geçmiş olsun
ipekte çok yaramas oldu maalesef,koltuklardan inmeyi de öğrendi,güsel tarafı bu ama çıkıp tepelerinde koşuyor aşşağı atlamaya çalışıyor sandalyeye masaya tırmanıyor kapıları camları açıyor yetişebilirse,peşinden ayrılamas oldum.
bu arada ben hastayım maalesef ağır üşütmüşüm dr ilaç verdi emzirirken içemessin 1 hafta emsirme dedi,ama çocuk oyuncağı mı bu,1 hafta emsirme tam çocuk alışsın sonra yine meme ver. içersem temelli kesmek sorunda kalırım,çok vicdan yapıyorum. içmedim henüs napsam bilemiyorum ya,tek göğsümü emiyor epi topu ama kıyamıyorum napsam bilmiyorum...
bizim kız montunu giydirirken felan ağlıyor hep, dışarı çıktığımız an susuyor eve girerkende bir posta ağlıyor gezenti bunların hepsiİyiyim bende canım bu hafta sonundan beri bizim burasıda hep yağışlı bir an yağmur durmuyor .Haliyle çocuk can sıkıntısından evi dağıtıyor bende ortalık toparla, ev işi vs vs öyle takılıyorum
Gezmeyi çok seviyor hep sokakta olsa herşey çok güzel hava bir düzelsin diye umutla bekliyorum bende .:97:Sanada çok geçmiş olsun ilaç almadan geçmiyorsa dr sana ne diye emziren annelerin kullanacağı bir ilaç vermemişki .Bana aile hekimi artık büyüdü zararı olmaz diyor hatta uyutur bile diyor ilaç verirken
üşüttü herhalde fatoş geçmiş olsun inş.fazla ilerlemeden kolayca atlatırsınız canım.....evet şükür bunuda atlattık gece perişandık sabaha kadar beni istedi hep ağlauyarak uyandı uyku düzeni kurmuştuk yine bozulcak bu süreçte iyi olsunda yine kuararız düzenimizi...
dün çok üşümüştü ameliyat çıkışı bugün hafif ateşi var burnu akıyo pek keyfi yok zorla gülüyo...
kızlar ameliyet çıkışı okadar kötüydüki rabbim hiç bir anneye evladının öyle hilni görmek nasip etmesin...
sınırları zorlamayı nasılda biliyorlar ya çok bilmiş bunlar.....Fatoş gözün aydın canım Aras bunuda atlattı.birdaha hastane işi inşallah hiç olmaz çoçuk 1,5 yıldır hastahanelerden beri gelemedi.
Esma benimde kuznim oldu ama o 5-6 yaşlarındaydı o zaman 3 saat hastanede yatırıp çıkartmışlardı.geniz et hem nesef almasını engelliyor hem kulak iltihabı hemde ağız kokusu yaparmışsen birde devlet hastahanesi dr dan fikir al öyle karar verirsin.4 yaşa beklemenin bencede çok gereği yok gibi anlatıığına bakılırsa ilerde duyma kaybı olacaksa niye bekliyesinki.
Hülya 4 günde 4 gündür iyi yaptın valla rapora gerek yoksa Hülya sen yorulunca söyle yarım gün 1 gün izin verelim sana kendini çok yorma deseymiş.
neyse bak iyi olmuş erken geldiğim primlerinide aldın.güle güle haruca canım hatta harcama biriktir.
bak benım belim değilde sırtım çok ağrıyordu ağlayacak kadarda kötü oluyordum.bel yastığı alınca iyi gelmişti.şu ofis sandalyelerinde kullanılandan.ama ilaç falan vermemişti.
Duru benim koltukların oturma yeri çıkmıyorda annemlerdekiler çıkıyor duru altına yastık koymak yerine direk koltuk singerini indirip koltuğa çıkıyor sonrada köşesine çıkıp bağrıyor ya gel beni hoplat yada atlarım diye tehtit ediyor uyanık annemde hemen alıyor birgün evde tek olalım ben bilirim ona yapacağımı bırakıcam atsın bakalım kendini ne oluyor.geçen bana kızdı kafasını yere vuruyor önce hızlı vurdu ufff dedi başını tutuyor çok acıdı yer sallandı resmen bende tekrarlamasın diye bakmıyorum sonrada bakmıyoum diye kızdı yastığı aldı eline kafasını yastığa vuruyor.eee dinsizin hakkından imansız gelir sen kafa atar mısın hadi 2.kafayıda yere atsaydın yaa.oyy çok bilmişler çok
selam kızlar
fatoşcum çok geçmiş olsun çok şükür bunuda atlattı kuzum.
ayşegülcüm maşallah Allah kolaylıkla defnecik üzülmeden şu memeyi bıraktırmayı nasip etsin.banada inş.ben biraz erteledim diş çıkrma dönemindeyizya.
burcum ya o kafa vurma işi bizde bu ara çok sık oluyo deli oluyorum niye yapıo anlamadım psikopata bağlıyo resmen çocuk.kafasını çarpıo yerlere kapılara.acaba dişten çok canımı yanıyo ondanmı yapıo die düşündüm bilemedim.çok cnmı sıkıo bu durum
burak da vuruyo kafasını.çok şiddetli değil ama endişeleniyorum ben de..daha ziyade oyun haline getirmiş gibi geliyordu bana..ben de engel olmayım bari..
kızlar benim oğlumda başladı kafa vurmaya geliyo tos yapıyo bide biyere çarpsın geri kafa atıyo oraya geçende burnuma ttı kafa baya acıdı
ayşegül cnm benim oğlan hiç yapmadı diş gıcırdatmayı ama inş. geçicidir cnm
bizim kız kafasını yere vurmuyor ama çığlık atıyor çok çok sinirlenirsede yüzüne vuruyor cadıkızlar bizde kafa vurma yok canı pek kıymetli.iki yürürken sektelese bile hemen mızmızlık yapıyo sanki düştü:)
amaa bizde bi sorun başladı ya ben okumuştum burda hatırlıyorum ama kim yazmıştı onu bilmiyorum defne iki gündür dişlerini gcırdatıyo yaa.ben onu yuturken bayagı duyuyorum.çok züldüm yaa aceba neden?sanki çock kötü bişey yapıyormuş gibi kötü oldum hemen dikatini dağıttıma am bakalım sürecekmi.sizinkilerde yapıyormu.yada yapan kimdi yaa. eaceba devam ediyormu dye sarocaktım merak ettimm
selam kızlar nasılsınız bende işleerden giremiyorum pek bu ay bitiyor yoğunluk allahtan
derinde hiç durmuyor parkelerin üstünde kaymayı öğrenmiş koşuyo koşuyo dizlerini kırıp fışşş kayıyo şok oldum ben bile yapamam yanii zevk alıyo resmennn koltuk tepelerinde zıplıyor koşuyor aşağıya atlamak istiyor hatta oyuncak çamaşır makinası var kapının arkasına koyup üstüne çıkıp kapıyı açmaya çalışıyor daha neler neler peki kızlar davranışlarınız nasıl bu durumlarda ha bide akşam mama yapmıştım biberonuna onu almış mutfakta yere bi güzel döktü eliyle ve ayaklarınlada her yere bulaştırmış bişey olmamış gibi kaçıyo bide tuvalete bile gidemicez yani babasıda yanındayken yapıyor üstelik,,ne yapıcaz bilmiyorum kiii
tekrar geçmiş olsun canım ....slm kızlar..dr a gittm geldim..faranjit olmuşum..dediğim gibi senede bir oluyorum böyle..yataklara düşürüyo beni..ilaç verdi..bol meyve ıhlamur iç yat dedi..oldu çocuklara da sen bakacan heralde dedim..
tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim canım inş.bugünkülerde temiz çıkar gülşahcım.....geldimm..
hakkında hayırlısı havvacım, başlarda çok sıkılabilirsin çalışmaya alışık olduğun için ama sonra alışmaya başlarsın biraz tatil yap canım,kafanı dinle, başkasının çocuklarıyla uğraşmak zor biz evde kendi çocuklarımızla zor başediyoruz bazen, şimdiki gençlerde bir alem zaten çok haklısın bunalmakta , baktın evde de yapamıyorsun tekrardan işe başlarsın canım .....Merhaba kızlar. Sizi nasıl özledim bilemezsiniz. Umarım herkes iyidir. Bir sıkıntısı yoktur kimsenin.Maşallah kilolar da gidiyo.. Oh oh nazar değmesin
hoşgeldin aramıza tekrardan ben seni hatırladım canım, oğluşun nasıl, sen nasılsın, yeni bebişinde hayırlı olsun canım.....Merhaba kızlar,
uzun zaman sonra foruma girince eski arkadaşlardan haber almış gibi hissettim kendimi. Ben oldukça depresif bir yıl geçirdim. Bu arada da forumu takip etmedim. Beni hatırlamanız belki imkansız ama arada okuma fırsatım olduğu için ben hatırlıyorum. Çok şükür oğlum Utku iyi ve abi olmaya hazırlanıyor. 2 aylık hamileyim, plansızdı ama hayırlısı olsun dedik.
çok geçmiş olsun...
Benim yaşadıklarıma oldukça benzer sıkıntılar. Bende istifa etmek zorunda kaldım ve hiiç pişman olmadım. Verdiğim en doğru karardı. Senin hakkında da hayırlısı olsun. Hiç canını sıkma, altın bileziğin kolunda nasıl olsa, işini dert etme bence. Madem daha iyi hissedeceksin tatile birkaç ay erken çıkmış olursun o kadar.
Çok çok geçmiş olsun. Aras'ı hatırlıyorum ilk bebeğimizdi ve gelişiyle hepimizi heyecanlandırmıştı.
aşağıdaki sayfayı beğenip sayfayı beğendikten sonra alttaki linktende arası beğenirmisiniz..sizde koyun bebişleerinizi...accık yorcaz sizi ama beğenin anacım aras ve annesiniin rıcası...
burdan sayfa hemde çok güzel bi sayfa anne bebk sohbetler sayfası
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
burdanda aras paşamızı beğenin teyzoşları...
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?