2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geldimm..
FATOŞ geçmiş olsun bunuda atlattınız çok şükür kıyamam yaa paşama allah yaşatmasın bi daha artık tamameennn iyi olsun küçük yaramaz inş

kızlar troid şeker vs. çıkmadı çok temiz tahll sonuçlarım
amaaa kortizol yüksekliği çıktı
bu gece 11 de kortizol yüklemesi yapılıcak sabahda 8 de kan vercem...canımız sıkıldı biraz

Merhaba kızlar. Sizi nasıl özledim bilemezsiniz. Umarım herkes iyidir. Bir sıkıntısı yoktur kimsenin.Maşallah kilolar da gidiyo.. Oh oh nazar değmesin
Okulda hiç giremiyorum eve de geç geliyoruz o zamn da kimseler olmuyo.
Bewn bazı önemli kararlar aldım sizinle paylaşmak istedim.
Ben işten ayrılıyorum. En az bir sene de çalışmayı düşünmüyorum. NErden çıktı şimdi diyeceksiniz. Kendimi o kadar yorgun ve bezgin hissetnwyw bAŞLADIM Kİ BİR KAÇ ATDIR. Bu durum eve ve Serkanla ilişkimize de yansımaya başladı. Okul o kadar yorucu bir hal alıyor ki artık anlatamam. Ayrıca buraya yazamayacağımve onaylamadığım bazı kararlar da alındı okulda. O yüzden ben de ayrılmaya karar verdim Dİğer etken de 8. sınıfları okutuyor olmam. Yaptıkları terbiyesizliklere ve saygısızlıklara dayanamıyorum. Devam edersem meslekten soğuyacağım.
Ekonomik anlamda zorlanacağz evet ama onu da göze aldım. Esranın masrafları daha fazla büyümeden bu zamanı kendime ayırmalıydım. İyi olacak diye düşünüyorum. İnşallah sene ortasında canım sıkılmaz. O zaman da özel ders falan bakarım artık ne yapayım. Neyse bacılar ben artık akşamları Esra yı babaannesinden alıp minibüsle eve getiriyorum. akşamları daha fazla dinlenebilmek ve evi toparlayabilmek için. Size daha fazla katılabilirim umarıum..

saol canım sonuçların iyi çıkmış kortizol yüksekliği ne oluyo şimdi canım..yani neye sebep oluyo inşallah çıkmaz yükleme sonucunda..

Geçmiş olsn canım. İnşallah yükleme de iyi çıkar.

Fatoşçum Arasın ameliyatı bugündü di mi yoksa dünmüydü. Girip bir geçmiş olsun diyemedim kusura bakma. Sevindim iyi olmasına.Gözünüz aydın atlattınız bunu da sağlıkla.

sen en iyisiniş bilirsin arkadaşım ama insanın bunaldığı oluyor hele çalışanalrı bende düşünemiyorum...hayırlıs canım dinlenir bomba gibi dönersin işine

canım gecmıs olsunn ınsallah en yakın zamandaıyı olursn

canım en ıyısını sen bılırsın bende bu yuzden calısmayı hıc ıstemeıstım ogretmenlık okudum ama cocuklara sabır edemıyordum hıc ıyıkıde calısmıyorum dıyorum ılerde sıkıntı olursa yıne calısırrsın
alıstıgın ıcın calısmaya bıraz zor gelecek ılk baslarda sonra alısırsın

hakkında hayılısı olsun
saol canım sonuçların iyi çıkmış kortizol yüksekliği ne oluyo şimdi canım..yani neye sebep oluyo inşallah çıkmaz yükleme sonucunda..
canım yaa ogluna cok gecmıs olsunn yazdıklarını okuyunca ıcın acıyor ınsallah bıdaha yasamazsınız boyle bısey

havvacım hayırlı hakkınızda inş canım..demek üzüyo seni öğrencilerin ahh bu zamanın çocukları büyük küçük bilmiyolar...boşver orda psikolojini bozupta eve yansıtma oh otur evinde mis gibi kızınla ilgilen allah yardım ediyo merak etme bizde tek maaşla idare ediyoruz uzun bi zmandır...

saol fatoşcum böbrerk üstü bezleriyle ilgili bişimiş kilo aldırırmış ...vs. bi sürü şey

saol havvacım inş iyi çıkar çok sıkıldım valla hergün hergün hastaneye gitmekten

hakkında hayırlısı Havvacığım.eğer böyle bir ara vermek istiyorsan en iyi zamanı sen bilirsin elbette. Esra nın okulu falan başlayınca bu ihtiyac o zaman lüks olmuş olacaktı.işinden soğumamak için en iyisi ya ara vermek yada iş yeri değişikliği hayırlısı olsun canım.

gülşah bazen vucut kan değerleri ani yükselebiliyor du bakalım inşallah öyle birşeydir.

desteğiniz için sağolun kızlar. Valla kendimden geçtim artık. Hastalıklar peşimi bırakmıyo hiç. Dr a gidiyom psikolojik diyo.
Tek maaşla geçinen milyonlarca insan var biz mi geçinemeyeceğiz. Hem evde kalınca masrafların da azalacağını umuyorum çünkü yemek yetiştiremediğimde dışardan söylüyoruz sürekli. Her gün araba çıkıyo bi ton benzin masrafı... Valla daha iyi olacak gibi geliyor. Hayırlısı bakalım

Merhaba kızlar,

uzun zaman sonra foruma girince eski arkadaşlardan haber almış gibi hissettim kendimi. Ben oldukça depresif bir yıl geçirdim. Bu arada da forumu takip etmedim. Beni hatırlamanız belki imkansız ama arada okuma fırsatım olduğu için ben hatırlıyorum. Çok şükür oğlum Utku iyi ve abi olmaya hazırlanıyor. 2 aylık hamileyim, plansızdı ama hayırlısı olsun dedik.

troid şeker vs. çıkmadı çok temiz tahll sonuçlarım
amaaa kortizol yüksekliği çıktı
bu gece 11 de kortizol yüklemesi yapılıcak sabahda 8 de kan vercem...canımız sıkıldı biraz

çok geçmiş olsun...

Benim yaşadıklarıma oldukça benzer sıkıntılar. Bende istifa etmek zorunda kaldım ve hiiç pişman olmadım. Verdiğim en doğru karardı. Senin hakkında da hayırlısı olsun. Hiç canını sıkma, altın bileziğin kolunda nasıl olsa, işini dert etme bence. Madem daha iyi hissedeceksin tatile birkaç ay erken çıkmış olursun o kadar.
atlattık çok şükür teyzesi....

Çok çok geçmiş olsun. Aras'ı hatırlıyorum ilk bebeğimizdi ve gelişiyle hepimizi heyecanlandırmıştı.

gülşah canım geçmiş olsun,tiroid çıkmadığına çok sevindim allah düşmanıma vermesin lanet bişey

havva canım,kendin için en doğru kararı verdiğine inanıyorum ben. eğer ki bu işin sonu mesleği bırakmak diyosan bi müddet uzak kalmak en iyisi olucak senin için. dinlen,biras kendine zaman ayır,ileride tekrar oturup düşünürsün ne yapacağını,hakkında hayırlısı arkadaşım.

sporumu yapıp geldim kimseler kalmamış
FATOŞ ARAS paşaya geçmiş olsun inşallah bu son hastane yüzü görüşünüz olur hastalıktan doılayı
BURCUUUU bacım bidahaki ayda zatürre var o dahada pahalı sen onada zam gelmeden yaptır bari
HAVVVVAAAAAAA ben seni desteklemiyorum alışmış kudurmuştan beterdir biz çalışmaya alışmışız evde oturamayız sen hemen pes ettin olmaz bak bana 2 çocukla hep koştur ama napalım hem benim psikolojim hem onların geleceği için sıkıcaz dişimiz şurda tatile ne kaldı dayan biraz daha hem zeynep bak nasıl bunalıyor evde seldayı hatırla bak kızcağız işe başladı kendine geldi cümlelerine yansıyor mutluluğu yiğit desen ona keza hwerşeyi düzeldi 41 kere maşallah sen bir daha oturup saqkin kafayla düşün keskin sirkelik yapma nacizana abla tavsiyesi bunlar
Senki emmeyen çocuğuna azimle sağıp hala anne sütü veren bir insansın bunlar yıldırmasın seni

günaydın herkese..

kaç gündür ben de su çiçeği aşısı yaptırcam,dün akşam artık cumartesi götüreyim diyordum

havvacım çalışıp da evde olmak da kimine iyi geliyor, kimine zor..işteki zorluklar olumsuzluklar mutlaka yansıyor eve istemesen de..umarım senin için iyi olur,ara vermiş olmanın iyi geleceğini düşünüyorum ben de..ama 1 sene fazla gibi geldi..yaza kadar idare edip, sonraki dönemde başka yerlerde iş arasan..hakkında hayırlısı olsun canım..

evet sonra aklıma geldi çiğdimdi diye.yaa nuturtuyormu.ay inşallah benimkide unutur üzüldüm çünkü katır kutur sesi geliyo yaa:)

slm kızlar..dr a gittm geldim..faranjit olmuşum..dediğim gibi senede bir oluyorum böyle..yataklara düşürüyo beni..ilaç verdi..bol meyve ıhlamur iç yat dedi..oldu çocuklara da sen bakacan heralde dedim..

geçmiş olsun sibel.hay allah umarım çabucak geçer.

ah sorma sibel bizimkide aynı oldu yaz geldi sanıyorlar artıkı bizimde bir kere yanıyo.akşam 6 da yakmaya başlıyorlar eh sönene kadar işte onunda sönmesi 10-11 i buluyor.sorsanıd aev soguyo bende korkuyorum üşütecekler diyo.defnenn odasında ufo var onu açıyorum.zeyneptede klima var onu açıyoruz ne yapalım öyle gelecek bahar.sinirler erkenden bitirdiler.off neyseki akşamları azda oysa yaniyo bizim daha.

sağol bacım .inşallah kolayca atlatırız.demek kulaklara vuruyo ha boş cekme uyy bilmiyordum iyi kara vermeşem o zaman.

derinde bırakıcak sanırım memeyi nerdeyse hiç emmiyor gibi ne yapmalıyım kızlar

bacım bıraktır ozaman hiç ısrarcı olma zaten zamanı geldi bee

su çiçeği aşısına zam gelmiş 89.500 olmuş. hemde 2 gün önce zam gelmiş tüh ya hergün sallarsam olacağı budur.

hadi yaa.su çiçcegi 15 aylık olsun diye bekliyordu bende.ne yapaylım yok başka çare

dur kız hemen üzülme .kanın sonucun al bakalım ..

bacım sane anlıyorum ögretmen çok akrabam var birinci derecede.liseyi okutanlar resmen bıkmış.sözümüzü dinlemiyorlar artı kafa tutuyorlar diyorlar.bu zamının çocuguna ses çıkmıyo valla.başka okula geçsen olmazmı.yada okul kapansın sonrada zaten 3 ay tatil var.gerçi sen evde durmazsın yine ya dersane ögretmenligi yada izel dersle yine kazanırsın sen paranı.ence okul değişkligi iyi oylabilir sana.ama dinlenmek istiyorsanda diyecek bişey ok seni kararın elbet.esra küçükkene vet dinlenmek sanada iyi gelebilir.ne diyeyim ne zaman yapmayı düşünüyorsun bu planını..
ayrıca elbettte tek maaşla bile geçiniliyo biz mesela.ona göre harcamanda degişiyo .oyönden bi sıkıntınız olacagın sanmam ama senin için iyi olacaksa elbek çalışma.

hatırladım kuzum hatırlamazmıyım.yeni bebginde hayırlı olsun.senin gibi bir kaç arkadışımızda hamile hatta biri dogurdu bile..sen 4.yada 5.sin ikinci hamileligini yaşayan.hayıırlı olsun allah tamamına erdinsen.hiç üzülme bebeklerimiz büyüdü allaha şükür ,kardeşleri olacak ne güzell..

Son düzenleme:
günaydın..
15.ay su çigegi diye bende ayın sonunu bekliyordum o zaman 15 aylık olacagızya

maşallah çok akıllı bunlar ya.....

benimde belim ağrıyordu ama minosetten başka bir ilaç vermemişti doktor, hamilelikte olur böyle ağrılar demişti......

hepsinde aynı yaramazlıklar var desene, buraların neden bukadar sessiz olduğu anlaşılıyor artık
geçmiş olsun canım memeden kesersen sonra tekrardan nasıl vereceksin, çocuk tam yeni alışmış olacak, emzirirkende kullanabileceğin başka bir ilaç veremezmiydi acaba ya .....

bizim kız montunu giydirirken felan ağlıyor hep, dışarı çıktığımız an susuyor eve girerkende bir posta ağlıyor gezenti bunların hepsi

üşüttü herhalde fatoş geçmiş olsun inş.fazla ilerlemeden kolayca atlatırsınız canım.....

sınırları zorlamayı nasılda biliyorlar ya çok bilmiş bunlar.....

burak da vuruyo kafasını.çok şiddetli değil ama endişeleniyorum ben de..daha ziyade oyun haline getirmiş gibi geliyordu bana..ben de engel olmayım bari..

bizim kız kafasını yere vurmuyor ama çığlık atıyor çok çok sinirlenirsede yüzüne vuruyor cadı

maviş cimcimeye bak sen.....

slm kızlar..dr a gittm geldim..faranjit olmuşum..dediğim gibi senede bir oluyorum böyle..yataklara düşürüyo beni..ilaç verdi..bol meyve ıhlamur iç yat dedi..oldu çocuklara da sen bakacan heralde dedim..
tekrar geçmiş olsun canım ....

tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim canım inş.bugünkülerde temiz çıkar gülşahcım.....

hakkında hayırlısı havvacım, başlarda çok sıkılabilirsin çalışmaya alışık olduğun için ama sonra alışmaya başlarsın biraz tatil yap canım,kafanı dinle, başkasının çocuklarıyla uğraşmak zor biz evde kendi çocuklarımızla zor başediyoruz bazen, şimdiki gençlerde bir alem zaten çok haklısın bunalmakta , baktın evde de yapamıyorsun tekrardan işe başlarsın canım .....

hoşgeldin aramıza tekrardan ben seni hatırladım canım, oğluşun nasıl, sen nasılsın, yeni bebişinde hayırlı olsun canım.....

begendimm..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…