slm kızlar..dr a gittm geldim..faranjit olmuşum..dediğim gibi senede bir oluyorum böyle..yataklara düşürüyo beni..ilaç verdi..bol meyve ıhlamur iç yat dedi..oldu çocuklara da sen bakacan heralde dedim..
geçmiş olsun canım dikkat et kendine dicem ama ne kadar mümkün olursa işte
kızlar benim oğlum hala iyileşmedi bu sabah dauynınca ağlak huysuz uyandı gözleride yeşil yeşil çapak olmuştu
c.tesi günüde kontrole gittik doktorumuz sık sık orta kulak iltihabı oluyo artık bir film çektirelim geniz eti büyümesi yüzünden olabilir dedi gerçektende öle çıktı geniz eti baya büyümüş oda kulaklarına iltihap yapıyo işte ameliyat olması gerekiyo dedi 2 doktor baktı çok morelim bozuldu biraz araştırdım 4 yaşından önce önerilmiyomuş ama iki nedenden dolayı yapılıyomuş uykuda nefes alamama ve sık tekrar layan orta kulak iltihabında bekletmeden yapılıyomuş bi arkadaşta benim oğlumdada var ben diretiyorum 4 yaşına kadar yaptırmıcam dedi ama öle oluncada duyu kayı yaşıyomuş bazı çocuklar kulağına pil takılıyomuş hem ameliyatla alıyolarmış geniz etini ardındanda pil takılıyomuş
doktor sadece alıcaz dedi çok ilerlememiş korkulucak bişiy yok çok basit bi ameliyat dedi
bilgisi olan varmı kızlar ben napıyım ameliyat ettireyimmi bikaç doktora daha götüreyimmi
hwepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri...
çok şükür paşam bunuda atlattı...
Ama anladı bu sefer giderken çok ağladı...
Ameliyattan çıktığında direk yanıma geldi ayıktı ama çok üşümüş korkmuştu 15 dakika ağladı çok kötü sonrasında ısınıca sarılınca düzeldi çok şükür buda geçti şuanlık bişi yok kontrole gidicez inşallah bi daha gerek kalmaz...
Esmacım sizin içinde hayırlısı olsun canım olabilkiyosa yaptırabilirsin canım...
günaydın sabah şekerleri.........
esma utku da da vardı genzi eti hakkatten büyümesine engel oluyo..geceleri sürekli ağzı açık yatıyodu.dr a götrdk et küçük dedi kendisi büyüdükçe et küçülür hiç yaptırmayın ameliyat dedi..şimdi sorun yok düzeldi..ama kağan ınki büyükmüş hiç durma bence hemen yaptır..korkacak bişey yok..yine bi dr a daha göster için rahatlasın...ben büyük olsa hemen yaptırcaktım..çocuğun gelişimini engelliyo..
hülyaaaa benm gibi oldun kızzz..2 oğlun olcak hayırlısı..bende ilk duyduğumda ağlamıştım kız bekliyodum hep...ama sonra dedim hayırlısı...abisine arkadaş olcak..gerçekten 2.çocuk masrafsız oluyo..onunkileri giyerek büyüyolar gariplerim:))bizimde 3.ler kız olur dimi napalım...
fatoş aras a çok çok geçmiş olsun....paşam bunuda atlattı..
kızlar gelelim kendime gittkçe kötüleşiyorum..boğazlarım şişmiş yutkunamıyorum..su bilem içemiyorum..birazdan dr a gitcem..antibiyotik alcam...bende bikaç senedir böyle oluyo..boğazım doluyo antibiyotik içmeden geçmiyo..önce hiç bilmezdim boğaz ağrısını...böyle işte...
kimseler olmuyor dye yazmıyordum ama.biz memeden kesme işlemimize başladık hafta sonu.inanın artık zamanı geldi .biliyorum iki yaş degil 2 ay bile uzun.çünkü sütüm tamamiyle bitti sadece boş boş çekiyo oda süt olmudgı için acı duyyorum.geçen boş çekecegim deye yine ggüsucumu kanattı ama bayagı kanadı acımı hala geçmiyo daha sızlıyo ucu.ama o delirdi kan akmasına ragmen emmek istedi o an çok sinirlendim ve çok üzüldüm.kanlı bile olsa emmek istemesnie.o an kara verdim gündüz işe bitecek.cumartesiden eri gündüz ememyi bıraktık ve hiç aramıyo aman maşallah diyin teyzeleri ihtiyacımız var .defnenin üzülmeden atlatmasını çok istiyorum çünkü.dayanamıyorum sonrasında..
gündüz uyurken saat 5 gibi istiyo bazen hemen eline su biberonunu veriyorum ayaımda sallıyorum( süt işimiz bitene kadar aalesef sallayacagım yeni alıştırdım ama başka carem yoktu).o biborunu içerek uyuyo .ha bu arada gündüz emzirmelerim bittiginden beri kızım süt düşkünü oldu:)yeminlee.hep uyku saatinde biberona 100cc süt koyuyrom hepsinide içiyo..yani tek dertleri emmekkiş ..şimdi gece uyanınca kan olan meme değilde digeriyle emziriyorum o gösün dzelmesi çok zaman alıyır daha kabuk baflayacak okadar feci yani.geçen elimle çıkarayım dedim süt kesinlikle gelmedi düşünün işte boş artık.toplam okadar ugrdaştım 3-4 damla st çıktı oda o kadar bastırmamdan yanii.
neyse yani gündüz kestik.gecede bir yada iki kez emziriyorum.bi müddet beyle dava edecegim 15.aya yaklaştığıda geceyide bıratacagız inşallah..
selamın aleykum canım bacılarım...
nasılsınıs? pek giremiyorum affedin ipek tam bir kuduruk oldu,önceden masanın sehpanın üserine koyardım laptopu öyle girerdim şimdi koltuklara tırmandığından engel olamıyorum geliyo ellerime vuruyo pc ye baktığım zaman,kızıyor bana...
şimdi oyuncaklara daldı da bakıyorum buraya.
hasta bebişimis yok dimi,varsa da çok geçmiş olsun
ipekte çok yaramas oldu maalesef,koltuklardan inmeyi de öğrendi,güsel tarafı bu ama çıkıp tepelerinde koşuyor aşşağı atlamaya çalışıyor sandalyeye masaya tırmanıyor kapıları camları açıyor yetişebilirse,peşinden ayrılamas oldum.
bu arada ben hastayım maalesef ağır üşütmüşüm dr ilaç verdi emzirirken içemessin 1 hafta emsirme dedi,ama çocuk oyuncağı mı bu,1 hafta emsirme tam çocuk alışsın sonra yine meme ver. içersem temelli kesmek sorunda kalırım,çok vicdan yapıyorum. içmedim henüs napsam bilemiyorum ya,tek göğsümü emiyor epi topu ama kıyamıyorum napsam bilmiyorum...
evet şükür bunuda atlattık gece perişandık sabaha kadar beni istedi hep ağlauyarak uyandı uyku düzeni kurmuştuk yine bozulcak bu süreçte iyi olsunda yine kuararız düzenimizi...
dün çok üşümüştü ameliyat çıkışı bugün hafif ateşi var burnu akıyo pek keyfi yok zorla gülüyo...
kızlar ameliyet çıkışı okadar kötüydüki rabbim hiç bir anneye evladının öyle hilni görmek nasip etmesin...
Fatoş gözün aydın canım Aras bunuda atlattı.birdaha hastane işi inşallah hiç olmaz çoçuk 1,5 yıldır hastahanelerden beri gelemedi.
Esma benimde kuznim oldu ama o 5-6 yaşlarındaydı o zaman 3 saat hastanede yatırıp çıkartmışlardı.geniz et hem nesef almasını engelliyor hem kulak iltihabı hemde ağız kokusu yaparmışsen birde devlet hastahanesi dr dan fikir al öyle karar verirsin.4 yaşa beklemenin bencede çok gereği yok gibi anlatıığına bakılırsa ilerde duyma kaybı olacaksa niye bekliyesinki.
Hülya 4 günde 4 gündür iyi yaptın valla rapora gerek yoksa Hülya sen yorulunca söyle yarım gün 1 gün izin verelim sana kendini çok yorma deseymiş.
neyse bak iyi olmuş erken geldiğim primlerinide aldın.güle güle haruca canım hatta harcama biriktir.
bak benım belim değilde sırtım çok ağrıyordu ağlayacak kadarda kötü oluyordum.bel yastığı alınca iyi gelmişti.şu ofis sandalyelerinde kullanılandan.ama ilaç falan vermemişti.
Duru benim koltukların oturma yeri çıkmıyorda annemlerdekiler çıkıyor duru altına yastık koymak yerine direk koltuk singerini indirip koltuğa çıkıyor sonrada köşesine çıkıp bağrıyor ya gel beni hoplat yada atlarım diye tehtit ediyor uyanık annemde hemen alıyor birgün evde tek olalım ben bilirim ona yapacağımı bırakıcam atsın bakalım kendini ne oluyor.geçen bana kızdı kafasını yere vuruyor önce hızlı vurdu ufff dedi başını tutuyor çok acıdı yer sallandı resmen bende tekrarlamasın diye bakmıyorum sonrada bakmıyoum diye kızdı yastığı aldı eline kafasını yastığa vuruyor.eee dinsizin hakkından imansız gelir sen kafa atar mısın hadi 2.kafayıda yere atsaydın yaa.oyy çok bilmişler çok
slm kızlar..dr a gittm geldim..faranjit olmuşum..dediğim gibi senede bir oluyorum böyle..yataklara düşürüyo beni..ilaç verdi..bol meyve ıhlamur iç yat dedi..oldu çocuklara da sen bakacan heralde dedim..
serap kız dünde sordum görmedin sanırım..merve yi tanıyomusun sen..ist oturuyo..facede yazışmışsınız..
güya alıntı yapıyordum o sırada yağız uyandı ayağımda sallarken bende uyumuşum kaldığım yerden devam edeyim bari
esmacım çok korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum.bak küçücük şey çocuğun gelişimini yaaşlatıyor olabilir sen ihmal etme bu zamanda yapılması gerekiyorsa yaptır canım.drlara güven sıkıntı yapma kendine.
oyy kıyamam aras paşaya.üşümüş mü kuzum.sarıp sarmalasaydın annesi.çok geçmiş olsun.bu son olur inşallah.
geç bile kaldın dr a gitmeye.hadi hayırlı haberlerle gell..
ayşegülcüm süt yoksa eğer ne çocuğa ne kendine eziyet etmene gerek yok.iyi yapmışsın.hem defnenin de memeyi boş boş emmesi ortakulak iltihabına neden olurdu.bak bu vesileyle süt içmeye başlamış daha ne.kendine sıkıntı yapma sen en doğrusunu bilir yaparsın arkadaşım.
a.s. zeynepcim.ipekde erkek fatma olacak anlaşılan.yaramazlıkta şubak kızları erkeklerden geri kalır değil anlaşılan. senin dr da alemmiş nasıl vermiycen 1 hafta.kıyameti koparır be.sütten kesilmeye alışmadıki daha.sen yine başka şeyler içip geirmeye çalış hastalığı.sanada geçmiş olsun.
amin canım.buda sizin son ameliyatınız olur inşallah.sende oğlunu bir daha o durumda görüp üzülmezsin.
ahh duru ahhhh...annen ne yapcak senle yaramaz şirine seni.kafalarını yere vurmalaı zaten bi olay.yağızda arada sinirlenince yapıyor bide bana bakıyo tepki veriyomuyum diye.vermiyosam ayağa kalkıyo önüme geçiyo eliyle kafasına yavaşça vuruyo.kucağıma alıp yapma annecim sen cicisin ben seni çok seviyorum deyincede sanki az önce yapan çocuk o değil.başlıyo eliyle koluyla bi yerleri gösterip bişeyler anlatmaya.
çok işimiz var bizim bu çocuklarla çookkkk...
geçmiş olsun sibel.dinlenmeden geçmez daha fazla ilerlemesin bi kaç gün annen gelsin kalsın sizde.hem sana hem çocuklara bakar.sende dinlenirsin olmaz mı.
merve kim kız ne zaman yazışmışız
teşekkür canım..başta grip diye önemsemedim evdeki ilaçlardan idare ettm..ama sonra boğazım kötüleşince gittim..ahhh biz niye böyleyiz şahsen ben öyleyim..dr a kendim için gitmem hiç..çocuklara bişey olsun hemen damlarım..ama kendime gelince amannn derim iyileşirim der gitmem..ama işin içinden çıkamayınca gitmek zorunda kalıyo insan..örnek şekildeki gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?