2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız bende işleerden giremiyorum pek bu ay bitiyor yoğunluk allahtan
derinde hiç durmuyor parkelerin üstünde kaymayı öğrenmiş koşuyo koşuyo dizlerini kırıp fışşş kayıyo şok oldum ben bile yapamam yanii zevk alıyo resmennn koltuk tepelerinde zıplıyor koşuyor aşağıya atlamak istiyor hatta oyuncak çamaşır makinası var kapının arkasına koyup üstüne çıkıp kapıyı açmaya çalışıyor daha neler neler peki kızlar davranışlarınız nasıl bu durumlarda ha bide akşam mama yapmıştım biberonuna onu almış mutfakta yere bi güzel döktü eliyle ve ayaklarınlada her yere bulaştırmış bişey olmamış gibi kaçıyo bide tuvalete bile gidemicez yani babasıda yanındayken yapıyor üstelik,,ne yapıcaz bilmiyorum kiii

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar ayşegülll benim durumu sormuşsun hala yok bacım ne gelen varr ne gidenn dr bi ilaç yazdı ama almadım daha gelir diye bekliyorum ümit dünyası işte

fatoş canım geçmiş olsun ve inşallah bu son olsun
ipek kafasını vurmuyor allahtan,aman o da eksik kalsın nolur onuda öğrenmeyiversin,ama ayşegül bi dönem diş gıcırdattı hala basen yapıyor çok üstünde durmuyorum geçici bişey belki,belkide dişleri kaşındığı için yapıyordur defne
bu arada prospektuse baktım emsırenler kullanmasın yasıyordu,içmem yani bunun sonucu bu
biz kagıda kaleme meraklıyıs bu aralar,ver eline karalasın dursun,bugun kucuk boy yazı zımbırtıları oluyor kalemı oluyor ıcınde yazıyosun sonra sılıyosun onlardan aldım onla oynasın dıye

slm kızlar..dr a gittm geldim..faranjit olmuşum..dediğim gibi senede bir oluyorum böyle..yataklara düşürüyo beni..ilaç verdi..bol meyve ıhlamur iç yat dedi..oldu çocuklara da sen bakacan heralde dedim..

slm kızlar..dr a gittm geldim..faranjit olmuşum..dediğim gibi senede bir oluyorum böyle..yataklara düşürüyo beni..ilaç verdi..bol meyve ıhlamur iç yat dedi..oldu çocuklara da sen bakacan heralde dedim..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine dicem ama ne kadar mümkün olursa işte

geçmiş olsun canım dikkat et kendine dicem ama ne kadar mümkün olursa işte

sağol canım..yaa bizim kaloriferlerde söndü uyuzz kapıcı kalorifer kazanını falan temzlemiş...ohhh işini bitrmş..buraya feci yağmur yağıyo..hava da soğuk..çocuklar hasta olcak diye korkuyorum..burak zaten öksürüyo sürekli..

güya alıntı yapıyordum o sırada yağız uyandı ayağımda sallarken bende uyumuşum kaldığım yerden devam edeyim bari

esmacım çok korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum.bak küçücük şey çocuğun gelişimini yaaşlatıyor olabilir sen ihmal etme bu zamanda yapılması gerekiyorsa yaptır canım.drlara güven sıkıntı yapma kendine.

oyy kıyamam aras paşaya.üşümüş mü kuzum.sarıp sarmalasaydın annesi.çok geçmiş olsun.bu son olur inşallah.

geç bile kaldın dr a gitmeye.hadi hayırlı haberlerle gell..

ayşegülcüm süt yoksa eğer ne çocuğa ne kendine eziyet etmene gerek yok.iyi yapmışsın.hem defnenin de memeyi boş boş emmesi ortakulak iltihabına neden olurdu.bak bu vesileyle süt içmeye başlamış daha ne.kendine sıkıntı yapma sen en doğrusunu bilir yaparsın arkadaşım.

a.s. zeynepcim.ipekde erkek fatma olacak anlaşılan.yaramazlıkta şubak kızları erkeklerden geri kalır değil anlaşılan. senin dr da alemmiş nasıl vermiycen 1 hafta.kıyameti koparır be.sütten kesilmeye alışmadıki daha.sen yine başka şeyler içip geirmeye çalış hastalığı.sanada geçmiş olsun.

amin canım.buda sizin son ameliyatınız olur inşallah.sende oğlunu bir daha o durumda görüp üzülmezsin.

ahh duru ahhhh...annen ne yapcak senle yaramaz şirine seni.kafalarını yere vurmalaı zaten bi olay.yağızda arada sinirlenince yapıyor bide bana bakıyo tepki veriyomuyum diye.vermiyosam ayağa kalkıyo önüme geçiyo eliyle kafasına yavaşça vuruyo.kucağıma alıp yapma annecim sen cicisin ben seni çok seviyorum deyincede sanki az önce yapan çocuk o değil.başlıyo eliyle koluyla bi yerleri gösterip bişeyler anlatmaya.
çok işimiz var bizim bu çocuklarla çookkkk...

geçmiş olsun sibel.dinlenmeden geçmez daha fazla ilerlemesin bi kaç gün annen gelsin kalsın sizde.hem sana hem çocuklara bakar.sende dinlenirsin olmaz mı.

serap kız dünde sordum görmedin sanırım..merve yi tanıyomusun sen..ist oturuyo..facede yazışmışsınız..

geçmiş olsun sibelcim zeynepcim sanada geçmiş olsun cnm benim bende sanki hasta olucakmışım gibi keyfim kaçıcak sanki olmam inş..

esmaaa bak unuttum yasmayı canım cok gecmıs olsun,benım kusenimin kısı oldu genıs etı amelıyatı 8 yaşında,3-4 ay önce oldu,ilk 2 günü biras sıkıntılı olmuş sadece annesine sordum arayıp,1 hafta sonra normal beslenmeye geçebiliyosun dedi. onunda sık sık boğası kulakları ihtihaplanırdı bide horluyodu cocuk bildiğin koca adam gibi horlardı şimdi 4 aydır çok iyiymiş,bence korkma küçük bi operasyon allah korusun duyu kaybı falan diyosun...

teşekkür canım..başta grip diye önemsemedim evdeki ilaçlardan idare ettm..ama sonra boğazım kötüleşince gittim..ahhh biz niye böyleyiz şahsen ben öyleyim..dr a kendim için gitmem hiç..çocuklara bişey olsun hemen damlarım..ama kendime gelince amannn derim iyileşirim der gitmem..ama işin içinden çıkamayınca gitmek zorunda kalıyo insan..örnek şekildeki gibi..

sen iyi olacaksınki çocuklarınada bakabilesin.dikkat et kendine canım.

size doyum olmaz şikerler..ben ıhlamurumu içip biraz uzanayım...yarın görüşürük..

pınar sorma erkek fatma oldu başıma koltuklardan inmiyor cadı hanım,büyüdükçe durulmasını diliyorum ama bakalım
evet şaka gibi 1 hafta emsirme diyor,çocuğa 1 hafta verme tam alışsın sonra hop yine meme ver sonra yine kes,çocuk oyuncağı sandı heralde

su çiçeği aşısına zam gelmiş 89.500 olmuş. hemde 2 gün önce zam gelmiş tüh ya hergün sallarsam olacağı budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…