2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

allah sağlıkla kucagına versin ömer paşayı.:)

kız dahamı çıkmadı hay allahh.hadi gelde anlat bakim.

esmacım iki doktor demiş zaten bencede yaptır bacım 4 yaş çok uzakk..off ..senin dedigin gibi bi doktora daha sor yap derse bekleme bacım.

kuzum anlamazlarmı büyüdüler artık)
bunda atlattınız tekrar geçmiş olsun iyi olmasına sevindim.

geçmiş olsun sibelcim yaa.ıhlamur iç sıcak su iç bari.doktora giderk iyi edersin.

:) ilahi ayşee.bunlara ne etmelikii..

hoşgeldin canım.geçmiş olsun yaa.kabızlık zor oluyo.bende gün aşırı kayısı ve kuru ircir kaynatıp blerdırdan gedririyorum içinide elma artuk.hem meyve yemiş olyo hemde kabız olmuyotavsiye ederim.gerçe etmedigniz kalmamış.inşallah düzelir.

sibel benimde boğz papaz bacım dün gittim bende ilaç verdi içiyorum bakalım bu yıl bu boğaz beni hiç bırakmadı yeter yaa

sevil kız merak ettim oldumu adet bacım:)))

al işte bizimkide dün mutfak masasının üstüne çıktı görünce şok oldum , yaramaz ayşeye bak sen ya koltuğun üstünden atlıyor bide aman allah korusun , bizim zeynoda koltuğun üstünde bir o yana bir bu yana koşuyor deli yapma diyorum gözümün içne baka baka yapıyor cadı ya, allaha emanet olsunlar neyapalım düşe kalka büyüyecekler artık......

günaydın canım geçmiş olsun şu dişler bir çıksaydı rahatlasaydı bu kuzularda offf......

kimseler olmuyor dye yazmıyordum ama.biz memeden kesme işlemimize başladık hafta sonu.inanın artık zamanı geldi .biliyorum iki yaş degil 2 ay bile uzun.çünkü sütüm tamamiyle bitti sadece boş boş çekiyo oda süt olmudgı için acı duyyorum.geçen boş çekecegim deye yine ggüsucumu kanattı ama bayagı kanadı acımı hala geçmiyo daha sızlıyo ucu.ama o delirdi kan akmasına ragmen emmek istedi o an çok sinirlendim ve çok üzüldüm.kanlı bile olsa emmek istemesnie.o an kara verdim gündüz işe bitecek.cumartesiden eri gündüz ememyi bıraktık ve hiç aramıyo aman maşallah diyin teyzeleri ihtiyacımız var .defnenin üzülmeden atlatmasını çok istiyorum çünkü.dayanamıyorum sonrasında..
gündüz uyurken saat 5 gibi istiyo bazen hemen eline su biberonunu veriyorum ayaımda sallıyorum( süt işimiz bitene kadar aalesef sallayacagım yeni alıştırdım ama başka carem yoktu).o biborunu içerek uyuyo .ha bu arada gündüz emzirmelerim bittiginden beri kızım süt düşkünü oldu:)yeminlee.hep uyku saatinde biberona 100cc süt koyuyrom hepsinide içiyo..yani tek dertleri emmekkiş ..şimdi gece uyanınca kan olan meme değilde digeriyle emziriyorum o gösün dzelmesi çok zaman alıyır daha kabuk baflayacak okadar feci yani.geçen elimle çıkarayım dedim süt kesinlikle gelmedi düşünün işte boş artık.toplam okadar ugrdaştım 3-4 damla st çıktı oda o kadar bastırmamdan yanii.
neyse yani gündüz kestik.gecede bir yada iki kez emziriyorum.bi müddet beyle dava edecegim 15.aya yaklaştığıda geceyide bıratacagız inşallah..

kız mutfagın masanıa nasl çıktı bu cadıı

kız mutfagın masanıa nasl çıktı bu cadıı

mutfak masamın bank şeklinde oturma yeri var duvara dayalı,işte o banka tırmanmış ordanda hop masanın üstüne ayşegülcüm,bende merak ettim nasıl çıktığını masadan aldım yere koydum uygulamalı gösterdi tekrardan cadı kızım teyzesi .......

ayşegül bugün nasılsın canım nasıl oldun....

selacım defneyle 9 da yattıma kşam.oh çok iyi gelmiş.çok iyygim.bazen bana arada böyle oluyo anladım.sanırım yoruluyorum vucüt yani bünem zayıflıyo gibi dinylenmeye ihtiyacı oluyo arada böyle.iyim şükür..teşekkürlerr..

abooo.vayy zeynoya bakk.artık unutmazda çıkarr..kapıy örtün barii bacım bu kız fena olcak desene..

hadi hayırlı olsun canım inş.kolaylıkla aşarsınız bu dönemi,defnede sende zorlamadan atlatırsınız inş.bakalım bizim nasıl olacak.....

aboo gelinime bak sen..kız benm oğlan hiç öyle şeyler bilmez..cadı bu gelin valla..oğlumu parmağında oynatır kesin:18::18::18:
teşekkürler canım...incir denesen canım oda işe yarıyo...

ayşegül iyi etmişsin takma kafana..süt olmadıktan sonra boş memeyi vermenin bir anlamı yok..hani bol bol sütün gelirde kesersin üzülürsün neyse derim..alacağını aldı zaten..artık normal sütte içiyomuş daha ne ..kanata kanata içeceğine memeyi onu emsin valla...

iyi olmana sevindim, sen rejimde yapıyorsun canım belki ondan da olabilir arada ufak kaçamaklar yap bişey olmaz,suçlusu benim kızlar bişey demez sana
öglen yemeklerimizi yiyelim kızlarlaa..gelirim

afiyet olsun canım bizde kahvemizi içip gelelim görüşürüz

amanın iyice yaramaz olmuş bu kuzular..
burak da yastığı yere koyup üstüne basıp kanepeye çıkıyor ayşe gibi

ayşegülcüm tebrik ederim,ben destekliyorum canım seni..hem böylece sütün gece birikmiş olur,daha iyi olur..

kızlar ben doktora bel,sırt,karın ağrısı şikayetiyle gittim..belki bi ilaç verir diye..ilaç vermedi bana..idrar tahlili yaptı,temiz çıktı..

siz de olmuş muydu bel ağrısı? ilaç kullanmış mıydınız?

selamın aleykum canım bacılarım...

nasılsınıs? pek giremiyorum affedin ipek tam bir kuduruk oldu,önceden masanın sehpanın üserine koyardım laptopu öyle girerdim şimdi koltuklara tırmandığından engel olamıyorum geliyo ellerime vuruyo pc ye baktığım zaman,kızıyor bana...
şimdi oyuncaklara daldı da bakıyorum buraya.
hasta bebişimis yok dimi,varsa da çok geçmiş olsun
ipekte çok yaramas oldu maalesef,koltuklardan inmeyi de öğrendi,güsel tarafı bu ama çıkıp tepelerinde koşuyor aşşağı atlamaya çalışıyor sandalyeye masaya tırmanıyor kapıları camları açıyor yetişebilirse,peşinden ayrılamas oldum.
bu arada ben hastayım maalesef ağır üşütmüşüm dr ilaç verdi emzirirken içemessin 1 hafta emsirme dedi,ama çocuk oyuncağı mı bu,1 hafta emsirme tam çocuk alışsın sonra yine meme ver. içersem temelli kesmek sorunda kalırım,çok vicdan yapıyorum. içmedim henüs napsam bilemiyorum ya,tek göğsümü emiyor epi topu ama kıyamıyorum napsam bilmiyorum...

olmamıştı ama olanlar oluyor canım,bel ağrısı çok normal hamilelikte,anca ağrı kesici alabilirsin minoset :26:

doktor da ağrı kesici dedi..

geçmiş olsun canım sana da..

sibelcim sana da çok geçmiş olsun,inşallah hemen iyileşirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…