- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
günaydın kızlar.
patroncuğum hergün beni sormuş,ne zaman gelecek diye :) rapora gerek yoktu demiş,almamış da zaten.ben de bugün başladım işe.4 gün dinlenmiş oldum,iyi geldi.
bebişimiz erkek olucak..ilk başta şaşırdım aslında, kız olucak diye çok şartlandırmışım sanırım kendimi :) eşim çok sevindi..İnşallah sağlıkla doğar,kız-erkek farketmez tabii...burak paşa için iyi olucak..ee bizim içinde masrafsız olucak,o açıdan iyi..ömer ismini çok düşünmüştük burakda da..sanırım adı da ömer olacak, yanına bi isim daha katarım ama ben..du bakalım son ana kadar çok değişir belki de.
burak çok düştü bana evdeyken..sürekli kucağımda olmak istiyor..annem uyuttuğunda 2 saat uyurken benim uyuttuklarımda hep 1 saat sonra ağlayarak uyandı..burak açısından biraz zorlandım aslında..
allah sağlıkla kucagına versin ömer paşayı.:)
günaydııınnn
ay ara verdim yine neler oluyo diye merak ederken bide ne göriyimmm
bi paşa daha katılıyomuş bizim gruba :)))
çok şaşırdım çok sevindim hülyacım allah hayırlı evlatlar nasip etsin....gözümüz aydın diyelim
buralar ne kadarda ıssıslaşmış yahu...
üff bende kaç gündür hastaneyle uğraşıyorum bi kan verdik kaç gündür sonucunu alıpda doktora göstemedim hergün fakülteye gidip geliyorum şimdi yine gidicem amannn
kız dahamı çıkmadı hay allahh.hadi gelde anlat bakim.
esmacım iki doktor demiş zaten bencede yaptır bacım 4 yaş çok uzakk..off ..senin dedigin gibi bi doktora daha sor yap derse bekleme bacım.kızlar benim oğlum hala iyileşmedi bu sabah dauynınca ağlak huysuz uyandı gözleride yeşil yeşil çapak olmuştu
c.tesi günüde kontrole gittik doktorumuz sık sık orta kulak iltihabı oluyo artık bir film çektirelim geniz eti büyümesi yüzünden olabilir dedi gerçektende öle çıktı geniz eti baya büyümüş oda kulaklarına iltihap yapıyo işte ameliyat olması gerekiyo dedi 2 doktor baktı çok morelim bozuldu biraz araştırdım 4 yaşından önce önerilmiyomuş ama iki nedenden dolayı yapılıyomuş uykuda nefes alamama ve sık tekrar layan orta kulak iltihabında bekletmeden yapılıyomuş bi arkadaşta benim oğlumdada var ben diretiyorum 4 yaşına kadar yaptırmıcam dedi ama öle oluncada duyu kayı yaşıyomuş bazı çocuklar kulağına pil takılıyomuş hem ameliyatla alıyolarmış geniz etini ardındanda pil takılıyomuş
doktor sadece alıcaz dedi çok ilerlememiş korkulucak bişiy yok çok basit bi ameliyat dedi
bilgisi olan varmı kızlar ben napıyım ameliyat ettireyimmi bikaç doktora daha götüreyimmi
kuzum anlamazlarmı büyüdüler artık)hwepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri...
çok şükür paşam bunuda atlattı...
Ama anladı bu sefer giderken çok ağladı...
Ameliyattan çıktığında direk yanıma geldi ayıktı ama çok üşümüş korkmuştu 15 dakika ağladı çok kötü sonrasında ısınıca sarılınca düzeldi çok şükür buda geçti şuanlık bişi yok kontrole gidicez inşallah bi daha gerek kalmaz...
Esmacım sizin içinde hayırlısı olsun canım olabilkiyosa yaptırabilirsin canım...
bunda atlattınız tekrar geçmiş olsun iyi olmasına sevindim.
geçmiş olsun sibelcim yaa.ıhlamur iç sıcak su iç bari.doktora giderk iyi edersin.günaydın sabah şekerleri.........
esma utku da da vardı genzi eti hakkatten büyümesine engel oluyo..geceleri sürekli ağzı açık yatıyodu.dr a götrdk et küçük dedi kendisi büyüdükçe et küçülür hiç yaptırmayın ameliyat dedi..şimdi sorun yok düzeldi..ama kağan ınki büyükmüş hiç durma bence hemen yaptır..korkacak bişey yok..yine bi dr a daha göster için rahatlasın...ben büyük olsa hemen yaptırcaktım..çocuğun gelişimini engelliyo..
hülyaaaa benm gibi oldun kızzz..2 oğlun olcak hayırlısı..bende ilk duyduğumda ağlamıştım kız bekliyodum hep...ama sonra dedim hayırlısı...abisine arkadaş olcak..gerçekten 2.çocuk masrafsız oluyo..onunkileri giyerek büyüyolar gariplerim:))bizimde 3.ler kız olur dimi napalım...
fatoş aras a çok çok geçmiş olsun....paşam bunuda atlattı..
kızlar gelelim kendime gittkçe kötüleşiyorum..boğazlarım şişmiş yutkunamıyorum..su bilem içemiyorum..birazdan dr a gitcem..antibiyotik alcam...bende bikaç senedir böyle oluyo..boğazım doluyo antibiyotik içmeden geçmiyo..önce hiç bilmezdim boğaz ağrısını...böyle işte...
sibel dünürüm dikkat et kendine bacım senin gelinde çok fena bu aralar yaptıklarını anklatayım size yastığın kanepenin kenarına koyuyor ordan koltuğa çıkıyor duvar dibine dAYALI OLAN koluna çıkıp güm aşağı atlıyor kafası gözü yarılacak hiç laf dinlemiyor pzaer günüde hiç sesi çıkmıyort bir baktıkki sen gir mutfağa al benim sebze yıkadığım leğeni camın önüne götürmüş ters çevirip üsütne çıkmış dışarıyı seyrediyordu şaşırıp kaldık
:) ilahi ayşee.bunlara ne etmelikii..
günaydın kızlar gerçi öğlen olmuş ama neyse
geçmişi okumaya çalıştım biraz
herkeste bi hastalık,rahatsızlık Allah yardımcınız olsun
benim kızda diş çıkarıyo ve sürekli kabız olmaya başladı.çatlak var dedi dr.hoşaflar,kayısılar,armutlar havada uçuşuyo.şaşırıyprum valla çocuk yapana kadar kilo veriyorum yani.
hülya hayırlısıyla kurtulursun inşallah.iki tane koruman olucak ya ne güzel işte.Sağlıkla doğar inşallah.
sibel ve sevile de geçmiş olsun
esmacım geçmiş olsun,hiç korkma bunlar artık zor ameliyatlar değil,bizim kızda da varmış ama büyüdüğünde gerekirse ameliyat dedi dr.sürekli tıkalı genizle dolaşıyo,burunda tıkanıyo haliyle,speyler falan bilirsiniz işte.Allah şifasını versin cnm
arasa da acil şifalar diliyorum fatoşa da kolaylık ve sabır tabi ki
hoşgeldin canım.geçmiş olsun yaa.kabızlık zor oluyo.bende gün aşırı kayısı ve kuru ircir kaynatıp blerdırdan gedririyorum içinide elma artuk.hem meyve yemiş olyo hemde kabız olmuyotavsiye ederim.gerçe etmedigniz kalmamış.inşallah düzelir.
sibel benimde boğz papaz bacım dün gittim bende ilaç verdi içiyorum bakalım bu yıl bu boğaz beni hiç bırakmadı yeter yaa
sevil kız merak ettim oldumu adet bacım:)))