Merhaba kızlar. Sizi nasıl özledim bilemezsiniz. Umarım herkes iyidir. Bir sıkıntısı yoktur kimsenin.Maşallah kilolar da gidiyo.. Oh oh nazar değmesin
Okulda hiç giremiyorum eve de geç geliyoruz o zamn da kimseler olmuyo.
Bewn bazı önemli kararlar aldım sizinle paylaşmak istedim.
Ben işten ayrılıyorum. En az bir sene de çalışmayı düşünmüyorum. NErden çıktı şimdi diyeceksiniz. Kendimi o kadar yorgun ve bezgin hissetnwyw bAŞLADIM Kİ BİR KAÇ ATDIR. Bu durum eve ve Serkanla ilişkimize de yansımaya başladı. Okul o kadar yorucu bir hal alıyor ki artık anlatamam. Ayrıca buraya yazamayacağımve onaylamadığım bazı kararlar da alındı okulda. O yüzden ben de ayrılmaya karar verdim Dİğer etken de 8. sınıfları okutuyor olmam. Yaptıkları terbiyesizliklere ve saygısızlıklara dayanamıyorum. Devam edersem meslekten soğuyacağım.
Ekonomik anlamda zorlanacağz evet ama onu da göze aldım. Esranın masrafları daha fazla büyümeden bu zamanı kendime ayırmalıydım. İyi olacak diye düşünüyorum. İnşallah sene ortasında canım sıkılmaz. O zaman da özel ders falan bakarım artık ne yapayım. Neyse bacılar ben artık akşamları Esra yı babaannesinden alıp minibüsle eve getiriyorum. akşamları daha fazla dinlenebilmek ve evi toparlayabilmek için. Size daha fazla katılabilirim umarıum..
kız fırsat olmayacak ne var geçerken alırdın eczaneden.neyse dediğin gibi sağlık olsun aranızda yarın vurulacak aşı falan diye geçseydi belki söylerdi.yazık olmuş tabii paracıklara.sağlık olsun en azından donmuş aşıyı açılsın vururuz diyen bi hemşireye denk gelmemişsin
bu arada tospike yarasın aşısı.
kızlar benim oğlum hala iyileşmedi bu sabah dauynınca ağlak huysuz uyandı gözleride yeşil yeşil çapak olmuştu
c.tesi günüde kontrole gittik doktorumuz sık sık orta kulak iltihabı oluyo artık bir film çektirelim geniz eti büyümesi yüzünden olabilir dedi gerçektende öle çıktı geniz eti baya büyümüş oda kulaklarına iltihap yapıyo işte ameliyat olması gerekiyo dedi 2 doktor baktı çok morelim bozuldu biraz araştırdım 4 yaşından önce önerilmiyomuş ama iki nedenden dolayı yapılıyomuş uykuda nefes alamama ve sık tekrar layan orta kulak iltihabında bekletmeden yapılıyomuş bi arkadaşta benim oğlumdada var ben diretiyorum 4 yaşına kadar yaptırmıcam dedi ama öle oluncada duyu kayı yaşıyomuş bazı çocuklar kulağına pil takılıyomuş hem ameliyatla alıyolarmış geniz etini ardındanda pil takılıyomuş
doktor sadece alıcaz dedi çok ilerlememiş korkulucak bişiy yok çok basit bi ameliyat dedi
bilgisi olan varmı kızlar ben napıyım ameliyat ettireyimmi bikaç doktora daha götüreyimmi
Tabi atlatacak annesi çok güçlü bir çocuk Aras paşa .hwepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri...
çok şükür paşam bunuda atlattı...
Ama anladı bu sefer giderken çok ağladı...
Ameliyattan çıktığında direk yanıma geldi ayıktı ama çok üşümüş korkmuştu 15 dakika ağladı çok kötü sonrasında ısınıca sarılınca düzeldi çok şükür buda geçti şuanlık bişi yok kontrole gidicez inşallah bi daha gerek kalmaz...
Esmacım sizin içinde hayırlısı olsun canım olabilkiyosa yaptırabilirsin canım...
Hadi inş. istediğin gibi olur canım üzülmeden bırakır Defnecik .Bence bu süreçte kimseyi dinleme en iyi kararı annesi olarak sen vereceksin elbette.kimseler olmuyor dye yazmıyordum ama.biz memeden kesme işlemimize başladık hafta sonu.inanın artık zamanı geldi .biliyorum iki yaş degil 2 ay bile uzun.çünkü sütüm tamamiyle bitti sadece boş boş çekiyo oda süt olmudgı için acı duyyorum.geçen boş çekecegim deye yine ggüsucumu kanattı ama bayagı kanadı acımı hala geçmiyo daha sızlıyo ucu.ama o delirdi kan akmasına ragmen emmek istedi o an çok sinirlendim ve çok üzüldüm.kanlı bile olsa emmek istemesnie.o an kara verdim gündüz işe bitecek.cumartesiden eri gündüz ememyi bıraktık ve hiç aramıyo aman maşallah diyin teyzeleri ihtiyacımız var .defnenin üzülmeden atlatmasını çok istiyorum çünkü.dayanamıyorum sonrasında..
gündüz uyurken saat 5 gibi istiyo bazen hemen eline su biberonunu veriyorum ayaımda sallıyorum( süt işimiz bitene kadar aalesef sallayacagım yeni alıştırdım ama başka carem yoktu).o biborunu içerek uyuyo .ha bu arada gündüz emzirmelerim bittiginden beri kızım süt düşkünü oldu:)yeminlee.hep uyku saatinde biberona 100cc süt koyuyrom hepsinide içiyo..yani tek dertleri emmekkiş ..şimdi gece uyanınca kan olan meme değilde digeriyle emziriyorum o gösün dzelmesi çok zaman alıyır daha kabuk baflayacak okadar feci yani.geçen elimle çıkarayım dedim süt kesinlikle gelmedi düşünün işte boş artık.toplam okadar ugrdaştım 3-4 damla st çıktı oda o kadar bastırmamdan yanii.
neyse yani gündüz kestik.gecede bir yada iki kez emziriyorum.bi müddet beyle dava edecegim 15.aya yaklaştığıda geceyide bıratacagız inşallah..
Benimde belim çok ağrıyordu canım ondan başka da sıkıntım hiç olmamıştıkızlar ben doktora bel,sırt,karın ağrısı şikayetiyle gittim..belki bi ilaç verir diye..ilaç vermedi bana..idrar tahlili yaptı,temiz çıktı..
siz de olmuş muydu bel ağrısı? ilaç kullanmış mıydınız?
Geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşir .O şekilde evladını görmek kötü olmazmı hiç Rabbim düşmanıma bile yaşatmasınevet şükür bunuda atlattık gece perişandık sabaha kadar beni istedi hep ağlauyarak uyandı uyku düzeni kurmuştuk yine bozulcak bu süreçte iyi olsunda yine kuararız düzenimizi...
dün çok üşümüştü ameliyat çıkışı bugün hafif ateşi var burnu akıyo pek keyfi yok zorla gülüyo...
kızlar ameliyet çıkışı okadar kötüydüki rabbim hiç bir anneye evladının öyle hilni görmek nasip etmesin...
Ya baya kötü olmuşsun canım .Tabi iki tane afacanla dinlenmen zor ama sen yinede kendine dikkat et .Yemene içmene yani tekrardan geçmiş olsunslm kızlar..dr a gittm geldim..faranjit olmuşum..dediğim gibi senede bir oluyorum böyle..yataklara düşürüyo beni..ilaç verdi..bol meyve ıhlamur iç yat dedi..oldu çocuklara da sen bakacan heralde dedim..
Tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim canım .Allah dahada iyilik sağlık versin inş.geldimm..
FATOŞ geçmiş olsun bunuda atlattınız çok şükür kıyamam yaa paşama allah yaşatmasın bi daha artık tamameennn iyi olsun küçük yaramaz inş
kızlar troid şeker vs. çıkmadı çok temiz tahll sonuçlarım
amaaa kortizol yüksekliği çıktı
bu gece 11 de kortizol yüklemesi yapılıcak sabahda 8 de kan vercem...canımız sıkıldı biraz
Hakkında hayırlısı olsun canım .Çalışan bir insan olarak ilk zamanlar biraz zorlanırsın hem maddi hem manevi olarak ama zamanla alışırsın .Allah gönlündekini versin inş.Merhaba kızlar. Sizi nasıl özledim bilemezsiniz. Umarım herkes iyidir. Bir sıkıntısı yoktur kimsenin.Maşallah kilolar da gidiyo.. Oh oh nazar değmesin
Okulda hiç giremiyorum eve de geç geliyoruz o zamn da kimseler olmuyo.
Bewn bazı önemli kararlar aldım sizinle paylaşmak istedim.
Ben işten ayrılıyorum. En az bir sene de çalışmayı düşünmüyorum. NErden çıktı şimdi diyeceksiniz. Kendimi o kadar yorgun ve bezgin hissetnwyw bAŞLADIM Kİ BİR KAÇ ATDIR. Bu durum eve ve Serkanla ilişkimize de yansımaya başladı. Okul o kadar yorucu bir hal alıyor ki artık anlatamam. Ayrıca buraya yazamayacağımve onaylamadığım bazı kararlar da alındı okulda. O yüzden ben de ayrılmaya karar verdim Dİğer etken de 8. sınıfları okutuyor olmam. Yaptıkları terbiyesizliklere ve saygısızlıklara dayanamıyorum. Devam edersem meslekten soğuyacağım.
Ekonomik anlamda zorlanacağz evet ama onu da göze aldım. Esranın masrafları daha fazla büyümeden bu zamanı kendime ayırmalıydım. İyi olacak diye düşünüyorum. İnşallah sene ortasında canım sıkılmaz. O zaman da özel ders falan bakarım artık ne yapayım. Neyse bacılar ben artık akşamları Esra yı babaannesinden alıp minibüsle eve getiriyorum. akşamları daha fazla dinlenebilmek ve evi toparlayabilmek için. Size daha fazla katılabilirim umarıum..
Umarım babacığın dahada iyi olur .Allah dahada iyilik versin inş.mrb canım. valla ben de daha yaptırmadım ama sadece aşı için muayene ücreti vermem: hiç kusura bakmasınlar. bence öyle de olmalı. durduk yere bi de muayene ücreti mi vericez yani.
ben iyiyim herhelde: yorgunum hala aslında.
babam da iyi şimdilik çok şükür. ışın tedavisi bitti. 10 gün kadar hap kullandı (kemoterapi). şimdi evinde. 1 ay sonra kntrol, 2 ay sonrada mr var. genel durumu iyi: allah bundan aşağı düşürmesin.
cuma günü mühim misafirlerim geliyo .eşiin teyzei ve burda kızı var eşilye falan gelecekler.şimdi temezligi yapayım,yarında pasta börek girişecegim..off gene evde pasta örek olcak yaa.hiçte yapasım yokk
günaydınlarrr
kayyu bizim de favorimiz..:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?