ay nasıl edcem yaa.ölçekleri yarım yapyım haa.ama pek bömedimde hiç şimdi güzel olmazsakolay gelsin canım..hemen az yap yensin bitsin kalmasın....
Günaydın güzel anneler...
ayy ecenaz ın ilgisini benden başka bişey çekmiyo valla ne kayyu ne başka bişi...ben ne iş yapıyosam ecenazın ilgiside orda oluyo...:)
hepinize çok tşk ederim kızlar iyi dilekleriniz için...
malesef tetkiklerim devam ediyo böbrek üstü bezlerimin çalışmasıyla ilgili bi problem tespit ettiler onu araştırıyolar ama bi kaç gün müsade istedim dinlenmek için çok yoruldum kaç gündür...zaten kanda veremem kollarım delik deşik hergün 3-4 tüp kan vermekten...
haftaya devam edicem diğer tahlillere...
bugün evdeyiz kızımla başbaşa çok özlemiş yaa e tabi sabahj 7 akşam 4 işe gidiyo gibi hastaneye gittim hergün...annemde apartmanın kamerasını açıymuomuş tv den..annee deelll diyomuşşş
ayy çalışmayı aklımdan çıkardım sanırım beceremeyiz biz o işi kızımla...:)
bir sürüüü işim var bugün yaa...atrık biraz iş biraz siz akşamı ederim
Günaydın güzel anneler...
ayy ecenaz ın ilgisini benden başka bişey çekmiyo valla ne kayyu ne başka bişi...ben ne iş yapıyosam ecenazın ilgiside orda oluyo...:)
hepinize çok tşk ederim kızlar iyi dilekleriniz için...
malesef tetkiklerim devam ediyo böbrek üstü bezlerimin çalışmasıyla ilgili bi problem tespit ettiler onu araştırıyolar ama bi kaç gün müsade istedim dinlenmek için çok yoruldum kaç gündür...zaten kanda veremem kollarım delik deşik hergün 3-4 tüp kan vermekten...
haftaya devam edicem diğer tahlillere...
bugün evdeyiz kızımla başbaşa çok özlemiş yaa e tabi sabahj 7 akşam 4 işe gidiyo gibi hastaneye gittim hergün...annemde apartmanın kamerasını açıymuomuş tv den..annee deelll diyomuşşş
ayy çalışmayı aklımdan çıkardım sanırım beceremeyiz biz o işi kızımla...:)
bir sürüüü işim var bugün yaa...atrık biraz iş biraz siz akşamı ederim
günaydın kızlar
bizimde aşı yakvimi farklı çiğdem sen kızamık aşısınada geç kalmışsın 9. aydan sonra yapıyorlar bizim 12 ayda yapılmıştı onuda geçiktirmeden git yaptır
ben eğitimdeyim 3 gün..haberiniz ola..
günaydın didemm..kız sesin pek hoşuma gtiti haa..
ben eğitimdeyim 3 gün..haberiniz ola..
Günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorumm
didem sesini merak ettim haaa benide ara kız:)))
çizgi filmler derinin pek dikkatini çekmiyr ama bizim zamanımızın çizgi filimlerini bende istiyorum onlar çok daha güzel bencede..
Hülya çok geziyon bacım sende nereye bakimmm
esmacım günaydın emir nasıl ne yaptın karar verebildinmii
Günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorumm
didem sesini merak ettim haaa benide ara kız:)))
çizgi filmler derinin pek dikkatini çekmiyr ama bizim zamanımızın çizgi filimlerini bende istiyorum onlar çok daha güzel bencede..
Hülya çok geziyon bacım sende nereye bakimmm
esmacım günaydın emir nasıl ne yaptın karar verebildinmii
mrb özlem iyiiz sen nasılsınPtesi Salı eğitimdeydim. Nasılsınız? anca vakit bulabildim.
burda 3 tane blogcu anne olmuşuz. :) cok sevindim. Havva ve Çigdem maceralarınızı bekliyorum ona göre
Bu arada ben kendime yeni bir kitap bloguda açtım. vaktiniz olursa bakın derim. Kitapçoksever bir anne
bu arada Doruk ta çizgi filmleri özellikle calliou yu sevmiyor. onun reklamlarını izliyor ama ç.film başlayınca bakmıyor. TRT çocukta bir cizgi film var. 6.30 gibi başlıyor. afacan ve arkadaşları gibi birşey adı onu cok beğeniyor. sonrada kelloglan masalları var onu cok ilgiyle izliyor. sonra 19.15 de tasavvuf şeklinde 2 tane ninni söylüyorlar. Doruk pür dikkat izleyip dinliyor. bayılıyor o ninnilere. tavsiye ederim.
Bizim buluşma günü belli oldumu? 24 nisanı okeyledimi Havva. hicbir bilgim yok benim yaw
Didem ve zeynep ctesi günü nisantası citysde emziren anneler oyun grubuyla buluşacağız saat 10.00 da gelsenize sizde. 2 saat takılacağız. tanişmak amaçlı.
cnm haklısın konuştuğumuz gibi yapıyım ben doğumdada böle yaptım o hastane bu doktor derken gittim en berbat yere düştüm ama insanın kafası ister istemez karışıyo malesef :44:Esma konur özel cnm ya sen kafanı çok karıştırma bence dediğimiz gibi yap baktın içine sinmedi o zamana bakarız başka yol..tabi genede sen bilirsinn
özlem hoşgeldin cnmm kızlar bu aralar nasıl oyunlar oynuyosunuz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?