2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gelsin canım..hemen az yap yensin bitsin kalmasın....
ay nasıl edcem yaa.ölçekleri yarım yapyım haa.ama pek bömedimde hiç şimdi güzel olmazsa

bacım geçmiş olsun.inşallah sorunsuz biter işlerin..dinlen insan gidip gelmekle bile çok yoruluyo.kaldıki sen bide iş ediyorsin..kolmay gelsin..

gülşahcım ben de seni gördüm kız rüyamda..doktor sana ilaç vermiş ama ayda bir kullanacakmışsın..hani eleviti hiç içmiyorun ya sen..diyorum ki sana,sen kesin ihmal edersin unutursun ben alarm kurayım ayda bir haber versin seni ararım diyorum :) sabah alarm çalınca sabah alarmı mı bu gülşahın alarmı mı acaba diye düşünüyorum :)
dün arayım dedim,akşam arayacaktım,unuttum,rüyama girdin valla..
fakülteye bi girince çıkamazsın zaten,inşallah önemli bişey çıkmaz canım..kuzum benim anne gel diyomuş hee,kıyamam..bizim buluşmadan haber yok hala daha :) özledim valla sizi,bebişlerii.şimdi tam birlikte oynama zamanları..

Sağol Aşegülüm...inş bi bitirip çıksaydım...

Hayırdır inş Hülya...:) ya bende çok özledim rüvüş aramıcak galiba ben şu hastane işlerini bitiriyimde ben alıyım yaa burnumda tütüyo sıpalar...

geçmiş olsun canım...inş bi sorun yoktur temiz çıkar...sende dinlen bugün evde..işi miş yapma da..

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bizimde aşı yakvimi farklı çiğdem sen kızamık aşısınada geç kalmışsın 9. aydan sonra yapıyorlar bizim 12 ayda yapılmıştı onuda geçiktirmeden git yaptır

günaydın kızlar
bizimde aşı yakvimi farklı çiğdem sen kızamık aşısınada geç kalmışsın 9. aydan sonra yapıyorlar bizim 12 ayda yapılmıştı onuda geçiktirmeden git yaptır

günaydın didemm..kız sesin pek hoşuma gtiti haa..

günaydınlar hayırlı günler

gülşah çım tahlilerde çok önemli bişiy çıkmaz inş. tedavisi kısa ve basit bişeydir

arkadaşlar nbr nasılsınızz

Günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorumm
didem sesini merak ettim haaa benide ara kız:)))
çizgi filmler derinin pek dikkatini çekmiyr ama bizim zamanımızın çizgi filimlerini bende istiyorum onlar çok daha güzel bencede..
Hülya çok geziyon bacım sende nereye bakimmm
esmacım günaydın emir nasıl ne yaptın karar verebildinmii

günaydın cnm sanada hayırlı günler

cnm emir sabah daha iyi gibiydi bugün bi iş çıkmasa götürücem doktora bakalım ama eşimin bi arkadaşının oğluda bu durumdaymış ameliyat olucakmış onun kulağına pilde takıcaklarmış onlar bide konur hastanesie gitmiş orasıda ameliyat demiş ko nur özelmiydi ya?

at özelden numaranı bacım arayayım

Ptesi Salı eğitimdeydim. Nasılsınız? anca vakit bulabildim.

burda 3 tane blogcu anne olmuşuz. :) cok sevindim. Havva ve Çigdem maceralarınızı bekliyorum ona göre

Bu arada ben kendime yeni bir kitap bloguda açtım. vaktiniz olursa bakın derim. Kitapçoksever bir anne

bu arada Doruk ta çizgi filmleri özellikle calliou yu sevmiyor. onun reklamlarını izliyor ama ç.film başlayınca bakmıyor. TRT çocukta bir cizgi film var. 6.30 gibi başlıyor. afacan ve arkadaşları gibi birşey adı onu cok beğeniyor. sonrada kelloglan masalları var onu cok ilgiyle izliyor. sonra 19.15 de tasavvuf şeklinde 2 tane ninni söylüyorlar. Doruk pür dikkat izleyip dinliyor. bayılıyor o ninnilere. tavsiye ederim.

Bizim buluşma günü belli oldumu? 24 nisanı okeyledimi Havva. hicbir bilgim yok benim yaw

Didem ve zeynep ctesi günü nisantası citysde emziren anneler oyun grubuyla buluşacağız saat 10.00 da gelsenize sizde. 2 saat takılacağız. tanişmak amaçlı.

Esma konur özel cnm ya sen kafanı çok karıştırma bence dediğimiz gibi yap baktın içine sinmedi o zamana bakarız başka yol..tabi genede sen bilirsinn
özlem hoşgeldin cnmm kızlar bu aralar nasıl oyunlar oynuyosunuz????

mrb özlem iyiiz sen nasılsın
benim oğlumda doruk gibi keloğlanı çok seviyo afacanla arkadaşlarınıda çok izler
tabi reklamlarıda malesef

cnm haklısın konuştuğumuz gibi yapıyım ben doğumdada böle yaptım o hastane bu doktor derken gittim en berbat yere düştüm ama insanın kafası ister istemez karışıyo malesef :44:

Serapcım biz son günlerde en cok kovalamaca oynuyoruz. Doruk bayılıyor. Birde ellerimizle ucak, tren vapur yapıp onları çarpıştırıyoruz çok seviyor. kendide eliyle yapıyor artık. Bide bol bol kitap okuyoruz. Doruk sıkıldıkca bir kitap kapıp getiriyor. onu okutuyor bize. kendiside bizi taklit ediyor sonra. Bide dans ediyoruz. dans etmeyi çok seviyor doruk. bi müzik duydumu hep birlikte ailecek ayaktayız.

Son günlerde hergün parkta. parkı cok seviyor. orda koşturmayı cocuklarla. top peşinde koşuyor. hayvanları takip ediyor.

böyle oyunlar. oyuncaklarla işi yok anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…