günaydın kızlar
bizimde aşı yakvimi farklı çiğdem sen kızamık aşısınada geç kalmışsın 9. aydan sonra yapıyorlar bizim 12 ayda yapılmıştı onuda geçiktirmeden git yaptır
Esmacım neyi var emirin kulağının?
canım Allah sabır versin acısını dindirsin inş.günaydın kızlar
özlemcim çok isterdim ama bu akşam babaneme gidicez pazar dönücez
durumu iyice ağırlaştı
kanser bütün iç organlarına yayılmış
çok ağrısı varmış,ağrı merkezine götürdüler geçen gün,bi ağrı bandı 2 tane de kırmızı reçeteli ağrı kesici vermişler,daha da kötülerse makinaya bağlamak zorunda kalırız demişler.
artık wc için bile kalkamıyor yataktan
doktor yakın akrabalarına haber verin gelip görsünler çok umutlanmayın artık demiş babama,biz de bugün gidicez işte.
babanem benim 2. annem,bana bakmış büyütmüş onu öyle görmek çok ağırıma gidiyor,tamam çok yaşlı ama yinede çok dokunuyor elden ayaktan düştüğünü görmek.
bir de çok acı çekiyor çok ağrısı var ona kahroluyorum. allah acı çektirmesin diyorum,daha fazla çekmesin tek istediğim bu.
mydarling serap sen dorukun yeni odasını gördünmü. ona çok güzel bir raf yaptım ben kitaplarını kendi alıp koyabiliyor. cokta hoşuna gidiyor. hatta yerde duran kitabı olursa hemen yerine koyuyor bayılıyorum.
https://askimizindoruknoktasi.wordpress.com/2011/03/28/bebek-odasindan-cocuk-odasina-gectik/
Zeynepcim evet cok üzücü. hep onun yanında ol bari. sarılıp koklayın birbirinizi bol bol. umarım çok çekmez babannecigin. Kanseri cok yayılmışsa sadece agrı kesici veriyorlar malesef. cok cok üzüldüm canım. birseye ihtiyacın olursa haber ver.
canım Allah sabır versin acısını dindirsin inş.
sölenecek söz bulamıyo insan
esmacım cok geçmiş olsun. bu kadar kucuk cocukların kulak ameliyatı olması taraftarı değilim ben. lütfen çok iyi danış birkaç doktora gidin. ilaç tedavisi varsa onu deneyin.
kız o senin güzelliğin
aman iyi olmasına sevindim bacım.günaydın cnm sanada hayırlı günler
cnm emir sabah daha iyi gibiydi bugün bi iş çıkmasa götürücem doktora bakalım ama eşimin bi arkadaşının oğluda bu durumdaymış ameliyat olucakmış onun kulağına pilde takıcaklarmış onlar bide konur hastanesie gitmiş orasıda ameliyat demiş ko nur özelmiydi ya?
günaydın kızlar
özlemcim çok isterdim ama bu akşam babaneme gidicez pazar dönücez
durumu iyice ağırlaştı
kanser bütün iç organlarına yayılmış
çok ağrısı varmış,ağrı merkezine götürdüler geçen gün,bi ağrı bandı 2 tane de kırmızı reçeteli ağrı kesici vermişler,daha da kötülerse makinaya bağlamak zorunda kalırız demişler.
artık wc için bile kalkamıyor yataktan
doktor yakın akrabalarına haber verin gelip görsünler çok umutlanmayın artık demiş babama,biz de bugün gidicez işte.
babanem benim 2. annem,bana bakmış büyütmüş onu öyle görmek çok ağırıma gidiyor,tamam çok yaşlı ama yinede çok dokunuyor elden ayaktan düştüğünü görmek.
bir de çok acı çekiyor çok ağrısı var ona kahroluyorum. allah acı çektirmesin diyorum,daha fazla çekmesin tek istediğim bu.
zeynepcim babannene çok gçmiş olsun allahım acılarını dindirsin bencede çok öp kokla sarıl mümkün olsa yanından ayrılma bence insan çok tuhaf oluyo düşününcee
özlemcim doruğun odasını görmüştüm çok kullanışlı olmuş bencede düzenini kendi biliyor olması çok güzel bayıldımmm
didem özeline baktınmı kızz
seninde var kız o güzellikten
aman iyi olmasına sevindim bacım.
]
zeynepcim üzüldüm.allah yardımcısı olsun babaannenin.acı çekmesin o daha bi insanı yıkıyo.sizlerde hep yanında olun iyi ediyorsunuz..o mutlu oluyurdur ne güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?