günaydınlar hayırlı günler
su çiçeği aşısına zam gelmiş 89.500 olmuş. hemde 2 gün önce zam gelmiş tüh ya hergün sallarsam olacağı budur.
Merhaba kızlar. Sizi nasıl özledim bilemezsiniz. Umarım herkes iyidir. Bir sıkıntısı yoktur kimsenin.Maşallah kilolar da gidiyo.. Oh oh nazar değmesin
Okulda hiç giremiyorum eve de geç geliyoruz o zamn da kimseler olmuyo.
Bewn bazı önemli kararlar aldım sizinle paylaşmak istedim.
Ben işten ayrılıyorum. En az bir sene de çalışmayı düşünmüyorum. NErden çıktı şimdi diyeceksiniz. Kendimi o kadar yorgun ve bezgin hissetnwyw bAŞLADIM Kİ BİR KAÇ ATDIR. Bu durum eve ve Serkanla ilişkimize de yansımaya başladı. Okul o kadar yorucu bir hal alıyor ki artık anlatamam. Ayrıca buraya yazamayacağımve onaylamadığım bazı kararlar da alındı okulda. O yüzden ben de ayrılmaya karar verdim Dİğer etken de 8. sınıfları okutuyor olmam. Yaptıkları terbiyesizliklere ve saygısızlıklara dayanamıyorum. Devam edersem meslekten soğuyacağım.
Ekonomik anlamda zorlanacağz evet ama onu da göze aldım. Esranın masrafları daha fazla büyümeden bu zamanı kendime ayırmalıydım. İyi olacak diye düşünüyorum. İnşallah sene ortasında canım sıkılmaz. O zaman da özel ders falan bakarım artık ne yapayım. Neyse bacılar ben artık akşamları Esra yı babaannesinden alıp minibüsle eve getiriyorum. akşamları daha fazla dinlenebilmek ve evi toparlayabilmek için. Size daha fazla katılabilirim umarıum..
huhhh ben geldimmm nbr kızlar tekrardan günaydın tünaydın
aşıya zammı gelmiş anacım bende bu ay yaptırmayı düşünüyodum eczaye sordum 60 70 arası bişiy getirteyim dedi bi eczanede 89 küsür dedi
zatürre nezamn oluyomuş yaa ?
oh siz kurtuldunuz valla.keşke bizde erken yaptırsaydık..Herkese selamlar hayırlı günler
havvacım sen kendin için doğru olduğunu düşünüyorsan doğrudru hakkında hayırlıs cnmm
su çiçeği aşısını bizde 70 tl ye yaptırmıştık zamlanmış demek
gülşah tahlillerin temiz çıkmış gözün aydın cnmmm
serap demiş bende diyeyim tahlillerin temiz çıkmış sevindim ben gene gidemedim kızlar tahlilleri yaptırmaya biraz tırsıyorum aman bilemeden yaşıyor insan nasılsa
söylüyorum kızlar son fiyatları okavax:89,54 varilrix:66,83 bilginiz ola doktorunuz hangisini önerirse
zatürrede prevenar 13:152,46 tl synflorix:88,72 tl olmuş
selam kızlarr, be3n geldimmm:)))
geçmişe bakamadım ama su çiçeğ aşısı eczanelerde 89 tl, özel hastanelerde 67 tl. 1,5 ay önce başlamıştım araştırmaya ama daha yaptıramadım. bu ay içinde benim de halletmem gerek.
eee herkes iyi mi???
iyiz kuzum sen nasılsın.emir nasıl iyi dimi.
valla zatüre 15.ayda yapılıyo sanırım.
oh siz kurtuldunuz valla.keşke bizde erken yaptırsaydık..
ee bacım hangisini edecezz.sen ne önerersin.olmadı ben alanyadaki doktoru arayacagım hangisini derse onu yaptırmayı düşünüyorum.sanırım zeynep okavax oldu.
zaterede prevaner bak onu çok iyi hatırlıyorum..
didemm bacıı şu kan testini yaptır bacım öyyle olmazzz..
hoşgeldin hülyacım.kız okadar farkmı var bacım.en iyisi hastenede yaptırmak o zaman.gerçi hastane muayene ücretide alıyorlar zaten.sanırım dimi.aynı paraya gelmiyormu.gidtsek hastaneye direk aşı olsak oluyormukii..:26:
sen nasılsın baban nasıl.sonuçlar nasıl hülyaaa..
mrb canım. valla ben de daha yaptırmadım ama sadece aşı için muayene ücreti vermem: hiç kusura bakmasınlar. bence öyle de olmalı. durduk yere bi de muayene ücreti mi vericez yani.
ben iyiyim herhelde: yorgunum hala aslında.
babam da iyi şimdilik çok şükür. ışın tedavisi bitti. 10 gün kadar hap kullandı (kemoterapi). şimdi evinde. 1 ay sonra kntrol, 2 ay sonrada mr var. genel durumu iyi: allah bundan aşağı düşürmesin.
QUOTE=dineva;18543926]serap demiş bende diyeyim tahlillerin temiz çıkmış sevindim ben gene gidemedim kızlar tahlilleri yaptırmaya biraz tırsıyorum aman bilemeden yaşıyor insan nasılsa
söylüyorum kızlar son fiyatları okavax:89,54 varilrix:66,83 bilginiz ola doktorunuz hangisini önerirse
zatürrede prevenar 13:152,46 tl synflorix:88,72 tl olmuş
Didem bacım bilmiyormuydun kız niye demedin zamlanacağını.[/B
]ya bize 1 yaş aşısı yapan hemşire 1 aydan sonra su çiçeği aşısını alıp getirirseniz yaparız demişti.dün getirttim eczaneye bugün aldılar hemşire demişki 15. ayını bitirmeden olmaz yapamayız eczaneye götürün dolaplarında muhavaza etsinler demiş.ulan uyuz sen demedin mi al diye. anneme çatsana ona adammı oynatıyor diye ben uğraşamam dedi ben olsam derdim valla anormalmisin diye.birdaha ezcaneye götürüp dolapına koydurmuşlar ama şimdide ya birşey olurda ası boulursa diye tedirgin oluyorum.benim yarım akıllı kocamda için rahat etmezse yenisini alırız birdahaki ay diyor.sanki evde matbaa var para basıyoruz.hemşireyi bırakıp ona taktım kafayı.
ya siz nasıl yaptırdınız 15. ayından önce dr a mı götürsem ?
Selam kızlar. İşler yoğun arada okumaya çalışıyorum yine tabi ama özledim valla sohbet etmeyi.
Cuma günü yaptırdım ben de su çiçeğini 13 aylıkken gelin demişti sağlık ocağı ben biraz rötarlı gidebildim. Eczaneden varilrix aldım 66.5 a (onu önerdi) sağlık ocağında vurdu hemşire.
Tabi sormayın gitsin ben 2 kere aldım aynı ilacı, ilk aşıdan önceki gün aldım sabah fırsatım olmayacak diye, eczacı da hiç uyarmadı ben de bilmiyordum iş yerindeki dolap ta acık bozuk gibi altı da üstü de çok çalışmıyo, nofrost değil fazla da soğutmuyo zaten diye üste koydum, en soğuk yerde tuttum yani ama dolapta donmuş bozulmuş yani. o yüzden benim aşı 133 TL ye geldi. Eczacı bişey demedi benim de salaklığıma geldi içini açıp bakmadım 2-8 derece arasında saklanmalıymış, ne bileyim daha öne soğuk zincir aşı mı sakladım. Sağlık olsun dedim ama içime oturdu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?