bowling iyi fikir ya bak,alalım bisde madem değişik bi alternatif
evet acı çekmesin artık tek istediğimis bu,zaten hep ona moral amaçlı gidiyoruz,ipeğin bütün düzeni alt üst oluyor orda uykusu yemeği herşeyi ama işte babaneme moral olsun diye gidiyorus,varsın alt üst olsun napalım.
ay bowling bizde aldık. babasıyla oynuyorlar arada bowling sopalarını babasının kafasına donk donk vuruyormuş :)) ama güzel bir oyuncak kesinlikle.
bowling iyi fikir ya bak,alalım bisde madem değişik bi alternatif
zeynepcim migrosta türk yapımı olanlar var. cin malı plastikten daha iyidir bence. fiyatıda cok uygun 12 gibi biseydi.
günaydın kızlar
özlemcim çok isterdim ama bu akşam babaneme gidicez pazar dönücez
durumu iyice ağırlaştı
kanser bütün iç organlarına yayılmış
çok ağrısı varmış,ağrı merkezine götürdüler geçen gün,bi ağrı bandı 2 tane de kırmızı reçeteli ağrı kesici vermişler,daha da kötülerse makinaya bağlamak zorunda kalırız demişler.
artık wc için bile kalkamıyor yataktan
doktor yakın akrabalarına haber verin gelip görsünler çok umutlanmayın artık demiş babama,biz de bugün gidicez işte.
babanem benim 2. annem,bana bakmış büyütmüş onu öyle görmek çok ağırıma gidiyor,tamam çok yaşlı ama yinede çok dokunuyor elden ayaktan düştüğünü görmek.
bir de çok acı çekiyor çok ağrısı var ona kahroluyorum. allah acı çektirmesin diyorum,daha fazla çekmesin tek istediğim bu.
aynen öyle yaptığımıs herşey oyun onlar için aslında...ya aslında illa bir oyun aktivite yapacağız diye birşey yok bence. ben yemeği karıştırırken bazen onu kucağıma alıyorum kepçeyi ikimiz tutuyoruz yemeği karıştırıyoruz nasıl mutlu oluyor anlatamam.
yada birlikte çamaşır asıp kaldırıyoruz.
cocuklar tamamen keşfetmeyi seviyorlar. hadi oyuncakları alalım oynayalım diye birşey yok bence. herşeyden zaten kendilerince oyun çıkarıyorlar.
yemek yerken önüne koyuyorum resmen tabak kaşıkla yemek yaparmış gibi oyunlar çıkarıyor kendine. biraz kendi hallerine bırakmak gerekiyor bence.
mesela evdeki dergilere taktı bu aralar. ben her aksam kaldırıyorum sabah ilk is onları gidiyor raftan teker teker alıyor ama üst üste koyuyor. bu onun için bir oyun mesela. bütün gün o dergiler illaki halının üzerinde duracak. :)
bakayım bugun cıkınca sagol canımzeynepcim migrosta türk yapımı olanlar var. cin malı plastikten daha iyidir bence. fiyatıda cok uygun 12 gibi biseydi.
aynen öylegit bacım o düzen geri gelir ama o babaanneyle yaşadıkların geri gelmez..
sorma bacım ya bizde nasibimizi alıyoruz tabi..:)
çok güzel alın valla.ikiside çok seviyo bizim..
sagol canım...çok geçmiş olsun zeynep, allah acı çektirmesin, zor.
git dediğin gibi moral olur canım benim, allah yardımcısı olsun.
mevsim geçisi hep öyle oluyor canım,kafalar kalkmıyor yerinden,siz naptınıs ew durumlarını ?nasılsınız kızlar?
ben pek iyi değilim yahu bahar yorgunluğu mudur nedir kafam kalkmıyor..
bende istiyorum küçük yaşta dil eğitimine başlamayı,ama önce bi türkçeyi söksünler debizde bi beyzboll sopası var çok güzel kenarları süngerle kaplı yumuşak ama alt sert biraz onu defne alıp bizi bi ara vurup kovalıyordu.unuttrduk onu ellemyo şimdi.ayy öyle bişeyle vuruyorlar.oda zeynebin tutkusu.çok seviyo.bu aralar zeynepte ingilizce dilini bi ilgi başladı konuşanlar ne diyo nasıl diyo?.bazen tekrarlamaya çalışıyo onları.artık bende başladım bildiklerimi anlatacagım.haramız olsaydı şimdiden dil kursuna gönderirdim1 den 10 kadar sayıyo.öyle isek merhaba hoşcaxkal evet hayır.benim eşim iyi bilir ingilizceyi antık elinden öper diyorum.tamam diyo:9
bende okuyamıyorum burcu kitap,yırtıyor sayfalarını gidiyor yanımdan ilgisini çekmiyor,şöyle akşam uyurken okumak isterdim halbuki bi masal hikaye falanben hiç kitap okumuyorum siz nasıl kitaplar okuyorsunuz yani kısa kısa masallar mı .ben bi ara denedim elimden aldı ilk sayfasını kaşla göz arasında yırttı sonrada indi koltuktan gitti.dinlemiyorki nasıl okuyacağım.
Ayşegül senin , Hülyanın ve benim totolar açıkta kalmış belli :) bende Pervin i gördüm rüyamda '. bebişe hamile kalmış aldırıcam diyor Hiraya bakamıyorum çok yaramaz falan diyor.ayy bi kavga ediyorum aldıramazsın annen bakar diye bağrıyorum.Hayırlara gitsin.
belli mi olur belki istanbul a gelirsiniz tayin belli olunca bende sana öğlen yemeğine gelirim :)
misafirlerinede az yap ayşegül kişi başına 1 poğaça yap mesela eğer onlara az gelirse sen kendininkinide verirsin.zaten ilk geliyorlarsa hadi 1 tane daha getir demezler 1 falza yaparsın 1 de seninki tamam işte. börek yapacaksan tepsi değilde gül büreği muska böreği falan yap yine adam başı yap bi kek olursa biraz fazla olur onuda defneye bile yedirirsin hatta eşine ver sabah kahvaltısı için iş yerine götürsün arkadaşlarına versin.sen yemede ne yaparsan yap :)
Zeynep bende istiyorum taş devri ve şirinleri özellikle ya lütfen Ersine sorsana yazdırılabilir vcd ye falan atabilirmiyiz yaa çok aradım bulamadım 1 kere bi yerde buldum internette yine şirinler serisi 150 tl falandı çook.
Babaanne içinde Rabbim fafla çektirmesin.Kim bakıyordu yanında kim var ?
Bir süre sonra ağrıdan uyusun diye diyazem vuruyorlar.sen sık sık git barı gönülleri hoş olsun.
ben hiç kitap okumuyorum siz nasıl kitaplar okuyorsunuz yani kısa kısa masallar mı .ben bi ara denedim elimden aldı ilk sayfasını kaşla göz arasında yırttı sonrada indi koltuktan gitti.dinlemiyorki nasıl okuyacağım.
nasılsınız kızlar?
ben pek iyi değilim yahu bahar yorgunluğu mudur nedir kafam kalkmıyor..
ben hiç kitap okumuyorum siz nasıl kitaplar okuyorsunuz yani kısa kısa masallar mı .ben bi ara denedim elimden aldı ilk sayfasını kaşla göz arasında yırttı sonrada indi koltuktan gitti.dinlemiyorki nasıl okuyacağım.
Ayşegül senin , Hülyanın ve benim totolar açıkta kalmış belli :) bende Pervin i gördüm rüyamda '. bebişe hamile kalmış aldırıcam diyor Hiraya bakamıyorum çok yaramaz falan diyor.ayy bi kavga ediyorum aldıramazsın annen bakar diye bağrıyorum.Hayırlara gitsin.
belli mi olur belki istanbul a gelirsiniz tayin belli olunca bende sana öğlen yemeğine gelirim :)
misafirlerinede az yap ayşegül kişi başına 1 poğaça yap mesela eğer onlara az gelirse sen kendininkinide verirsin.zaten ilk geliyorlarsa hadi 1 tane daha getir demezler 1 falza yaparsın 1 de seninki tamam işte. börek yapacaksan tepsi değilde gül büreği muska böreği falan yap yine adam başı yap bi kek olursa biraz fazla olur onuda defneye bile yedirirsin hatta eşine ver sabah kahvaltısı için iş yerine götürsün arkadaşlarına versin.sen yemede ne yaparsan yap :)
Zeynep bende istiyorum taş devri ve şirinleri özellikle ya lütfen Ersine sorsana yazdırılabilir vcd ye falan atabilirmiyiz yaa çok aradım bulamadım 1 kere bi yerde buldum internette yine şirinler serisi 150 tl falandı çook.
Bir süre sonra ağrıdan uyusun diye diyazem vuruyorlar.sen sık sık git barı gönülleri hoş olsun.
aynen öyle yaptığımıs herşey oyun onlar için aslında...
bakayım bugun cıkınca sagol canım
aynen öyle
sagol canım...
mevsim geçisi hep öyle oluyor canım,kafalar kalkmıyor yerinden,siz naptınıs ew durumlarını ?
bende istiyorum küçük yaşta dil eğitimine başlamayı,ama önce bi türkçeyi söksünler de
bende okuyamıyorum burcu kitap,yırtıyor sayfalarını gidiyor yanımdan ilgisini çekmiyor,şöyle akşam uyurken okumak isterdim halbuki bi masal hikaye falan
canım babanemin yanında halam var malum evlenmedi anne babasıyla yaşıyor,alt katta 2 kuzen üst katta amcamlar var,herkes orda bi ben uzağım bi babam usak onlara,yalnıs değiller o açıdan içim çok rahat
çisgi filmleri merak etme ben çektiririm ersine hiçbişey olmasda flash diske atar getiririm
ben de okuyamıyorum kitap, sıkılıp kaçıyor, hiç alıştıramadım, aldım kitapları hepsini ısırdı kopardı kenarlarını, kağıt yiyen bi kızım var maalesef, biraz büyüsün çıkarıcam yine ortaya artık
mevsim geçisi hep öyle oluyor canım,kafalar kalkmıyor yerinden,siz naptınıs ew durumlarını ?
bacım ne oldu ev işiniz belki ondanda iyice stres oldun.bi dinlin iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?