2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

DÖVSEYDİN BARi adamı bu ne diye :)

bende ayy ne gerek var birde canlı hemen solacak diyorum.adamcağızda bi sarılayım bekliyor benim bi sopa atmadığım kalıyor buda senle bana gelsin ayşegül.

kız bazıları hadi canım olmaz diyo ama aynen bende dayanamıyorum yazık.kuruyup kalıyorlar ben daha çok kalıcı hediyeleri seviyorum.hani estiden kuruyanıda saklardım ama onu sakla bunu sakla valla sıkıldım artık kuruyunca dogru çöpe gidiyo oyüzden hakkaten acıyorum.onun yerine bi ayakkabı hiç fena olmaz..

ayy pazara gideyim diyorum bi cama bi içeri geliyorum..gitsemmi gitmesemmi..çocuklarla şimdi zor olur diyorum ama..burağın arabasıyla gidicem..çocukları komşuyamı bıraksam düşünüp duruyorum..ben düşünene kadar akşam olur

bizim kalasında çiçek alışkanlıı yoktur...evlilik yıldönümünde falan alır bazııııı

eskiden böyle degildim ben ya bekarken diymm..ama benim koca çicek almada yada romantıklikte biraz kusur kalır.eskiden bende çicek al bana.hediye al bana diye ben derdim oda yapardı.ama bi zaman geldi ay herşeyi benmi diycem eddim sonrada kocaya dedim artık sana demeyecegim kendin bileceksin dedim.benim kocada bi akıl etti aldı iki edemedi.öyle böyle beklentim olmadı sanarım alıştım diyem çicek göndermemesine.şimdi aramıyorum çicek falan.ama hideye alır .bak onuda söylüym.doğumgünlerde evlilek yıldönümünde alışkanlık oldu dışarı çıkıp yemegimizi yeriz gezerik eğleniriz eve gelince hideyimide verir.yada başta der sana hidiye alcam kendi istedigin bişeyimi alayım yoksa banamı bırakıyorsun der.bazen şunu istiyorum derim:) bazende merake derim ne alcak diye sen karar verderim..öyle ama çok iyi biridir .bu yönden bu kusurunu kapatıyo ister istemez..

çiçek severim ben kurtmayı ve saklamayıda severim ilk verdiği gülden istemeye gelince getirilen gülleri bile kurutup bi gül kutusunda saklıyorum evlilik yıldönmümüzde aldığı çiçek buketlerinide olduğu gibi kuruttum bi vazoda duruyo hatta ilk nişan yıldömümüzde aldığı bile duruyo buket şeklinde seviyom ama ilerde sıkılırmıyım bilmiyorum

valla kararsız kalmakda zor şimdi fazla ihtiyaç yoksa çıkma idare edersen ama etmicekse bi kloşu gidiver kız komşuna bıraktaa

valla 9 yıllık evliyim.onu sakla .evlilik nişan.düğün.çocukların kıyafeti.yok ilktornagı yok dişi.bilmem ne off benim even kocaman olması lağzım.nereye sıağcak şimdi bide o var.bende sakladım ama yaklaşık 3 yıl oluyo ya verdim ya attım..ama onlarada yerde kalmıyo evde.ben artık bişey biktirmiyorum.resemler var yeter orda görüyorum çciklerini:)

sibel
bacım ben olsam gitmem.gelirken kocana söyle az alışveriş yapıp gelsin yeter..

evet ilerde neolur bilmiyorum cnm belki bende sıkılırım :)

Aa benim kocam çiçek konusunda bir numaradır valla bugüne kadar 8 yılda aldığı çiçeklerle kaç tane tek taş pırlanta yapılırdı valla..orkide bile almıştı bana ay ne güzeldi bee valla ben hiç demiyorum ne gerek vardı falan diye iyi oluyor en son sevgililer gününde aldım kocaman bir buket çokda güzel süsletir bide sürpriz yapar yatağa yada arabanın koltuğuna bırakır hele sevgiliyken o kadar çok çiçek gelirdiki işyerindekiler dalga geçiyolardı her çiçekçiyi sana gelmiştir al diye:)))..ses etmeyin alsınlar bizden daha güzel hediyemi var onlara

sibel pazaramı bacım git kız değişiklik olur

2 çoçukta komşuyamı bırakılırmış kız.Utku yu komşuya bırak Burak ile git yada yarın haftasonu eşine bırakır gider eksiklerini alırsın.ama pazar herzaman daha taze daha güzel oluyor.sen burak ile git canım .pazar toplanacak hadi yürü.

ne o kız aşkın depreşti

benimkide sağolsun doğum günlerimde evlilik yıldönümlerimizde çiçek alır.yılbaşı , evlilik ve bayramlardada hediye alır.ama geçen sene aldığı botu hiç beğenmedi diyemedim de bozulur çünkü 2 kere ya giymişimdir ya giymemişimdi zevlerimizde genelde uyar ama arada arızada oluyor işte.
bu senede doğum günümde sonradan parasını ayırmış verdi sen kendi istediğini al dedi ben o parayı duru için harcadım oda iyi olmuyormuş onuda anlamış oldum.

Esma iyi saklıyon kız ben hiç sevmem saklamayı 1 ay saklıyım derim sonra ilk temizlikte hepsi çöpe.

ooo maşallah kız ne güzel..

he kız severim keratayı..işte kusuru var ama iyiliygiyle kapatıyo yani oda olur diyo görmezden geliyorum işte. ne yapayım:)
bende artık saklamıyorum buru ev ivir zıvırla doluyo.artık bide tayınci olduk ne saklayayımkii.bu ev kutu gibi bişey sığmıyo zaten.iyikide vermişim.şimdi onları nere koyacaktımki

bende saklamayı sevmiyorum gülleri kurutuyorum sonra onlarıda atıyorum tarihleri falan yazılıdır bende kartlarına yazarım genelde

ayşegül sever benimki o tarz şeyleri hangisinin kusuru yok kız sevmesek çekermiyiz dimi:)))

ziyaretçi arkadaşlar biz herkese açığız gelin beraber konuşalım.Seli_n senin bebiş bizim bebişlerle yaşıt sanırım merhaba.

yavrum hangini saklıcanki sende haklısın bizim gibi yılda bi kere gelmiyo

öyle doğru diyorsun serapcım..

ziyaretçi arkadaşlar biz herkese açığız gelin beraber konuşalım.Seli_n senin bebiş bizim bebişlerle yaşıt sanırım merhaba.

ben 2011 şubat annesidir diyo düşünmüştüm ama belkide değildir..

yavrum hangini saklıcanki sende haklısın bizim gibi yılda bi kere gelmiyo

:)) ben onuda saklamıyom..ama sakla saklaa..daha erken:86:

ölemi dersin ayşegülcüm
ben bu konuda biraz takıntılıyım galiba hoşuma gidio
ilk gittiğimi sinema filminin fişi
balayında otobüste verilen mendil :)) vs filan ve biçok şey saklıyorum

doğum günün kutlu mutlu olsun, nice senelere tatlım, ailenle oğluşlarınla mutluluklar diliyorum sana,bi çiçek de benden

ölemi dersin ayşegülcüm
ben bu konuda biraz takıntılıyım galiba hoşuma gidio
ilk gittiğimi sinema filminin fişi
balayında otobüste verilen mendil :)) vs filan ve biçok şey saklıyorum

aboo kız sen abartmışsınn..valla iyi beceri benim için..hadi bakılım..sonrada emire verersin o saklasın.yada bi kızın olur ona verersin.hım.kızlar daha iyi becerirya saklamayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…