2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

he şöyle daha iyi tabi neye ihtiyacın varsa o.ama arada çiçek almazsada bozulurmuyuz ban onu bende bilmiyorum.

ayy ne utanacakmışım hiçte uzatmam valla ben düğünlerde halayı çok severim.tek oyunuda sevmem ama güzel oynarım yapışıp zorla çıkartırlar sinir oluyorum ona işte.eski folklörcüyüm ben o kadar olsun dimi.

her ay da 1 kilo almaz canım.100-200 gr alınca vah vah yapmazsın annesi stoğa at.maşallah kuzucuğa.sende kuzumun totosunu kaşı nazar etcen

çok saklarım atamam kıyamam huy işte şuana kadar sıkılmadım sıkılmamada...ee burcu bende bursa toprağındayım ya çok romantik hatunum

hee valla çok romantik hatunlarsınız taşındanmıdır toprağından mı bilemedim ama var sizde bi janjan.

canım haklsında oglum keske 12 kılo fılan olsa 10 kılo yoktur bıle cok uzuluyorum zayıf dıye
o yuzden yoksa cok sıkıldım bunaldım gece dogru duzgun uyku yok gunduz desen hersey daha zor
zayıf ya barı emsın dıyorum kıyamıyorum haksızlık gıbı gelıyor onu bıraktırmmka belkı vazgecer dıyorum mayıs bası gıbı mecbur ayıracam
az kaldı sayılır sayılı gun cabuk gecıyor sımdıden sıkıntılandım bıle o dogum anını yasamayı dusunmek bıle benı sıkıntıya sokuyor
ınsallah bunuda atlatacam

evet canım makyaj fılan yapıyorlar ayy ben delırdım resmn onları ızleyınce

biz hala 9 kiloyuz( almıyo bu çocuk yaa.fantomaltta işe yaramıyo bıracagım onuda..
kan testelirini alanyada yaptıracgım.bakalım..inşallah bişey çıkmaz.ben zayıflfına alıştım.bişey çıkmasında varsın az alsın.önemsemiyorum artık..

seçilcim maşallah.aman sen üfle kızz..
e tabi az az alınca bizim bebekler bir anda çok gelince şaşırıyorsun dimi

aynen yani ömür öyle çok yiyen bir çocuk değil ki.. feci yemek seçer beğenmezse hükümet gelse yediremez.. yani maşallah tabi de bana çok geldi...

ayyy çok konuştum bu konu hakkında kesin kilo verecek çocuk.. çenemi bir tutamadım..

sağolun canım arkadaşlarım..çok mutlu oluyorum, herkes doğum günümü kutlayınca :)

seçil onda bi yanlışlık var bence canım,2 ayda 2 kilo alması imkansız gibi geliyor bana..eğer öyleyse ki maşallah ne yedirdin bacım,söyle bakem bize :)

işte o sebeple bende sizlere sorum hiç olacak iş mi allah aşkına.. kesin bir yanlışlık oldu. o kadar kilo alabilir mi hiç.. yenidoğanlar olıyor o kadar kilo..kafam karıştı bir size sorayım dedim..

birşey yedirsem eyvallah diyeyim iyi yedi çocuk.. ömürü zorlamasan yemez ki.. aöf sınavlarım vardı benim hafta sonu oraya gittim babaannesi baktı ömüre 5 saat hiç birşey yememiş hiç de aramamış yemek. düşün yani.. ben uğraşmasam sabahtan akşama kadar aç durur..

canım benımkıde oyle yaa herkeste zayıf degınce ıyıce moralım bozuluyor hele kaynanam delı edıyor benı herkesın yanında soyluyor
gorumcemın kızı var 2 bucuk yasında 82 cm 15 kılo benım oglum 1 yasındayken 81 cm 9 500 kıloydu sımdı benım oglumun zayıf gorunmesı normal degıl mı o saglıklı benım oglum hastalıklıymıs gıbı davranıyor
halbu kızın boyu cok kısa ama kafası almıyor ıste onu

iki aydamı almış oluyo 2 kiloyu.hımm..sen bi daha tırttır bacım sağlık ocağına falan götür.ama sizin tartıdada iyi çıkmış.sen bidaha tart sizin tartıda e aynı çakarsa yanlışlık yoktur ya.

derincim banada ilk başlarda diyorlardı.kız hiçmi bişey yemiyo bu kız diye.:) valla gözleriyle gördülerde sonra ses etmediler annes gibi olacak dediler.ama ben kçükken resimlerim var tombul tombulum ama sonra atmışımo kiloyu.ben hep üflesen uçacak misali oldugum için defneyede annese diyorlar öyle.benim kız yiyo.ama az yiyo.yani ne verirsen tadına bakıyo ama 3 kaşık 5 kaşık.öyle.ondanda pek kilo almıyo.tatlı sevmiyo.pek kilo yapıcı şeyler sevmiyo sütü bile daha yeni alıştı 7 günolacak tekrar içmeye başlayalı.içine bal atıyorum.tkeke bi faydasını görsem.ama benim artık moralim bozulmuyo.benaalıştımetrafımdakilerde alıştı defneye.artık çıtı pıtı seviyoruz yaa.çitlembik o..pek kibar duruyo:)

valla arkadaşlar bu işte bir iş var.. ben ara ara tartayım bizim tartıda bakalım ne olacak..1 hafta kaip edeyim bakayım..

iyi hafta sonları herkese
hülyacım nasılsın canım burak kuşum nasıl?
çok şükür aras accık rahatladı yavrum akşam güzel uyudu...

Günaydın...
Ebrucum hadi gözün aydın çok sevindim...
Hülya doğum günün kutlu olsun bacım geç olsada :) akşam aradım canlı canlı kutlayayım diye açmadın...
Fatoş arasım daha iyimiş çok şükür çok sevindim kuzuma...

Ecenazın dili felaket açık yaa çok şükür rabbime tabi de bazen ayyy yeter dedirtiyo yanii:)))
anne ye taktı...şarkısı anne anne anneeee...söylenmesi anne anne herşey anne...:)
bi sürü laf var ağzında baya sohbet ediyoruz:))

iyiyz canım napalım..erken yatıp erken kalkıyoruz bu ara..öyle dinlenebiliyorum anca..burak paşa dün akşam niye anlamadım ama durduk yerde 2-3 kere ağlama krizine girdi..annem sana yapıyor diyor,gündüz hiç böyle değil diyor..gece de uyanmadı ama mızırdadı sık sık..sabah keyifliydi ama..

aras paşa iyileşiyor demek..aman iyi olsun, cocuk rahatlasın azcık,cocukluğunun tadını çıkarsın..

bugün tam gün burdayız,eğitimden dolayı..

sağol canım,o bilmediğim numara sen miydin :) gece yatarken gördüm..

ayy ecenazı düşünemiyorum,zaten o bizimkilerden çok öndeydi, şarkılara geçmiş baksana..yanyana gelince sohbet ederler artık dört kafadar :13:

bendim :) osmanın telefonundan aramıştım..
bu dört kafadar bi araya gelebilirlerse sohbet ederler inş :)))

kızlar tüm sonuçlar temiz çıktı allahıma bin şükür....

ohh çok şükür... geçti inş..

ayy maşallah yaa bizde tek kelime yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…