hassas konulara değinilmiş çiçekler falan oooo iyisiniz hadi benim kociş bi ara hep alır gelirdi ama yapma çiçekler tamam güzelde heryer sera gibi oldu evde sehpa üstü masa üstü doldu her taraf artık alma dedim çiçek almada ne alırsan al şimdi ne ihtiyacın varsa onu alayım diyo
hülyacım doğum günün kutlu olsun hayatım.. nice senelere..
dr kontrolünden geldik..
12200 gr dedi ömüre ama çok dedi yav.. :26:
12 aylıkken 10.500 dü sağlık ocağında tartmıştık.
14 aylık 12.200 olur mu? yani bilemedim.. evde tarttım bende kıyafetleri vardı 12.500 çıktı hadi dedim 300 gr kıyafet vs.. doktorun ölçtüğüyle aynı sayılır.
yani maşallah tabi de nasıl oldu bu iş anlamadım..
çok saklarım atamam kıyamam huy işte şuana kadar sıkılmadım sıkılmamada...ee burcu bende bursa toprağındayım ya çok romantik hatunum
her ay da 1 kilo almaz canım.100-200 gr alınca vah vah yapmazsın annesi stoğa at.maşallah kuzucuğa.sende kuzumun totosunu kaşı nazar etcen
.
ilk oğluma hamileykeni okuyunca ayy ne oluyor 2. ne ara doğdu diye düşündüm.sonra anladım doğmadı daha ama şimdiden doğurma pskolojisine girmiş hatun dedim.Süt gelmiyorsa kes artık bak 1-2 aya daha da ağırlaşacaksın nasıl taşıycam 12-13 kilo çoçuğu o göbekle.
ohh yakınlık bu olsa gerek.kaçamak buluşun bakalım.afiyet olsun.
ne ettin kıs ben 1 yemek kasığını bıle koyarken tereddüt edttim nişasta var diye bu 2 den gitmiş.ama kıvamı iyi olsu 2 kaşıkta çok mu katı yapıyon sen.hee balıda okudum doğru ama bal bitmiş ya.babam mayıs ortası kars a gidecek ona getirticem.burda çakma balları almak istemiyorum halis mulis kars balı getirsin.
bu lojman hastane olayı ne ya.ben görmedim ne olmuş.şu hastanedeki çoçuklara makyaj yapıp yoğum bakımda gösteriyorlarmış onu mu diyonuz.
sağol burcucuğum..
maşallah oğluma maşşalh kız dur okuyup üfleyeyim çocuğu..
seçilcim maşallah.aman sen üfle kızz..
e tabi az az alınca bizim bebekler bir anda çok gelince şaşırıyorsun dimi
sağolun canım arkadaşlarım..çok mutlu oluyorum, herkes doğum günümü kutlayınca :)
seçil onda bi yanlışlık var bence canım,2 ayda 2 kilo alması imkansız gibi geliyor bana..eğer öyleyse ki maşallahne yedirdin bacım,söyle bakem bize :)
biz hala 9 kiloyuz( almıyo bu çocuk yaa.fantomaltta işe yaramıyo bıracagım onuda..
kan testelirini alanyada yaptıracgım.bakalım..inşallah bişey çıkmaz.ben zayıflfına alıştım.bişey çıkmasında varsın az alsın.önemsemiyorum artık..
iki aydamı almış oluyo 2 kiloyu.hımm..sen bi daha tırttır bacım sağlık ocağına falan götür.ama sizin tartıdada iyi çıkmış.sen bidaha tart sizin tartıda e aynı çakarsa yanlışlık yoktur ya.işte o sebeple bende sizlere sorum hiç olacak iş mi allah aşkına.. kesin bir yanlışlık oldu. o kadar kilo alabilir mi hiç.. yenidoğanlar olıyor o kadar kilo..kafam karıştı bir size sorayım dedim..
birşey yedirsem eyvallah diyeyim iyi yedi çocuk.. ömürü zorlamasan yemez ki.. aöf sınavlarım vardı benim hafta sonu oraya gittim babaannesi baktı ömüre 5 saat hiç birşey yememiş hiç de aramamış yemek. düşün yani.. ben uğraşmasam sabahtan akşama kadar aç durur..
canım benımkıde oyle yaa herkeste zayıf degınce ıyıce moralım bozuluyor hele kaynanam delı edıyor benı herkesın yanında soyluyor
gorumcemın kızı var 2 bucuk yasında 82 cm 15 kılo benım oglum 1 yasındayken 81 cm 9 500 kıloydu sımdı benım oglumun zayıf gorunmesı normal degıl mı o saglıklı benım oglum hastalıklıymıs gıbı davranıyor
halbu kızın boyu cok kısa ama kafası almıyor ıste onu
kızlar tüm sonuçlar temiz çıktı allahıma bin şükür....
kızlar tüm sonuçlar temiz çıktı allahıma bin şükür....
Günaydın...
Ebrucum hadi gözün aydın çok sevindim...
Hülya doğum günün kutlu olsun bacım geç olsada :) akşam aradım canlı canlı kutlayayım diye açmadın...
Fatoş arasım daha iyimiş çok şükür çok sevindim kuzuma...
Ecenazın dili felaket açık yaa çok şükür rabbime tabi de bazen ayyy yeter dedirtiyo yanii:)))
anne ye taktı...şarkısı anne anne anneeee...söylenmesi anne anne herşey anne...:)
bi sürü laf var ağzında baya sohbet ediyoruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?