2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım sağol..ikimizinki de sağlıkla doğar inşallah.nasıl gidiyor senin hamilelik? emziriyo musun hala? benim geçen hafta belim çok ağrımıştı..şimdi o kadar değil..şimdiye kadar çok iyiydi ama bundan sonra burağa göre daha ağır geçecek gibi geliyor..

YOK ANAM nerdee yürümüyor bırak yürümeyi 1 adım ya 2 bile yapamadı hop dizlerini kırıyor.tamam kıymetlide bi senin totonmu kıymetli ama bacakları ağırlık taşımasın yorulur.tembel işte hiçte sevmem uyuşukları benim kızda tembel uyuşuğun teki olacak galiba evde habire anne kız kavga senoryoları oluşuyor kafamda.
seenin oğlanda kıvırık olacak haa ben söyliyim.
1 Serap'ın berkuşu 2 senin kerem'in.

eşim,12 yıldır tanıdığım eşim,hayatında ilk defa bana çiçek göndermiş..normalde "alacaktım ama çok pahalıylı onun yerine 1 kilo baklava alıp yeriz" diyen adam :26:

Bayram değil seyran değil kociş seni niye öptü ki söyle bakayım hee hee evlilik yıldönümünüz falan mı kız.
ayy bende nedense çiçeğe verilen paraya acıyorum.bana sorsa bende baklavayı seçerim :)
benimkide alır doğum günlerimde -evlilik yıldönümümüzde.adam seviyorda ben ne gerek vardı para verdin diyorum kadın milleti işte.

bi hatırlıyorum puding tarifi yazılmıştı bende çıktısını alıp eve götürmüştüm ama bulamadım.Demek Serapcığımmış.
Özellikle portakallıyı tavsiye ederim portakal duru da gaz yapıyor rahatsız ediyordu böyle iyi oldu.hem 1 bardak süt hep portakal suyu içiyor.

Hıım Hülya sen severmisin bilmem yani sever yersinde prinç unu varya pek bizlik değil gibi artıklar yenebilir ama koca kase yiyemezsin.hatta deneme için 1/2 ölcü yapın 1 bardaktan biraz fazla çıktı o fazlasını döktüm ziyan olmasın.

merhaba kızlra kaynatmışınız gene
sibelcim geçmiş olsun
burcu senin tariften bende yapim belkş yer serap yapmıştı bikere emirede getirmiş biraz yediydi belki yer meyve yemiyo artık hiç
hulya kız ne güzel olmuş ben bayadır almıyorum çicek en son evlilik yıldönümünde almıştım

ay az önce serap yanımdaydı kahve içtik gitti rkdaşaım içim açıldı valla

Ben geldim evet ben yazmıştım puding tarifi bende yapıyorum deroşa bayılıyor portakallısına özellikle burcu pişince 1 kaşıkta bal gezdir üstüne..1 bardak portakal suyu 1 bardak süt 2 y.k şeker 2 y.k nişasta 2 y.k pirinç unu pişiriliyor azda tereyağ atıyorum ben pişincede bal mıhhh süperrrr

bende esmaya gittim kahve içtik öğle arasında yemek yemedim canım istemiyor lafladık esmacığımla
hülya doğum günün kutlu olsun bacım çiçeklerinde gellmiş ohhh

benımde belım bıraz agrıyor gecelerı 2 yada 3 kez onuda sut geldıgını sanmıyorum alıskanlıktan uyanıyor oglumm

odayı hazırlıyorum pasalarıma oglum yatamadı odasında yanımızdaydı sımdı onu odasına alıstıarayım kardesıyle uyusun dıye dusunuyorum alıstırabılrım ınsallah
ay su hastane olayı benı cok urkuttu yogun bakım dıye lojmanda kalanlar varya Allah belasını versın onların

evet versin inş. yaa rezil pisliklerrr

kız senin bebiş cinsiyeti bellimiydi ben unuttum

ilk oğluma hamileykeni okuyunca ayy ne oluyor 2. ne ara doğdu diye düşündüm.sonra anladım doğmadı daha ama şimdiden doğurma pskolojisine girmiş hatun dedim.Süt gelmiyorsa kes artık bak 1-2 aya daha da ağırlaşacaksın nasıl taşıycam 12-13 kilo çoçuğu o göbekle.

ohh yakınlık bu olsa gerek.kaçamak buluşun bakalım.afiyet olsun.

ne ettin kıs ben 1 yemek kasığını bıle koyarken tereddüt edttim nişasta var diye bu 2 den gitmiş.ama kıvamı iyi olsu 2 kaşıkta çok mu katı yapıyon sen.hee balıda okudum doğru ama bal bitmiş ya.babam mayıs ortası kars a gidecek ona getirticem.burda çakma balları almak istemiyorum halis mulis kars balı getirsin.

bu lojman hastane olayı ne ya.ben görmedim ne olmuş.şu hastanedeki çoçuklara makyaj yapıp yoğum bakımda gösteriyorlarmış onu mu diyonuz.

Burcu kıvamına bakıyorum koyuysa süt ekliyorum yada az su biraz daha katı yapıyorum ben
çok sulu sevmiyo hanfendiii
kaçamak yaptık esmacığımla aramızda 2 bina var bizim

bilgisayarı kapatmıştıma ma çıkış yapmamışım burdanda:)
hülyacım doğum günü kutlu olsun.allah sağlıklı uzun ömürler versin.
benim kocada çicek almayı pek beceremiyo..eskiden severdim amakörle yatan şaşı kalkar hesabı bende artık çiçek hiç beklemem.hatta kadınlar gününde getirmiş üç çiçek evde üç çiçek var diye.valla şaşırdım hayrola diye.adamda getirsek bi getirsemek bi kabahat dedi:)

Son düzenleme:

DÖVSEYDİN BARi adamı bu ne diye :)

bende ayy ne gerek var birde canlı hemen solacak diyorum.adamcağızda bi sarılayım bekliyor benim bi sopa atmadığım kalıyor buda senle bana gelsin ayşegül.

hülyacım doğum günün kutlu olsun canım..nice niceeee yıllara sevdiklerinle inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…