günaydın annişlerr fatoşçum çok geçmiş olsun canım inş ilerlemeden atlatır arasçık zeynebin babanesinede allahım çok acı vermesin iki rahmetin biri artık burcuu senin tembel duru yürümeye başladımı bizdede tık yok iki adım atıp kucağıma atlamaktan başka bişi yapmıyo sıpam yaa yürümeyi oyun sanıyo ben tay tay diyorum o popsunu kıvırıp oynamaya başlıyo
eşim,12 yıldır tanıdığım eşim,hayatında ilk defa bana çiçek göndermiş..normalde "alacaktım ama çok pahalıylı onun yerine 1 kilo baklava alıp yeriz" diyen adam :26:
doğum günüm şekerimay hele bir de normal zamanda alsaydı düşer bayılırdım artık
amin canım sağol..ikimizinki de sağlıkla doğar inşallah.nasıl gidiyor senin hamilelik? emziriyo musun hala? benim geçen hafta belim çok ağrımıştı..şimdi o kadar değil..şimdiye kadar çok iyiydi ama bundan sonra burağa göre daha ağır geçecek gibi geliyor..
benımde belım bıraz agrıyor gecelerı 2 yada 3 kez onuda sut geldıgını sanmıyorum alıskanlıktan uyanıyor oglumm
odayı hazırlıyorum pasalarıma oglum yatamadı odasında yanımızdaydı sımdı onu odasına alıstıarayım kardesıyle uyusun dıye dusunuyorum alıstırabılrım ınsallah
ay su hastane olayı benı cok urkuttu yogun bakım dıye lojmanda kalanlar varya Allah belasını versın onların
evet versin inş. yaa rezil pisliklerrr
kız senin bebiş cinsiyeti bellimiydi ben unuttum
evet canımm erkek benımkıde cok oldum ben ogrenelıı
bu arada dogum gunun kutlu oldun yarnecımm
sagol canım hepımızın evlatları ınsallahanladım cnm hayırlı evlat olsun inş.
onceden bende ısterdım al dıye almazdı ılk ogluma hamıleyken bebekte sorun var fılan demıslerdı agla agla perısan olmustum bı kac gun
sonra gullerle geldı o gunden berı hep alır alıskanlık oldu
yanı senınkıde bır kere aldıysa gerısı gelır
bu arada oglsuda hayırlı olsun saglıklıca dogsun ınsallah
merhaba kızlra kaynatmışınız gene
sibelcim geçmiş olsun
burcu senin tariften bende yapim belkş yer serap yapmıştı bikere emirede getirmiş biraz yediydi belki yer meyve yemiyo artık hiç
hulya kız ne güzel olmuş ben bayadır almıyorum çicek en son evlilik yıldönümünde almıştım
ay az önce serap yanımdaydı kahve içtik gitti rkdaşaım içim açıldı valla
Ben geldim evet ben yazmıştım puding tarifi bende yapıyorum deroşa bayılıyor portakallısına özellikle burcu pişince 1 kaşıkta bal gezdir üstüne..1 bardak portakal suyu 1 bardak süt 2 y.k şeker 2 y.k nişasta 2 y.k pirinç unu pişiriliyor azda tereyağ atıyorum ben pişincede bal mıhhh süperrrr
bende esmaya gittim kahve içtik öğle arasında yemek yemedim canım istemiyor lafladık esmacığımla
hülya doğum günün kutlu olsun bacım çiçeklerinde gellmiş ohhh
bilgisayarı kapatmıştıma ma çıkış yapmamışım burdanda:)
hülyacım doğum günü kutlu olsun.allah sağlıklı uzun ömürler versin.
benim kocada çicek almayı pek beceremiyo..eskiden severdim amakörle yatan şaşı kalkar hesabı bende artık çiçek hiç beklemem.hatta kadınlar gününde getirmiş üç çiçek evde üç çiçek var diye.valla şaşırdım hayrola diye.adamda getirsek bi getirsemek bi kabahat dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?