2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

HADİ CANIM .... şakaaaa.

vay be nostaljik hatunsun vesselam.

aboo kız sen abartmışsınn..valla iyi beceri benim için..hadi bakılım..sonrada emire verersin o saklasın.yada bi kızın olur ona verersin.hım.kızlar daha iyi becerirya saklamayı.

valla kızlarr abartımı nostaljimi bilmem hoşuma gider bazende bakar duygulanır ağlarım
ayşegül doğru kız kızlar daha meraklı böle konularda belki kızım olur sanada Allah dedirtti :))

valla kızlarr abartımı nostaljimi bilmem hoşuma gider bazende bakar duygulanır ağlarım
ayşegül doğru kız kızlar daha meraklı böle konularda belki kızım olur sanada Allah dedirtti :))

belki dedirtmiştir kız...benim yazımında bi çıktısını al.eğerki kızın olursa bak seni zamınında tahmin etmişti bu teyzen diye anarsınız kız.

bende günlük tutuyorum taa o zamanlardan yazılarım var ilk tanışmamız neler yaşamışız herşeyi yazmışım mesajlarını falan geçen gün okuduk beraber şaşırdı kaldı hala tutuyorum günlük kızımada tutuyorum ona vericem büyüyünce çok seviyorum yazmayııı

wayyy be bide zamanım yok der.dökülün bakalım

wayyy be bide zamanım yok der.dökülün bakalım

bursalı hatunlarda var bi romantizm dalgası hadi hayırlısı.

bende 1994 ylından 2002 yılına kadar günlük tuttum bacılar.bende seviyordum ama bi zaman sonra yine sıkıcı oldu işte..amaan kim yazacak.valla yine iyi yazmışım o zamanlar..lise döneinde başlamışım yazmaya.ayy ne güzel şeyler var yaaa.....ama herşeyy

okulda hani anı defteri olurya.kızlar onlara kıyamadım.arkadaşlarım var resimlerimizz..onları hala saklarım.valla çok yararı oldu facede bulduk birbirimizi.çünkü kiminin ismini hatırlıyorum soyismini hatırlamıyordum o anı defterine bakarak çok bulduk ya birbirimizi..
geçen yıl başlattık her 19 mayıs ankarada toplanılacak.geçen yıl defne 3 aylık gelemem dedimmm..bu yıl gel diyorlarr offf defneyle nasıl gidecegim yaa.kimsede durmaz.onunlada gidemem güzel vakit gecirimem..yine kaldı..seneye diyorum küsüyorlar..

Son düzenleme:
bende geldim bende anca uyudu sıpam yarım saat salladım ayağımda ayaklarım uyuşmuş yaw şimdi kalkar ya neyse burcu dediğin doğru bacım oynak olcak benimki geçen emekliyo yerde ablası apaçi müziği açmış bi baktım hem emekliyo hem totosunu sallıyo bende hiç sevmem oynamayı bilmemde zaten kime çekmiş bilmemki babada anlamaz o işlerden çekemeyesi halalarına benzemiş zaar

hassas konulara değinilmiş çiçekler falan oooo iyisiniz hadi benim kociş bi ara hep alır gelirdi ama yapma çiçekler tamam güzelde heryer sera gibi oldu evde sehpa üstü masa üstü doldu her taraf artık alma dedim çiçek almada ne alırsan al şimdi ne ihtiyacın varsa onu alayım diyo

anacım bende hiç sevmem oynamayı.valla çok utanırım bea..

hülyacım doğum günün kutlu olsun hayatım.. nice senelere..

serapcığımın ve burcucuğumun tarifi süper.. ben meyve suyu eklemeden yapıyordum yiyordu benim sıpa.. bugün meyve suyu ekleyip yapayım bakalım.. teşekkürler..

arasıma da geçmiş olsun zor bir gece geçirmiş anlaşılan.. allah şifa versn..

atladığım var mı bilmem kusuruma bakmayın..

dr kontrolünden geldik..

12200 gr dedi ömüre ama çok dedi yav.. :26:

12 aylıkken 10.500 dü sağlık ocağında tartmıştık.

14 aylık 12.200 olur mu? yani bilemedim.. evde tarttım bende kıyafetleri vardı 12.500 çıktı hadi dedim 300 gr kıyafet vs.. doktorun ölçtüğüyle aynı sayılır.

yani maşallah tabi de nasıl oldu bu iş anlamadım..

çok saklarım atamam kıyamam huy işte şuana kadar sıkılmadım sıkılmamada...ee burcu bende bursa toprağındayım ya çok romantik hatunum

saol seçilcim maşllah paşama olur canım neden olmasın...aras hala 10 kilo...15 aylık

kız maşallah nazar etçen çocuğa yesin işte ne güzel bırak yavruyu alsın kilocukları

iyiki doğdun canımmmmmmm iyi doğdun arkadaşım rabbim nice seneler nasip etsin eşinle yavrularınla.....

saol seçilcim maşllah paşama olur canım neden olmasın...aras hala 10 kilo...15 aylık

anlamadım ki fatoş yani maşallah tabi ama yenidoğan gibi ayda 1 kilo mu aldık yani..
valla çok sevindm ama şaşırdım çünkü ömür doğru düzgün kilo almıyordu.. dur bakalım nasıl ilerleyecek gelişimi..

sağol sevilciğimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…