HADİ CANIM .... şakaaaa.
vay be nostaljik hatunsun vesselam.
aboo kız sen abartmışsınn..valla iyi beceri benim için..hadi bakılım..sonrada emire verersin o saklasın.yada bi kızın olur ona verersin.hım .kızlar daha iyi becerirya saklamayı.
valla kızlarr abartımı nostaljimi bilmem hoşuma gider bazende bakar duygulanır ağlarım
ayşegül doğru kız kızlar daha meraklı böle konularda belki kızım olur sanada Allah dedirtti :))
belki dedirtmiştir kız...benim yazımında bi çıktısını al.eğerki kızın olursa bak seni zamınında tahmin etmişti bu teyzen diye anarsınız kız.
bende günlük tutuyorum taa o zamanlardan yazılarım var ilk tanışmamız neler yaşamışız herşeyi yazmışım mesajlarını falan geçen gün okuduk beraber şaşırdı kaldı hala tutuyorum günlük kızımada tutuyorum ona vericem büyüyünce çok seviyorum yazmayııı
bende günlük tutuyorum taa o zamanlardan yazılarım var ilk tanışmamız neler yaşamışız herşeyi yazmışım mesajlarını falan geçen gün okuduk beraber şaşırdı kaldı hala tutuyorum günlük kızımada tutuyorum ona vericem büyüyünce çok seviyorum yazmayııı
heheayşegül güzel oldu bi espiri kızım olsunda ben sana getirim ayşegül teyzen demişti die
bende geldim bende anca uyudu sıpam yarım saat salladım ayağımda ayaklarım uyuşmuş yaw şimdi kalkar ya neyseburcu dediğin doğru bacım oynak olcak benimki geçen emekliyo yerde ablası apaçi müziği açmış bi baktım hem emekliyo hem totosunu sallıyo bende hiç sevmem oynamayı bilmemde zaten kime çekmiş bilmemki babada anlamaz o işlerden çekemeyesi halalarına benzemiş zaar
hülyacım doğum günün kutlu olsun hayatım.. nice senelere..
serapcığımın ve burcucuğumun tarifi süper.. ben meyve suyu eklemeden yapıyordum yiyordu benim sıpa.. bugün meyve suyu ekleyip yapayım bakalım.. teşekkürler..
arasıma da geçmiş olsun zor bir gece geçirmiş anlaşılan.. allah şifa versn..
atladığım var mı bilmem kusuruma bakmayın..
dr kontrolünden geldik..
12200 gr dedi ömüre ama çok dedi yav.. :26:
12 aylıkken 10.500 dü sağlık ocağında tartmıştık.
14 aylık 12.200 olur mu? yani bilemedim.. evde tarttım bende kıyafetleri vardı 12.500 çıktı hadi dedim 300 gr kıyafet vs.. doktorun ölçtüğüyle aynı sayılır.
yani maşallah tabi de nasıl oldu bu iş anlamadım..
kız maşallah nazar etçen çocuğa yesin işte ne güzel bırak yavruyu alsın kilocuklarıhülyacım doğum günün kutlu olsun hayatım.. nice senelere..
serapcığımın ve burcucuğumun tarifi süper.. ben meyve suyu eklemeden yapıyordum yiyordu benim sıpa.. bugün meyve suyu ekleyip yapayım bakalım.. teşekkürler..
arasıma da geçmiş olsun zor bir gece geçirmiş anlaşılan.. allah şifa versn..
atladığım var mı bilmem kusuruma bakmayın..
dr kontrolünden geldik..
12200 gr dedi ömüre ama çok dedi yav.. :26:
12 aylıkken 10.500 dü sağlık ocağında tartmıştık.
14 aylık 12.200 olur mu? yani bilemedim.. evde tarttım bende kıyafetleri vardı 12.500 çıktı hadi dedim 300 gr kıyafet vs.. doktorun ölçtüğüyle aynı sayılır.
yani maşallah tabi de nasıl oldu bu iş anlamadım..
çok saklarım atamam kıyamam huy işte şuana kadar sıkılmadım sıkılmamada...ee burcu bende bursa toprağındayım ya çok romantik hatunum
saol seçilcim maşllah paşama olur canım neden olmasın...aras hala 10 kilo...15 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?