2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tüm sonuçlar temiz çıktı allahıma bin şükür....
çok sevindim gözün aydınn.allah bi daha böyle stres yaşatmasın.:))

oyy kuşuma maşallahhh...

ohh çok şükür... geçti inş..

ayy maşallah yaa bizde tek kelime yok

üzülme kız bizdede bişey yok .ya her bebek bir olmuyo anacım.bizdede anne baba.memme.mama.bu kadar..olsun bizim veletler geç konuşacak belli oldu..

slm canalrım nasılsınız??

kahvaltı tarifi verin kızlar.. ben tıkandım artık.. hep aynı hep aynı tiksinecek çocuk.. tek tek yedirmek istemiyorum az yiyor o zaman kahvaltı karışımı tarifiniz var mı???

slm cnm iyiz sen nasılsın bakalım
kahvaltı karşımı uzun süredir vermiyorum ben ama arada papara diolar ya öle yapıyorum
sütün içine ekmek doğruyom peynir,tereyağ. yumurta sarısı,bal karıştırıp kaşıkla yediriyorum
ay valla ben yemem böle ıyyy bilindik tarif yani
cnm ev işi neoldu sizin kelepir gitmes inş.

günaydınn hayırlı haftalar olsun inş...

ecenaz çişini sölüyoo hahaha çok keyiflii ay delimiyim ne...:)
günaydın larr
maşallah ecenaza nazar değmesinn

iyilik valla esma ne olsun.. ev maşallah gelen gidenden geçilmiyor ama herkese pahalı geliyor herhalde.. kimse istediğimiz kadar vermiyor.. bizde aşağısına satamıyoruz çünkü işimzi görmüyor.. kimseye de ihtiyaçtan satılık demiyoruz ki ucuza kapatmaya çalışmasınlar.. valla bilemedim ne olacak..

tarif için sağol canım...

anladım cnm bi emlakçıya felanmı verseniz oraları güzel mis gibi havası var
hayırlısıyla istediğiniz miktara satrarsıız inş.
eşinin işi neolucak cnm soruyorum ama iflas etmedi deme

ecenaz hiç bulamaç şeklinde kahvaltı yemedi halada yemiyo...biz kahvaltı yaparken zeytinden peynirden yumurtadan işte ne varsa veriyorum biraz biraz...elinede ekmek :)
onun dışında sabah ilk kahvaltısı bisküvili süt...

seçil valla annem de arada bulamaç veriyo dediğin gibi ayrı ayrı daha az yiyo..burak yumurta ve peyniri ayrı ayrı ağzına sürmüyo artık..
geçen pazar menemen yapmıştım,ekşili domatesten..ekmeğe bana bana verdim,burak bayıla bayıla yedi..böylece yumurta da yemiş oldu..bu haftada yiyo diye yaptım ama yemedi
pekmezli cevizli krep yapıp eline vermiştim, o zaman da yemişti..benim için fazla seçenek olmuyo haftada bir gün kahvaltı veriyorum burağa :)..ben hiç bulamaç yapmıyorum,eğer kahvaltısını yapmazsa,bisküvili süt veriyorum..
birde bu pınarın dilim peyniri oluyo tereyağlı,sandviç peyniri diye geçiyo sanırım..onu da güzel yemişti burak..
diğer öğünler pek değil de,kahvaltı bizde de sıkıntı malesef.yemesi gereken şeyleri hiç yemiyo nerdeyse..

ev, de inşallah değerinde satarsınız canım..

güzel hafta olur inşallah hepimize..
ecenaza maşallah nazar değmesin ay yerim onu ya nasıl sölüyo küçük daha ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…