kızlar tüm sonuçlar temiz çıktı allahıma bin şükür....
çok sevindim gözün aydınn.allah bi daha böyle stres yaşatmasın.:))kızlar tüm sonuçlar temiz çıktı allahıma bin şükür....
oyy kuşuma maşallahhh...Günaydın...
Ebrucum hadi gözün aydın çok sevindim...
Hülya doğum günün kutlu olsun bacım geç olsada :) akşam aradım canlı canlı kutlayayım diye açmadın...
Fatoş arasım daha iyimiş çok şükür çok sevindim kuzuma...
Ecenazın dili felaket açık yaa çok şükür rabbime tabi de bazen ayyy yeter dedirtiyo yanii:)))
anne ye taktı...şarkısı anne anne anneeee...söylenmesi anne anne herşey anne...:)
bi sürü laf var ağzında baya sohbet ediyoruz:))
ohh çok şükür... geçti inş..
ayy maşallah yaa bizde tek kelime yok
slm cnm iyiz sen nasılsın bakalımslm canalrım nasılsınız??
kahvaltı tarifi verin kızlar.. ben tıkandım artık.. hep aynı hep aynı tiksinecek çocuk.. tek tek yedirmek istemiyorum az yiyor o zaman kahvaltı karışımı tarifiniz var mı???
günaydın larrgünaydınn hayırlı haftalar olsun inş...
ecenaz çişini sölüyoo hahaha çok keyiflii ay delimiyim ne...:)
slm cnm iyiz sen nasılsın bakalım
kahvaltı karşımı uzun süredir vermiyorum ben ama arada papara diolar ya öle yapıyorum
sütün içine ekmek doğruyom peynir,tereyağ. yumurta sarısı,bal karıştırıp kaşıkla yediriyorum
ay valla ben yemem böle ıyyybilindik tarif yani
cnm ev işi neoldu sizin kelepir gitmes inş.
iyilik valla esma ne olsun.. ev maşallah gelen gidenden geçilmiyor ama herkese pahalı geliyor herhalde.. kimse istediğimiz kadar vermiyor.. bizde aşağısına satamıyoruz çünkü işimzi görmüyor.. kimseye de ihtiyaçtan satılık demiyoruz ki ucuza kapatmaya çalışmasınlar.. valla bilemedim ne olacak..
tarif için sağol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?