anladım cnm bi emlakçıya felanmı verseniz oraları güzel mis gibi havası var
hayırlısıyla istediğiniz miktara satrarsıız inş.
eşinin işi neolucak cnm soruyorum ama iflas etmedi deme
ecenaz hiç bulamaç şeklinde kahvaltı yemedi halada yemiyo...biz kahvaltı yaparken zeytinden peynirden yumurtadan işte ne varsa veriyorum biraz biraz...elinede ekmek :)
onun dışında sabah ilk kahvaltısı bisküvili süt...
seçil valla annem de arada bulamaç veriyo dediğin gibi ayrı ayrı daha az yiyo..burak yumurta ve peyniri ayrı ayrı ağzına sürmüyo artık..
geçen pazar menemen yapmıştım,ekşili domatesten..ekmeğe bana bana verdim,burak bayıla bayıla yedi..böylece yumurta da yemiş oldu..bu haftada yiyo diye yaptım ama yemedi
pekmezli cevizli krep yapıp eline vermiştim, o zaman da yemişti..benim için fazla seçenek olmuyo haftada bir gün kahvaltı veriyorum burağa :)..ben hiç bulamaç yapmıyorum,eğer kahvaltısını yapmazsa,bisküvili süt veriyorum..
birde bu pınarın dilim peyniri oluyo tereyağlı,sandviç peyniri diye geçiyo sanırım..onu da güzel yemişti burak..
diğer öğünler pek değil de,kahvaltı bizde de sıkıntı malesef.yemesi gereken şeyleri hiç yemiyo nerdeyse..
ev, de inşallah değerinde satarsınız canım..
slm kızlar naber.......
burak yürüyoooooooooo
15-20 gündür 4-5 adım atıyodu ama haftasonu kendini aştı..koridorun başından sonuna kadar gitti..hasta bide kuzum adım atacak hali yok...ama yinede çabalıyo kuşum..
gülşahçım iyiz sen nasılsın?
burağıma ben yürüyo sanıyodum maşallah paşama..yürümeyen bebeişimiz avrmıki daha
gülşahçım iyiz sen nasılsın?
zeynep hülya inşallah ii haberlerle dolu bir hafta olur
maşallah burağa..14 ay bitti mi? utku da 14. ayda yürüdü diyodun dimi? çok benzicek ikisinin huyu heralde :)
bizimkilerde öyle mi olacak acaba
pınar Allah korumuş,iyi biyerine batmamış cam..sen de hasta hasta uğraşmışsın,sinirlenmemek elde mi canım ya..geçmiş olsun..bir de bu babalara bak dersin, böyle güzel bakarlar işte
valla ben de bu halıların,koltukların,burağın üstünün,benim üstümün batmasından sinir oluyorum artık..yer sofrasında halıya döküyo, bi de eliyle iyice sürüyo..yapma desen laftan anlamıyo..masada yerken elinde bişey varsa,ekmek vs. yere atıyo..gına geldi yanii..
seninki kirletmenin son raddesi olmuş artık..inşallah yıkattığında çıkar..ben koslanın halı-koltuk için spreyi var,onu kullanıyorum(ayda bir yada 15 güne siliniyor bir de) çıkmazsa dene bakalım bi..
sibel burak yürüyomuş hadi gözün aydın bundan sonra işin daha da zor bacım Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?