2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

anladım cnm bi emlakçıya felanmı verseniz oraları güzel mis gibi havası var
hayırlısıyla istediğiniz miktara satrarsıız inş.
eşinin işi neolucak cnm soruyorum ama iflas etmedi deme

yok canım iflas durumu değil allaha şükür ama sıkıntı çekeceğiz bir müddet dikkat etmemiz gerekiyor..

int baktım kızlar kahvaltı karışımına bir anne oğlum da kızım da severek yiyor demiş yaptım hemen ömür de yedi aklınızda olsun..

2 bardak süt 2 kaşık un 1 yumurta yağ tuz.. muhallebi gibi yapıyoruz.. ben az da peynir attım içine güzel de oldu..

yemek yapayım da azıcık dışarı çıkalım ömürle hava güzel bugün.. öpüyorum hepinizi...

maşallah valla ecenaza..burak da biri tuvaletteyken çiş diyo..ama banyodayken de çişş diyo :) sonra ben düzeltiyorum bıcı bıcı diye :)

slm kızlar naber.......

burak yürüyoooooooooo

15-20 gündür 4-5 adım atıyodu ama haftasonu kendini aştı..koridorun başından sonuna kadar gitti..hasta bide kuzum adım atacak hali yok...ama yinede çabalıyo kuşum..

burağıma ben yürüyo sanıyodum maşallah paşama..yürümeyen bebeişimiz avrmıki daha

gülşahçım iyiz sen nasılsın?

zeynep hülya inşallah ii haberlerle dolu bir hafta olur

Gözünüz aydın canım.

İyiyim canım ben de.Yoğun bi süreç atlattık. Teftişteydik alnımızın akıyla çıktık.

burağıma ben yürüyo sanıyodum maşallah paşama..yürümeyen bebeişimiz avrmıki daha

zeynep hülya inşallah ii haberlerle dolu bir hafta olur

yok teyzesi burakta tembellerden..yürümeyen daha var..

maşallah burağa..14 ay bitti mi? utku da 14. ayda yürüdü diyodun dimi? çok benzicek ikisinin huyu heralde :)
bizimkilerde öyle mi olacak acaba

maşallah burağa..14 ay bitti mi? utku da 14. ayda yürüdü diyodun dimi? çok benzicek ikisinin huyu heralde :)
bizimkilerde öyle mi olacak acaba

aynen canım 14 aylık oldu öyle tam adımladı..utku gibi aynı...bu yönü abisine çekti..başka bişeyi benzemiyo..ayrı karakterler...

bakalım nasıl olacak seninkiler..bi doğsun pıtırcık mis gibi gelsin dünyaya inş...

kızlar burda felaket yağmur yağıyo..gök delindi sanki...gökgürültüsünden yatamıyoruz 2 gecedir..gündüzde aynı...kaloriferler de yanmıyo..buz tuttuk..yarın annmlere gidicem..havalar ısınana kadar orda kalcam..çocukları zatürre etmeden gideyim diyorum..

selam kızlar bende grip oldum.haftasonu annemler babam geldi bize.yağızı özlemişler yoğun geçti sabahları sağolsun annem yağızla ilgilendide ben biraz uyudum ama pek de dinlendim sayılmaz.

dün akşam 10:30 da mutfak dolabının altına tencerelerimi yıkamıştım yerleştiriyordum.arkamdan sessizce gelmiş yağız 2 lt.lik yağ şişem vardı kapağını çekmiş tabi şişe yere düşüp paramparça olunca arkamı döndüm.yeni yıkattığım halım,mutfak dolaplarım, yağızın ayakları benim üstüm yağ içinde kaldık.sinirimden ağladım eşim maç izlerken yağızda odadan kaçmış direk mutfağa hücum etmiş.tangırtıya geldi tabi aldı hemen yağızı banyoya soktu.bende halıyı sildim ama ne mümkün çıkmadı küvette yıkayayım dedim ama içime pek sinmedi şimdi astım balkona kurutuyorum yarın yine yıkamaya göndericem.dolapların altına kadar girdi yağlar.cam kırıldı ya biyerine batsa çok yaramaz oldu bu çocuk canımı fazlasıyla sıkıyo bu aralar ne yapıcam bilmiyorum

pınar Allah korumuş,iyi biyerine batmamış cam..sen de hasta hasta uğraşmışsın,sinirlenmemek elde mi canım ya..geçmiş olsun..bir de bu babalara bak dersin, böyle güzel bakarlar işte

valla ben de bu halıların,koltukların,burağın üstünün,benim üstümün batmasından sinir oluyorum artık..yer sofrasında halıya döküyo, bi de eliyle iyice sürüyo..yapma desen laftan anlamıyo..masada yerken elinde bişey varsa,ekmek vs. yere atıyo..gına geldi yanii..

seninki kirletmenin son raddesi olmuş artık..inşallah yıkattığında çıkar..ben koslanın halı-koltuk için spreyi var,onu kullanıyorum(ayda bir yada 15 güne siliniyor bir de) çıkmazsa dene bakalım bi..

sorma hülyacım akşam akşam ne uğraştım hala siliyorum mutfağı sanki fayanslar ayağımı basınca kayıyo gibi geliyo.
halıyı kaynar suyla pril, sabun, anway ne varsa onla yıkadım ama hala yağ geliyo ele.yıkatmadan geçmeyecek heralde.bakayım eğer yıkandıktan sonrada geçmezse senin dediğin spreyi alırım canım.

sibel burak yürüyomuş hadi gözün aydın bundan sonra işin daha da zor bacım Allah kolaylık versin.

sağol canım..evet yürüyünce işler daha da zorlaşıyo..ama pek bi mutlu yürüdğüne..kolları havada sevine sevine yürüyo

sanada kolay gelsin canım yağ lekesi ne kadar silsende geçmiyo..ancak yıkatırsın onu..inş geçer ozman..

kızlar çocukların kilo boyları ne durumda..kaç kilo oldular son halleri nedir..ayda ne kadar alıyolar söylermisiniz..burak 2 aydır 400 gr almış toplamda..evde tartıyorum tabi...boyuda uzamamış canım sıkıldı ya
benm çocuklar böyle çelimsiz olacaklar anlaşılan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…