maşallah burak a bende ilk yürümeye başlayınca çok heyecanlanmıştım çok sevinmiştimslm kızlar naber.......
burak yürüyoooooooooo
15-20 gündür 4-5 adım atıyodu ama haftasonu kendini aştı..koridorun başından sonuna kadar gitti..hasta bide kuzum adım atacak hali yok...ama yinede çabalıyo kuşum..
geçmişolsun cnmselam kızlar bende grip oldum.haftasonu annemler babam geldi bize.yağızı özlemişler yoğun geçti sabahları sağolsun annem yağızla ilgilendide ben biraz uyudum ama pek de dinlendim sayılmaz.
dün akşam 10:30 da mutfak dolabının altına tencerelerimi yıkamıştım yerleştiriyordum.arkamdan sessizce gelmiş yağız 2 lt.lik yağ şişem vardı kapağını çekmiş tabi şişe yere düşüp paramparça olunca arkamı döndüm.yeni yıkattığım halım,mutfak dolaplarım, yağızın ayakları benim üstüm yağ içinde kaldık.sinirimden ağladım eşim maç izlerken yağızda odadan kaçmış direk mutfağa hücum etmiş.tangırtıya geldi tabi aldı hemen yağızı banyoya soktu.bende halıyı sildim ama ne mümkün çıkmadı küvette yıkayayım dedim ama içime pek sinmedi şimdi astım balkona kurutuyorum yarın yine yıkamaya göndericem.dolapların altına kadar girdi yağlar.cam kırıldı ya biyerine batsa çok yaramaz oldu bu çocuk canımı fazlasıyla sıkıyo bu aralar ne yapıcam bilmiyorum
özlemcim benim oğlumdada geniz eti büyümesi çıktı 6 ayda 4 kere orta kulak iltihabı olunca doktorumuz şüphelendi film çektik baya daralmış kanal etten dolayı direk ameliyat dei kbb uzmanı bende gittim başka bi hastaneye daha götrüdüm ordada 2 doktorda ameliyat dedi bu ay içinde ettiricez bakalımselam kızlar hepimizin derdi aynı galiba ayaklandıklarından beri rahat yüzü yok bize 1 sn arkamızı dönmeye gelmiyor ya mutfak dolaplarını boşaltıyor ya birşeyler devırıyor ya leğenlerın ıcıne gırıyor artık peşinde dolanmaktan yorgun düşüp kalıyorum ve galiba hepsi aynı ne yapıcaz biz bilmiyorum...
Pınarcım arkadaşım seni çok iyi anlayabiliyorum Allah yardımcımız olsun sıkma canını bir şekilde temizlenir yağ bu kolay değil halıyı yıkamaya gönder bakalım söyle yağ döküldüğünü iyice yıkasınlar ...
Teyzeleri biz cumartesı doktora gıttık kg 11400 boy 80 cıktı gelişimi çok güzel dedi doktorumuz tabi muayene olana kadar bende tükendim hiç istemiyor doktorları Çınar böbreği ıcın ultrasona gırdık 9 a düşmüştü 11-12 cıktı sımdı yarın bır doktora daha götürcez bakalım bır ultrason daha cekılecek o nasıl cıkacak , ferro ve dvit 18 aya kadar kesınlıkle devam dedı doktorumuz ve bıldırcın yumurtasını kesınlıkle ciğ vermıyoruz dedı haslayarak ıstedıgın yumurtayı verebılırsın dedı. dişlerını artık fırcalamaya baslayabılırsın dedı bu arada Çınar gecelerı uyurken ve emerken cok zorlanıyordu agzı acık uyuyordu şüphelendım doktora sordum kbb gönderdı muayne olduk fılm cekıldık ve genız eti çıktı bahardan sonra tekrar gel bır bakalıım amelıyat olabılır dedı ama daha karar veremedım herkes brısey soyluyor ... yarın göz doktoruna ve cocuk nöfrolojısıne gıdıcez ıdrar tahlıllerımız temız cıktı ışte böyle sımdılık baska bırsey yok çok şükür ....
maşallah burak a bende ilk yürümeye başlayınca çok heyecanlanmıştım çok sevinmiştim
geçmişolsun cnm
o babalar yokmu iki dk bak dersin homur homur tmm derler gidersin mutfağa arkanı dönersin çocuk arkanda bakmazlar işte neyse hiç ellemeden halını yıkamaya gönderseydin keşke çıkarıyolar neyse cana gelmesin boşver
özlemcim benim oğlumdada geniz eti büyümesi çıktı 6 ayda 4 kere orta kulak iltihabı olunca doktorumuz şüphelendi film çektik baya daralmış kanal etten dolayı direk ameliyat dei kbb uzmanı bende gittim başka bi hastaneye daha götrüdüm ordada 2 doktorda ameliyat dedi bu ay içinde ettiricez bakalım
ilerki yaşlarda duyu kaybına neden oluyomuş bi sürü şey söledi doktor iyi bir kbb uzmanıo bul sonra karar ver sende
biri banada sevabına kilo tickerı yapabilir mi şu an 85 kiloyum..
Gecmıs olsun canım ınsallah care olur bızım kulak ıltıhabı hıc olmadı ben sadece hırıltıdan süphelendıgım ıcın goturdum fılm cekıldı ve cıktı bahardan sonra gel bakalım dedı sımdılık buyume yok bahardan sonra tekrar gıdıcez bakalım ne dıyecek sızınkıne kesın teşhis konulmuş ınsallah ıyı olur canım benım
selam kızlar hepimizin derdi aynı galiba ayaklandıklarından beri rahat yüzü yok bize 1 sn arkamızı dönmeye gelmiyor ya mutfak dolaplarını boşaltıyor ya birşeyler devırıyor ya leğenlerın ıcıne gırıyor artık peşinde dolanmaktan yorgun düşüp kalıyorum ve galiba hepsi aynı ne yapıcaz biz bilmiyorum...
Pınarcım arkadaşım seni çok iyi anlayabiliyorum Allah yardımcımız olsun sıkma canını bir şekilde temizlenir yağ bu kolay değil halıyı yıkamaya gönder bakalım söyle yağ döküldüğünü iyice yıkasınlar ...
Teyzeleri biz cumartesı doktora gıttık kg 11400 boy 80 cıktı gelişimi çok güzel dedi doktorumuz tabi muayene olana kadar bende tükendim hiç istemiyor doktorları Çınar böbreği ıcın ultrasona gırdık 9 a düşmüştü 11-12 cıktı sımdı yarın bır doktora daha götürcez bakalım bır ultrason daha cekılecek o nasıl cıkacak , ferro ve dvit 18 aya kadar kesınlıkle devam dedı doktorumuz ve bıldırcın yumurtasını kesınlıkle ciğ vermıyoruz dedı haslayarak ıstedıgın yumurtayı verebılırsın dedı. dişlerını artık fırcalamaya baslayabılırsın dedı bu arada Çınar gecelerı uyurken ve emerken cok zorlanıyordu agzı acık uyuyordu şüphelendım doktora sordum kbb gönderdı muayne olduk fılm cekıldık ve genız eti çıktı bahardan sonra tekrar gel bır bakalıım amelıyat olabılır dedı ama daha karar veremedım herkes brısey soyluyor ... yarın göz doktoruna ve cocuk nöfrolojısıne gıdıcez ıdrar tahlıllerımız temız cıktı ışte böyle sımdılık baska bırsey yok çok şükür ....
sibelcim maşallah burak paşaya.ee yürüyecekler elbet.
pınarcım ya.kız üzüldüm bak ev yağ içinde kötü oluyo ..yağ çüzüc dene bacım onlar daha çabuk çıkarıyo .tabi bilirsindirde.halıyada iyi edrsin biz baş edemeyiz kız.bundan onra şöyle üst taraflara falan koy bari.yada dolabı kitlen.ben öyle yapıyorum..
özlemcin verdigin link açılmadı.
özlemcim çınarada maşallah daha ne olsun çok iyi gelişimi
benim kızçe hala 9.200 oldu.81 cm boyu.kilo yok yok
inşallah bi sorun çıkmaz özlemcim.böbreklerde ne sorun var büyüme falanmı..
sagol canım teşekkürler böbrekde büyme var canım 25 lerden 9 a dşmüştü kontrole gıttık 12 cıktı canım sıkıldı 5 e dşmesı lazım sımdı bır doktora daha goturucem yarın bakalım ne cıkıcak yanlıs olculmus olabılır dedı doktorumuz baska yerde ölcturucem sımdı
sagol canım teşekkürler böbrekde büyme var canım 25 lerden 9 a dşmüştü kontrole gıttık 12 cıktı canım sıkıldı 5 e dşmesı lazım sımdı bır doktora daha goturucem yarın bakalım ne cıkıcak yanlıs olculmus olabılır dedı doktorumuz baska yerde ölcturucem sımdı
geçmiş olsun canım..böbreklerde sorun olduğunu nasıl anladın dr a gittin??
canım Çınarın zaten bebeklıkten berı var hep kontrol altında 9 a düşmüştü 3 ay once sımdı yıne kontrole gıdınce 12 cıktı anlayamadık ıste baska yerde ultrasona gırıcez sımdı
hım anladım canım...
kızlar bana müsade gidip yemeğimi yapayım....iyi akşamlar........
selam kızlar hepimizin derdi aynı galiba ayaklandıklarından beri rahat yüzü yok bize 1 sn arkamızı dönmeye gelmiyor ya mutfak dolaplarını boşaltıyor ya birşeyler devırıyor ya leğenlerın ıcıne gırıyor artık peşinde dolanmaktan yorgun düşüp kalıyorum ve galiba hepsi aynı ne yapıcaz biz bilmiyorum...
ben yaparım kuşum.
şuanki kilon
hedef kilon
kaç kilo ile başladın diyete
bunları yaz ben sana yaparım.
ayrıca buraya gel bekleriz paylaşım yapıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/419440-2010-subat-anneleri-zayifliyor.html
hepimiz burda kilo vermeye çalışoruz.bildirim veriyoruz güzel oluyo senide bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?