2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sibelcim bizimkisi geçen ay tartılmamıştı, 13 kilo 82 santim dediler hastanede, sağlık ocağında boyumuz daha uzun çıkıyor

selam kızlar hepimizin derdi aynı galiba ayaklandıklarından beri rahat yüzü yok bize 1 sn arkamızı dönmeye gelmiyor ya mutfak dolaplarını boşaltıyor ya birşeyler devırıyor ya leğenlerın ıcıne gırıyor artık peşinde dolanmaktan yorgun düşüp kalıyorum ve galiba hepsi aynı ne yapıcaz biz bilmiyorum...

Pınarcım arkadaşım seni çok iyi anlayabiliyorum Allah yardımcımız olsun sıkma canını bir şekilde temizlenir yağ bu kolay değil halıyı yıkamaya gönder bakalım söyle yağ döküldüğünü iyice yıkasınlar ...

Teyzeleri biz cumartesı doktora gıttık kg 11400 boy 80 cıktı gelişimi çok güzel dedi doktorumuz tabi muayene olana kadar bende tükendim hiç istemiyor doktorları Çınar böbreği ıcın ultrasona gırdık 9 a düşmüştü 11-12 cıktı sımdı yarın bır doktora daha götürcez bakalım bır ultrason daha cekılecek o nasıl cıkacak , ferro ve dvit 18 aya kadar kesınlıkle devam dedı doktorumuz ve bıldırcın yumurtasını kesınlıkle ciğ vermıyoruz dedı haslayarak ıstedıgın yumurtayı verebılırsın dedı. dişlerını artık fırcalamaya baslayabılırsın dedı bu arada Çınar gecelerı uyurken ve emerken cok zorlanıyordu agzı acık uyuyordu şüphelendım doktora sordum kbb gönderdı muayne olduk fılm cekıldık ve genız eti çıktı bahardan sonra tekrar gel bır bakalıım amelıyat olabılır dedı ama daha karar veremedım herkes brısey soyluyor ... yarın göz doktoruna ve cocuk nöfrolojısıne gıdıcez ıdrar tahlıllerımız temız cıktı ışte böyle sımdılık baska bırsey yok çok şükür ....

maşallah burak a bende ilk yürümeye başlayınca çok heyecanlanmıştım çok sevinmiştim

geçmişolsun cnm
o babalar yokmu iki dk bak dersin homur homur tmm derler gidersin mutfağa arkanı dönersin çocuk arkanda bakmazlar işte neyse hiç ellemeden halını yıkamaya gönderseydin keşke çıkarıyolar neyse cana gelmesin boşver

özlemcim benim oğlumdada geniz eti büyümesi çıktı 6 ayda 4 kere orta kulak iltihabı olunca doktorumuz şüphelendi film çektik baya daralmış kanal etten dolayı direk ameliyat dei kbb uzmanı bende gittim başka bi hastaneye daha götrüdüm ordada 2 doktorda ameliyat dedi bu ay içinde ettiricez bakalım
ilerki yaşlarda duyu kaybına neden oluyomuş bi sürü şey söledi doktor iyi bir kbb uzmanıo bul sonra karar ver sende

Gecmıs olsun canım ınsallah care olur bızım kulak ıltıhabı hıc olmadı ben sadece hırıltıdan süphelendıgım ıcın goturdum fılm cekıldı ve cıktı bahardan sonra gel bakalım dedı sımdılık buyume yok bahardan sonra tekrar gıdıcez bakalım ne dıyecek sızınkıne kesın teşhis konulmuş ınsallah ıyı olur canım benım

sağol cnm
belki çınarınki küçülür ya bizimkinin çok büyümüş çok daralmış kanalı inş. atlatalımda şu işi
sizdede bişiy çıkmasın aman

sibelcim maşallah burak paşaya.ee yürüyecekler elbet.
pınarcım ya.kız üzüldüm bak ev yağ içinde kötü oluyo ..yağ çüzüc dene bacım onlar daha çabuk çıkarıyo .tabi bilirsindirde.halıyada iyi edrsin biz baş edemeyiz kız.bundan onra şöyle üst taraflara falan koy bari.yada dolabı kitlen.ben öyle yapıyorum..
özlemcin verdigin link açılmadı.

özlemcim
çınarada maşallah daha ne olsun çok iyi gelişimi

benim kızçe hala 9.200 oldu.81 cm boyu.kilo yok yok

inşallah bi sorun çıkmaz özlemcim.böbreklerde ne sorun var büyüme falanmı..

Evet canım kg su ıyı zaten zayıf da olsa sorun etmem ben sağlıklı olsunlarda elbet alırlar. Boyunu ölçtürmüyor sıpa durmuyorkı kadın ölçsün hep farklı çıkıyor boy :44:

inşallah bi sorun çıkmaz özlemcim.böbreklerde ne sorun var büyüme falanmı..

sagol canım teşekkürler böbrekde büyme var canım 25 lerden 9 a dşmüştü kontrole gıttık 12 cıktı canım sıkıldı 5 e dşmesı lazım sımdı bır doktora daha goturucem yarın bakalım ne cıkıcak yanlıs olculmus olabılır dedı doktorumuz baska yerde ölcturucem sımdı

geçmiş olsun canım..böbreklerde sorun olduğunu nasıl anladın dr a gittin??

geçmiş olsun özlemcim.ama 25 ten 9 a düşmeside çok çok iyi.d bakalım yanlışylık olabilir.ki inşallah yanılmışlardır..

geçmiş olsun canım..böbreklerde sorun olduğunu nasıl anladın dr a gittin??

canım Çınarın zaten bebeklıkten berı var hep kontrol altında 9 a düşmüştü 3 ay once sımdı yıne kontrole gıdınce 12 cıktı anlayamadık ıste baska yerde ultrasona gırıcez sımdı

canım Çınarın zaten bebeklıkten berı var hep kontrol altında 9 a düşmüştü 3 ay once sımdı yıne kontrole gıdınce 12 cıktı anlayamadık ıste baska yerde ultrasona gırıcez sımdı

hım anladım canım...

kızlar bana müsade gidip yemeğimi yapayım....iyi akşamlar........

geçmiş olsun çınarcığıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…