2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nısanın 5indede bızım ıkncı ay aşılarımız var deık deşik edıyolar cocugu ya hepsı bır gunde olması şartmı bu aşıların

ben oyun minderi almak istiyorum aranızdsa alıp deneyn varmı acaba hangi marka alsam diye kararsız kaldım

Ya kızlar ben de dönence istiyorum ne önerirsiniz. Kullanışlı ve hesaplı olan hangi marka bilgisi olan var mı acaba?

slm kızlar nasılsınız.süt bendede yok aras başta hastanede yattığı için çekmedi o yüzden yetmiyo baştan berimama takviyeliyiz.kızlar 17 günde 460 gr almış iiymi azmı ama zaten başta ayda 1 kilo alırlarmış sonra yavaşlarmış.

ayy hadi özleyecegiz ama git canım senin için iyi olur..dinlen gel....:gitme:

maşallh eceye topigin en uslu çocugu .aman nazar degmesin..

he he bende işten gelir gelmiz kucaga veriyom .adam çok yorudum diyo ben senden daha çok yoruldum.iki çocuk yemek ütü.gel sen yap bunları ben işe gideyim diyom.aman yok yok ver sen çocuklarımı diyoo..ya dinlenmek için degil.ortalıgı toparlıyorum.yemek hazırlıorum.yedigimizi makineye yerleştir.kızı doyur.offf .enim iş anca 08.30 yada 9 da bitiyo.ee bende bitiyom zaten.defneyle beraber uyuyoz..baba kız zeynoyla bunlar otuduyokaydirigubbakcemile3

nısanın 5indede bızım ıkncı ay aşılarımız var deık deşik edıyolar cocugu ya hepsı bır gunde olması şartmı bu aşıların

benimkide 5 nisanda belli günleri var demek.bende niye 5 nisana attı diyom....

saglık ocagındaki aşımız 5 nisanda ama.özel aşıları bu ayın sonunda yaptıracagım.yani üç aşı birden olmayacagız biz.şart degil..

kilo alımı gayet iyi maşallah.evet her ay bir kilo olmuyo.zamanla daha az alacaklar...

kendi kendime telkinde bulunuyorum. şükredilecek herşeyi bir kağıda yazıyorum biraz rahatlıyorum ama kocam eve gelince beni adam yerine koymaması çok yıpratıyor beni.
şu günlerimde eşime de derdimi anlatamayacaksam, ki öyle oluyor, neden evliyim bilmiyorum. tavsiyelerine uyacağım çok sağol duaların için de Rabbim sana kat kat fazlasını versin.

hormonlar bir de değişen hayat şartları. bu hayata alışmam zaman alacak, tek istediğim eşimden biraz destek. o da yok işte... bazen düzeliyor noluyor ben de anlamıyorum ama böyle zamanlarda da benden nefret ediyor gibi davranıyor, belki de ben öyle hissediyorum.

evet eşim önceden de böyleydi ama önceden gider ben zorla dikkatini ilgisini üzerime çekerdim ama şimdi kucağımda bebiş ya da işlerle koşturuyorum. tuvalete bile zor gidiyorum. eşim çok ilgisiz biri malesef.
yapıyorum onu. tuvalete gitmem lazım tut diyorum, süt taşacak diyorum kucağına veriyorum. mırın kırın ediyor. 5 dk tutsa defalarca söylüyor sanki çok iş görmüş gibi.
19 nisanda iznim bitiyor ama bebişimi kime bırakacam
günaydın canlar.. akpak canım ayşegül ve maksimen sölenecekleri sölemiş bencede onlara katışlıyorum tatlım sen onu boşver artık...

biz gezmeke gidiyoz ablama...
sağol canım
sağol canım
günaydın arkadaşlar.
akpak canım çok üzülüyorum ya inaşallah yoluna girecek.bol bol dua et canım
inşallah
benimki de bana kızıyor çok sinirliymişim yüzüm gülmüyormuş
nasıl gülsün be adam
sağol canım evet değer

kızım uyandı devam edemiyorum
kusura bakmayın

aşı konusu konuşuyorsunuz bizim aşı günümüz 24 mart yani haftaya perşembe sağlık ocağı bana 3 aşı vuracağız dedi 3de devletin aşısıymış önceden biri özelmiş ama artık onuda devlet yapıyormuş pnemokok diye bir aşı doğru yazdımmı bilmiyorum
ishal aşısı özelmiş doktor öyle demişti

Kızlar herkeze merhaba bende bayadır giremiyodum sabahtan beri okuyom yazılanları benim yardımınıza ihtiyacım var fatih çevresine yakın çocuk doktoru arıyorum bana önerebileceğiniz bi doktor varmı acaba...

zehirli ishal aşısı rota virüs onu sağlık ocaklaında yapmıyolar bildiğim kadarıyla 3 lü aşıda ayrı veremden

Sağol canım. Evet üçlü aşı ayrıymış. Bize hastaneden aşı kartı vermişlerdi.Sıradaki aşı 5li karma (Dabt-IPA-Hib) aşıymış.

selam kızlar bizde kızımla yıkandık paklandık 40 uçurmaya yengeme gittik yarında anneme gidicez gül sularıyla kırkladım kızımı mis gibi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…