kızlar sagolun bende sızı ozlıcem... arada amcamlardan bakarım ne war ne yok dıye...
havvacım ewet oyleymıs ya aslında sureklı kuran bulunduruyorum ıpegınde benımde yanımızda ama sanırım yorgunluktan sıkıntıdan da olmus olabılır...
aycincim calıslar cad uzerınde pızzamax ın ust katı hemen dr semra akkuş akman. muayene 90 tl. ıpegın babasının uzerınden ozel sıgortası war allianz sıgorta 17 verıyoruz bız. cok tatlı ıyı bı kadın. kartını verıyor cep nosuda war ben bısey olsa arıyorum hemen ıctenlıkle cevaplıyor her sorumu...
rica ederim canım..yerimseniben
Canım benim ya lütlen sakin olmaya çalış..Daha çok küçük bebeğin lohusasın daha.. Hormonlar malesef mutsuz hissetmemize sebep oluyor birde karşındaki insandan destek göremeyince mutsuzluğun hat safaya çıkıyor haklısın..
Bende ilk başlarda yaşadım bebeğime yetebilecekmiyim diye bakamıyormuş gibi hissediyordum annem yanımda olsun istiyordum hep ama 20 günlükken yanlız kaldık ve zamanla herşey yoluna girdi..
Uykusuzluk, yorgunluk ve destek görememekten bunalmışsın maksimen ve Ayşegül'ün dediği gibi güçlü durmaya çalış bunaldığını eşine belli etme ufak tefek yardımlar iste ondan bunaltmadan zamanla oda alışacaktır. Malesef erkekler bir işin zor olduğunu yapmadan anlamıyorlar uzaktan ona çocuk yetiştirmek basit geliyordur belki..
Ağlama sakın kucağında duran mucizeye bak annesi o sana mecbur sütünü düşün..
Gerçekten zaman herşeyin ilacı zamanla herşey yoluna giriyor ama kendini bu kadar yıpratırsan toparlaman daha uzun sürer..İnşallah en kısa sürede toparlarsın canım..
Canım bana doktorum söyledi. Ebeler malesef söylemiyor. Bebeği aşıdan bir gün önce yıkayacakmışsın sonra 3 gün yıkanmayacakmış. Birde ateş yapabilir hazırlıklı olun calpol şurup yarım ölçek verirsin dedi..
Canım demek 40 uçurmaya kaynanan bekliyormuş.. Daha çok bekler..kaydirigubbakcemile3
Bencede babannenlerde gitmen senin için çok iyi olacak kaç zamandır evde tek başına bakıyorsun ipek'e. Maşallah çokda iyi idare ediyorsun
Git ve bomba gibi gel arkadaşım..opuyorumnanaktan
Maşallah Ecem'e canım valla en uslu şubat bebeği galiba nazar değmesin kızımıza..
Benim oğluşumda birkaç gündür odasında yatağında yatıyor artık teyzesi bizde yatağın başucuna ninnili dönence aldık çok hoşuna gitti oğlumun ona bakarak el ve bacaklarını oynatıyor birde mutlu olduğunu belli eden sesler çıkarıyor.
Sözde onunla oyalansın bende işlerimi yaparım diye aldım dönenceyi ama oğluşumun mutlu hali çok hoşuma gitti ayrılamıyorum yanındankaydirigubbakcemile3
Saol tugbacim merak etme hep böyle kalmiyo bebisler senin oglusunda zamani gelince düzene gircek insallah
Saol Zehracim bi masallah ta senin yakisikliya aman hep böyle devam etsinler nazar degmesin
Evet bide büyüdükçe oyuncaklardan anliyolar renkli renkli hoslarina gidiyo gamyoncuiremsu
oh misler gibi olmuştur bizim yerimizede kokla canım kızınıselam kızlar bizde kızımla yıkandık paklandık 40 uçurmaya yengeme gittik yarında anneme gidicez gül sularıyla kırkladım kızımı mis gibi oldu...
Kırkı çıkan annişler... Kırk banyosunda neler yapılıyo. Yani sıraadan bi banyo mu ki bu?
biz kırklarken suyuna altın attıkve gül suyu döktüm başaka bir kaba biraz tuzlu su yaptım (çokaz tuz koyarak) koltuk altı ve ayaklarına sürdük ( kokmasın diye) bende yıkanıp boy abdesti aldım hazırlanıp gezmeye gittik yüksekte oturan birine gidilirmiş yükselsin diye kaydirigubbakcemile3 benden bu kadar daha başka şeyler yapan var mı bilmem
selam kızlar bizde kızımla yıkandık paklandık 40 uçurmaya yengeme gittik yarında anneme gidicez gül sularıyla kırkladım kızımı mis gibi oldu...
bn medela kulşlanıyorum şimdilik memnunum bira<z sesli olması dışında:) ya ne alemsiniz ha kız alerji falan yapacaksınız bebişleri allah muhafaza,
kayınvalidem diyordu altın suyuyla yıkanır diye biz de eşimle anlamamıştık ne demek diye demek suya altın atmayı kastediyormuş neyse, ya bu kırkı uçuranlar hiç evden çıkmadı mı bebişler bugune kadar doktor ziyaretleri dışında?
Ben şu milkway süt pompasından sipariş ettim bakalım ne zaman gelecek, kullanan var mı aranızda? Fikri olan? Kiralayacaktım ama taşınabilir bir şey lazım bana oda burda kaldığım zamanda kullanayım diye ama inşallah elimde kalmaz alet,
haa bu arada ogluşun yuzundeki sivilceler kızarıklıklar gecmeye basladı hızla, nasıl oldu anlamadım,
tum teyzelere selamlar,
kolay gele,
slm arkadaşlar günaydın nasılsınız.ben bira keyifsizim bizim sıpa yemiyo zorla yediriyom oda uykudan gözünü açmıyo nasıl iş anlamadım bi bakıyon uyuyo bi bakıyon acıkmış.arası uzuyo beslenmesinin korkuyorum doktorlar 3 saati geçirmeyin diyo uyuyan çocuğu nasıl kaldırayım of of yemiyo uyuyo benim canım sıkılıyo sıkıntı yapıyorum eşime kzıyorum adamın ne suçu varsa gece onuda yatırmıyom kızlar bebişlere hangi vitaminleri kullanıyosunuz ben 4 tane kullanıyorum mamasına katıyorum sizler nasıl veriyosunuz.
ya bn hala bebek sallıyommmm
ayaklarımı hissetmiom artık
epidural etkisi yarattı mafoldumben
Kızlar bu dönenceler işe yarıyor mu gerçekten? Bir de ana kucakları var üzerinden oyuncaklar sarkan oyun minderi de oluıyor. Hangisi daha iyidir acaba dönence mi diğeri mi kullananlar fikirlerini yazabilirler mi?
selammmmm
kizimla biz geldik sabah erkendenden doktora gittik aylik muayenemizi olduk
kocaman kiz olmus kizim teyzeleri boyumuz 56 cm kilomuzda 6150 gr olmus masallah yavrusuma
Doktor 3 aylik bebek gibi duruyo dedi artik 6 aylik bebek elbiseleri giyiyo dedim kaydirigubbakcemile3
burda mecburi asilar 2 aydan sonra basliyo yani nisanda yapcaz hayirlisiyla
bizden bu kadar canlarimm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?