2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sagolun bende sızı ozlıcem... arada amcamlardan bakarım ne war ne yok dıye...
havvacım ewet oyleymıs ya aslında sureklı kuran bulunduruyorum ıpegınde benımde yanımızda ama sanırım yorgunluktan sıkıntıdan da olmus olabılır...
aycincim calıslar cad uzerınde pızzamax ın ust katı hemen dr semra akkuş akman. muayene 90 tl. ıpegın babasının uzerınden ozel sıgortası war allianz sıgorta 17 verıyoruz bız. cok tatlı ıyı bı kadın. kartını verıyor cep nosuda war ben bısey olsa arıyorum hemen ıctenlıkle cevaplıyor her sorumu...

bizimde acıbadem sigortamız var oda geçiyormuş iyi oldu teşekkür ederim canım tavsiyen için

sağol canım söylediğin çok iyi oldu aklımda bulunsun vereliniortak
ne kadar tatlı oluyordur eminim insan ozaman yanlarından hiç ayrılmak istemiyor en büyük mucizelerimiz yavrularımız ne kadar zor olsada bir gülüşleri yetiyor içimizi ısıtmaya bizi mutlu etmeye:asigim:

inş. tatlım ya bende işe başlıycam düzene otursun ki bende zorlanmayayım istiyorum yoksa hem bebiş hem iş yürümez çok zor olur yaniohaoldumsmile

selam kızlar bizde kızımla yıkandık paklandık 40 uçurmaya yengeme gittik yarında anneme gidicez gül sularıyla kırkladım kızımı mis gibi oldu...
oh misler gibi olmuştur bizim yerimizede kokla canım kızını

Kırkı çıkan annişler... Kırk banyosunda neler yapılıyo. Yani sıraadan bi banyo mu ki bu?

evet ya bilenler aydınlatsın lütfen bende hiçbişey bilmiyorum neler yapılıyor :tomato:

biz kırklarken suyuna altın attıkve gül suyu döktüm başaka bir kaba biraz tuzlu su yaptım (çokaz tuz koyarak) koltuk altı ve ayaklarına sürdük ( kokmasın diye) bende yıkanıp boy abdesti aldım hazırlanıp gezmeye gittik yüksekte oturan birine gidilirmiş yükselsin diye kaydirigubbakcemile3 benden bu kadar daha başka şeyler yapan var mı bilmem

kızlar hulenden haber varmı ne alemde
ve serapdan..hiiiççç ypklar ya
fotolina yı biliom da diğerleri nerde
arkeosda girmioo
özledik vallaa

kızlar bu saat oldu hala uyumadı bu sıpa ya dizlerim koptu.
popom yere yapıştı artık ya
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
kurtarın beniiiiiakannehir

ya bn hala bebek sallıyommmm
ayaklarımı hissetmiom artık
epidural etkisi yarattı mafoldumben

:) ya ne alemsiniz ha kız alerji falan yapacaksınız bebişleri allah muhafaza,

kayınvalidem diyordu altın suyuyla yıkanır diye biz de eşimle anlamamıştık ne demek diye demek suya altın atmayı kastediyormuş neyse, ya bu kırkı uçuranlar hiç evden çıkmadı mı bebişler bugune kadar doktor ziyaretleri dışında?

ben şu milkway süt pompasından sipariş ettim bakalım ne zaman gelecek, kullanan var mı aranızda? fikri olan? kiralayacaktım ama taşınabilir bir şey lazım bana oda burda kaldığım zamanda kullanayım diye ama inşallah elimde kalmaz alet,

haa bu arada ogluşun yuzundeki sivilceler kızarıklıklar gecmeye basladı hızla, nasıl oldu anlamadım,

tum teyzelere selamlar,
kolay gele,

slm arkadaşlar günaydın nasılsınız.ben bira keyifsizim bizim sıpa yemiyo zorla yediriyom oda uykudan gözünü açmıyo nasıl iş anlamadım bi bakıyon uyuyo bi bakıyon acıkmış.arası uzuyo beslenmesinin korkuyorum doktorlar 3 saati geçirmeyin diyo uyuyan çocuğu nasıl kaldırayım of of yemiyo uyuyo benim canım sıkılıyo sıkıntı yapıyorum eşime kzıyorum adamın ne suçu varsa gece onuda yatırmıyom kızlar bebişlere hangi vitaminleri kullanıyosunuz ben 4 tane kullanıyorum mamasına katıyorum sizler nasıl veriyosunuz.

selam kızlar bizde kızımla yıkandık paklandık 40 uçurmaya yengeme gittik yarında anneme gidicez gül sularıyla kırkladım kızımı mis gibi oldu...

günaydın herkese
yav bi<z senle aynıyız daha 40 olmadıkki erken yapılıyomu böyle benim yanımda kişmse yok bilmiyorum erken yapılıyosa söylede bende yapıyım bari bide nasıl YIKANACAK ANLATIN BANA VALLA

bn medela kulşlanıyorum şimdilik memnunum bira<z sesli olması dışında

biz sadece anne sütüyle beslendiğimiz için yalnız multitabs damla kullanıyorum acd vitaminleri karışımı

Kızlar bebeğim akşamları uyumuyordu sürekli ağlıyordu. Doktor bir hafta kilo takibi yaptı. Meğerse sütüm yetmiyormuş. Şimdi mama takviyesine başladık. Günde bir kere mama vereceğiz artık. 6-7 saat bazen daha fazla uyanık kaldığı oluyordu. Meğer açmış benim bebeğim...

Kızlar bu dönenceler işe yarıyor mu gerçekten? Bir de ana kucakları var üzerinden oyuncaklar sarkan oyun minderi de oluıyor. Hangisi daha iyidir acaba dönence mi diğeri mi kullananlar fikirlerini yazabilirler mi?

ıyıce dınlenıp kendıne bakda sÜtÜn ÇoĞalsın ınŞallah 1 haftada kaÇ gr aldıkı enım kız nerdeyse 12 saat uyanık kalıyo

Selammmmm
Kizimla biz geldik sabah erkendenden doktora gittik aylik muayenemizi olduk
Kocaman kiz olmus kizim teyzeleri Boyumuz 56 cm kilomuzda 6150 gr olmus Masallah yavrusuma
Doktor 3 aylik bebek gibi duruyo dedi artik 6 aylik bebek elbiseleri giyiyo dedim kaydirigubbakcemile3
burda mecburi asilar 2 aydan sonra basliyo yani nisanda yapcaz hayirlisiyla
Bizden bu kadar canlarimm opuyorumnanaktan

Kızlar bu dönenceler işe yarıyor mu gerçekten? Bir de ana kucakları var üzerinden oyuncaklar sarkan oyun minderi de oluıyor. Hangisi daha iyidir acaba dönence mi diğeri mi kullananlar fikirlerini yazabilirler mi?

Canim bizde dönence var ve salincaginin tepesinde sarkan oyuncaklari var ikisinide seviyo benim kiz renkli renkli hosuna gidiyo onlara bakarak oyalaniyo valla.

maşallah kuzuma annesi güzel bakmış meleğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…