ilk defa mi böyle yapiyo biyerimi agriyo acaba yavrunun sende sakin olmaya çalis canim ki daha çok huysuzlasmasinkızlar sinirlerim çok bozuk ya
sabahtan beri emmeyi reddediyo bu sıpa
biberonda almıyo
memeyi verince nası çığlık atıyo anlatamam
mümkün değil almıyo...kuduruyo resmen yaaa
offfff offfffffffff
maşallah kuzuma annesi güzel bakmış meleğine
bende multitabs devit3 folbiol(bu ek gıdaya geçene kadarmış) zinco diye 4 vitamin ee sen devit 3 kullanmıyonmu? anne sütü ile beslenmenin alakası olduğunu sanmıyorum.ama aras prematüre olduğu için olabilir bende süt veriyorum.biz sadece anne sütüyle beslendiğimiz için yalnız multitabs damla kullanıyorum acd vitaminleri karışımı
canım ya kıyamam açlıktan uyumuyomuş demekki düzene girer doyunca.Kızlar bebeğim akşamları uyumuyordu sürekli ağlıyordu. Doktor bir hafta kilo takibi yaptı. Meğerse sütüm yetmiyormuş. Şimdi mama takviyesine başladık. Günde bir kere mama vereceğiz artık. 6-7 saat bazen daha fazla uyanık kaldığı oluyordu. Meğer açmış benim bebeğim...
maşallah kluzucuğa allah nazardan saklasın canım sütün yaramış kuzuyaSelammmmm
Kizimla biz geldik sabah erkendenden doktora gittik aylik muayenemizi olduk
Kocaman kiz olmus kizim teyzeleri Boyumuz 56 cm kilomuzda 6150 gr olmus Masallah yavrusuma
Doktor 3 aylik bebek gibi duruyo dedi artik 6 aylik bebek elbiseleri giyiyo dedim kaydirigubbakcemile3
burda mecburi asilar 2 aydan sonra basliyo yani nisanda yapcaz hayirlisiyla
Bizden bu kadar canlarimm opuyorumnanaktan
kızlar sinirlerim çok bozuk ya
biberonda almıyo
offfff offfffffffff
ilk defa mi böyle yapiyo biyerimi agriyo acaba yavrunun sende sakin olmaya çalis canim ki daha çok huysuzlasmasin
canım benimkide öle memeye alıştırdım diye memeyi yiyo biberonu almıyo ama memede süt yok aç aç uyuyo anlamadım gitti şuan en büyük sorunumuz beslenmesi.
slm arkadaşlar günaydın nasılsınız.ben bira keyifsizim bizim sıpa yemiyo zorla yediriyom oda uykudan gözünü açmıyo nasıl iş anlamadım bi bakıyon uyuyo bi bakıyon acıkmış.arası uzuyo beslenmesinin korkuyorum doktorlar 3 saati geçirmeyin diyo uyuyan çocuğu nasıl kaldırayım of of yemiyo uyuyo benim canım sıkılıyo sıkıntı yapıyorum eşime kzıyorum adamın ne suçu varsa gece onuda yatırmıyom kızlar bebişlere hangi vitaminleri kullanıyosunuz ben 4 tane kullanıyorum mamasına katıyorum sizler nasıl veriyosunuz.
Ben bu arada doğru düzgün bi doktor bulamadım 2 ayrı doktora gittik biri böyle biz çok panikmişiz gibi resmen dalga geçti diğeride bizimkinin uzyan sarılığı vardı dünya kadar tahlil verdi tahlillri xdevlet hastanesinde yaptırdım diye bunda manyıksız bişeyler görüyırum diyip aynı tahl,lleri gene verdi ve bu hastanede yaptırın demezmi çocuktan 3 tüp kan alınmıştı bidahamı dedim evet belki hiç bişey çıkmaybilirde ama şaşırdım ne yapacağımı.sonra tahlilleri yaptırdığım yerde labaratuara gittim dedim yanlış sonuç olabilirmi doktorun söylediğini anlattım kadın çok güzel açıkladı o doktor dışarda tahlil yaptırdın diye böyle yapmıştır dedi...nebiçim insanlar anlamadım.şimdide sürekli gidebileceğim bi doktor arıyorum. tabi buarada benim yaşadığım piskoloji çocukda acaba bişey varmı endişesi herşeye yetti...
slm arkadaşlar günaydın nasılsınız.ben bira keyifsizim bizim sıpa yemiyo zorla yediriyom oda uykudan gözünü açmıyo nasıl iş anlamadım bi bakıyon uyuyo bi bakıyon acıkmış.arası uzuyo beslenmesinin korkuyorum doktorlar 3 saati geçirmeyin diyo uyuyan çocuğu nasıl kaldırayım of of yemiyo uyuyo benim canım sıkılıyo sıkıntı yapıyorum eşime kzıyorum adamın ne suçu varsa gece onuda yatırmıyom kızlar bebişlere hangi vitaminleri kullanıyosunuz ben 4 tane kullanıyorum mamasına katıyorum sizler nasıl veriyosunuz.
dün gece bizde öyleydik 3 saat salladım uyumadı ardından emzirdim pat sızdı bende salladığımla kaldım
Kızlar bebeğim akşamları uyumuyordu sürekli ağlıyordu. Doktor bir hafta kilo takibi yaptı. Meğerse sütüm yetmiyormuş. Şimdi mama takviyesine başladık. Günde bir kere mama vereceğiz artık. 6-7 saat bazen daha fazla uyanık kaldığı oluyordu. Meğer açmış benim bebeğim...
Selammmmm
Kizimla biz geldik sabah erkendenden doktora gittik aylik muayenemizi olduk
Kocaman kiz olmus kizim teyzeleri Boyumuz 56 cm kilomuzda 6150 gr olmus Masallah yavrusuma
Doktor 3 aylik bebek gibi duruyo dedi artik 6 aylik bebek elbiseleri giyiyo dedim kaydirigubbakcemile3
burda mecburi asilar 2 aydan sonra basliyo yani nisanda yapcaz hayirlisiyla
Bizden bu kadar canlarimm opuyorumnanaktan
kızlar sinirlerim çok bozuk ya
biberonda almıyo
offfff offfffffffff
bızım kırklanma cok komık ya kaydirigubbakcemile3 bı tane elek tutuyosun basından onun ıcınden su dokuyosun bı tane fatıha okuyosun bıde 60 70 kırkım ucmus gıtmıs dıyosun :roflol:
maksımenım geldım canım ya benım oglandan pek fırsatım olmuyor gırmeye gırıncede bakamıyorum bıle,bu ara sınavlarım basladı ona calısıyorum garantı kalacam bı kıtabı bıtıremedım-tatlicadiarzu-mafoldumben
bizde sadece d-vid3 kullanıyoz başka bişey yok kızlar dün bende anason çayı verdim bikaç kaşık bende içtim çok güzel uyudu maşallah uzun zamandır ilk defa etkisi olmuşmudur acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?