2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sinirlerim çok bozuk ya
sabahtan beri emmeyi reddediyo bu sıpa
biberonda almıyo
memeyi verince nası çığlık atıyo anlatamam
mümkün değil almıyo...kuduruyo resmen yaaa
offfff offfffffffff

biberonda almıyo
offfff offfffffffff
ilk defa mi böyle yapiyo biyerimi agriyo acaba yavrunun sende sakin olmaya çalis canim ki daha çok huysuzlasmasin

biz sadece anne sütüyle beslendiğimiz için yalnız multitabs damla kullanıyorum acd vitaminleri karışımı
bende multitabs devit3 folbiol(bu ek gıdaya geçene kadarmış) zinco diye 4 vitamin ee sen devit 3 kullanmıyonmu? anne sütü ile beslenmenin alakası olduğunu sanmıyorum.ama aras prematüre olduğu için olabilir bende süt veriyorum.
canım ya kıyamam açlıktan uyumuyomuş demekki düzene girer doyunca.
maşallah kluzucuğa allah nazardan saklasın canım sütün yaramış kuzuya
biberonda almıyo
offfff offfffffffff

canım benimkide öle memeye alıştırdım diye memeyi yiyo biberonu almıyo ama memede süt yok aç aç uyuyo anlamadım gitti şuan en büyük sorunumuz beslenmesi.

ilk defa mi böyle yapiyo biyerimi agriyo acaba yavrunun sende sakin olmaya çalis canim ki daha çok huysuzlasmasin

yok canım ya sanmıyorum bi yerinin ağrıdını
ilk defa yapıyo bu kadar yaaa
gezdirince falan susuyo hemen yada altını açınca gülmeye başlıyo
tmm diorum sakinleşti meme götürürken basıyo çığlığı
imkanı yok almıosositososito
yoruldum yaaaa
aç aç uydu dizimde şimdi

canım benimkide öle memeye alıştırdım diye memeyi yiyo biberonu almıyo ama memede süt yok aç aç uyuyo anlamadım gitti şuan en büyük sorunumuz beslenmesi.[/QUOTE]

ay yoksa ondanmı ya
bnimkide yalancıya alıştı iyice
onu emiyo capır capır şimdi
ama bnde süt var ALLLAHA ŞÜKÜR
eğer ondansa emziği bıraktırıyım tekrar
memeye çok düşkündü bnimkide
fena stres oldum inan

bızım kırklanma cok komık ya kaydirigubbakcemile3 bı tane elek tutuyosun basından onun ıcınden su dokuyosun bı tane fatıha okuyosun bıde 60 70 kırkım ucmus gıtmıs dıyosun :roflol:

canım benimkide öle memeye alıştırdım diye memeyi yiyo biberonu almıyo ama memede süt yok aç aç uyuyo anlamadım gitti şuan en büyük sorunumuz beslenmesi.

ay yoksa ondanmı ya
bnimkide yalancıya alıştı iyice
onu emiyo capır capır şimdi
ama bnde süt var ALLLAHA ŞÜKÜR
eğer ondansa emziği bıraktırıyım tekrar
memeye çok düşkündü bnimkide
fena stres oldum inan[/QUOTE]

bak olabilir valla bıraktır gerkirse sütünde varmış ne güzel benşimki göğsüme alıştı yetmiyo mama veriyom inan biberonu tutturana kadar 20 dakka geçiyo akıllanıyolar artık alışıyolar istediklerini yaptırmaya başladılar valla inan bana bende çok stresliyim bu kınuda.

valal bizim kırkımızı kaynanam uçurdu 40 tane taş topladı dışardan onun suyuyla yıkadı temizledikten sonra dua okuyo yıkarken bende yıkandım o suyla evin köşelerinede döktük bu kadar.

maksımenım geldım canım ya benım oglandan pek fırsatım olmuyor gırmeye gırıncede bakamıyorum bıle,bu ara sınavlarım basladı ona calısıyorum garantı kalacam bı kıtabı bıtıremedım-tatlicadiarzu-mafoldumben

bızdede oyle bısey varmıs da kayınvalıdem bunu yaptı bıze eger onu demezsem kırkım evde mı kalır dıyom evet dıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fatoşcum multitabs ve devit bir arada kullanılmaz ikisinden birini kullanmak gerekir fazlası böbrekte taş oluşumuna neden olur çünkü ikiside d vitamini sen yinede bir sor doktoruna diğerleri prematüre olduğu için verilmiş olabilir

canım bu arada vıtamın demıssın ben sadece d-vıt 3 kullanıyorum onun dısında bısey vermedı belkı aras erken dogdugu ıcın vermıslerdır bu vıtamınlerı

bizde sadece d-vid3 kullanıyoz başka bişey yok kızlar dün bende anason çayı verdim bikaç kaşık bende içtim çok güzel uyudu maşallah uzun zamandır ilk defa etkisi olmuşmudur acaba...

Ben bu arada doğru düzgün bi doktor bulamadım 2 ayrı doktora gittik biri böyle biz çok panikmişiz gibi resmen dalga geçti diğeride bizimkinin uzyan sarılığı vardı dünya kadar tahlil verdi tahlillri xdevlet hastanesinde yaptırdım diye bunda manyıksız bişeyler görüyırum diyip aynı tahl,lleri gene verdi ve bu hastanede yaptırın demezmi çocuktan 3 tüp kan alınmıştı bidahamı dedim evet belki hiç bişey çıkmaybilirde ama şaşırdım ne yapacağımı.sonra tahlilleri yaptırdığım yerde labaratuara gittim dedim yanlış sonuç olabilirmi doktorun söylediğini anlattım kadın çok güzel açıkladı o doktor dışarda tahlil yaptırdın diye böyle yapmıştır dedi...nebiçim insanlar anlamadım.şimdide sürekli gidebileceğim bi doktor arıyorum. tabi buarada benim yaşadığım piskoloji çocukda acaba bişey varmı endişesi herşeye yetti...

istanbulda nerde oturuyorsun ona göre doktor önerelim sana

ebruderın gecmıs olsun oncelıkle ya aynı sey bendede var duzgun bır doktor bulamamak bırıne goturuyorum hemde doç. adam hıc konusmuyor konusursada azarlıyor luzumsuz baskasına goturdum cok sukur ondan memnun kaldım ıyı anlatıyor ne sorarsan

ben asla dört saati geçirmiyorum.muhakkak uyandırıp emziriyorum .ama geceleri beş saat bile olsa ellemiyorum uyuyo.o ne zaman isterse o zaman uyanıyo.ama gündüzleri fanklı.illaki kaldırıyorum..
bizde acd vitamin damlası kullanıyoruz başka yok...

dün gece bizde öyleydik 3 saat salladım uyumadı ardından emzirdim pat sızdı bende salladığımla kaldım

bazen benim kızda öyle olur ayol sallıyorum banamısın demiyo.bu kızın uykusu yok diye alıp emziriyorum uyuya kalıyo.bence iyice sersemliyorlar öyle uyuyorlar..kaydirigubbakcemile3

oyy canım yaa.iyi bari ne oldugu anlaşılmış.olsun doysunda mamada olsun farketmez...

oyy oy omaşallah kız.bu kiloda tabi altı altı aylık giysi giyer maşallah.

nurcum.seni yaşadıgını aynı bende zeynepte yaşadım ama benim ,benim kız gündüzleri emzirirdim.gündüz sütüm bolsa sagıp akşama biritirirdim içsin diye.gecede o sagdıgım sütü biberonla verirdim.çoknadir gece emzirdim diyebilirim.ama anne sütü aldı hep.ama gündüz emdigi çini bazen geceye benim süt bitiyodu o aradada ben mama verirdim.öyle böyle tam 4,5 aylık olduk.benim kız durduk yere artık beni emmek istemiyordu.çocugu her egişimde emzirmek için sanki onu biri çimdikliyormuş gibi bagırırdı.tekrar geri kaldırırdım sesini keserdi.anladım bu artık emmek istemiyo.biboranla ver cork cork içiyo sorun yok.ama emmek istemiyordu.vazgeçmedim.ama çok çabaladım.çocugu uyutur gibi yapadrım uyuyyacakken memeyi verirdim alır emerdi.ama gözü açıkken almazdı.öyle böyle yedi ay emzirdim.artık pompaya gelmiyordu öyle azalmıştı.ellerimlede çıkarıp az olmak kaydıyla bir ay daha vererek.tam8 ay anne sütü verdim.
demem oki biberon alışan çocuk emmek istemeyebilir..ben emzigi bir türlü alıştıramadıgım için bilmiyorum.ama etkisinin oldugunu düşünüyorum.aman vazgeçme o inatsa sen ondan inat çık.ben yaptımvalla başardım..zemuszemus

biberonda almıyo
offfff offfffffffff

bızım kırklanma cok komık ya kaydirigubbakcemile3 bı tane elek tutuyosun basından onun ıcınden su dokuyosun bı tane fatıha okuyosun bıde 60 70 kırkım ucmus gıtmıs dıyosun :roflol:

ayol ben kırkta bişey yapmadım.bizde yapılmıyo artık inanmıyorlar..biz kırkımızda kızımı yıkadım.ben abdestimi aldım.bide dua okudam o kadar...

kolay gesin ne sınavı bu...

bizde sadece d-vid3 kullanıyoz başka bişey yok kızlar dün bende anason çayı verdim bikaç kaşık bende içtim çok güzel uyudu maşallah uzun zamandır ilk defa etkisi olmuşmudur acaba...

oy maşallah .hep böyle uslu olsalar keşke..

kızlar benim bi sorunum var sanırım. yada bilmiyoum.ben dün bi sütümü pompayla layım bakalım ne çıkacak dedim çıkanıda kaşıkla veririm.sırf meraktan bi pompayla alayım dedim.ayyy çıkmıyo.çokta zorlamadım ama bir dakka pompaladım accık bişeş çıktı yani 10 cc diyebilirim.ama benim kız emerken öyle bi yutma sesi varki dolu dolu emiyo gibi ses çıkıyo.cork cork emiyo.hatta agzından süt sile akar.amam iyide neden pompaya gelmedi..bilmiyorumkismile şimdi benim süt varmı yokmu anlamadım.zaten ayın sonunda randevumuz var o azamanbelli olur sütümün olup olmadıgı.benim gibi olun varmı yaa.kafama takıldı şimdi.büyük kızımda pompaya nasıl fışkırır tarzda süt çıkardı bunda yyok yok..üzüldüm şimdi..ama benim kız aglamaz uykusuda iyi.hani aç olsa aglar dimi.iyide şimdi ama pompaya gelmiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…