2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli inşallah büyürler darısı bizim başımıza artık

selam kızlar dün kontrolümüz vardı doktorumuz herşeyin normal olduğunu ama bebişin 3 hafta ileriden gittiğini o sebeple iri bir bebek olacağını muhtemelen 6 hafta sonrasına sezeryana hazırlanmam gerektiğini 26 ağustosta sezeryan olabileceğimi söyledi.. bizim tosuncuk yüzünü kapatmıştı gül cemalini göremedik..

Selam kizlar Dogum yaPan arkadaslar allah anali babali saglikli buyumeyi buyutmeyi nasip eder insallah :)) darisida geride gun sayan bizlere olsun )Bebeisleri geriden gelen arkadaslar sizde uzmeyin kndinizi belki minyonlar bakin hic birinde gelisim geriligi organ vs anlaminda cikmadi insallah sizlerde saglikla kucaginiza alacaksiniz bebislerinizi Ya kafama bisey takildi 37 hafta raporu alan oldumu mesela GELİSİMCİ sen aldinmi canim bu raporun adi dogum on izni raporu degilmi almaya gerek yok falan denmistiee bi yerlerde ondan soruyorum :)Evde is bitmiyor havada sicak annem cok yoruluyor garibim babamda huzursuz bi tiptir oda seker hastasi gunde 2 kez yeni yemek yapiliyor eski yemez de evde de 5 kisiyiz camnkapi her yer acik toz la bas edilmiyor 5 kisinin yemesi bulasigi cayi meyvesi kiyafeti utusu oyyyy allah anneme yardim etsin valla simdide uzuluyorum ona babam bide etsiz yemez geldiginden beri sebze agirlikli yiyoruz ondanda fazla haz etmiyor bide tum gun evde yapacak biseyde yok nasil oyalamak gerek bilmuyorum oyalanmayinca yemege sariyor direk suana dek 6 gn oldu ki daha 1-1,5 ay burdalar allah sonumuzu hayir etsin boyle gunler gecmez annem is pesinde bende oyalaniyorum biseylerle de babam bi hulmaca bide tv baska bisey yok tv dede 5 dk da 16 kanal gezer :) fikri olan varmi babam nasil oylanir acaba ?

canım kendini bırakma üzme hemen.benim şuan 8 yaşında bir kız kardeşim var o da 1800 gr doğdu.annemin tansiyonu olduğundan baya bi erken doğmştu.32 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam.ama o kadar çabuk toparlandıki.sen kendinde diyorsun zaten organ gelişimi iyi diye varsın zayıf olsun.annesi bakar büyütür meleğini.lütfen üzme kendinide bebişinide.

benim eşim çok sever ayran çorbasını yazın evde eksik etmem.akşamdan buğday ve birazda nohutu karıştırıp suda bekletiyorum.sabahta düdüklü tencerede haşlıyorum.daha sonra yoğurt ve su koyup karıştırıyorum.en sonda tuzunu ilave ediyorum.isteğe göre dereotu veya taze nane ilave ediyorum.ben dereotlu severim.
kızlar sıcakta bu çorba gerçekten iyi gidiyor.üstelik bebişlerimiz içinde besleyici tavsiye ederim.

canım arkadaşım sıkma canını bak bebişte üzülür sonra maşallah organları iyi zayıf doğan bebek çok daha çabuk kilo alırmış sen beslersin onu canım benim hiç üzülme tatlım sen bolbol yat dinlen ve en önemlisi ağlama sakın

kizlar bebekleimizin kilosuna ben dahil cok takiliyoruz aslinda daha sakin olmamiz gerek bunu kndime de soyluyorum.ben 1700gr dogmusum ve zamaninda kuvez vs gerekmemis Allah omur verdikten sonra her sey onun iradesi ile sonucta.ben zayif degilim ama hamileligimde cok kilo alamadim ve etrafimdakiler findik doguracak diye canimi skip duruyor duymazdan gelmeye calisiyorum moral cok onemli sonucta siz de bol bol dua edin bir de hurma yemeye calisin pek cok hadis var hurma ile ilgili.Allah saglikla yvrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin

canım düşün ben 3950 gr doğmuşum şu anda 45 kiloyum o kiloyuda hamile kalınca gördüm 42nin üstüne çıkamadım bugüne kadar kim ne derse desin banada aynını diyolar çok küçük olcak diye rabbim nasıl nasip ederse öyle olcak diyorum bende bu arada hurma erken doğumada sebep oluyo daha çok hamileliğin başında ve doğum haftasında yenmesi öneriliyo

erken doguma sebep oldugunu bilmiyordum arastirayim o zaman dun aldim hurma gunde 2-3 tane ye diye tavsiye ettiler dun ve bugun yedim bile

canım civarlarda yaşlıların gittiği lokal yada kahve gibi bi yer yokmu olmazsa tavla alın tavla oynayın bolbol
Oyle yerler yok olsada gitmez hemen arkadas edinip sosyallesen biri degildir Tavla evde varda sabah tan aksama kac kez oynanir ki aman yaaaa ne bilim benim icicn erken geldilerde simdide dertoldu bana nasil oyalansa diye normalde koyde olduklarindan orda atolyesi garaji arilari ne bilim iste oyuncaklqri var da oyalaniyor ufff gitse bir yerlere de nereye gitse iste oda dert bananda bisey yqramiyor yaa gelse dert gelmese dert annemede allab yardimmetsin ne diyiim onu boyle gorunce uzuluyom hep is hp yemek

Merhaba canım, Özel Ege Hastanesinde yapıcam inşallah, kontrollere orada devam ettik, doğumu da orada yapıcam inşallah:)) Biliyor musun nasıldır, var mı bilgin??

ben hep özel egeye gidiyodum bekarken annem falan hep oraya gidiyo özel cerrahi hastaneside iyiymiş bizim akrabalardan 2 kişi orda doğum yaptı zerrin çelik te doktorlarıydı murat çelik in karısıymış

erken doguma sebep oldugunu bilmiyordum arastirayim o zaman dun aldim hurma gunde 2-3 tane ye diye tavsiye ettiler dun ve bugun yedim bile

canım rahim kaslarını gevşetiyomuş rahat doğum olmasını sağlıyomuş o yüzden erken doğuma sebep olabiliyomuş ben çok hurma yedim bilmeden şu andada erken doğum riskim var yatıyorum habire

benimde annem geldi 1 haftalığını aynı hep iş hep yemek insan yardım edemeyincede kötü hissediyo kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…