buğday dediğiniz aşurelik buğday olan yarma de mi :97:
kızlar yanıyorum ya çok sıcak
aynen canım bende yanıyorum allahtan klıma varda bıraz rahatlıyorum çok zor sıcaklarda hamıle olmak bıdaha hamıle kalırsam nısan gıbı doğurucam oyle planlıycam yazın cok zor oluyor
merhaba arkadaslar;
dunden beri moral bozuklugundan ne foruma girebildim ne de baska bisey..
kontrolumuz cok iyi gecmedi ne yazik ki.
bebegim son 2 haftadir da kilo almamis ne yazik ki..
doktor dopplerin tekrarini istei, yeniden kan akimina bakilacak; perinatolaga gitmemizi tavsiye etti.
ama organ gelisimi tamam, sagligi, kalp atislari, hareketleri gayet iyi dedi. (Allah'a bin sukur ) sadece kilosu az (henuz 1400 gr ) o da yapisal buyuk ihtimalle dedi.
en kotu ihtimal nedir diye sorduk; en koturus kan akiminda problem cikarsa hemen dogum yaptirtiriz; 1 hafta kadar kuvezde kalir sonra alir evinize goturur buyutursunuz dedi, sgalikli bir bebegimiz var neticede dedi.
eger kan akiminda sorun cikmazsa haftasini bekleriz dedi, yine kucuk dogar ama bukez kuveze girmez dedi..
yarin aksam saat 18.30'a rand. alabildik perinatologdan. bagdat cd. fetus , zeki bey'e gidicez; doktorumuzun tavsiyesi. recep has'a da zeki bey'e de gidebilirsiniz dedi;
durum acil old. icin daha erken rand. bulabildigimizden zeki bey'i tercih ettik..
Allah beterinden korusun, yavrum saglikli en azindan; kilo bisey degil; cok uzuldum dunden beri agladim ama moralimi yuksk tutmaya calisiyorum yine de.
my_little cnm msj'in icin cok cok sagol
hepinizi optum cokk
bu arada rehnuma dogumyapmis, o da benim durumumdaydi; bebeginin saglikli old.duymak beni cok rahatlatti
burdan cok tebrik ediyorum onu; Allah anali babali buyutsun; saglşkli uzun omur versin
aaaa buğdayı nasıl yapıcaz gecedenmi ıslatacaz bakliyatlar gibi sonra haşlayacaz
soğuk ayran çorbası nasıl yapılıyo yaaa bilen varsa yazsada yapsak bi iki gün içeriz
dondurmaa ayyy canım çekti bak şimdi
merhaba arkadaslar;
dunden beri moral bozuklugundan ne foruma girebildim ne de baska bisey..
kontrolumuz cok iyi gecmedi ne yazik ki.
bebegim son 2 haftadir da kilo almamis ne yazik ki..
doktor dopplerin tekrarini istei, yeniden kan akimina bakilacak; perinatolaga gitmemizi tavsiye etti.
ama organ gelisimi tamam, sagligi, kalp atislari, hareketleri gayet iyi dedi. (Allah'a bin sukur ) sadece kilosu az (henuz 1400 gr ) o da yapisal buyuk ihtimalle dedi.
en kotu ihtimal nedir diye sorduk; en koturus kan akiminda problem cikarsa hemen dogum yaptirtiriz; 1 hafta kadar kuvezde kalir sonra alir evinize goturur buyutursunuz dedi, sgalikli bir bebegimiz var neticede dedi.
eger kan akiminda sorun cikmazsa haftasini bekleriz dedi, yine kucuk dogar ama bukez kuveze girmez dedi..
yarin aksam saat 18.30'a rand. alabildik perinatologdan. bagdat cd. fetus , zeki bey'e gidicez; doktorumuzun tavsiyesi. recep has'a da zeki bey'e de gidebilirsiniz dedi;
durum acil old. icin daha erken rand. bulabildigimizden zeki bey'i tercih ettik..
Allah beterinden korusun, yavrum saglikli en azindan; kilo bisey degil; cok uzuldum dunden beri agladim ama moralimi yuksk tutmaya calisiyorum yine de.
my_little cnm msj'in icin cok cok sagol
hepinizi optum cokk
bu arada rehnuma dogumyapmis, o da benim durumumdaydi; bebeginin saglikli old.duymak beni cok rahatlatti
burdan cok tebrik ediyorum onu; Allah anali babali buyutsun; saglşkli uzun omur versin
kizlar bebekleimizin kilosuna ben dahil cok takiliyoruz aslinda daha sakin olmamiz gerek bunu kndime de soyluyorum.ben 1700gr dogmusum ve zamaninda kuvez vs gerekmemis Allah omur verdikten sonra her sey onun iradesi ile sonucta.ben zayif degilim ama hamileligimde cok kilo alamadim ve etrafimdakiler findik doguracak diye canimi skip duruyor duymazdan gelmeye calisiyorum moral cok onemli sonucta siz de bol bol dua edin bir de hurma yemeye calisin pek cok hadis var hurma ile ilgili.Allah saglikla yvrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin
canım sen denizlide nerde doğum yapıcaksın
canım düşün ben 3950 gr doğmuşum şu anda 45 kiloyum o kiloyuda hamile kalınca gördüm 42nin üstüne çıkamadım bugüne kadar kim ne derse desin banada aynını diyolar çok küçük olcak diye rabbim nasıl nasip ederse öyle olcak diyorum bende bu arada hurma erken doğumada sebep oluyo daha çok hamileliğin başında ve doğum haftasında yenmesi öneriliyo
Oyle yerler yok olsada gitmez hemen arkadas edinip sosyallesen biri degildircanım civarlarda yaşlıların gittiği lokal yada kahve gibi bi yer yokmu olmazsa tavla alın tavla oynayın bolbol
Merhaba canım, Özel Ege Hastanesinde yapıcam inşallah, kontrollere orada devam ettik, doğumu da orada yapıcam inşallah:)) Biliyor musun nasıldır, var mı bilgin??
erken doguma sebep oldugunu bilmiyordum arastirayim o zaman dun aldim hurma gunde 2-3 tane ye diye tavsiye ettiler dun ve bugun yedim bile
Oyle yerler yok olsada gitmez hemen arkadas edinip sosyallesen biri degildirTavla evde varda sabah tan aksama kac kez oynanir ki aman yaaaa ne bilim benim icicn erken geldilerde simdide dertoldu bana nasil oyalansa diye normalde koyde olduklarindan orda atolyesi garaji arilari ne bilim iste oyuncaklqri var da oyalaniyor ufff gitse bir yerlere de nereye gitse iste oda dert bananda bisey yqramiyor yaa gelse dert gelmese dert annemede allab yardimmetsin ne diyiim onu boyle gorunce uzuluyom hep is hp yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?