2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım her defasında değil arada nane dokuyorum zaten. Suyuna gelince biz hic dokmuyoruz suyunu. Suyunu çok koymazsan çekiyor zaten, süzülecek dökülecek suyu kalmıyor. Annem pazardan almış yarmayi. Ama başka nerde vardır bilemedim, aşûreye koyuyorlar ya aşûrelik malzeme satan yerlerde olur kesin.

Son düzenleme:
yaa bana da oluyor aynısı.sanki böyle gerilip gerilip vuruyor kafasıyla gibi.bi anda sancı giriyo alt tarafa.daha 33+4üm ama normal heralde az kaldı.

normal normal:) hemen hemen aynı gunlere denk gelecek dogumumuz.tabı ben sezaryan dusunuyorum.çatı darlıgım var tam acılma olmayabılırmıs.5ağustosta muaynem var.14 agustosta 38 haftam doluyor.34+2 olyrm galıba suan.hamılelık bugune kdr rahattı artık cok sıkıntı sıcaklardan da oyle 40 derece burası yorgunlk hıssı bıanda gelıyor kramplar basladı bugunde kalcama.nefes darlıgı oluyor az kaldı doğsa artık dıyorum .bnm oğlusum olacak senın ? gunler gecmıor evdeee

Aaaayyyy yaandiim yaaa cooooook siccaaaaaaaaak resmen hamamda gibiyim ((((Kis olsa yagmur yagsa ususem urpersem (((

canım yaa kilosuda az değilmiş maşallah,nasıl doğurdun 1 saatte vaktin olursa hikayeni yazarmısın,küvezde çok kalmayacaktır o kiloyla inşallah...hayırlı olsun canım bu arada,en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah...

canım ya çok üzülüyosundur şimdi ama bak ciğerleri falan gelişiyo artık küvez ihtiyacıda olmayacaktır inşallah,alıp götürüverirsin evine mis gibide büyütürsün tatlım Allahın izniyle...umarım doplerdede bi sorun çıkmazda şöyle bi 38-39 larıda görürsün inşallah...

canım ya clexan mı kullanıyosun,bende fraxiparin kullanıyorum,iğneyi ne zaman kesicez endişesi bendede var,doktorun bişey diyomu,benimki konuşmuyo yaa...

canım 1000 lik puzzle lar varya ondan al 2 ay idare eder yada evde yapılan maketler var mesela thy nin uçak maketleri,gemi maketi falan baya oyalayıcı oluyo,gerçek gibi oluyo,belki ilgiisini çeker...

kızlar arada sizinde alt tarafta ucunda böyle bi acı oluyomu sanki alt tarafım açılıyomuş gibi oluyo arama yastık koyup bastırıyorum o kadar yani

hah canım daha geçen gün yazdıydım acayip bi sancı değilmi,bende bi anlam veremiyorum,birkaç haftadır sanki idrar torbam aşağı doğru jiletle yırtılıyo gibi...nedir ki bu yaw...

birde ön taraftaki aşağıdaki kemik ve üzerindeki etli kısım (orayıda nasıl anlatsam bilemedim) acayip ağrıyo...

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklarrr

Ayy işe geldim gene oflamaya hazırdım ama o kadar serin ki ev yanıyoduu..sevindim valla dün bebişimin kıyafetlerinden yıkadım biraz ütüsünü bugüne bıraktım.. Onları gördükçe moralim düzeldi. öncesinde canım sıkılıyodu niye bana yardım eden yok diye.. Bizimkilerden hayır yok, kayınvalidem evin temizliği ile ilgilenecek .. Böyle ufak şeyleri de rica etmek istemiyorum.. Ben de böle böle yapıyorum iş biraz uzuycak ama olsun varsın çok yorulmanın bi anlamı yok.. Bu arada dalan roxy aldım memnun kaldım ama çok kokusu yok gibi. Gerçi ben çok az kullandım ama.. Yumuşatıcı da dökmedim..

Vermidoncum ben de fraxparine 0,3lük sabah akşam kullanıyorum. Benim doktorum da çok az konuşuyo. Gelecek pzt randevum var. O gün söylüycek ama sanırım bi hafta önce gibi bişeyler demişti..

kızlar, günaydın. nasılsınız hepiniz? umarım herkes iyidir...
tüm hafta sonu çok heyecanlı geçti. bir bebek odası hazırlığı, mobilya siparişi, eksikleri tmamamlaması. yani nasıl geçti hiç anlayamadık. buğün de annem geliyor, şimdi onu almaya gidiyorum. sizi bir göreyim dedim.
leylem, canım, seni çok tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün. umarım bebeğin gayet sağlıklı ve mutlu bir şekilde evine gider. zaten kilosu falanda gayet iyiymiş. tabi böyle doğuma girmek kimse istemez ama zaten bir problem çıkmadı. size uzun ve mutlu ömürler.
peppermint, canım, sende canını çok sıkma. bencede yapısal olarak. benim bebekde çok kilo alamıyor ama dopplere bakıldığında hiçbir sorun yok. eşimle bende çok ufağız. hem ben kendim 2500 doğmuşum. yani herşey bence güzel olur, inş. zaten şimdi doğum yapsanda sorunda olmuyormuş. ama umarım yine herşeyin istediğin gibi olur.
herzaman_ seninle mesajın için sagol, isteğimi gönderdim:)

ben şimdi kaçıyorum. size ve bebeklerinize iyi günler:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

ya klimaya rağmen sıcak geçen bir pazar gününden sonra iş yeri nimet gibi geldi. 8 ağustosta doğum iznine ayrılacağım. 5 ağustosta da eşim 1 aylık izne ayrılıyor. Dün sanki bir prova gibiydi. Off yandık biz. Ev cehennem gibi sıcak. Doğuma kadar geçen sürede ne yapacağız bilmiyorum. Ben yine hastaneye gider orada oyalanırım diyorum eşime :))) Gülüyor, nasıl olsa orada doğum yapacaksın. Bişey olsa daha güvenli diye :))))

ben genellikle yemeklere nane katıyodum o yüzdenmi benim kasılmalarım iyice artıyodu ayyy bak hiç bilmiyodum ya iyiki söyledin canım

Canım birebir nedeni nane olmasada etkisi vardır. Naneli mentollü ürünler kasılmaları tetikler çünkü.

Bence sen yinede teklif etbence o işe sardırabilir. Bizim bir arkadaşın babası da böyle bağ bahçe işleri ile uğraşıyordu sonra bırakması gerekti o işeri. Bizimkiler oyalamakta güçlük çekiyorlardı. böyle bir yöntem buldular. Balkonda bitki yetiştiriyordu. biraz tv izliyor, biraz gazete bulmaca derken gün geçiyordu.

Ben hiç bu tür şeylerin alışverişini ypmadığımdan bilemiyorum. Hep annem alır böyle şeyleri. O da yok şuan. Bir bakiim aşurelik nerede satılıyormuş. Çok severim ayran çorbasını ama uğraşması gıcık geliyor :)) Yok ısla yok pişir. :)))

bende 8 ağustosta izne ayrılacağm canım..ama o kadar dayanabilecek miym bilmiyorum

gözünaydın canım..benimde annem bugün geliyor..ama akşama...

anadoluda sezeryan 450 lira bu fiyat bir gece yatış için.fazladan yatarsan geceliği 100 lira.odaları güzel ben bu gittiğimde gezdim.sen hangi hastaneye gidiyosun şuan

aa çok uygunmuş yaa ne güzel )ben çanakkaledeyim canım doktorum da burda sorun yaşayıonca aniden değiştirme kararı aldım(bu saatten sonra beni kabul eder mi ki doktor??bir eşimle konuşayım bakalım...çok saol)

günaydın kızlarr bebeğimi emzirip yatırdım,kaç gündür uykusuzluktan leyla gibi dolanıyorum ortalıkta.ama rabbim böyle uykusuzluklar versin yeter ki. ne kadarr güzel bir duyguymuş ne kadar da garip. erken doğum oldu ama yine de mutluyum.benim bir parçam içerde nefes alıyor şimdi.çok güzel yaaaa :)))
Allah hepinize hayırlı doğumlar versin.

bende anadolu hastanesine gidiyorum..tam fiyatı konşmadım ama bu civarda diye biliyorum hatta daha uygun..geçen sene 260 mı ne kalmşlar bizim arkdşlar

ya ne güzel söylemişsin..çok heyecanlandım şimdi..umarım bizlerde bu anları yaşarız..insanın yanından ayrılası geliyordur ya

Allah bizede nasip der o güzel duyguyu inşallah şimdi sana çok imrendim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…