2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım neyseki bebişinin organ gelişimnde bir sıkıntı yok.. sen üzme kendini bak yarın herşey güzel olacak..kan akışında bir sıkıntı olmayacak dualarımz senınle..hepimiz merak ettik burda..kiloda alacak canım birkaç haftada allahın izniyle

canım kitap falan okur mu? bağ bahçe işlerini severse evinizde bahçe varsa olabilr.yada balkonda saksıda bişeyler yetiştrsn..benım babam öğretmen köye gitti annem yanlz gelecek..yoksa babamda sıkılırdı gün boyu evde eşim çalışıyor çünkü..babam kitap çok okur, ama oku oku oda nereye kadar..erkeği evde zaptetmek çok zordur..allah sabır versin hepinize de

maşallah tosuncuğuna canım....

aynen canım bende yanıyorum allahtan klıma varda bıraz rahatlıyorum çok zor sıcaklarda hamıle olmak bıdaha hamıle kalırsam nısan gıbı doğurucam oyle planlıycam yazın cok zor oluyor
bende anneme bugün diyorum..evde don atlet dolanıyorum bebek nasıl yapıcak cam kapı açamayız filan dedim..annemde kışın doğursaydın diyuor

ben canım 32.yide 37.ciyide 2 hafta erken aldım..erken doğum yapacağımdan mı ne dr. öle ayarladı..adet tarihini erken yazdık..ben 35. haftamda çalışmaz raporu aldım gittim..
canım kültür merkezinde etkinlik yokmu hiç? benim babamda burda hiç oyalanamıyo..yarın annem gelicek babam yazlıkta kalcak...evin yakınından bir sürü servis aracı geçiyor..binsin foruma gitsin ne bilim 212 gezsin....

canım civarlarda yaşlıların gittiği lokal yada kahve gibi bi yer yokmu olmazsa tavla alın tavla oynayın bolbol

çok güldüm yaaa benim babamda sever öle yerleride burda yok öle bi yer....

sağol canımcım hepimizinkine maşallah gelişimci benim şeker genelde 130 civarı çıkıyo kendi doktorum çok yüksek değil dedi endoktrinci 120 üzeri çıkınca kötü 30 ölçümden 10 tanesi 120 üzeri ise gel demişti ama ben gitmek istemiyorum insülün vercek diye.. sence çokmu kötü endoktrine gitsemmi?

cnm üzme kendini herşey çok güzel olucak geçen seferki kontrolünde kan akımın normaldi buda öyle çıkıcak inşallah sen stres yapma bebişde hissediyo bizide hbrsiz bırakma inşallah hepimiz sağsalim alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

Canım yalnız naneye dikkat et. nane kasılmaları tetikleyebilir fazla tüketilirse.... Ben de çok severim ayran çorbasını ama yaerma nereden alınır acaba???

Maşallah bebişine canım ... Bebeğini sağlıkla al kucağına

Canım valla Allah hepinize kolaylık versin. sıcakta kalabalık ev zor. Hem senin için hem annen için. Baban keşke sonradan gelseymiş. Evde tamir edilecek birşeyler yok mu? yada dışarıda yapılması gereken işler onları halletse. Yada bitkilerle ilgileniyorsa varsa balkonda uygun alan sana yeşillikler ekse ( fesleğen, maydanoz falan ..

Kızlar yalnız bu buğdayları yapoarken bekletme ve pişme sularını dökmemeye özen gösterin. Bütün B Vitamini suya geçiyor ve döktüğünüz anda bütün besleyiciliğini kaybediyor.

ben genellikle yemeklere nane katıyodum o yüzdenmi benim kasılmalarım iyice artıyodu ayyy bak hiç bilmiyodum ya iyiki söyledin canım

benimde annem geldi 1 haftalığını aynı hep iş hep yemek insan yardım edemeyincede kötü hissediyo kendini
Evet canim yaa icim el vermiyor valla o utu yaparken 2 parcada olsa yapmaya calisiyorum valla Kitap olayini deniycem canim bi d&r a gidip kitapbalmak lazim babamla gidip aliriz artikn valla babam seker hastasi oldugundan bide kendi basinin caresine bakan biri degil mecbur annemle gelmek zorunda kaliyor :) Vallanevin dibinde kahve olsa gitmez kultur merkezinde ne oluyorki canim ben hic bilmiyorum valla Ayyy bu erkekeler de bi yere sigmiyor yaa en iyisi gec gelmeleri valla ... Canim valla kendisi normalde tarlalarla 3-5 donumluk bahcelerle ugrastigindan saksi kesmez heralde ama denemeye deger 1-1,5 ay nasil gecer (

ben ayağa kalkınca annem kızdığı için malesef kalkamıyodum kalkmak yasak ya ama allah var yattığımdan beri sürekli kasılmalarım dahada azaldı çok şükür

kızlar arada sizinde alt tarafta ucunda böyle bi acı oluyomu sanki alt tarafım açılıyomuş gibi oluyo arama yastık koyup bastırıyorum o kadar yani

canım senin durumun farklımı bilmiyorum ama benim dr. 2 saatlik tokluk 140ı geçirmemeye çalış dedi..çok kötü olcağını sanmıyorum ama istersen yinede git..benim dr.. insülünü yükselttikçe korkmaya başlamıştım bebeğe zararı olurmu diye..dr.da insülünün zararı olmaz ama yüksek şekerin zararı olur bebeğe demişti....

Az önce yatmak için yatağa girdim bı bakiyom topige dedim bunu okuyunca hemen dondurmayı yedim şimdi tekrar yatıyorum. Yarinda buğday kaynatayim. Kızlar biata annem çok yaptı soğuk yoğurt çorbasını ve ben her aksam serin serin yerdim Dr da bebis iri bı bebek kilolu diyodu sonra bebek normale bindi kilosu bu yazıyı okuyunca demek ki buğday sanmış dedim bakalım Salı ya kontrolum var 2gum yoğurt
çorbamı ve dondurmamı eksik etmiycem bakalım banami yariycak bebisimemi saglikli oldunda Allahım aslında bu tarafı çokda mühim değil

Son düzenleme:

hıc duymadm ben boyle bırsey ama canım olsaydı benm karnımdakı oğlusumda kılo alırdı doğuma 3-4 haftam var dondurma sezonu bızde erken acılıyor aydın da yasıyorum ben.daha mahalle bakkalına gelmeden yemeye basladım gunde buyuk kornetlerden 2tane alırdım 2de bedavası dusun..kaloriyi.. bebısm gecen hafta 1.950ydı.bence farkettırmıyor dondurma ama dondurma yedgmde haraketlerı sıklasıyordu orası kesın..oda kan şekerim yukseldg ıcınmıs doktorum oyle demıstı.

kızlar arada sizinde alt tarafta ucunda böyle bi acı oluyomu sanki alt tarafım açılıyomuş gibi oluyo arama yastık koyup bastırıyorum o kadar yani

idrar gelıcekmıs gibi dımı canım benmde 1 haftadır olyr.hamılelıgın ortalarında olrdu ama o ayrıydı o derınden alttan gelırdı bu ust kısımdan szlama gıbı.?oylemı.. bnm oyle 34.haftadaym bn.bugun 3-4 kezde kalçama kramp grmy basladı dız kapagımın arkasına kadar hıssedyrm yarım saat falan suruyor gecmesi.bugun burdan bı arkds bnm olmyr dedım 2saat sonra bnmde oldu:) herseyn vakttı var demekkı :)

Kizlarntopigimizin ilkbsayfalarini okudumda nerden nerelere gelmisiz!yaaa cok duygulandim valla

yaa bana da oluyor aynısı.sanki böyle gerilip gerilip vuruyor kafasıyla gibi.bi anda sancı giriyo alt tarafa.daha 33+4üm ama normal heralde az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…