2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı durumdayız.ben de hemen hamile kaldım . aydır yaklaşmadık birbirimize,eşim korktu bişe olur diye,ben de çok istekli değildim zaten.ama o zamana kadar normaldi ilişkimiz,korkumu yenmiştim ilişki anlamında..ama muayenede canım acıdı,muhtemelen psikolojik!!benim doktorum benim normal doğum isteneme bozuluyor bu şartlarda;çünkü ben hiç bahsetmemiştim böyle bir durumdan ve hep normal doğum istiyorum dedim.sanki beenim hakkım değilmiş gibi ..yardımcı olsa belki herşey daha kolay olacaktı..bence sen şimdiden bilgilendir doktorunu benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem...

canım benim lütfen üzülme.gerçekten hersey çok güzel olacak.bak benim meleğim doğdu,sağlıkla sıhhatle.önemli olan bu.bebeğim çokk zayıf dokunmaya kıyamıyorum.ödüm kopuyo bi yerine bişey olacak diye.ama olsun büyüyecek eninde sonunda.hiç korkma moralini sağlam tut.bebeğine odaklan iyi düüşün iyi olsun.

hersey çok güzel olacak.bak benim meleğim minnacık ama içerde uyuyo şimdi.ne kadar büyük saadet rabbime şükürler olsun.varsın minnacık olsunlar biz onları büyütürüz Allahın izniyle.sadece diğer annelerden biraz daha fazla özen göstericez başka bişey olmayacak. ağlama sakın bebişinde üzülmesin annesiiiii :))))

aynı durumdayız.ben de hemen hamile kaldım .2 aydır yaklaşmadık birbirimize,eşim korktu bişe olur diye,ben de çok istekli değildim zaten.ama o zamana kadar normaldi ilişkimiz,korkumu yenmiştim ilişki anlamında..ama muayenede canım acıdı,muhtemelen psikolojik!!benim doktorum benim normal doğum isteneme bozuluyor bu şartlarda;çünkü ben hiç bahsetmemiştim böyle bir durumdan ve hep normal doğum istiyorum dedim.sanki beenim hakkım değilmiş gibi ..yardımcı olsa belki herşey daha kolay olacaktı..bence sen şimdiden bilgilendir doktorunu benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem...

Kizlar herkese gunaydin
Ben baya halsizdim tum gun, ic camasirimdan mi anlamadim gogsumun alt kismi ve sirtim alerji gibi oldu,isilik gibi sanki cok aciyor.
Bugun kasilmalarim ard ardaydi,esim baya panikledi.Sunu anladim ki doguma gayet sakin gidecegim
Esim hastane cantamizin birkac eksigi vardi, telasla onlari hazirladi.
Ilk defa duzenli sayilabilcek sekilde kasildim.15 dakika ile basladi 9 dakikaya dustu sanra 5, sonra 3 dakika derken geri 15-20 dakikada bir olmaya basladi.Uzaninca geciyordu ve siddeti artmayinca telaslanmadim.Ama bilmem ki, acaba hafta icinde felan gelir mi ki bebegim
Carsamba gunu kontrolumuz var bu kez doktorla,her seferinde ebe goruyordu, acilma var mi diye de bakilacak.
Benden haberler bunlar, bu arada bugday konusunu okuyunca kostur kostur bugday almaya gittik.Bende islatacagim simdi
herkese iyi haftalar kizlar

canımm ya çok heyecanlandım hadi bakalım hayırlısıyla Allah kurtarsın sağlıkla al yavrunu kucağına inşallh...yarından sonra kavuşcaksın kuZuna ne güzel)

kızlar merhaba kolay gelsin hepinize;
Haftalardır kabızlık problemim vardı dün de doğum yapan bir arkadaşımın bebeğini görmeye gittim bana dut kaynatmış onu içirdi dünden beri çok çok iyi geldi süt de yaparmış tavsiye ederim kızlar....

allahım ne büyük mutluluk..çok heycanlandım..bende çarşamba günü doğuma gircem canım..dualrınızı eksik etmeyin..bak artık üzüntülerin geride kalmıştır heralde..o yavrunu görünce....boşuna üzüldün canım...canım sen hangi şehirdesin? nerde doğum yaptın?

canımm ya çok heyecanlandım hadi bakalım hayırlısıyla Allah kurtarsın sağlıkla al yavrunu kucağına inşallh...yarından sonra kavuşcaksın kuZuna ne güzel)

sağol canım..dualrınızı eksik etmeyin canım....bu grupta doğuma planlı giden ilk anne ben olcam heralde....

ben hep özel egeye gidiyodum bekarken annem falan hep oraya gidiyo özel cerrahi hastaneside iyiymiş bizim akrabalardan 2 kişi orda doğum yaptı zerrin çelik te doktorlarıydı murat çelik in karısıymış

Evet canım zerrin çeliği biliyorum, en başta doktor araştırırken adını baya duymuştum. Ben egede Nergis hanıma gidiyorum, yeni gelmiş ama çok tatlı ve ilgili, memnun kaldım, onunla devam etmeye karar verdim. Bir de ben normal doğum yapmak istiyorum, nergis hanım da sezeryan taraftarı değil pek, çok gerekli olmadıkça sezeryan olmamasına karar verdik, inşallah bakalım:)
Bu arada sana da geçmiş olsun, bir kaç hafta daha dayan, 35 olmuşsun zaten. Benim de erken doğum riski vardı ya, çok şükür nidilatla 36'ya kadar geldik, artık doğabilir diyor doktorum, kilosu da iyi maşallah. Bakalım bekliyoruz artık ilacı da bıraktım..

canım bende 35. haftada değiştirmek zorunda kaldım doktorum gitttiği için beni kabul etti:

canım kuru incirde çok iyi gelir.kuru inciri kaynatıp suyunu iç hem kabızlık olayını düzenler hemde sütünü artırır.

ödemlerle başım dertte 1 günde 2 kg almış gibi gözüküyorum.napıcam ben ya

kiraz sapı iyi geliyormuş. kaynar suya biraz kiraz sapı koyup kaynar suyla demlendirip iç. ben yapıyorum. Günde iki kere içmeye çalış en azından. Birde ayaklarını uzat alçakta kalmasın. Kan akışı sağlansın. İnternette araştır istersen hamilelikte ödeme ne iyi gelir diye. Birkaç çözümü var.
aynı sorunu bende yaşyorum. pisikolojim baya bozuluyor. bir ginde bu kadar kilomu aldım diye. Tansiyon yükselmiyorsa sorun yok. Tansiyon yükselirse gebelik zehirlenmesi olabiliyor. Dikkat et.

ay canım gözün aydın tebrik ederim.rabbim hepimize bu güzel duyguları tattırsın inş.
sağlık ocağından aramışlardı sabah gittim.orda aşıya gelen minişleri görünce içim gitti.
o kadar minik o kadar savunmasızlardı ki görünce çok duygulandım.

kizlar benim kasilmalar devam ediyor,hic boyle olmamisti
siddeti artmiyor ama, belli araliklarla geliyor.
Bizde gece 1.00 su anda, esimde uyudu.Neyse takip edeyim ben,heyecanlandim simdi

tabiki doktorum özel canım ve her gidişte ayda bir de olsa 2 haftada bir de olsa muayene ücreti alıyor!!25inde tekrar gidicem tavrına göre bırakıcam Allah büyük...bu sefer sesimi çıkaramadım moralim bozuldu(muayeneye izin veremediğim için kendi durumuma)ama haftaya da aynı tavrı gösterirse fena bozuşcaz!!!

allaha şükür tansiyonum normal canım ya.tartıda hiç görmediğim rakamları gördüm.

gözünüz aydın canım analı babalı büyüsün inşallah

kızlar bende 35 haftadayım yalnız göğüs altımdaki kemikler ağrıyo garip ağrı var bu tarz rahatsızlık yaşayan varmı?

Kızlar merhaba...

Sabah kalktım, yumurtamı haşladım, kaşar peyniri bolca yedim. Birazdan da dondurmamı yiycem... Son 2 gündür et yemekten gına geldi... Eşimde sürekli kaşar peynir getireyim mi? Yumurta pişireyimmi diye soruyor....
İnş kilo aldırıcaz kızıma...

Peppermintcim;

seni çok iyi anlıyorum. İnsan moralman çöküyor.Bende cumartesi günü öyleydim. Ama önemli olan organ gelişimiymiş. Organları geliştikten sonra kilosu ne olursa olsun küvözde kalmıyor. Umarım kan akımı da normal çıkar... Olsun napalım bebişlerimiz biraz minik doğacak, sağlıklı olsunlarda. Ben artık bu fikre iyice alıştırdım kendimi...

Elimden geleni yapıyorum. Olmazsa da yapıcak bişey yok...

Buğday çorbasını bugün deniycez kızlar. Gerçi protein ağırlıklı beslenmek bolca kilo aldırıyormuş. Et,yumurta, balık, baklagiller,kaşar peynir filan...Ben bunları doğru dürüst yemedim bile. Ama dikkat ediyorum artık...

Gelişimci canım, az kaldı seninde doğumuna. Hadi hayırlısı, sağlıkla dünyaya gelsin minişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…