kizlar benim kasilmalar devam ediyor,hic boyle olmamisti
siddeti artmiyor ama, belli araliklarla geliyor.
Bizde gece 1.00 su anda, esimde uyudu.Neyse takip edeyim ben,heyecanlandim simdi
aayy bende heyecanlandım doğum takibi gibi
gerçi doğum sancısı olsa dinlenince geçmez sancı sen dk ları say bakalım yaz bize de
merak ettim ben çok fena
merhaba arkadaslar;
dunden beri moral bozuklugundan ne foruma girebildim ne de baska bisey..
kontrolumuz cok iyi gecmedi ne yazik ki.
bebegim son 2 haftadir da kilo almamis ne yazik ki..
doktor dopplerin tekrarini istei, yeniden kan akimina bakilacak; perinatolaga gitmemizi tavsiye etti.
ama organ gelisimi tamam, sagligi, kalp atislari, hareketleri gayet iyi dedi. (Allah'a bin sukur ) sadece kilosu az (henuz 1400 gr ) o da yapisal buyuk ihtimalle dedi.
en kotu ihtimal nedir diye sorduk; en koturus kan akiminda problem cikarsa hemen dogum yaptirtiriz; 1 hafta kadar kuvezde kalir sonra alir evinize goturur buyutursunuz dedi, sgalikli bir bebegimiz var neticede dedi.
eger kan akiminda sorun cikmazsa haftasini bekleriz dedi, yine kucuk dogar ama bukez kuveze girmez dedi..
yarin aksam saat 18.30'a rand. alabildik perinatologdan. bagdat cd. fetus , zeki bey'e gidicez; doktorumuzun tavsiyesi. recep has'a da zeki bey'e de gidebilirsiniz dedi;
durum acil old. icin daha erken rand. bulabildigimizden zeki bey'i tercih ettik..
Allah beterinden korusun, yavrum saglikli en azindan; kilo bisey degil; cok uzuldum dunden beri agladim ama moralimi yuksk tutmaya calisiyorum yine de.
my_little cnm msj'in icin cok cok sagol
hepinizi optum cokk
bu arada rehnuma dogumyapmis, o da benim durumumdaydi; bebeginin saglikli old.duymak beni cok rahatlatti
burdan cok tebrik ediyorum onu; Allah anali babali buyutsun; saglşkli uzun omur versin
Kızlar merhaba...
Sabah kalktım, yumurtamı haşladım, kaşar peyniri bolca yedim. Birazdan da dondurmamı yiycem... Son 2 gündür et yemekten gına geldi... Eşimde sürekli kaşar peynir getireyim mi? Yumurta pişireyimmi diye soruyor....
İnş kilo aldırıcaz kızıma...
Peppermintcim;
seni çok iyi anlıyorum. İnsan moralman çöküyor.Bende cumartesi günü öyleydim. Ama önemli olan organ gelişimiymiş. Organları geliştikten sonra kilosu ne olursa olsun küvözde kalmıyor. Umarım kan akımı da normal çıkar... Olsun napalım bebişlerimiz biraz minik doğacak, sağlıklı olsunlarda. Ben artık bu fikre iyice alıştırdım kendimi...
Elimden geleni yapıyorum. Olmazsa da yapıcak bişey yok...
Buğday çorbasını bugün deniycez kızlar. Gerçi protein ağırlıklı beslenmek bolca kilo aldırıyormuş. Et,yumurta, balık, baklagiller,kaşar peynir filan...Ben bunları doğru dürüst yemedim bile. Ama dikkat ediyorum artık...
Gelişimci canım, az kaldı seninde doğumuna. Hadi hayırlısı, sağlıkla dünyaya gelsin minişin...
adamelcim yazarim tabii, bilmem hissedilir herhalde kasilmalarim devam ediyor ama hic dogum yapacak gibi hissetmiyorum:2:gerci kizima kavusmak icin sabirsizlaniyorum ama
kızlar bende 35 haftadayım yalnız göğüs altımdaki kemikler ağrıyo garip ağrı var bu tarz rahatsızlık yaşayan varmı?
HTML:
yaklasik bir ay once bana da olmustu. Kaburga kemigim kirilmis gibi, nefes aldikca batiyordu. Sicak tuttum(ama nedeni buyuk ihtimal bebegin baski yapmasiymis) sonra gecti...
günaydın kızlarr bebeğimi emzirip yatırdım,kaç gündür uykusuzluktan leyla gibi dolanıyorum ortalıkta.ama rabbim böyle uykusuzluklar versin yeter ki. ne kadarr güzel bir duyguymuş ne kadar da garip. erken doğum oldu ama yine de mutluyum.benim bir parçam içerde nefes alıyor şimdi.çok güzel yaaaa :)))
Allah hepinize hayırlı doğumlar versin.
merhaba arkadaslar;
dunden beri moral bozuklugundan ne foruma girebildim ne de baska bisey..
kontrolumuz cok iyi gecmedi ne yazik ki.
bebegim son 2 haftadir da kilo almamis ne yazik ki..
doktor dopplerin tekrarini istei, yeniden kan akimina bakilacak; perinatolaga gitmemizi tavsiye etti.
ama organ gelisimi tamam, sagligi, kalp atislari, hareketleri gayet iyi dedi. (Allah'a bin sukur ) sadece kilosu az (henuz 1400 gr ) o da yapisal buyuk ihtimalle dedi.
en kotu ihtimal nedir diye sorduk; en koturus kan akiminda problem cikarsa hemen dogum yaptirtiriz; 1 hafta kadar kuvezde kalir sonra alir evinize goturur buyutursunuz dedi, sgalikli bir bebegimiz var neticede dedi.
eger kan akiminda sorun cikmazsa haftasini bekleriz dedi, yine kucuk dogar ama bukez kuveze girmez dedi..
yarin aksam saat 18.30'a rand. alabildik perinatologdan. bagdat cd. fetus , zeki bey'e gidicez; doktorumuzun tavsiyesi. recep has'a da zeki bey'e de gidebilirsiniz dedi;
durum acil old. icin daha erken rand. bulabildigimizden zeki bey'i tercih ettik..
Allah beterinden korusun, yavrum saglikli en azindan; kilo bisey degil; cok uzuldum dunden beri agladim ama moralimi yuksk tutmaya calisiyorum yine de.
my_little cnm msj'in icin cok cok sagol
hepinizi optum cokk
bu arada rehnuma dogumyapmis, o da benim durumumdaydi; bebeginin saglikli old.duymak beni cok rahatlatti
burdan cok tebrik ediyorum onu; Allah anali babali buyutsun; saglşkli uzun omur versin
dikkatkızlar arkadaşımın bana verdiği fikri size söylim...sıvı arap sabunu var marketlerde..bulaşık sabunu gibi görülüyor..bebeğinizin biberonlarını onla yıkayın..tamamen doğal ve bitksel..ayrıca .çok ucuza..hatta arkadaşım bulaşık makinesinede koyuyor hatta ve hatta çamaşır makinesinide bende bugün eşime aldırıdm şimdi biberonları onla yıkadım...
selam kizlar
peppermintcim uzme kendini bak gelisimi gayet iyiymis bak. kilosu varsin az olsun dogduktan sonra toparlar kendini
kizlar dunden beri cok sancim var arada kasilmalarim oluyo korkumdan kimseyede cok sancim var diyemiyorum doktora goturecekler diye( sanirim ben cok korkuyorym su dogum isinden halbuki bu ikinci dogumum ve ilki kadar rahat olsun istiyorum ama ne biliyim korkuyorum iste.. yarin kontrolumuz var zaten nst ye baglanicam orda belli olur hersey. belkide dun gezdik biraz ondan mi oldu bu sancilar acaba
cnm bız aldık ondan kokusu cok kötü yaaa hatta makıneye kullanalım dedık
kımyager bırısı bu bulasık deterjanlarında kımyasal var bardak ve tabaklardan bızde nasıplenıyoruz bulasık deterjanı yerıne sıvı arap sabunu kullanın demıstı
bende deneyelım dedım ama kokusunu begenmedım zaten benım esım herseye cok karısır o da kullandırmadı hatta makınanın deterjanı bıtınce hemen gıdıp kendısı alır makınayı acar falan..
senın bıberonlar kokmadı mı ;? nasıl yıkadın kaynatmadın mı ? yoksa kaynattıgın suya mı koydun ?
Insallah bebegini saglikla kucagina almak nasip olur, insallah hayirli bir evlat olur... Insallah her sey yolunda gider...
Belki yanlis biliyorumdur ama bende yazayim bir seyler belki ise yarar :) KAsar peynirini her sabah yersen kabizlik yapabilir,belki bebege iyi geliyordur onu bilmiyorum hicbir fikrim yok ama belki peyaz peynir daha iyi olur dedim. Bebek buyumeli ama sen saglikli (yani az yagli, az sekerli , protein agirlikli) beslenmeye devam etmelisin bence. Et,yumurta, balık, baklagiller,bulgur iyi geliyormus dedigin gibi... Sut ve yogurt da ihmal etme(sana diyorum ben de her gun yiyemiyorum artik). Bu aylarda omega 3 de önemli, baligin yaninda ceviz ve semiz otunda da varmis. Hmmm onun disinda maden suyu icebilirsin arada, icindeki mineraller yararliymis sanirim. Bir de kefir.. Burada konusmustuk bebegin bagirsak gelisimine faydaliymis... Cok dondurma yeme diyecegim ama bende yiyiyorumTatli da yememem lazim dedikce tersi oluyor
Bana gelince bu son ay cok iyi beslenmeliymisiz ama öyle yorgunum ki... Hicbir sey yemek istemiyor canim, pek de iyi beslendigimi dusunmuyorum. Geceleri uyuyamiyorum, gunduzleri yorgunum.... Ama mutlu olmaya calisiyorum iste kendi capimda....
Yoksa yoksa bir bebek daha mi geliyor :) Hayirlisiyla gelir insallar, her sey yolunda gider...
selam kizlar
peppermintcim uzme kendini bak gelisimi gayet iyiymis bak. kilosu varsin az olsun dogduktan sonra toparlar kendini
kizlar dunden beri cok sancim var arada kasilmalarim oluyo korkumdan kimseyede cok sancim var diyemiyorum doktora goturecekler diye( sanirim ben cok korkuyorym su dogum isinden halbuki bu ikinci dogumum ve ilki kadar rahat olsun istiyorum ama ne biliyim korkuyorum iste.. yarin kontrolumuz var zaten nst ye baglanicam orda belli olur hersey. belkide dun gezdik biraz ondan mi oldu bu sancilar acaba
arkadaslar ben biberon almadim henuz,acaba gerekli olur mu ilk aylarda?Yoksa siz hazirda bulunsun diye mi aldiniz,hic aklima gelmemisti biberon almakeger lazim oluyorsa iyice agirlasmadan gidip alayim
ilk bebegin erken mi gelmisti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?