2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benim kasilmalar devam ediyor,hic boyle olmamisti
siddeti artmiyor ama, belli araliklarla geliyor.
Bizde gece 1.00 su anda, esimde uyudu.Neyse takip edeyim ben,heyecanlandim simdi

aayy bende heyecanlandım doğum takibi gibi
gerçi doğum sancısı olsa dinlenince geçmez sancı sen dk ları say bakalım yaz bize de
merak ettim ben çok fena

aayy bende heyecanlandım doğum takibi gibi
gerçi doğum sancısı olsa dinlenince geçmez sancı sen dk ları say bakalım yaz bize de
merak ettim ben çok fena

adamelcim yazarim tabii, bilmem hissedilir herhalde kasilmalarim devam ediyor ama hic dogum yapacak gibi hissetmiyorum:2:gerci kizima kavusmak icin sabirsizlaniyorum ama

canımm sen hiç üzülme Allahın izniyle bebeğin sağlıkla gelicek kucağına..dualarımız miniğinle ..herkesin var bir derdi Allah beterinden korusun moralini yüksek tut herşey güzel olcak..

Insallah bebegini saglikla kucagina almak nasip olur, insallah hayirli bir evlat olur... Insallah her sey yolunda gider...
Belki yanlis biliyorumdur ama bende yazayim bir seyler belki ise yarar :) KAsar peynirini her sabah yersen kabizlik yapabilir,belki bebege iyi geliyordur onu bilmiyorum hicbir fikrim yok ama belki peyaz peynir daha iyi olur dedim. Bebek buyumeli ama sen saglikli (yani az yagli, az sekerli , protein agirlikli) beslenmeye devam etmelisin bence. Et,yumurta, balık, baklagiller,bulgur iyi geliyormus dedigin gibi... Sut ve yogurt da ihmal etme(sana diyorum ben de her gun yiyemiyorum artik). Bu aylarda omega 3 de önemli, baligin yaninda ceviz ve semiz otunda da varmis. Hmmm onun disinda maden suyu icebilirsin arada, icindeki mineraller yararliymis sanirim. Bir de kefir.. Burada konusmustuk bebegin bagirsak gelisimine faydaliymis... Cok dondurma yeme diyecegim ama bende yiyiyorum Tatli da yememem lazim dedikce tersi oluyor

Bana gelince bu son ay cok iyi beslenmeliymisiz ama öyle yorgunum ki... Hicbir sey yemek istemiyor canim, pek de iyi beslendigimi dusunmuyorum. Geceleri uyuyamiyorum, gunduzleri yorgunum.... Ama mutlu olmaya calisiyorum iste kendi capimda....

adamelcim yazarim tabii, bilmem hissedilir herhalde kasilmalarim devam ediyor ama hic dogum yapacak gibi hissetmiyorum:2:gerci kizima kavusmak icin sabirsizlaniyorum ama

Yoksa yoksa bir bebek daha mi geliyor :) Hayirlisiyla gelir insallar, her sey yolunda gider...

HTML:
kızlar bende 35 haftadayım yalnız göğüs altımdaki kemikler ağrıyo garip ağrı var bu tarz rahatsızlık yaşayan varmı?

yaklasik bir ay once bana da olmustu. Kaburga kemigim kirilmis gibi, nefes aldikca batiyordu. Sicak tuttum(ama nedeni buyuk ihtimal bebegin baski yapmasiymis) sonra gecti...

HTML:

yaklasik bir ay once bana da olmustu. Kaburga kemigim kirilmis gibi, nefes aldikca batiyordu. Sicak tuttum(ama nedeni buyuk ihtimal bebegin baski yapmasiymis) sonra gecti...

sağol canım cevabın için oturamıyorum kemiklerim batıyor heralde geçer umarım idare edicez artık

Günaydın kızlar,

leylem, tebrik ediyorum canım, sende meleğini kollarına aldın, allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Kızlar dondurmanın bebeğe kilo aldırdığından bahsetmişsiniz de bana pek gerçekçi gelmiyor. Süt, yoğurt, kefir tarzı şeyleri yiyemeyenler için bir alternatif olabilir süt ürünü olduğu için, ama şeker oranını da düşünürsek kalorili bir yiyecek bence yiyebiliyorsanız dondurma yerine bol bol peynir, süt, yoğurt, kefir tarzı şeyler yiyip, dondurmayıda arada zevk için yiyin.

selaaaammm)
oku oku bitmedi )bikeshacanım cicilerine bayıldım,güle güle giysin bebeğin..ben de durumlar aynı evde yalnızım 38.haftadayım doktor 25 temmuzda gel dedi o zamana kadar doğurmam gibi geliyor)annemi çağırmıyorum bir daha gidelim bi dpktora ondan sonra gelir artık..ben de yapcam ayran çorbası bayılırım zaten şimdi kaçıyorum öğleden sonra yine gelirim çok öpüyorum meleklerinizi

selam kizlar

peppermintcim uzme kendini bak gelisimi gayet iyiymis bak. kilosu varsin az olsun dogduktan sonra toparlar kendini

kizlar dunden beri cok sancim var arada kasilmalarim oluyo korkumdan kimseyede cok sancim var diyemiyorum doktora goturecekler diye( sanirim ben cok korkuyorym su dogum isinden halbuki bu ikinci dogumum ve ilki kadar rahat olsun istiyorum ama ne biliyim korkuyorum iste.. yarin kontrolumuz var zaten nst ye baglanicam orda belli olur hersey. belkide dun gezdik biraz ondan mi oldu bu sancilar acaba

Allahın ne güzel bi mutluluktur onlar yaaa
Rabbim hepimizin sağ salim kucağımıza almamaızı nasip etsin inş...

cnm üzülme bak masallah saglıklıymıss onemlı olan bu bence ıns kan akısında da problem cıkmaz
rabbım saglıkla dogum yapmanı nasıp etsın

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr...
ay bizim ev neden geceleri esmiyor da gündüzleri esiyorrrrrrrrrrrrrrr
offfffffffffffffffffffffff yaa gene kabus gibi bir geceydi...ayaklarım da fena şişmişti dün....gece kaç kez lavaboya kalktım ama ayaklarımın acısından yürümekte çok zorlandım...kuzuma sağlıklı bir şekilde kavuşimmmmmmmm artık, başka bişi istemiyorummmmmmm...meyve tabağımı hazırliyiim de biraz vitamin yüklimmm...herkese güzel bir hafta diliyorummmmmmm...öptükkkkkkkkkkkkk,buralardayız

cnm bız aldık ondan kokusu cok kötü yaaa hatta makıneye kullanalım dedık
kımyager bırısı bu bulasık deterjanlarında kımyasal var bardak ve tabaklardan bızde nasıplenıyoruz bulasık deterjanı yerıne sıvı arap sabunu kullanın demıstı
bende deneyelım dedım ama kokusunu begenmedım zaten benım esım herseye cok karısır o da kullandırmadı hatta makınanın deterjanı bıtınce hemen gıdıp kendısı alır makınayı acar falan..
senın bıberonlar kokmadı mı ;? nasıl yıkadın kaynatmadın mı ? yoksa kaynattıgın suya mı koydun ?

ben dondurma yiyemiyorum haftada ikiyi gecmiyor hava cok sicak oldugu icin asiri tatli geliyor myve disinda sekerli bir sey yiyemiyorum ama tam bir sut yogurt canavariyim kucuklugumden beri uyaninca sut icerim yillardir cay icmem misafirlige gitmedikce sut cocuguyum tam.yemekte yogurt yoksa ac kaldim gibi hissediyorum ben de bir acayiplik mi var
dun bebegin kapi susunu yaptik sepeti yaparken silikon taancasi gum diye patladi gitti bir sey olmadi ama zaten burda yok diye internetten getirtmistim simdi kalanlari japon yapistiricisi deneyecegim taki yastigini kayinvalidem dikmisti bende incilerini falan diktim aksam tam bitmedi
bu arada artik bilgisayarimiz var gorumcem yenilemisti eskiini bize yollayacakti o da iyiydi epey sabah kargo ile geldi kutuyi actik yeni bir laptop sok olduk esimle gorumcem almis bebege hediye olarak ben bilgisayar bagimlisi oldugumdan bebekte bana uyuyor mecburen cok mutlu oldum cok da sasirdim

kizlar benim kasilmalarin devami gelmedi, duzenli gidiyordu ama demek ki gercek dogum kasilmalari degilmis.Sizleride telaslandirmayim yazayim dedim.Simdi uyumaya gidiyorum,gorusmek uzere

Bu arada peppermint onemli olan bebeginin organ gelisimi,kilosu icin kendini uzme,sen elinden geleni yapiyorsun umarim hersey gonlunce olur.
Bi arkadasimin bebegide kucucuktu dogdugunda, simdi 4 aylik annesinin sutu oyle yaramis ki tombis bi kiz bebek oldu simdi.

ilk bebegin erken mi gelmisti?

arkadaslar ben biberon almadim henuz,acaba gerekli olur mu ilk aylarda?Yoksa siz hazirda bulunsun diye mi aldiniz,hic aklima gelmemisti biberon almakeger lazim oluyorsa iyice agirlasmadan gidip alayim

Canım tavsiyen için sağol. Ayranda yapıyorum bol bol. 26 Temmuzda görücez bakalım, yavrucum ne kadar kilo almış....

Canım sende korkarsan biz napalım artık... Sancı nasıl bişey onu bile bilmiyoruz

Çok ayakta kaldıysan kasılma filan olmuştur. Dinlen biraz belki düzelir...

arkadaslar ben biberon almadim henuz,acaba gerekli olur mu ilk aylarda?Yoksa siz hazirda bulunsun diye mi aldiniz,hic aklima gelmemisti biberon almakeger lazim oluyorsa iyice agirlasmadan gidip alayim

eger biberonla emzirmeyi dusunuyorsan alsan iyi olur :) Bana hediye geldi ama kullanmayi dusunmuyorum. Umarim kullanmak zorunda da kalmam... Bebekler ne isterse öyle davranmak zorunda kalacagiz ama dayanabildigimiz kadar dayanacagiz ve kullanmayacagiz :)

Sen amerikadasin sanirim, orada yikanabilir bebek bezleri cok yaygin. Hic arastirdin mi? Kullanmayi dusunuyor musun? Belki bilgin vardir diye bir sorayim dedim :)

ilk bebegin erken mi gelmisti?

36. haftamda acilmam baslamisti 38+3de dogdu. ne sanci ne agri nede baska bisey olmadi dedigim gibi cok rahatti sezryan oldugum halde. bunda da oyle olsun istiyorum ama yinede korkuyorum iste. bunda cevremdekilerinde etkisi var herkes diyoki ilk dogum kadar rahat olmaz 2.dogum daha zor olur falan diye konusuyolar bende ister istemez etkileniyorum(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…