2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence ikincisi ilkinden kolay olur...

Ben bir ara cok uzgundum, arkadasim cok ama cok zor bir dogum gecirdi, hala da sorunlar devam ediyor. Ama dun baktim bebegiyle öyle mutlular ki... Sende deneyimlisin aklinda hicbir sey kalmiyor dogumla ilgili... Hem her dogum farklidir. Ilkinde acilman bile olduysa vucudun hazirlanmistir, bu daha kolay gecer icini ferah tut sen

haklsin canim korkulacak inan bisey yok.bu zamana kadar cok korkum yoktu ama cevremdekiler sagolsun korkutmayi basardilar. cok kiziyorum yaa hamilile birisine boyle seyler anlatilmaz ama millet marifet sayiyo sanirim anlatmayi

cevabin icin tsk ederim, insallah hepimiz emzirebiliriz.

Bahsettigin bezlerin yaygin oldugunu duymustum ama kullanmayi dusunmedim acikcasi,cevremde kullanan gormedim, fazla bilgi sahibi de degilim bu konuda.

kızlar bende 35 haftadayım yalnız göğüs altımdaki kemikler ağrıyo garip ağrı var bu tarz rahatsızlık yaşayan varmı?
bende de oluyor göğüs kafesşim çok ağrıyor....en çokta yemekten sonra bebekle mide iyice sıkıştırıyor...

evet canım az kaldı...inşallah canım..iyi dileklerin için teşekkür ederim..buarada en çok peynirler arasında kalsyum kaşardaymış ama bana yaramnıyor..şekerim hemen fırlıyor yağplı olduğu için...

daha önce almıştım gecen yıl arap sabunu o biraz kötü kokuyordu..ama bu sefer nedense marka mı farklı bilmiyorum hoş geldi kokusu..nedense uzun yıllar öncesine götürdü... canım ben biberonları 5 dk kaynattım...ardından arap sabunu iel yıkadım sonrada 2 gündür leğende saf suda bekletiyorum.suyu arada değiştiriyoum...hiç kalıntı kalamasın diye...birde arkadaşım bebeğin biberonlarını hermzan arap sabunu ile yıkmaış....

arkadaslar ben biberon almadim henuz,acaba gerekli olur mu ilk aylarda?Yoksa siz hazirda bulunsun diye mi aldiniz,hic aklima gelmemisti biberon almakeger lazim oluyorsa iyice agirlasmadan gidip alayim

canım benim erken doğum olcağı için süt gelir gelmez...ne olur ne olmaz diye aldım..hem süt sağma makinesinide arkadaştan aldım...sütüm gelmezse makineyle sağar biberonla veririrm.yada allah korusun hiç gelmezse bazen hastanede mama veriyolarmış...o an acil lazım olsa dezenfekte edemem diye aldım ben biberon...

bende cok kiziyorum kendime niye herkesi dinliyorum diye. sonucta daha once dogum yaptim ve farkindayim artik cogu seyin. kimsenin korkutmasina izin vermicem artik

cnm ben aspirin bıraktım artık iğne için de sorun yok dedı dr dogum olacagı gun bıle vurulsa sorun yaratmıyomus iğne ama aspirinin etkisi iğneden fazlaymıs
valla güzlim ağustosun ilk haftası dedı dr 3 agustosta 38. dolduruyorum dr lar 38den en az 1 gün almayı beklıyolarmıs bende oyle tahmın edıyorum kı 4-5 agustos gıbı alır gıbıme gelıyor
tabı bızım sıpa erken gelmeye kalkmazsa sankı erkenden olacakmıs gıbıme gelıyo cnm yaa
kasık agrılarım hat safhada resmen vajınam agrıyor ne bılım fazla durmıcakmıs gıbıme gelıyor bıde bakıyomusun ben normal doguruyormusum :))))
eymenin masallahı var gercekten dıyete ragmen 3 kılo olmus ama sekere baglıyoruz bız bazen keske ınsulın mı kullansaydım dıyorum ama benım cok üstümde yuksel cıkanlara verıyolar onuda. sıcaklardan zaten ne yıcegımı sasırıyorum sıkıldım aynı seylerı yemekten artık hergun ne yersem dıye dusunmekten (((((((
sen nasılsın nasıl gidiyor cnm camarsırları yıkamıssın masallah bole bole bıtıcek ıste ısler napalım :))
cok öpüyorumm

haklsin canim korkulacak inan bisey yok.bu zamana kadar cok korkum yoktu ama cevremdekiler sagolsun korkutmayi basardilar. cok kiziyorum yaa hamilile birisine boyle seyler anlatilmaz ama millet marifet sayiyo sanirim anlatmayi

Insallah hepimiz kolay dogumlarla kavusacagiz meleklerimize

bazi bayanlar gercekten kotu hikayeleri anlatmayi marifet zannediyor, kotu niyetli olmasa da oldukca gereksiz.Birde baslarken seni korkutmus olmayim, herkesin bunyesi baska- demeleri yok mu

Benim sonradan surpriz bi kiz kardesim var,7 yasina yeni girdi.Onun dogumunu hatirliyorum, annem hastaneye giderken kameraya aldirmisti kendini, o kadar rahat ve sakindi ki.Gule oynaya gitti desem yeriHastaneye gittikten 2 saat sonrada dogum yapmisti zaten.Tabi 3.cocuk daha kolay olur,herkesin de agri esigi farkli ama.. Bizlerde iyi dusunelim iyi olsun

haklisin canim cok gereksiz anlatmalari. hayirlisiyla atlaticaz bunlari ve meleklerimizi alicaz kucagimiza.
inanin sizlerle konustuktan sonra cok daha rahatladim iyiki varsiniz kizlar cok sagolun

kızlar sizleri telaşlandırmak istemiyorum ama
eyeszay dan hbr yok en son kontrole gideceği gün yazmıştı bidahada uğramadı sonucuda yazmadı
bi sorun yoktur değilmi

rabbım analı babalı buyutsun sıze bagıslasın yavrunuzu hayırlı bır evlat olur ınss.. ne güzel osylemıssıj cok duygulandımm :))))))

merhaba arkadaslar,

hpinizin msjlarini okudum, tek tek yanitlayamadim kusura bakmayin;
cok cok sagolun moral oldunuz bana..

bu aksam ins. guzel haberler aliriz,
dualarinizi eksik etmeyin nolurr

only_smile cnm senin bebeginde mi minikti ? ne kadar cnm su anda;
buyutucez bu bebeleri ins, simdi olmazsa dogduktan sonra, diy mi cnmm

kızlar nasılsınızz ?
ya bende 2 gündür bı kasık agrısı kı sormayın baya vuruyo asagıya dogru yaaa sızde de oluyomu
sulesii demıs bı onunda erken dogum rıskı varar ya benım hem kasık hemde vajınaya vuruyo bole nasıl desem yatmak bı ısgence kalkmak ondan beter
sıcaklar zaten mahvedıyoooo bide oğluşum yıne sııkısıyo galiba dün gece kaburgalarıma vuruyoduu (
güneş dogunca hemen oğlusumun odasına kacıyorumm orası ogleden sorna gunes alıyo serın oluyooo
oğlusum gelmeden ben yatıyorum odasında besıgıne de sıgabılsem :))))))))))))

yenı dogumlar olmusss masallahh masallahhh agustosa kalmadan dogacak tüm bebekler sanki PPPPPPPPP

merhaba kızlar bugün 2 defa ağrı hissettim ama tuhaftı. bu arada bebeğimin odasının hala kokusu çııkmadı tülleri bugün sipariş ettik cumartesi gelicek artık bitince resimleri eklerim. ablamlar evde kıyı köşe temizliği yapıyor camlar koltuklar bazalar herşey temizleniyor sonra da halılar gidecek benden haberler böyle doktor randevum haftaya bakalım nasılız. hepinize iyi günler

kızlar dün carrefoura gittik alısverıs ıcın dalın sıvı deterjan uygun fıyata haberınız olsun yanlıs hatırlamıyosam ya 12 ya 15 yazıyodu dun okadar seye baktıkkı kafam karıstı sonra cıktık lcw den oglusuma 1 yas ayakkabısı aldık cok hosuma gitti :))))
ordan jokere ugradım lansınoh krem aldım en uygun fıyat joker de almayan varsa bıgı verım dedım 19,90 tl
bıde su atletler var ya emzırme ıcın bence jokerden alın görerek alırısın hem orda her cesıt var kızlar 18 tl idi bı tanesine baktımda
bıde unıbaby nın ıslak mendınlı bulamamıstım hıcbıyerde jokerde o da kampanyaya gırmıs 3 lüsü 12.90 tl ben hugggs almısıtm 6 paket ama onu pek begenmedım yaaa

hala salonla ugrsıyoruz bız köse takımımız geldı ama nasıl düzenlenecegıne bırtulu karar vermedık adamlarda sız karar verın bızı arayın dıyıp ıgittiler ( dün aradık bugün geleceklermiş )
en sonunda bı sekıl verdık salona ama su ev düzene girne kadar bende mahvoldum falla
bırdaha tadılat miii aslaaaaaaaaaaaaaaa :)))

Son düzenleme:

cnm bebeğin odasının kokusu için hacı şakir kalıp sabunu dörde bölerek her kata yerleştirdim kapaklarını kapattım öylelikle kokusu çıktı ve ve sabun kokusu sindi
hatta şuan yerleşmiş cicilerimizde her dolap kapaklarını açtığımda misler gibi kokuyla karşılaşıyorum
bu arada sen bizim önceki topikleri terkettin herkes seni soruyo ben durumu izah ettim ama

aayyyyy kızlar ben çok heyecanlanıyorum
az kaldı kımıl kımıl içimde çıkınca ne yapıcaz bakalım

son üç haftaya kadar çalışılabilir raporu mutlaka 32+0 da mı alınmalı yoksa 32.haftanın içinde her gün alınabilinirmi.31+6 alınırsa olurmu

son üç haftaya kadar çalışılabilir raporu mutlaka 32+0 da mı alınmalı yoksa 32.haftanın içinde her gün alınabilinirmi.31+6 alınırsa olurmu

Olur canım, ben 31+5'te almıştım. Doktoruma sordum daha 32 tamamlanmadı sorun olmaz dimi diye, o da sonuçta buraya son adet tarihini yazmıyoruz, benim yazmam yeterli demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…