36. haftamda acilmam baslamisti 38+3de dogdu. ne sanci ne agri nede baska bisey olmadi dedigim gibi cok rahatti sezryan oldugum halde. bunda da oyle olsun istiyorum ama yinede korkuyorum iste. bunda cevremdekilerinde etkisi var herkes diyoki ilk dogum kadar rahat olmaz 2.dogum daha zor olur falan diye konusuyolar bende ister istemez etkileniyorum(((
Canım tavsiyen için sağol. Ayranda yapıyorum bol bol. 26 Temmuzda görücez bakalım, yavrucum ne kadar kilo almış....
Canım sende korkarsan biz napalım artık... Sancı nasıl bişey onu bile bilmiyoruz
Çok ayakta kaldıysan kasılma filan olmuştur. Dinlen biraz belki düzelir...
eger biberonla emzirmeyi dusunuyorsan alsan iyi olur :) Bana hediye geldi ama kullanmayi dusunmuyorum. Umarim kullanmak zorunda da kalmam... Bebekler ne isterse öyle davranmak zorunda kalacagiz ama dayanabildigimiz kadar dayanacagiz ve kullanmayacagiz :)
Sen amerikadasin sanirim, orada yikanabilir bebek bezleri cok yaygin. Hic arastirdin mi? Kullanmayi dusunuyor musun? Belki bilgin vardir diye bir sorayim dedim :)
bende de oluyor göğüs kafesşim çok ağrıyor....en çokta yemekten sonra bebekle mide iyice sıkıştırıyor...kızlar bende 35 haftadayım yalnız göğüs altımdaki kemikler ağrıyo garip ağrı var bu tarz rahatsızlık yaşayan varmı?
Kızlar merhaba...
Sabah kalktım, yumurtamı haşladım, kaşar peyniri bolca yedim. Birazdan da dondurmamı yiycem... Son 2 gündür et yemekten gına geldi... Eşimde sürekli kaşar peynir getireyim mi? Yumurta pişireyimmi diye soruyor....
İnş kilo aldırıcaz kızıma...
Peppermintcim;
seni çok iyi anlıyorum. İnsan moralman çöküyor.Bende cumartesi günü öyleydim. Ama önemli olan organ gelişimiymiş. Organları geliştikten sonra kilosu ne olursa olsun küvözde kalmıyor. Umarım kan akımı da normal çıkar... Olsun napalım bebişlerimiz biraz minik doğacak, sağlıklı olsunlarda. Ben artık bu fikre iyice alıştırdım kendimi...
Elimden geleni yapıyorum. Olmazsa da yapıcak bişey yok...
Buğday çorbasını bugün deniycez kızlar. Gerçi protein ağırlıklı beslenmek bolca kilo aldırıyormuş. Et,yumurta, balık, baklagiller,kaşar peynir filan...Ben bunları doğru dürüst yemedim bile. Ama dikkat ediyorum artık...
Gelişimci canım, az kaldı seninde doğumuna. Hadi hayırlısı, sağlıkla dünyaya gelsin minişin...
cnm bız aldık ondan kokusu cok kötü yaaa hatta makıneye kullanalım dedık
kımyager bırısı bu bulasık deterjanlarında kımyasal var bardak ve tabaklardan bızde nasıplenıyoruz bulasık deterjanı yerıne sıvı arap sabunu kullanın demıstı
bende deneyelım dedım ama kokusunu begenmedım zaten benım esım herseye cok karısır o da kullandırmadı hatta makınanın deterjanı bıtınce hemen gıdıp kendısı alır makınayı acar falan..
senın bıberonlar kokmadı mı ;? nasıl yıkadın kaynatmadın mı ? yoksa kaynattıgın suya mı koydun ?
arkadaslar ben biberon almadim henuz,acaba gerekli olur mu ilk aylarda?Yoksa siz hazirda bulunsun diye mi aldiniz,hic aklima gelmemisti biberon almakeger lazim oluyorsa iyice agirlasmadan gidip alayim
bence ikincisi ilkinden kolay olur...
Ben bir ara cok uzgundum, arkadasim cok ama cok zor bir dogum gecirdi, hala da sorunlar devam ediyor. Ama dun baktim bebegiyle öyle mutlular ki... Sende deneyimlisin aklinda hicbir sey kalmiyor dogumla ilgili... Hem her dogum farklidir. Ilkinde acilman bile olduysa vucudun hazirlanmistir, bu daha kolay gecer icini ferah tut sen
merhaba kızlar.. topic hızla ilerlemiş valla zor okudum..
yeni doğu haberlleri var maşallahh allah analı babalı büyütsün kuzuları..
kontrolu güzel geçen arkadaşlar maşallahhh allah bozmasın devamı hayırlı doğumlara inşallah..
başta peppermint olmak üzere bebişleri minicik çıkan güzel anneler sakın moralinizi bozmayın önemli olan bebişlerin sağlıklı organ gelişimin tamamlamaları bol bol dinlenip bulgur yemek ,bol su içip, yatıp dinlenmek vs. elden geldiğince dikkat etmek.. yapılabilecekler bunlar .. inşallahh kapatır aradaki farkı minikler.. hepimiz için dua edeiyorum bol bol..
ben de iğne kullanıyorum ya onun derdindeyim ne zamn kesilecek kesilirse kan kışında sorun olur mu diye.. azracım seninki ne şekilde olucaktı. yazmıştın ama unuttum. eymeninde maşallahı varmış yerim ben onu .. bu arada ben doğumu güven hastanesinde yapıcam büyük ihtimal. sezeryanda 2 gece kalınıyomuş. hastane çantasını hazırlamamıştım daha çok şey koymak gerekecek.. sadece hastane 2500 civatrıymış kızlar. doktor ücret (dışardan gelicek)+ anestezi uzmanının ücreti... sürekli perinatologa gitmenin cilveleri işte.. neyse bebişlerimiz iyi olsun da halledilir herşey...
haklsin canim korkulacak inan bisey yok.bu zamana kadar cok korkum yoktu ama cevremdekiler sagolsun korkutmayi basardilar. cok kiziyorum yaa hamilile birisine boyle seyler anlatilmaz ama millet marifet sayiyo sanirim anlatmayi
Insallah hepimiz kolay dogumlarla kavusacagiz meleklerimize
bazi bayanlar gercekten kotu hikayeleri anlatmayi marifet zannediyor, kotu niyetli olmasa da oldukca gereksiz.Birde baslarken seni korkutmus olmayim, herkesin bunyesi baska- demeleri yok mu
Benim sonradan surpriz bi kiz kardesim var,7 yasina yeni girdi.Onun dogumunu hatirliyorum, annem hastaneye giderken kameraya aldirmisti kendini, o kadar rahat ve sakindi ki.Gule oynaya gitti desem yeriHastaneye gittikten 2 saat sonrada dogum yapmisti zaten.Tabi 3.cocuk daha kolay olur,herkesin de agri esigi farkli ama.. Bizlerde iyi dusunelim iyi olsun
kızlar sizleri telaşlandırmak istemiyorum ama
eyeszay dan hbr yok en son kontrole gideceği gün yazmıştı bidahada uğramadı sonucuda yazmadı
bi sorun yoktur değilmi
günaydın kızlarr bebeğimi emzirip yatırdım,kaç gündür uykusuzluktan leyla gibi dolanıyorum ortalıkta.ama rabbim böyle uykusuzluklar versin yeter ki. ne kadarr güzel bir duyguymuş ne kadar da garip. erken doğum oldu ama yine de mutluyum.benim bir parçam içerde nefes alıyor şimdi.çok güzel yaaaa :)))
Allah hepinize hayırlı doğumlar versin.
merhaba kızlar bugün 2 defa ağrı hissettim ama tuhaftı. bu arada bebeğimin odasının hala kokusu çııkmadı tülleri bugün sipariş ettik cumartesi gelicek artık bitince resimleri eklerim. ablamlar evde kıyı köşe temizliği yapıyor camlar koltuklar bazalar herşey temizleniyor sonra da halılar gidecek benden haberler böyle doktor randevum haftaya bakalım nasılız. hepinize iyi günler
son üç haftaya kadar çalışılabilir raporu mutlaka 32+0 da mı alınmalı yoksa 32.haftanın içinde her gün alınabilinirmi.31+6 alınırsa olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?