2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 1 ay önceye kadar normaldi ama cumartesi günü kontrole gittik 10 gün geride çıktı. Doktor 10 gün sonra gel tekrar dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi. Belkide bebeğin yapısal olarak küçük olacak dedi. Bende çok üzüldüm tabi...

1 ay önce 1350 gr dı, cumartesi günü 2010 gr olmuş. 34+3 de gittik, 33+0 çıktı.

Doktorda önemli olan kilo değil, haftasını doldurması dedi. 10 gün sonra bakıcak eğer gerilik artmışsa acil çözümler düşünücez dedi.

Annemde üzülme diyo, doğduktan sonra hemen toparlanır. Sende üzülme canım. Napalım kızlarımız narin olcak.

Zarpdenizle konuştum 2250 doğmuş kızı. Minicik diyor, parmakları incecik diyor...

Küvözler var artık, bu haftalara kadar geldikya, ona da şükür canım...

merhabalar.. doğum yapmış arkadaşlar bebişleriniz analı babalı sağlıkla bir ömür büyürler inşallah..bizlerde kolaydan anne olunmuyor ama yinede bir kolaylıkla doğruruz inşallah.benim hamileliğimin başından beri oğlumun hep kilosu geriden gidiyordu ilk defa cumartesi uyumlu çıktı ama hiç moralimi bozmamıştım dut pekmezi badem cevizle yoğurdu çok yedim hatta usandım diyebilirim.aldığım kiloda çabası ama onlar için değer yeterki pozitif olalım..

kizlar benim kasilmalar devam ediyor,hic boyle olmamisti
siddeti artmiyor ama, belli araliklarla geliyor.
Bizde gece 1.00 su anda, esimde uyudu.Neyse takip edeyim ben,heyecanlandim simdi
canım, heyecanlandık bak..hadi hayırlıısı
yarınki kontroln umarım güzel geçer canım..sen de böyle dersen biz yandk desene
canım güzel haberlerini bekliyoruz..dualarımz senınle
cuma gün ankarya giiyorum 34 haftalk halimle,annemide alıp gelicem..orda joker mağazasına bakayım canım sağol
son üç haftaya kadar çalışılabilir raporu mutlaka 32+0 da mı alınmalı yoksa 32.haftanın içinde her gün alınabilinirmi.31+6 alınırsa olurmu

ben 31+5 te aldım..zaten 31+0 31+6 32 haftalık demektir..32+1 ve 32+6 da 33 haftalk demek

ya ben bilgisayardan resimleri yükleyemiyorum neden oğlumun odasını çekmitim sizlere göstericektim ama olmuyooo hata oluştu diyo her defasında :95:

dualarım seninle canım.kendini herşeyin güzel olacağına inandırmanı istiyorum.
iyi haberlerle gel inşallah

bende alamadim bibereon daha lazim olunca almayi dusunuyorum 5dklik is alip kaynatmasi esim alir, annem kaynatir. ama kizlar sutunuzu sagip hemen biberonla vermeyin derim. gecen sene ablam dogum yaptiginda, bebek emiyodu ama surekli cenesi titriyodu hastaneyken bunu fark etti hemsireler ve ablami birakmadilar sutun az yetmiyo bebegin sekeri dustugu icin titriyo dediler. mama takviyesi yapmak istediler tabi ablam hemen uzuldu mama verirseniz emmez bi daha beni diye. ama onlar bebegin sekerini duzenlememiz lazim diyip biberonla degilde siringayla mama verdiler 1-2 gun,( ablamda emziriyodu). duzene soktular boylelikle. ablam 2 gun sonra cikti hastaneden ve simdi yigenim 1 yasinda hala emiyo, masallah. yani uzun sozun kisasi biberonla degilde sutunuzu bile siringayla onun kucucuk agzindan yavas yavas verin derim. tabi o ana insan panik olur acmi kaliyo diye bebisim, biberon daha kolay gelebilir. sadece tavsiye bu :)

ya ben bilgisayardan resimleri yükleyemiyorum neden oğlumun odasını çekmitim sizlere göstericektim ama olmuyooo hata oluştu diyo her defasında :95:

bendede ayni sorun oluyo canim, resiminlerin kayit buyuklugundenmidir anlamadim, hep hata oluyo diyo. yoksa bende hamileligim ilk aylarinda 4-5 tane tisort islemistim cok seker resimler onlari yukluyecektim ama olmadi bi turlu.

canım bende hemen kullanma taraftarı değilim...ama ne olur ne olmaz diye aldım...sadece kafamda hiç bi sorun kalmasın diye...hastanede eve yakın değil hemen kaynatıp getiremezler....30-45 dk arası...ben erken doğum olcağı için bütün tedbirimi aldım..tabi biberona alışmasını istemiyorum...

haklisin canim 1 biberonun evde durmasinin bi sakincasi yok, bide gerekir hemen felan, bide o tatli telasin icinde biberon lazim diye strese girmeyelim :)

selam kızlar nasılsınız. geçmişi okuyamadım, fazla gıremıyorum bılıyorsunuz. ay hepimizin evınde uffak tefek tadılatlar var galıba, allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda. bizde hafta sonu kızın odasını boyadık, mobilyalar gelmıstı zaten ama kurulmadı henuz kutularındalar. onuda bu hafta gelıp kuracaklarmıs.
heycan dorukta tabı.
bir yandanda çatı katında oturduğum ıcın gecelerı ozellıkle sıcakla basım dertte, uykudan eser yok.
klımada kullanamıyorum bende anında bas ağrısı yapıyor. koçtaştan tavan vantlatoru aldık hafta sonu. tam yatağın ustune kurduk, ordakı abajuru cıkarttık tabi. offf bir rahat uyudumkı anlatamam. tavsıye ederım.
gecen hafta dr gittiğimde benım kız,4-5 gun gerıden gelmeye başlamış. carsamba tekrar kontrolum var bakalım toparlamıs olur ınsallah. bu arada bırsurude doğum olmuş:)))) okudukca heycanlanıyor ınsan. şimdilik buralardayım biraz gecmısı okuyayım. hadı optum hepinizi.

canım güzel haberlerini bekliyoruz..vantlatör işinide iyi çözmüşsünüz

kızlar kasıklarımda çatlamalar var..tam bir hayal kırıklığı yaşadım..gidip gelip bakıyorum..artar mı sizce bu çatlaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…