merhaba arkadaslar,
hpinizin msjlarini okudum, tek tek yanitlayamadim kusura bakmayin;
cok cok sagolun moral oldunuz bana..
bu aksam ins. guzel haberler aliriz,
dualarinizi eksik etmeyin nolurr
only_smile cnm senin bebeginde mi minikti ? ne kadar cnm su anda;
buyutucez bu bebeleri ins, simdi olmazsa dogduktan sonra, diy mi cnmm
Olur canım, ben 31+5'te almıştım. Doktoruma sordum daha 32 tamamlanmadı sorun olmaz dimi diye, o da sonuçta buraya son adet tarihini yazmıyoruz, benim yazmam yeterli demişti.
canım, heyecanlandık bak..hadi hayırlıısıkizlar benim kasilmalar devam ediyor,hic boyle olmamisti
siddeti artmiyor ama, belli araliklarla geliyor.
Bizde gece 1.00 su anda, esimde uyudu.Neyse takip edeyim ben,heyecanlandim simdi
yarınki kontroln umarım güzel geçer canım..sen de böyle dersen biz yandk deseneselam kizlar
peppermintcim uzme kendini bak gelisimi gayet iyiymis bak. kilosu varsin az olsun dogduktan sonra toparlar kendini
kizlar dunden beri cok sancim var arada kasilmalarim oluyo korkumdan kimseyede cok sancim var diyemiyorum doktora goturecekler diye( sanirim ben cok korkuyorym su dogum isinden halbuki bu ikinci dogumum ve ilki kadar rahat olsun istiyorum ama ne biliyim korkuyorum iste.. yarin kontrolumuz var zaten nst ye baglanicam orda belli olur hersey. belkide dun gezdik biraz ondan mi oldu bu sancilar acaba
canım güzel haberlerini bekliyoruz..dualarımz senınlemerhaba arkadaslar,
cuma gün ankarya giiyorum 34 haftalk halimle,annemide alıp gelicem..orda joker mağazasına bakayım canım sağolkızlar dün carrefoura gittik alısverıs ıcın dalın sıvı deterjan uygun fıyata haberınız olsun yanlıs hatırlamıyosam ya 12 ya 15 yazıyodu dun okadar seye baktıkkı kafam karıstı sonra cıktık lcw den oglusuma 1 yas ayakkabısı aldık cok hosuma gitti :))))
ordan jokere ugradım lansınoh krem aldım en uygun fıyat joker de almayan varsa bıgı verım dedım 19,90 tl
bıde su atletler var ya emzırme ıcın bence jokerden alın görerek alırısın hem orda her cesıt var kızlar 18 tl idi bı tanesine baktımda
bıde unıbaby nın ıslak mendınlı bulamamıstım hıcbıyerde jokerde o da kampanyaya gırmıs 3 lüsü 12.90 tl ben hugggs almısıtm 6 paket ama onu pek begenmedım yaaa
hala salonla ugrsıyoruz bız köse takımımız geldı ama nasıl düzenlenecegıne bırtulu karar vermedık adamlarda sız karar verın bızı arayın dıyıp ıgittiler ( dün aradık bugün geleceklermiş)
en sonunda bı sekıl verdık salona ama su ev düzene girne kadar bende mahvoldum falla
bırdaha tadılat miii aslaaaaaaaaaaaaaaa :)))
son üç haftaya kadar çalışılabilir raporu mutlaka 32+0 da mı alınmalı yoksa 32.haftanın içinde her gün alınabilinirmi.31+6 alınırsa olurmu
merhaba arkadaslar,
bende de oluyor göğüs kafesşim çok ağrıyor....en çokta yemekten sonra bebekle mide iyice sıkıştırıyor...
evet canım az kaldı...inşallah canım..iyi dileklerin için teşekkür ederim..buarada en çok peynirler arasında kalsyum kaşardaymış ama bana yaramnıyor..şekerim hemen fırlıyor yağplı olduğu için...
daha önce almıştım gecen yıl arap sabunu o biraz kötü kokuyordu..ama bu sefer nedense marka mı farklı bilmiyorum hoş geldi kokusu..nedense uzun yıllar öncesine götürdü...canım ben biberonları 5 dk kaynattım...ardından arap sabunu iel yıkadım sonrada 2 gündür leğende saf suda bekletiyorum.suyu arada değiştiriyoum...hiç kalıntı kalamasın diye...birde arkadaşım bebeğin biberonlarını hermzan arap sabunu ile yıkmaış....
canım benim erken doğum olcağı için süt gelir gelmez...ne olur ne olmaz diye aldım..hem süt sağma makinesinide arkadaştan aldım...sütüm gelmezse makineyle sağar biberonla veririrm.yada allah korusun hiç gelmezse bazen hastanede mama veriyolarmış...o an acil lazım olsa dezenfekte edemem diye aldım ben biberon...
ya ben bilgisayardan resimleri yükleyemiyorum neden oğlumun odasını çekmitim sizlere göstericektim ama olmuyooo hata oluştu diyo her defasında :95:
ya ben bilgisayardan resimleri yükleyemiyorum neden oğlumun odasını çekmitim sizlere göstericektim ama olmuyooo hata oluştu diyo her defasında :95:
bende alamadim bibereon daha lazim olunca almayi dusunuyorum 5dklik is alip kaynatmasi esim alir, annem kaynatir. ama kizlar sutunuzu sagip hemen biberonla vermeyin derim. gecen sene ablam dogum yaptiginda, bebek emiyodu ama surekli cenesi titriyodu hastaneyken bunu fark etti hemsireler ve ablami birakmadilar sutun az yetmiyo bebegin sekeri dustugu icin titriyo dediler. mama takviyesi yapmak istediler tabi ablam hemen uzuldu mama verirseniz emmez bi daha beni diye. ama onlar bebegin sekerini duzenlememiz lazim diyip biberonla degilde siringayla mama verdiler 1-2 gun,( ablamda emziriyodu). duzene soktular boylelikle. ablam 2 gun sonra cikti hastaneden ve simdi yigenim 1 yasinda hala emiyo, masallah. yani uzun sozun kisasi biberonla degilde sutunuzu bile siringayla onun kucucuk agzindan yavas yavas verin derim. tabi o ana insan panik olur acmi kaliyo diye bebisim, biberon daha kolay gelebilir. sadece tavsiye bu :)
bendede ayni sorun oluyo canim, resiminlerin kayit buyuklugundenmidir anlamadim, hep hata oluyo diyo. yoksa bende hamileligim ilk aylarinda 4-5 tane tisort islemistim cok seker resimler onlari yukluyecektim ama olmadi bi turlu.
canım bende hemen kullanma taraftarı değilim...ama ne olur ne olmaz diye aldım...sadece kafamda hiç bi sorun kalmasın diye...hastanede eve yakın değil hemen kaynatıp getiremezler....30-45 dk arası...ben erken doğum olcağı için bütün tedbirimi aldım..tabi biberona alışmasını istemiyorum...
cnm küçlterek denedinmi nerede hata verdiki
2011 ağustos annelerinin meleklerine aldıkları cicilerikucultmeyi denemistim yapamamistim, ama yine denerim :), yuklerken bekliyo biraz yukluyomus gibi sonra hata olustu diyo. ama dedigin dogru resimlerin boyutlari buyuk ben bidaha deniyeyim. bu arada resim yuklediginiz topigin adi neydi :) cok tesekkurler.
2011 ağustos annelerinin meleklerine aldıkları cicileri
cnm fotoları küçülttünmü
fotonun üstüne tıkla birlikte aç de ondan sonra %100 %50ye yada 60a indir ondan sonra dene
selam kızlar nasılsınız. geçmişi okuyamadım, fazla gıremıyorum bılıyorsunuz. ay hepimizin evınde uffak tefek tadılatlar var galıba, allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda. bizde hafta sonu kızın odasını boyadık, mobilyalar gelmıstı zaten ama kurulmadı henuz kutularındalar. onuda bu hafta gelıp kuracaklarmıs.
heycan dorukta tabı.
bir yandanda çatı katında oturduğum ıcın gecelerı ozellıkle sıcakla basım dertte, uykudan eser yok.
klımada kullanamıyorum bende anında bas ağrısı yapıyor. koçtaştan tavan vantlatoru aldık hafta sonu. tam yatağın ustune kurduk, ordakı abajuru cıkarttık tabi. offf bir rahat uyudumkı anlatamam. tavsıye ederım.
gecen hafta dr gittiğimde benım kız,4-5 gun gerıden gelmeye başlamış. carsamba tekrar kontrolum var bakalım toparlamıs olur ınsallah. bu arada bırsurude doğum olmuş:)))) okudukca heycanlanıyor ınsan. şimdilik buralardayım biraz gecmısı okuyayım. hadı optum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?