2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kasıklarımda çatlamalar var..tam bir hayal kırıklığı yaşadım..gidip gelip bakıyorum..artar mı sizce bu çatlaklar..

cnm bendede 1 aydır var ve ilk farkettiğimden fazla şuan ki sürmediğim şey kalmadı
ilerliyolar yani sürmeye devametsende
ne pahalı kremler ne karışımlar hiç biri fayda etmiyo

maşallah cnm maşallah allahım bizde doğursak sağsalim ya bebişimi görmek istiyom artık

cnm bendede 1 aydır var ve ilk farkettiğimden fazla şuan ki sürmediğim şey kalmadı
ilerliyolar yani sürmeye devametsende
ne pahalı kremler ne karışımlar hiç biri fayda etmiyo

canım pahalı krem yada yağlar kullanmamştım...sadece duştan sonra kremlenmştm vücut kremiyle..off çok çirkin birşey şu çatlak ya..ve tedaviside yok

denedim ama olmuyo yinede resmin boyutu için %100 falan yazan bi yer çıkmıyo.image ye giriyorum dosya seç diyo bilgisayardan seçiyorum aç a tıklayıp yükle diyorum.ama sonra hata oluştu yazıyo

Son düzenleme:
kızlar kasıklarımda çatlamalar var..tam bir hayal kırıklığı yaşadım..gidip gelip bakıyorum..artar mı sizce bu çatlaklar..

bende ilk karsilastigimda baya bi moral cokuklugu yasamistim. o kadar krem kullandim nasil oldu diye uzulmustum tabi git gide artti catlaklar. bu hamileligimde hic krem kullanmadim zaten catlagim var istedim kadar sureyim yinede olucak dedim. ama simdilik hic yeni eklenen olmadi:)))

bunun genetik olduğuna inanıyorum artık.annem de hiç yok,anneannem 14 hamilelik geçirmiş onda da yok:44: 34+4 olduk ben de yok olmayacak galiba da.Gerçi ben çok kilo almadım 8.5 kg dayım ondan da olabilir.Ben de başta pahalı kremlerden alsam mı dedim.Aradım taradım okudum,Sonra pintilik edip sunu aldım,hali hazırda çatlaksız ve de mennunum.İnşallah seninkilerde artmaz.çok pahalı bir şey değil dene istersen bu losyonu da.Zaten zamanla kayboluyormuş çoğu belli belirsiz oluyor diyorlar.

Son düzenleme:
canım pahalı krem yada yağlar kullanmamştım...sadece duştan sonra kremlenmştm vücut kremiyle..off çok çirkin birşey şu çatlak ya..ve tedaviside yok

iyiki kullanmamışsın cnm boşa para vermemiş oldun iş ne güzel...
şuan kırmızlar evet çok kötü bi görüntü
ilerleyen günlerde kurşuni renk olacakmışlar...
napalım bebeklerimizin hediyeleri

hadi ya artıyor demek iyice...off daha 34 teyim 1 aya harita gibi olurum...

canım bende bu kremi kullandım..ama şu yeşik kaplı olanını,eşim bunun kokusunu sevmedi diğerinden aldık..

denedim ama olmuyo yinede resmin boyutu için %100 falan yazan bi yer çıkmıyo.image ye giriyorum dosya seç diyo bilgisayardan seçiyorum aç a tıklayıp yükle diyorum.ama sonra hata oluştu yazıyo

bak şimdi resmin üstüne sağ tıkla birlikte aç var ona tıkla
sonra resim çıkıyo arşına ve bende sağ en altta bi derece işareti oluyo 100de ben onu 50ye getiriyorum ve sonra fotoğrafı farklı kaydediyorum
sonra farklı kaydettiğim fotoğrafı yüklüyorum
sen belki küçültüyosun ama küçültülen fotoyu kaydetmediğin için yine büyük olanı yüklemeye uğraşıyosun

kizlar benimde karnim asagi inmeye basladi. gecen gun ustumu degustirirken atnada baktin inmis geldi belkide bana otle geliyodur dedim ayni gun annem girdu aaa ksrnin inmis asagiya doguma az kalmis dedi. yok anne yaa daha 1 ayim var dedim:))) esimde farketti dunde dolastik biraz disarda eve gelince baya sancilandim aynadan yine baktik daha inmis asagiya karnim esim birden panikledi yaa simdi dogum yaparsan falan demeye basladi yok dedim yaa karnim indi diye pat diye diguracak halim yok ya dedim:))) yarin doktor kontrolumuz var bakakim anlariz artik:))

canım bende bu kremi kullandım..ama şu yeşik kaplı olanını,eşim bunun kokusunu sevmedi diğerinden aldık..

yeşil olan aloeveralı sanırım.kokusunu ben de hiç sevmiyorum ama dayanıyorum esas önemli olan cacao butter olması ürünün markası değil,forumlarda çok methetmişlerdi,hatta body shop önermişlerdi ama o zaman burda daha mağaza yoktu ben de bunu aldım.az kaldı bitince bir de bodyshopa bakıcam onun kokusu nasıl diye .o zamana kadar doğurmazsam tabi

canım, aynaya bakarak mı anladın yoksa hareketlerinden mi? sanırım midede de rahatlama oluyormş..bakalım bizmki ne zaman inecek..indiği zaman doğm yaklaştı demek mi oluyor?

cnm son aya giriyoruz doğum sinyalleri başlayabilir
ama dediğin doğru indi diye hemen doğuracak değilsin
bbek kanala girmiştir belki
hadi yarın gzel hbrlerle gel

ben her seferınde bu kreme yönlendim..eşim hep bu kötü diye diğerini aldırdı..sende var mı çatlak

ben dört ay bittiğinden beri mustela kullandım.şuan hiç çatlağım yok.ama bi arkadaşım bir ay önce doğum yaptı doğumdan iki gece önce inanılmaz çatladığını söyledi.bi gecede olmuş onun bütün göbeği.sonradan gördüm harita gibiydi.öyle olmayız inşallah.bol su içmek te azaltıyomuş çatlakları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…