kızlar kasıklarımda çatlamalar var..tam bir hayal kırıklığı yaşadım..gidip gelip bakıyorum..artar mı sizce bu çatlaklar..
günaydın kızlarr bebeğimi emzirip yatırdım,kaç gündür uykusuzluktan leyla gibi dolanıyorum ortalıkta.ama rabbim böyle uykusuzluklar versin yeter ki. ne kadarr güzel bir duyguymuş ne kadar da garip. erken doğum oldu ama yine de mutluyum.benim bir parçam içerde nefes alıyor şimdi.çok güzel yaaaa :)))
Allah hepinize hayırlı doğumlar versin.
cnm bendede 1 aydır var ve ilk farkettiğimden fazla şuan ki sürmediğim şey kalmadı
ilerliyolar yani sürmeye devametsende
ne pahalı kremler ne karışımlar hiç biri fayda etmiyo
kızlar kasıklarımda çatlamalar var..tam bir hayal kırıklığı yaşadım..gidip gelip bakıyorum..artar mı sizce bu çatlaklar..
canım pahalı krem yada yağlar kullanmamştım...sadece duştan sonra kremlenmştm vücut kremiyle..off çok çirkin birşey şu çatlak ya..ve tedaviside yok
bende ilk karsilastigimda baya bi moral cokuklugu yasamistim. o kadar krem kullandim nasil oldu diye uzulmustum tabi git gide artti catlaklar. bu hamileligimde hic krem kullanmadim zaten catlagim var istedim kadar sureyim yinede olucak dedim. ama simdilik hic yeni eklenen olmadi:)))
bunun genetik olduğuna inanıyorum artık.annem de hiç yok,anneannem 14 hamilelik geçirmiş onda da yok:44: 34+4 olduk ben de yokolmayacak galiba da.Gerçi ben çok kilo almadım 8.5 kg dayım ondan da olabilir.Ben de başta pahalı kremlerden alsam mı dedim.Aradım taradım okudum,Sonra pintilik edip sunu aldım,hali hazırda çatlaksız ve de mennunum.İnşallah seninkilerde artmaz.çok pahalı bir şey değil dene istersen bu losyonu da.Zaten zamanla kayboluyormuş çoğu belli belirsiz oluyor diyorlar.
Eki Görüntüle 226837
denedim ama olmuyo yinede resmin boyutu için %100 falan yazan bi yer çıkmıyo.image ye giriyorum dosya seç diyo bilgisayardan seçiyorum aç a tıklayıp yükle diyorum.ama sonra hata oluştu yazıyo
bende biraz önce şok oldum hiç görmemiştim aynanın karşısında göbeğimi bi kaldırıdım ne göreyim kırmızı kırmızı çatlak çizgilerkızlar kasıklarımda çatlamalar var..tam bir hayal kırıklığı yaşadım..gidip gelip bakıyorum..artar mı sizce bu çatlaklar..
canım bende bu kremi kullandım..ama şu yeşik kaplı olanını,eşim bunun kokusunu sevmedi diğerinden aldık..
kizlar benimde karnim asagi inmeye basladi. gecen gun ustumu degustirirken atnada baktin inmis geldi belkide bana otle geliyodur dedim ayni gun annem girdu aaa ksrnin inmis asagiya doguma az kalmis dedi. yok anne yaa daha 1 ayim var dedim:))) esimde farketti dunde dolastik biraz disarda eve gelince baya sancilandim aynadan yine baktik daha inmis asagiya karnim esim birden panikledi yaa simdi dogum yaparsan falan demeye basladi yok dedim yaa karnim indi diye pat diye diguracak halim yok ya dedim:))) yarin doktor kontrolumuz var bakakim anlariz artik:))
kizlar benimde karnim asagi inmeye basladi. gecen gun ustumu degustirirken atnada baktin inmis geldi belkide bana otle geliyodur dedim ayni gun annem girdu aaa ksrnin inmis asagiya doguma az kalmis dedi. yok anne yaa daha 1 ayim var dedim:))) esimde farketti dunde dolastik biraz disarda eve gelince baya sancilandim aynadan yine baktik daha inmis asagiya karnim esim birden panikledi yaa simdi dogum yaparsan falan demeye basladi yok dedim yaa karnim indi diye pat diye diguracak halim yok ya dedim:))) yarin doktor kontrolumuz var bakakim anlariz artik:))
yeşil olan aloeveralı sanırım.kokusunu ben de hiç sevmiyorum ama dayanıyorumesas önemli olan cacao butter olması ürünün markası değil,forumlarda çok methetmişlerdi,hatta body shop önermişlerdi ama o zaman burda daha mağaza yoktu ben de bunu aldım.az kaldı bitince bir de bodyshopa bakıcam onun kokusu nasıl diye .o zamana kadar doğurmazsam tabi
ben her seferınde bu kreme yönlendim..eşim hep bu kötü diye diğerini aldırdı..sende var mı çatlak
evet canım,kilo birebir etkili..ben 16-17 kilo aldımçok şükür henüz yok...ama dedim ya çok d akilo almadım ondan da olabilir.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?