günaydın kızlaaaaaaar :))) iyisinizdir umarım :))
iğdenaz venüs devin79 sdhkn hippy canımbi arkadaşlarım inşallah tez zamanda toparlanırsınız herbirinizin ayrı şikayetleri rahatsızlıkları var çabucak geçsin o şikayetler
kızlar atladığım varsa kusura bakmayın geçmişi şöööleeee okudum
bu arada gecen salı bende nst ye bağlandım çünkü 4 gün kasıldım rahatsız oldum dr belki uçamazsın gel bakalım dedi neyse gittik herşey iyi çıktı dr um dediki haftana göre şikayetlerin erken hatta ordaki kızlar hemşireler falan da şaşırdı bana neyse yorgunluk az su içmek sebep olabilir dedi ben yorgunluğa bağladım zira çok koşturmuştum o ara ve yorulduğumu hissetmiyorum sorun orda galiba
söylememiş olabilirim gecen cumartesi eşimle gittik kızımın odasını uykusetini falan verdik haziran sonu gelecek odası
odamız buna benziyo görsel bulamadım başka ama renk bej rengi Prens Bebek Odas - Meltem Gen & Bebek ndirim leri - ZMT NDRM
sonraaaa uyku seti olarakta funna dan aldık cibinlik perde abajur tavan lambası kirli torbası ... aksesuarlarınıda aldık Luna Elegant Uyku Seti | Funnababy
luna elegant modeli :)
sonraaaa yengesi memlekete gittiğimizde kızıma bisürü şeyler almış onları verdi kızımın zarada elbiseleri çok güzel kabanı yazlık sort tulumu var :):))sonraaaa yegenimin bir uyku seti vardı onuda verdi bana oda çok sevimli üstünde 2 zürafa var birbirine sarılmış zemin beyaz :))telsiz verdi gögüs pedi varmış açılmamış chicco nun bide lansinoshun yedek biberon ve saklama poşetinide verdi başka ıvır zıvırlarda varda aklıma gelmiyoo zat:44:n anneme bıraktım o gelirken getirecek bana yük olmasın diye
şimdi eksikleirm bi banyo gereçleri bide biberon v.s. bide beşik içine uyku seti almadım daha
odasına duvar kagıdı da begendik haziranda yptırayım diyorum erken yaptırmaya gerek y:44k heralde onun koku olayı faln olmaz sanırım
bizde haberler böyle :))
canım idrar testi idrar kültürü ayrı vajina kültürü akıntıya yapılan şey bambaşka bişey mecburen bakılacak. hem alttan muayene artık bizim için daha önemli.
günaydın canım, ya sen bu kültür nasıl alınıyor biliyor musun
geçmiş olsun canım,hamile olduğunu bildikelrinden ona göre davranırlargünaydın güzel annelerr
dün bütün gece diş ağrısından kıvrandım.direniyorum ne ilaç içtim ne de doktora gittim.ara sıra çok soğuk şeyler yiyip içtiğimde böyle oluyor.dolgunun ve yapacağı iğnenin bebeğe zarar vermesinden korkuyorum.bide film çekmeye kalkarsa diye.hoş çelik yelekle çekiyorlarmış amaçok korkuyorum
diş problemi yaşayan varmı benim gibi başka? nasıl çaresine bakacağız?
cnm kultur nasil aliniyor bilmiyorum ama zor olmasa gerek,
pamuklu cunuk gibi biseyle bi miktar sivi aliyor olsa gerek.
ben 2 kez smear testi yaptirmistim; 2si de hic zor degildi korkma
ama belki de sana gerek yoktur, telas yapma; ihtiyac olursa doktorun soyler.
efsung hosgeldin cnm,
yorma kendini, suyunu bol icn. benim de kasilmalarim erken basladi cnm, doktor firsat buldukca dinlen dedi. ama gunde 3-4 kezi gecmiyor sukur simdilik.
bebegin odasi, uyku seti cok guzel, guzel gunlerde kullanin cnm hepsini de.
biz de alisverisi tamamladik sayilir, ufak tefek seyler kaldi,
ama simdi de beni, bebegin giysilerini yikayip utuleme ve dogum cantasini hazirlama telasi sardi, ne zaman vakit ayirabilicem bunlara bilmiyorum :-(
zeynepela masallah bebisine 1 kg yi gecmis..
kızlar işte bizim duvar kağıtlarımız... odamızda tadilatın izleri :) kusura bakmayın dağınıklık için :))
Eki Görüntüle 197380 Eki Görüntüle 197379
yorumlarınızı beklioruzz... :))
canım 2 kilo mu aldın,şimdiye kadar imkansız,bebeğin durumu nasıl...1 kilo sadece bebek,eşi suyu derken kaç kilo yapar,doktora sordunmu?
bende bu sonuçlara bakarak tek kullanımlık antibiyotik vermişti...
aman bismillah,canım böyle devam ederse acile git tatlım,saatte 4 çok...
geçmiş olsun canım,hamile olduğunu bildikelrinden ona göre davranırlar
teşekkür ederim canım .şimdi diş hekimine gittim geldim.doğuma kadar sabret çünkü iki dişin birden çürümeye başlamş film çekmek gerekiyor dedi.kadındoğumcun sana antibiotik ve ağrı kesici önerir onları kullan ve idare etmeye çalış dedi.
teşekkür ederim canım .şimdi diş hekimine gittim geldim.doğuma kadar sabret çünkü iki dişin birden çürümeye başlamş film çekmek gerekiyor dedi.kadındoğumcun sana antibiotik ve ağrı kesici önerir onları kullan ve idare etmeye çalış dedi.
sık dişini canım, bebişlerimz için herşey.3 ay sonra herşey güzel olacak inşallah
sık dişini canım, bebişlerimz için herşey.3 ay sonra herşey güzel olacak inşallah
inşallah herşey onlar için. sen de annene tekrar kavuşursun yakın zamanda umarım.
uzak olmak eminim çok zordur.ben anneme 10dkka mesafede oturuyorum .o yüzden rahatım ama koşuşuturmalardan haftada en çok iki kez anca görebiliyorum.
günaydın kızlar
ben 2 kg aldım da bebek normal gidiyo. kilosu da normal. ben çok iştahsızım mesela kalktım hala canım kahvaltı istemiyo kendimi zorluyorum yemek için. bebek 1267 gr dı en son. ama inanın almayı tercih ederdim böyle dr ne derse desin içim rahat değil
canım geçmiş olsunn napıcaksın sabret bari.. sadece film çekilmesi istenmediğinden mi ertelendi. iyice araştır istersen..
annemı dün yolcu ettim yaklaşık 15 gündür yanımdaydı..herşeyimizi ayarladık,beşiğini banyosunu kıyafetlerini, hastane pijamalarımı,lohusa tacımı iç çamaşrlarımıı herşeyi aldık.bebeğin hastanede giyeceği kıyafetleride yıkadık ütüledik hastane çantamızda hazır kendi bezimi ve bebişin bezinide aldım.birkaç eksiğim kaldı.allah razı olsun annem herşeyime yardım ettide huzurluyum şuan ..ama eve gittiğimde kendimi kötü hissediyorum ev bomboş annem yok
ohhh maşallahhh ne güzel herşeyi halletmişsiniz. darısı başıma.. ben tembellikten kırılıyorum.. bi de bana hastane çantası önerir misiniz anne ve bebiş için. benimelimde kullanabileceğim hiçbişey yok da.almışken kullanışlı bişey alayım. gelecek sene tatile çıkarken de bebişimin eşyalarını koyayım diye düşünmüştüm.
Kızlar selam,
umarım herkes iyidir. Artık çok sık giremiyorum. İşlerim yoğun biraz. İzne ayrılmadan, işlerimi birilerine devretmeliyim. Onunla uğraşıyorum...
Bu arada hafta sonu oda takımımızı aldık. İsim olarak da kesin karar verdik. Duru koyucaz...
Bambu beşik aldım birde. Park yataklar pek içime sinmedi:26:
Beşiğin üzerine de Duru yazıcaklar.... Bakalım heyecanla bekliyorum...
Odamızın resmini gönderiyorum size... 45-50 gün sonra teslimat yapılacak. Heyecanla bekliyorum
Eki Görüntüle 198754
maşallahh canımm ne güzel işte bebişin de kilosu iyi.. ama sen kendine iyi bak vucudun zayıf düşmesin.. duyduğum en az kilo alan hamişsinn..
canım geçmiş olsunn napıcaksın sabret bari.. sadece film çekilmesi istenmediğinden mi ertelendi. iyice araştır istersen..
ohhh maşallahhh ne güzel herşeyi halletmişsiniz. darısı başıma.. ben tembellikten kırılıyorum.. bi de bana hastane çantası önerir misiniz anne ve bebiş için. benimelimde kullanabileceğim hiçbişey yok da.almışken kullanışlı bişey alayım. gelecek sene tatile çıkarken de bebişimin eşyalarını koyayım diye düşünmüştüm.
ağrım sadece geceleri ve soğuk şeyler yediğime başlıyor mesela ayda bir kez bi tutuyor bütün gece mahvoluyorum.madem bu kadar dayanmışsın hem 2 diş problemli seni hırpalar hem de film çekinmen gerekiyor az kallmış doğuma sabretmeye çalış dedi
durunun odasıda pek şıkmış kendisi gibi duru bir oda..bambu beşikte harikadır eminim..izne ne zaman ayrılacaksın.ben temmuz orası gibi düşünüyorumKızlar selam,
umarım herkes iyidir. Artık çok sık giremiyorum. İşlerim yoğun biraz. İzne ayrılmadan, işlerimi birilerine devretmeliyim. Onunla uğraşıyorum...
Bu arada hafta sonu oda takımımızı aldık. İsim olarak da kesin karar verdik. Duru koyucaz...
Odamızın resmini gönderiyorum size... 45-50 gün sonra teslimat yapılacak. Heyecanla bekliyorum
Eki Görüntüle 198754
inşallah herşey onlar için. sen de annene tekrar kavuşursun yakın zamanda umarım.
uzak olmak eminim çok zordur.ben anneme 10dkka mesafede oturuyorum .o yüzden rahatım ama koşuşuturmalardan haftada en çok iki kez anca görebiliyorum.
maşallahh canımm ne güzel işte bebişin de kilosu iyi.. ama sen kendine iyi bak vucudun zayıf düşmesin.. duyduğum en az kilo alan hamişsinn..
amin canım, 1.5 ay sonra gelecek inşallah..ne şanslısın yakın olsunda haftada bir kez görüşeyim razıyım..seni kollayan biri var başın sıkışınca hemen yanında olacak
Kızlar selam,
Eki Görüntüle 198754
Kızlar selam,
Eki Görüntüle 198754
allah allah kafam karıştı.şimdi bende birkaç bakteri falan çıktı bu aynı zamanda vajinmdaki bakteri sayılmıyor mu?:44: kültür alımı rutin olan birşey mi yoksa şikayeti olana mı yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?