2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun çok yorma kendini..bebişinin cicileri maşallah çok güzel hepsine bayıldım odasıda bir ayrı havalı.zaranın kıyafetlerini bilmez miyim beni çok cezbediyor hele kızlar için olanları bir harika..hepsini güle güle kullanın

canım idrar testi idrar kültürü ayrı vajina kültürü akıntıya yapılan şey bambaşka bişey mecburen bakılacak. hem alttan muayene artık bizim için daha önemli.

allah allah kafam karıştı.şimdi bende birkaç bakteri falan çıktı bu aynı zamanda vajinmdaki bakteri sayılmıyor mu?:44: kültür alımı rutin olan birşey mi yoksa şikayeti olana mı yapılıyor

günaydın canım, ya sen bu kültür nasıl alınıyor biliyor musun

cnm kultur nasil aliniyor bilmiyorum ama zor olmasa gerek,
pamuklu cunuk gibi biseyle bi miktar sivi aliyor olsa gerek.

ben 2 kez smear testi yaptirmistim; 2si de hic zor degildi korkma

ama belki de sana gerek yoktur, telas yapma; ihtiyac olursa doktorun soyler.

efsung hosgeldin cnm,
yorma kendini, suyunu bol icn. benim de kasilmalarim erken basladi cnm, doktor firsat buldukca dinlen dedi. ama gunde 3-4 kezi gecmiyor sukur simdilik.

bebegin odasi, uyku seti cok guzel, guzel gunlerde kullanin cnm hepsini de.

biz de alisverisi tamamladik sayilir, ufak tefek seyler kaldi,
ama simdi de beni, bebegin giysilerini yikayip utuleme ve dogum cantasini hazirlama telasi sardi, ne zaman vakit ayirabilicem bunlara bilmiyorum :-(

zeynepela masallah bebisine 1 kg yi gecmis..

geçmiş olsun canım,hamile olduğunu bildikelrinden ona göre davranırlar

umarım canım sağol

teşekkürler kızlar :)) hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza lır eşyalarımızı huzurla sağlıkla kullanırız inşallah :))
bende yıkama olaylarını falan duvar kağıdını haziranda yapayım diorum hem okul gevser biraz yüküm azalır hemde hepsini bir yıkamak istiyorum bide su filelerden almak lazım ben 4tl ye sevi bebninkini aldım2 adet

ÇAMAŞIR FİLESİ 50X40CM GittiGidiyor.com'da #38360902
bu arada benimde idrarda biraz sorunum var acıyo bazen bazende var diye gidiyorum 2 damla çıkıyo arda kızımda baskı yapıyo
bide benim minnoş sağıma yerleşti solda boşluk var ama sağım sağlam bazende sağımda böbreğime mi nedir anlamadım baskı hissediyorum ayagı heralde ben sağımda bacakları var gibi hissediyorum :))))

günaydın kızlar

ben 2 kg aldım da bebek normal gidiyo. kilosu da normal. ben çok iştahsızım mesela kalktım hala canım kahvaltı istemiyo kendimi zorluyorum yemek için. bebek 1267 gr dı en son. ama inanın almayı tercih ederdim böyle dr ne derse desin içim rahat değil

annemı dün yolcu ettim yaklaşık 15 gündür yanımdaydı..herşeyimizi ayarladık,beşiğini banyosunu kıyafetlerini, hastane pijamalarımı,lohusa tacımı iç çamaşrlarımıı herşeyi aldık.bebeğin hastanede giyeceği kıyafetleride yıkadık ütüledik hastane çantamızda hazır kendi bezimi ve bebişin bezinide aldım.birkaç eksiğim kaldı.allah razı olsun annem herşeyime yardım ettide huzurluyum şuan..ama eve gittiğimde kendimi kötü hissediyorum ev bomboş annem yok

Kızlar selam,
umarım herkes iyidir. Artık çok sık giremiyorum. İşlerim yoğun biraz. İzne ayrılmadan, işlerimi birilerine devretmeliyim. Onunla uğraşıyorum...

Bu arada hafta sonu oda takımımızı aldık. İsim olarak da kesin karar verdik. Duru koyucaz...

Bambu beşik aldım birde. Park yataklar pek içime sinmedi:26:

Beşiğin üzerine de Duru yazıcaklar.... Bakalım heyecanla bekliyorum...

Odamızın resmini gönderiyorum size... 45-50 gün sonra teslimat yapılacak. Heyecanla bekliyorum

maşallahh canımm ne güzel işte bebişin de kilosu iyi.. ama sen kendine iyi bak vucudun zayıf düşmesin.. duyduğum en az kilo alan hamişsinn..

ayyy bayıldımmm annesi.. allah güle gülke kullanmayı nasip etsinn.. bööle beyaz takımlara bitiyorummmmm.. ben de elimdekileri bu tür takımlara uyarlamaya çalışıcam devir hesap devri..
isim de süper.. insana söylerken huzur,ferahlık veren isimlerden.. adı gibi güzel, duruu hayatı olsun inşallah..

Son düzenleme:

durunun odasıda pek şıkmış kendisi gibi duru bir oda..bambu beşikte harikadır eminim..izne ne zaman ayrılacaksın.ben temmuz orası gibi düşünüyorum

Son düzenleme:

fıstık odanız çok güzelmiş güle güle kullnın inş..ben mobilya seçerken bunuda görmüştüm güzeldi...
isim olayında bizimde mobilyacı dükkanında kesinlik kazandı bizde isim yazdırdık ceyda diye düşünüyoduk adam isim bellimi diyince belli ceyda dedik aslında kesinlik kazanmamıştı ama o sayede kesinlik kazandı...
bu arada 45 50 gün çok fazla değilmi yaa bana adam 25 dedi çok uuzn geldi
yeni yapıldığı için o kadar uzun sürüyomuş sanıırm bunu bide eve gelince havalanması falan var
bu arada cibinlik olarak fotodaki gibi bi modelmi düşünüyosun?
benim çok hoşuma gitti sade ve şık..acaba bu model cibinliğin ismi ne diye geçiyo...

İsminizde odanızda çok güzel, bambu beşiği nereden ve kaça aldınız acaba bende alıcam bambu beşikte...

allah allah kafam karıştı.şimdi bende birkaç bakteri falan çıktı bu aynı zamanda vajinmdaki bakteri sayılmıyor mu?:44: kültür alımı rutin olan birşey mi yoksa şikayeti olana mı yapılıyor

canım idrar testi rutin olmalı şikayet varsa idrarla ilgili kültürü de yapılmalı. ama vajina kültürü akıntı şikayetinde yapılmalı.

selam kizlar

su kasilmalarla ilgili bisey söylemek istiyorum size ben dün ebeye gittim muayene etmedi doguma hazirlik kursumuz vardi dün bitti ve sorularimizi sorduk bende bu kasilmalari sordum dedim böyle bebek toplaniyo gibi oluyomus rahim kasilmasi oluyomus bunu nasil ayirt edebiliriz diye ebe dedi ki rahim kasilmasinda sadece karnina elini koydugunda top gibi toplanma olmaz o esnada asagiya dogru bi baski ve beline dogru bi agri hissedersin sadece top gibi oluyo dedigin bebegin kendini ittirmesi rahim kasilmasini hissettmemen mümkün degil dedi kasilmalarim oluyo derken bunlari da dikkate almamiz gerkiyomus bilginizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…