2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım 31.haftanın içierisindesin..seni heyecanlandrmak istemem ama 6-7 haftan kalmış

evet canım..:))) heyecenlanıyorum ister istemez.. dr.um temmuz sonu sezeryana alırız dedi.... temmuzun 15'inden sonra her an girebilirim operasyona... valla ilkinde hiç birşey bilmediğim için öyle saf saf gitmiştim ama bu sefer başıma gelecekleri biliyorum ve ne gariptir ki daha da heyecanlanıyorum...

ayy çok güzell bi fikir bence... ne güzel bi hatıra olur.. foto isteriz ona göre..

:)valla isallah guzel fikirdir. dusunsene dugunde heyecandan sancim tutuyor falan hep beraber ordan hastaneye:)) tamam canim foto maille yollarim yada faceden eklerim

Canım face de mic... ile biten mi arkd.göndericem de...

evet canim dogru mic.. ile biten

Ay gözdecim ne güzel işte sıra dışı bir düğün :))) Keşke annende yetişebildeydi. Neyse sen düğününün tadını çıkar, harika bir gelin olacağına eminim.

cok saol cnm. valla bize gore siradisi onlara gore siradan bir dugun:) ama annemin gelememesine cok uzuldum. bana surpriz gibi yapmak istedikleri icin son anda haberim oldu ole oluncada annemin vizesi yetismedi(

canim ilki sezeryanmiydi senin?

ya senın daha az heyecanlanman lazım tecrübelisin..demek o kadar kötüki daha çok korkuyorsun :18:epudral mi olmştun? ben sezeryan düşünüyorumda

canim ilki sezeryanmiydi senin?

maalesef sezeryandı... avrupa ve amerika'da ilki sezeryan olsa bile öncelikle normal doğuma yönlendiriyorlarmış ama burda malum... hiçbir dr. risk almak istemiyor... hoş ben de risk istemem gerçi.
dün akşam karşı komşumla biraz sohbet ettik, "doğumlarım sezeryan diye hiç dert etme, en temizi, en risksiz olanı sezeryandır, ol kurtul" dedi. kendisi de kocası da dr. bu arada.

Ben ilkinde daha az heyecanlıydım hemde başına geleceği bilmediğin için
şimdi biliyorum o evreleri nasıl geçiririm diye daha çok düşünüyorum
ilki normaldi bu da öyle mi olacak, hiç uyumayan bebekti ki hala öyle
eğer öyle olursa 2.de kesin kafayı tırlatırım diye düşüncelerim mevcut

kızlar şaka maka 30 lu haftalara dayandık. temmuz haziran annelerinde 25. 27. 30. haftalarda doğum yapanlar var. hazirana giriyoruz yarın son 2-2.5 ayımız korkarım ( allah korusun ) bizdende doğuran olur die.
rabbim iyi gelişmiş sağlıklı bebeklerimizi zamanında verir inş kucağımıza

Kızlarr günaydın,

Gündüz iş, akşamları da dinleniyorum malum :)Haftasonu da alışveriş yaptık biraz, toparladık gibi çoğu şeyi...Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, doktordan güzel haber alanlar gözleri aydın, darısı başıma :18:
Venüs'ten haber var mı hiç?
Eyeszay,
Düğün varmış yakında
Ne güzel işte senin ve kızın için güzel bir hatıra olacak, gelinlikli resimleriniz de olacak. Çok sevindim senin adına...

Canım Venüs 10 gün hstde kalmış erken doğum riskine karşın
drlar 36 ya kadar dayanmaya çalış demişler....

Canım westburry modelini aldım normalde 699 du ama ben indirimden aldım 500 TL ye. Yurt dışında biraz daha uygun.

Evet sormakta fayda var. Cuma akşam ranndevumuz o zaman danışacağım ama mesela detaylıyı yapan doktor da farketmedi. Birde 3 noktadan giriyorlar ya bende 1 tanesi göbek deliğnden girmişti doktorum belli olmasın diye. Onun etkisi var mı bilemiyorum. Yada bahsetmemesinin sebebi zaten o ameliyatı yapan da kendisi, görüyor ama söylemiyor olabilir. Son anda sezeryan diyebilir

Maşallah bebişine canım Umarım herşey yolunda devam eder 17 haziranda hiç birşey çıkmaz umarım.

Canım Venüs 10 gün hstde kalmış erken doğum riskine karşın
drlar 36 ya kadar dayanmaya çalış demişler....

:86:kızlar seneye bu günler yine bu topicte kimbilir neler konuşuyor olacağz..benim bebeğim diş çıkarıuyo, yok ateşi var, yok o yok bu...anlayacağınz hamile kaldığn andan sonra ömür boyu bir heyecan içinde olacağz

Kizlar ben bebegin giysilerini yikadim ama makinanin ici cok fazla kopurdu, tam durulanmamistir az deterjan koyrak tekrar mi yikasam sizce? Deterjanin bebege zarari vardir degil mi?

Deterjan, özelliklede yumuşatıcı kullanmama taraftarıyım, eğer çok köpürürse bir tutam tuz sabunun köpüğünü keser, yemek tarifi gibi oldu ama en azından doğal

kızlar deterjan olarak roxy kullanan var mı nasıl memnun kaldınız mı?

Ben kıyafetleri Roxy ile yıkayıp ütüleyip kaldırdım. ilk yıkamada deterjan gibi düşünüp biraz fazla koymuşum benimde çok fazla köpürdü makinanın sesi değişti:) ikincide azalttım miktarını. ben 30 derecede kısa programda yıkadım renklileri, sonuçta paketinden yeni açtık. Ütülemek mikroplarını öldürmek için yeterli ısıyı veriyor zaten, yüksek sıcaklıkta yıkayıpta boşuna eskitmeye gerek yok cicileri

Aminnn
Aynı modelden bende de var, 5 yıllık evliyiz. Görümcem büyük eşimden, önce evlensin sonra bebeği olsun diye biz hep erteledik bebeği yeterki üzülmesin diye,evlendiği 2 yıl oldu onun olmuyor hala, ama yeterince bekledik. İyi niyetli olunca Rabbim de bize istediğimiz ilk ay nasip etti kuzuyu Hala da her fırsatta sorun çıkaracak birşey buluyorlar. İnsan gerçekten kızıyor ama Allah'a havale edip, hareketlerini hiç umursamamak en iyi çözüm. :82:

aaa evet
birde sünneti kreşi okulu dersleri başarısı mezuniyeti kız arkdaşı erkek arkadaşı düğünü derken onların bebişleri hamileli,kleri onların doğum hikayeleri vs vs birton heyecan mutluluk üzüntüsünü de yaşatmasın yabbim mutlu olsunlar sağlıklı olsunlar bizde rahat yaşayalım inş.

canım benim de 26+1 de 1112 gramdı aynı sayılırız

ben magnezyum elevit kan hapı ve balık yağı hapı kullanıyorum elevit doğuma kadar devam demişti bana

benim kayınvalidem de ala ala bitiremedin deyip duruyor:84:..ilk çocuk ne yapalım neyi görüp beğenirsem alıyorum işte ohh canıma değsin..birşey yaptıkları yok yapanada karışıyorlar

yanii canım..annemlere 3 senedir ardı ardına heyecan yaşatıyorum..ilk sene atanmam, geçen sene düğünüm bu senede torun..seneye ne olur hayırlısı

kızlarrr ben şifayı mı kaptım bilmiyorum boğazım yanıyoo midem de çok bulanıyo.bu havalar beni mahvetti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…