canım 31.haftanın içierisindesin..seni heyecanlandrmak istemem ama 6-7 haftan kalmış
ayy çok güzell bi fikir bence... ne güzel bi hatıra olur.. foto isteriz ona göre..
Canım face de mic... ile biten mi arkd.göndericem de...
Ay gözdecim ne güzel işte sıra dışı bir düğün :))) Keşke annende yetişebildeydi. Neyse sen düğününün tadını çıkar, harika bir gelin olacağına eminim.
evet canım..:))) heyecenlanıyorum ister istemez.. dr.um temmuz sonu sezeryana alırız dedi.... temmuzun 15'inden sonra her an girebilirim operasyona... valla ilkinde hiç birşey bilmediğim için öyle saf saf gitmiştim ama bu sefer başıma gelecekleri biliyorum ve ne gariptir ki daha da heyecanlanıyorum...
evet canım..:))) heyecenlanıyorum ister istemez.. dr.um temmuz sonu sezeryana alırız dedi.... temmuzun 15'inden sonra her an girebilirim operasyona... valla ilkinde hiç birşey bilmediğim için öyle saf saf gitmiştim ama bu sefer başıma gelecekleri biliyorum ve ne gariptir ki daha da heyecanlanıyorum...
canim ilki sezeryanmiydi senin?
yaa tamamen sana katiliyorum, tek tek insanlara yapmayin, gelmenize gerek yok da denmez ki, desek de anlamazlar zaten. ben baskinlarin onune kesemezsem annemin evine gitmeyi dusunuyirum,baska cozum gelmiyor aklima...
hangi modelini kaca aldin canim? ozelden de yazabilirsin yazmak istemezsen, belki buralardan bakarim diyorum bende...
Gunaydin Arkadaslar
Hepinize taze mis kokulu cicekler gonderiyorum.
Canim, yukari yazdim. Madem sen de iki ke laparoskopi gecirdin sen de de mutlaka izler duruyordur. Ben farkli doktorlara detayli ultrason icin gittigimden hepsi farketti izleri.... Laparoskopi olurken de zaten o zaman da bana sezeryanin daha uygun olacagini soylemislerdi yani onceden bilgim vardi ama sen yine de doktoruna danis belki seninkiler cok estetiktir, normal dogum icin risk olusturmuyordur.
Kızlar günaydın...
Dün doktora gitmiştim, bebişime baktı. Herşey yolundaymış. Panik yapmana gerek yok dedi. Gayet güzel gelişiyor dedi. 1050 gr olmuş.Haftasına göre oldukça uyumlu...
Bugün böbrek fonksiyonları ile ilgili testler yapılacak.
Sürekli tetikte olmalıyım, tansiyonumu sürekli ölçtürmeliyim...
17 haziranda randevum var, 24 saatlik idrarda tekrar bakılacak proteine...
Şu an ki miktarın 10 katı olursa ve tansiyonum yükselirse tehlike demekmiş...
Canım Venüs 10 gün hstde kalmış erken doğum riskine karşın
drlar 36 ya kadar dayanmaya çalış demişler....
Canım Venüs 10 gün hstde kalmış erken doğum riskine karşın
drlar 36 ya kadar dayanmaya çalış demişler....
allahım onuda yavrusunu da bizide korusun...
kaç haftalıktı canım venüs?
ben de toz roxy alıyodum sonra sıvı dalin gördük daha iyi olur gibi geldi sıvı ondan aldım bak şimdi:)
sıvı dalin kullanan var mı bi de kaç derecede yıkıycm ben şimdi bunları yüksek derecede yıkarsam bozulurlar diye korkuyorum düşükte de temiz olmaz sa:18:
Kizlar ben bebegin giysilerini yikadim ama makinanin ici cok fazla kopurdu, tam durulanmamistir az deterjan koyrak tekrar mi yikasam sizce? Deterjanin bebege zarari vardir degil mi?
kızlar deterjan olarak roxy kullanan var mı nasıl memnun kaldınız mı?
aynen aynen aynen
geçen haftalarda kayınvalidem geldi kayınpederimle almışlar bebişime bir çok şeyini ilk torunları olacak bebeğimiz. görümcem eşimden büyük bebeği olmuyor oda çooook kıskandı. ki, ona okadar dua ediyorum ayıp etti o suratın asılması gereksizdi. veren de allah vermeyende allah alan da allah. rabbim olmayan herkese yaşatsın hep dua ediyorum olmayanlara, olanlara da bağışlasın rabbimmm
:86:kızlar seneye bu günler yine bu topicte kimbilir neler konuşuyor olacağz..benim bebeğim diş çıkarıuyo, yok ateşi var, yok o yok bu...anlayacağınz hamile kaldığn andan sonra ömür boyu bir heyecan içinde olacağz
canım benim de 26+1 de 1112 gramdı aynı sayılırızSelam hepinize arkadaşlar..
27+5 iz biz. Geçen çarşamba günü bebeğimin 1087 gr olduğunu öğrendim benimle aynı haftada olan arkadaşlarım lütfen sizler de yazar mısınız bebişlerinizin kilolarını.
günaydın arkadaşlar,
son kontrolümde elevit ilacımın bittiğini söyledim dra artık içmene gerek kalmadı içmeyebilirsin dedi kan ilacına günde 2 kez devam et yeterli dedi. bunun yanında balık yağı kapsülüde kullanıyorum dedim onuda içebilirsin ama elevite gerek yok artık dedi.
merak ettim özel hastalıkları hariç sizler neler kullanıyorsunuz?
Deterjan, özelliklede yumuşatıcı kullanmama taraftarıyım, eğer çok köpürürse bir tutam tuz sabunun köpüğünü keser, yemek tarifi gibi oldu ama en azından doğal
Ben kıyafetleri Roxy ile yıkayıp ütüleyip kaldırdım. ilk yıkamada deterjan gibi düşünüp biraz fazla koymuşum benimde çok fazla köpürdü makinanın sesi değişti:) ikincide azalttım miktarını. ben 30 derecede kısa programda yıkadım renklileri, sonuçta paketinden yeni açtık. Ütülemek mikroplarını öldürmek için yeterli ısıyı veriyor zaten, yüksek sıcaklıkta yıkayıpta boşuna eskitmeye gerek yok cicileri
Aminnn
Aynı modelden bende de var, 5 yıllık evliyiz. Görümcem büyük eşimden, önce evlensin sonra bebeği olsun diye biz hep erteledik bebeği yeterki üzülmesin diye,evlendiği 2 yıl oldu onun olmuyor hala, ama yeterince bekledik. İyi niyetli olunca Rabbim de bize istediğimiz ilk ay nasip etti kuzuyuHala da her fırsatta sorun çıkaracak birşey buluyorlar. İnsan gerçekten kızıyor ama Allah'a havale edip, hareketlerini hiç umursamamak en iyi çözüm. :82:
aaa evet
birde sünneti kreşi okulu dersleri başarısı mezuniyeti kız arkdaşı erkek arkadaşı düğünü derken onların bebişleri hamileli,kleri onların doğum hikayeleri vs vs birton heyecan mutluluk üzüntüsünü de yaşatmasın yabbim mutlu olsunlar sağlıklı olsunlar bizde rahat yaşayalım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?