Haklisiniz, en dogru cevabi onlar verirler, kurallarin uygulanisi bile bazen universitden universiteye degisebiliyor.
Annelik ve akademisyenligi bir arada yurutmeye calismak zor mu ? :) En cok bunu merak ediyorum ..
:)))) kolay diyemeyeceğim canım... en azından benim için çok kolay değil.. ailem ist.da, eşiminkiler de eskişehir.de.. kimseden fayda yok yani.. ne yapayım ben de evin düzenini eve gelen yardımcı kadınla hallediyorum, oğlum da kreşte zaten , 3.5 aylıktan iki yaşına kadar evde bakıcı da vardı... ama yine de birşeyleri yarım yamalak yapmak zorunda kaldığımı hissediyorum çoğu zaman... işimden ve oğlumdan ödün veremeyeceğime göre geriye kendime ait özel zamanlar ve eşimle ilgili şeyler kalıyor....( ama Allah'tan eşim çok anlayışlı... desteği olmasa ikinci çocuğa cesaret edemezdim..
velhasılı "akademisyen kadınlar bakımsızdır" tezi bende hayata geçiyor yani canım..:))))
senerd izin konusuna cok kafani takma;
bebegin saglikli olsun da , varsin az kal yaninda
ben de buyuk ihtimal 32de ayrilicam izne; doktorum ona gore hazirlan dedi, ylum uzak oldugu icin, bir de gecmis kanama tecruben var + ayrintili da rahimde bolme var, erken dogum olabilir vs demislerdi
bu sebeplerden doktorum daha fazla calismama izin vermeyecek sanirim :-((
aman bebegim saglikli olsunda, gerekirse dogumdan sonra ucretsiz izin alirim napiimm
merhabalar
ve amannn yarabbimçizelgem der ki 8. aydasın
:81::90:
Semanta sev-rey Sağolun kızlar bişeyler yedim de kendime geldimm... Azıcık filtre kahve içtim bi de.. Ayıldım resmen ... inanmasınız sabah yağmurluydu üşüyodum . şimdi güneş açtı yakıyo bu nası hava anlayamadım
cnm gecmıs olsun ıyımısın atladım galıba okurken nooldu ???
bebısın nasıl ??
cok öptük seni teyzesı bız sımdı bıraz gezıp tozcaz oglumla alışverısler nasıl gıdıyo
bız bu hafta esımle biraz bğtçe ayırdık butun eksıklerı alıp valizi hazırlamayı düşünüyoruz
buarada redmaskcım artık 2-3 hafta ıcınde halletmemız lazım alınacakları ben baya agırlastım
bıde ayptır solemesı benım vajınam cok agrıyo yanı agrı gırıyo cok normal dedıler
yataken kalkarken egılırken yuruyunce....
sımdıden halletmezsek dahada agırlasıcaz o zaman daha zorlanıcaz
aldıklarımıda en kısa bugun yarın eklıcem fotolar buyuk gelıyo onun ıcın ekleyemedım
bı program bulım da küçültüp eklıcem
çok hos bı hamıle gecelıgı aldım bıde pıjama tkmı alırsam yeter heralde
neyse cok konustum yıne bızden haberler bole ,bız kacıyoz teyzesı ıgnemızı vurulup gezcezzzzzz
byyy
Kizlar ebeden geliyorum ve biraz uzgunumBir kere gecen hafta idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle verdikleri antibiyotigi bosuna vermisler cunku doktor bakteri gördugunu sanmis ama yanilmis, bakteri ya da enfeksiyon yokmus. Bir nevi özur dilediler Bosu bosuna antibiyotik kullandirdilar ona uzuldum
32. haftada , 37. haftaya kadar calismamda sorun yoktur gibi bir kagit alabilir miyim diye sordum ve böyle bir belge veremeyiz, ancak hastalanirsan artik calisamaz izine ayrilmasi gereklidir gibi bir belge verebiliriz dedilerNe yapacagim bilmiyorum. Icinizde universite'de arastirma görevlisi olarak calisan kimse varsa, doktordan aldiginiz belgeyi hangi birime teslim etmemiz gerektigini yazabilir mi? Onlara danisayim artik, belki universiteden aldigim bir belgeyi kabul ederler yoksa iznim yanacak
Seker yuklemesi yapildi bugun sorun cikmadi ama nedense uzgunum
eyeszay dugunun oluyormus yaa ne tatli :) Ileride kizin anne ben neredeydim dugununuzde derse sen icimdeydin , sensiz evlenirmiydim hic dersin :) Cok guzel bir gelin olacagina eminim :)
ama ben burada calismaya devam etmek zorundayim o yuzden calisacagim ama izin hakkimi kullanamayacagim calistigimi haldeBazen turkiye'deki burokrasiden nefret ediyorum, 5 yil önce de benzer bir sorun yasadim, calistigim tr deki universitem illa istedigimiz belgeyi verecekler diyor, yurtdisinda doktora icin gittigim universite buna hakkimiz yok istediginiz belge yasal degil ki diyor, universitem tutturdu istiyoruz diye. Ben aralarindan ciktim sonra kendileri yazistilar ama cok gerginlik olmustu. O kadar yabanci ögrencimiz var bir tek senin okulunla sorun yasadik, cok cok ilginc demislerdi. Simdi yine ayni seyler olacak biliyorum.
bu arada tabiki saglikli olmasi her seyden önemli, insallah hicbir sorun cikmaz...
Semanta sev-rey Sağolun kızlar bişeyler yedim de kendime geldimm... Azıcık filtre kahve içtim bi de.. Ayıldım resmen ... inanmasınız sabah yağmurluydu üşüyodum . şimdi güneş açtı yakıyo bu nası hava anlayamadım
merhaba canım ben de üniv.de görevliyim uzman olarak. ben fakülte sekreterine verilecek diye biliyorum raporu o da yazı işlerine göndericek büyük ihtimalle.
cnm gecmıs olsun ıyımısın atladım galıba okurken nooldu ???
bebısın nasıl ??
cok öptük seni teyzesı bız sımdı bıraz gezıp tozcaz oglumla alışverısler nasıl gıdıyo
bız bu hafta esımle biraz bğtçe ayırdık butun eksıklerı alıp valizi hazırlamayı düşünüyoruz
buarada redmaskcım artık 2-3 hafta ıcınde halletmemız lazım alınacakları ben baya agırlastım
bıde ayptır solemesı benım vajınam cok agrıyo yanı agrı gırıyo cok normal dedıler
yataken kalkarken egılırken yuruyunce....
sımdıden halletmezsek dahada agırlasıcaz o zaman daha zorlanıcaz
aldıklarımıda en kısa bugun yarın eklıcem fotolar buyuk gelıyo onun ıcın ekleyemedım
bı program bulım da küçültüp eklıcem
çok hos bı hamıle gecelıgı aldım bıde pıjama tkmı alırsam yeter heralde
neyse cok konustum yıne bızden haberler bole ,bız kacıyoz teyzesı ıgnemızı vurulup gezcezzzzzz
byyy
kızlar merhaba; ben 30+2 haftalığım erkek bebek bekliyoruz,çok hareketli doktor iyi diyor ama bu kadar hareket beni korkutuyor büyüdükçe hareketleri kısıtlanır zannettim ama daha sertleşti,sizede oluyormu böyle birde bebeğim iriymiş 1-2 hafta önden gidiyor.Beni korkutan erken doğum olurmu acaba son 1 aydır karnım sertleşiyor bir tarafa toplanıyor,birde bazı zamanlar kasık kısmım sağ ve sol bıçakla kesiliyormuş gibi acıyor.Sizede oluyormu bunlar.Kramp,mide,halsizlik bunları sormuyorum zaten.:44:
elimde belge örneği henüz yok. ama ben doktorumla konuşmuştum,32. haftada bana 37ye kadar çalışabilir raporu verecek onu okula verdiğimde bana verecekleri nüshayı sana mail atarım canımelinde örnek bir belge varsa bana da gönderebilirsen cok sevinirim, bende burada gösterebilirim böylelikle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?