2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Önümüzdeki hafta 32.hafta oluyor doğum öncesi izne ayrılıcam,doktoruma sorarım tatlım yinede çok sağolasın kendine iyi bak

Merhaba Arkadaslar

Yarin bizim detayli ultrasonumuz var, umarim kizimiz yuzunu guzelce gosterir ve guzel haberlerle geliriz.

Redmask, gecmis olsun canim. Tavuk suyuna corba cok iyi gelir, aksama bir dene istersen.:94:

Eyeszay, aaaaa super haber, gobisli gelin!:123:

Kucuk kara kiz,[/B] sanirim kasilmalarin baslamis, vucut hazirlik yapiyor, doktorundan randevu al istersen, cogu arkadas nst'ye giriyor.

senerd, sonuclarin iyi cikmis arkadasim, lutfen memnun ol ve hemen uzgunlugumuzu bir tarafa atalim.

sağol canımm çok iyi fikir.... deneyeyim valla..

he he gulumsettin beni :) buradaki sisteme de bir sey diyemiyorum ki doktor 37. haftaya kadar calisabilecegini nasil garanti edebilirim ki ben diyor, e hakli da yani :) Bakalim örnek belge bulursam benzerini yazdirmaya calisacagim

Sağolasın tatlım

Sağolasın tatlım

Merhaba Arkadaslar

Yarin bizim detayli ultrasonumuz var, umarim kizimiz yuzunu guzelce gosterir ve guzel haberlerle geliriz.

Canım umarım güzel kızınının güzel haberleriyle gelirsin. Haber ver bize...

he he gulumsettin beni :) buradaki sisteme de bir sey diyemiyorum ki doktor 37. haftaya kadar calisabilecegini nasil garanti edebilirim ki ben diyor, e hakli da yani :) Bakalim örnek belge bulursam benzerini yazdirmaya calisacagim

Ya adam haklı ama sonuçta burada da garanri belgesi olarak verilmiyor ki! Şuan da bir sıkıntı yok anlamında veriliyor. Biraz yokuşa sürmüş. Gerçi orada tazminatlar falan sanırım baya yüksek olduğundan korkuyorlar böyle belgeler vermeye.

cok az kalmıs canım senın doğum bızden oncemı olacak acaba neler yapıyosun cok fazla gıremıyosun sen bebiş nasıl keyfın nasıl ıyısındır ıns

canım benim doğum ağustos başı görünüyo ama sezeryan olacağı için temmuzda alacak 20 temmuz sonrası dedi
32 hafta raporumu aldım bu pazartesi artık daha çok vaktim var oğlumdan geri kalan kısımlarda burdayım
bebiş iyi sadece 1 hafta geriden gidiyo nasıl kilo aldıracam bilmiyorum artık doğduktan sonra alır inşallah
ben hepiniz gibiyim midem felaket kramplar felaket hareket yavaşladı

Adamel,
sen 31 haftalik olmussun masallah, ilk dogum haberini belki de senden alacagiz.

belli olmaz ağustos başları ilk sıralara adayım tabi
erken doğumdan korkuyorum sadece feci ağrılarım başladı
gerçi erken doğum hepimizin korkulu rüyası

kızlar selam,
okuldan geldim bacaklarımı dikip yattım.acayip şiştiler davul gibiler!!dün 1 numara büyük ayakkabı aldım bugün canıma okudu ayakkabı resmen!çok fenayım çok napcam bilmem??haftaya cuma 32 haftam doluyor çalışabilir raporu alayım diyorum ama her sabah söylene söylene gidiyorum!aslında sağlığım gayet iyi çalışabilirim 35 e kadar(1 temmuz 35 e geliyor)bilmiyorum yaa...3 hafta ekliyebilcem diye kendime eziyet etmesem mi bilemedim!!yurt dışında 24 ay ücretli izin hakkı var bizde 8 hafta !neymiş 5 hafta ekleyebilirmişiz..çok cömertler çookk....

ayyyyyyyyy ne kadar güzellllll şimdi sana gelinlik ne kadarda çok yakışır mükemmel bişi bence allah şimdiden mutlu mesut bahtiyar etsin ayyyyy çok güzel yaaaaa

kızlar doktora gittim bugün. kasıklarım sertleşiyo falan diyodum ya azıcık sancım çıktı haftaya tekrar çağırdı doktor bebişimi gördüm 1050 gr olmuş bu arada iltihap çıktı idrarda antibiyotik verdi doktor 8-10 lökosit 7-8 epitel 1-2 eritrosit görüldü diyo kızımın ayağını gördüm bugün kızlar tam net biçimde yüzünüde lutfetti bu defa hanımefendi habire o ultrasona karnımda gezdikçe tekme attı haftasıyla uyumluymuş bebeğin durumu çok iyiymiş ama bol bol istirahat dedi doktorcum

cnmm seni yakalsmisken bikac sey sorayim:

izne ayrildin sanirim
raporu 31+0-31+6 arasi mi aliyoruz; yoksa 32+0-32+6 arasi mi?
devlet hast. ya da saglik ocagindan mi aldin cnm?
proseduru azicik aciklayabilr misin sana zahmet

ben de 32de ayrilicam da izne buyuk ihtimalle

bir de cnm 28.haftadan itibaren bebek hareketlerini gunde 1 ya da 2 kez sayin diyorlar;
bununla ilgili bilgi var mi?
saate bakip hareketleri sayacakmisiz ; 10 olunca bidaha saate bakacakmisisz;
1 saat icinde 10 hareket olmaliymis

benim gun icinde calisirken hissedemedigim cok saatler oluyor :-((

--bir de cnm benim bebegim de 1 hafta geriden geliyor; minnos kizim benim
doktor yapacagin en iyi sey sola yatmak dedi firsat buldukca, aklinda olsun

Maşallah bebişine idrardaki antibiyotik de sancıya neden olabilir diye okumuştum sanki bir yerde. Aman ilaçlarını düzenli kullan da canım ya... Ama bak herşeye rağmen kuzucuğun iyiymiş :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-anneleri-buraya-8342.html#post19233288

kizlar;

ikizlerin guzelligine bakin yaa, masallahhh

bu arada haziran anneleri de patir patir dogurmaya baslamislar coktan:18:

temmuzdan da 2 kişi doğum yapmış
erken doğum çok arttı yaa allahım tüm hamileleri korusun

canım ben sezeryan olacağım için dr 31+0 da verdi raporu normal doğumu bekleseydik 32+0 da verecektim dedi ama sezeryanda 40 haftayı beklemeden aldıklarıiçin bir hafta erken verdi benimde feci işime geldi açıkcası
ben kendi dr umdan aldım özel hastanede çalışıyo zaten özel hastaneler veriyo 32 hafta raporunu
bende gün içinde hissetmezdim çalışırken akşam saatleri daha çok oluyo sol yana yatıp sessiz bi yerde bakıyordum evde kanepeme uzanıp bi de tatlı bişeyler yiyorum hemen öncesinde baktım 10 hakereti geçti 1 saati beklemiyordum

sola yata yata çürüdü sol yanımgene de büyümüyo sıpa minyon olacak dedi dr

Maşallah bebişine idrardaki antibiyotik de sancıya neden olabilir diye okumuştum sanki bir yerde. Aman ilaçlarını düzenli kullan da canım ya... Ama bak herşeye rağmen kuzucuğun iyiymiş :)))

ama ben ilaç kullanmaktan nefret ediyorum ya bol su içiyorum ama mecbur ilacıda kullanıcam inşallah geçer hemen dua edin olurmu doktor nerdeyse okula bile gitme dicekti eşimde vardı yanımda gözüne baktım valla demesin diye eşim zaten gitme artık diyip duruyo ne kaldıki zaten şurda sıkılıyorum evde

Peki özel hstaneler veriyor diyorsun da SGK anlaşması olan özel hastaneler veriyordur diye biliyorum???

aynen ben de eve gidip ayaklarimi uzatinca daha iyi hissediyorum hareketlerimi;
gerci su siralar gunduz de hissettiriyor kendini biraz

cnm aynen benimkine de minyon olacak dedi doktor;
4 kg bir bebek bekleme dedi

aslinda cnm ben 37ye kadar calismak isterdim ama doktor kendini 32 haftada izne cikacak gibi ayarla dedi,
yolum uzak, calisabilir raporu vermeyecekmis o yuzden

hayirlisi artik
bikac hafta yaninda fazla kalicam diye riske atamam bebegimi, dr. izne ayril derse ayrilirim ben de

Kızlar babalar günü bu haftasonu mu?

tam okuyamadim cikmam lazim diye ama sekerden dolayi buyumesi iyi degilmis bebegin, sekerli meyvelerden bile uzak dur dedi bana ebe.. yazayimi dedim. insallah saglikla gelirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…