canım merak etme benım de bebişim cok hareketlı masallah ve benım bebegımde ırı 1 hafta onden gıdıyor canım dr bana erken doğum falan olmaz dedı canım dr bır gıt sor benım kasıılmalarım yok allaha sukur
merhabalar
ve amannn yarabbimçizelgem der ki 8. aydasın
:81::90:
Merhaba Arkadaslar
Yarin bizim detayli ultrasonumuz var, umarim kizimiz yuzunu guzelce gosterir ve guzel haberlerle geliriz.
Redmask, gecmis olsun canim. Tavuk suyuna corba cok iyi gelir, aksama bir dene istersen.:94:
Eyeszay, aaaaa super haber, gobisli gelin!:123:
Kucuk kara kiz,[/B] sanirim kasilmalarin baslamis, vucut hazirlik yapiyor, doktorundan randevu al istersen, cogu arkadas nst'ye giriyor.
senerd, sonuclarin iyi cikmis arkadasim, lutfen memnun ol ve hemen uzgunlugumuzu bir tarafa atalim.
Merhaba Arkadaslar
Yarin bizim detayli ultrasonumuz var, umarim kizimiz yuzunu guzelce gosterir ve guzel haberlerle geliriz.
Redmask, gecmis olsun canim. Tavuk suyuna corba cok iyi gelir, aksama bir dene istersen.:94:
Kucuk kara kiz,[/B] sanirim kasilmalarin baslamis, vucut hazirlik yapiyor, doktorundan randevu al istersen, cogu arkadas nst'ye giriyor.
senerd, sonuclarin iyi cikmis arkadasim, lutfen memnun ol ve hemen uzgunlugumuzu bir tarafa atalim.
Merhaba Arkadaslar
Merhaba Arkadaslar
Merhaba Arkadaslar
he he gulumsettin beni :) buradaki sisteme de bir sey diyemiyorum ki doktor 37. haftaya kadar calisabilecegini nasil garanti edebilirim ki ben diyor, e hakli da yani :) Bakalim örnek belge bulursam benzerini yazdirmaya calisacagim
cok az kalmıs canım senın doğum bızden oncemı olacak acaba neler yapıyosun cok fazla gıremıyosun sen bebiş nasıl keyfın nasıl ıyısındır ıns
Adamel, sen 31 haftalik olmussun masallah, ilk dogum haberini belki de senden alacagiz.
gunaydin kizlar gene giremedim sinir oldum. nasil herkesler? venusten haber varmi? ayy bu arada size solemeyi unuttum hani bizim dugun falan olmamisti yaa kot pantolonla evlenmistik. kayinvalidem koskoca karinla dugun yapmaya karar verdi. bide burda cok trendmis hamile dugun gelinlik falan. yok dedim istemiyorum dedim direndim ettim banamisin demedi. herseyi organize etti simdi cuma gunu dugun var. o kadar kisa zamanda herseyi ayarladi ki annemin vizesi bile yetismedi( bide hamile hamile dugunle ugras. insanlar gorsun sisko sisko:)
bu arada bugun doktora gidicem bende aksam 10 da randevum var. 1 ay sora ilk defa gorucem bebisi cok heyecanliyim
canım benim doğum ağustos başı görünüyo ama sezeryan olacağı için temmuzda alacak 20 temmuz sonrası dedi
32 hafta raporumu aldım bu pazartesi artık daha çok vaktim var oğlumdan geri kalan kısımlarda burdayım
bebiş iyi sadece 1 hafta geriden gidiyo nasıl kilo aldıracam bilmiyorum artık doğduktan sonra alır inşallah
ben hepiniz gibiyim midem felaket kramplar felaket hareket yavaşladı
belli olmaz ağustos başları ilk sıralara adayım tabi
erken doğumdan korkuyorum sadece feci ağrılarım başladı
gerçi erken doğum hepimizin korkulu rüyası
kızlar doktora gittim bugün. kasıklarım sertleşiyo falan diyodum ya azıcık sancım çıktı haftaya tekrar çağırdı doktor bebişimi gördüm 1050 gr olmuşbu arada iltihap çıktı idrarda antibiyotik verdi doktor 8-10 lökosit 7-8 epitel 1-2 eritrosit görüldü diyo kızımın ayağını gördüm bugün kızlar tam net biçimde yüzünüde lutfetti bu defa hanımefendi habire o ultrasona karnımda gezdikçe tekme attı haftasıyla uyumluymuş bebeğin durumu çok iyiymiş ama bol bol istirahat dedi doktorcum
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-anneleri-buraya-8342.html#post19233288
kizlar;
ikizlerin guzelligine bakin yaa, masallahhh
bu arada haziran anneleri de patir patir dogurmaya baslamislar coktan:18:
cnmm seni yakalsmisken bikac sey sorayim:
izne ayrildin sanirim
raporu 31+0-31+6 arasi mi aliyoruz; yoksa 32+0-32+6 arasi mi?
devlet hast. ya da saglik ocagindan mi aldin cnm?
proseduru azicik aciklayabilr misin sana zahmet
ben de 32de ayrilicam da izne buyuk ihtimalle
bir de cnm 28.haftadan itibaren bebek hareketlerini gunde 1 ya da 2 kez sayin diyorlar;
bununla ilgili bilgi var mi?
saate bakip hareketleri sayacakmisiz ; 10 olunca bidaha saate bakacakmisisz;
1 saat icinde 10 hareket olmaliymis
benim gun icinde calisirken hissedemedigim cok saatler oluyor :-((
--bir de cnm benim bebegim de 1 hafta geriden geliyor; minnos kizim benim
doktor yapacagin en iyi sey sola yatmak dedi firsat buldukca, aklinda olsun
Maşallah bebişineidrardaki antibiyotik de sancıya neden olabilir diye okumuştum sanki bir yerde. Aman ilaçlarını düzenli kullan da canım ya... Ama bak herşeye rağmen kuzucuğun iyiymiş :)))
temmuzdan da 2 kişi doğum yapmış
erken doğum çok arttı yaa allahım tüm hamileleri korusun
canım ben sezeryan olacağım için dr 31+0 da verdi raporu normal doğumu bekleseydik 32+0 da verecektim dedi ama sezeryanda 40 haftayı beklemeden aldıklarıiçin bir hafta erken verdi benimde feci işime geldi açıkcası
ben kendi dr umdan aldım özel hastanede çalışıyo zaten özel hastaneler veriyo 32 hafta raporunu
bende gün içinde hissetmezdim çalışırken akşam saatleri daha çok oluyo sol yana yatıp sessiz bi yerde bakıyordum evde kanepeme uzanıp bi de tatlı bişeyler yiyorum hemen öncesinde baktım 10 hakereti geçti 1 saati beklemiyordum
sola yata yata çürüdü sol yanımgene de büyümüyo sıpa minyon olacak dedi dr
temmuzdan da 2 kişi doğum yapmış
canım ben sezeryan olacağım için dr 31+0 da verdi raporu normal doğumu bekleseydik 32+0 da verecektim dedi ama sezeryanda 40 haftayı beklemeden aldıklarıiçin bir hafta erken verdi benimde feci işime geldi açıkcası
ben kendi dr umdan aldım özel hastanede çalışıyo zaten özel hastaneler veriyo 32 hafta raporunu
bende gün içinde hissetmezdim çalışırken akşam saatleri daha çok oluyo sol yana yatıp sessiz bi yerde bakıyordum evde kanepeme uzanıp bi de tatlı bişeyler yiyorum hemen öncesinde baktım 10 hakereti geçti 1 saati beklemiyordum
Canım umarım güzel kızınının güzel haberleriyle gelirsin. Haber ver bize...
Ya adam haklı ama sonuçta burada da garanri belgesi olarak verilmiyor ki! Şuan da bir sıkıntı yok anlamında veriliyor. Biraz yokuşa sürmüş. Gerçi orada tazminatlar falan sanırım baya yüksek olduğundan korkuyorlar böyle belgeler vermeye.
Kızlar babalar günü bu haftasonu mu?
tam okuyamadim cikmam lazim diye ama sekerden dolayi buyumesi iyi degilmis bebegin, sekerli meyvelerden bile uzak dur dedi bana ebe.. yazayimi dedim. insallah saglikla gelirler...temmuzdan da 2 kişi doğum yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?