aynen ben de eve gidip ayaklarimi uzatinca daha iyi hissediyorum hareketlerimi;
gerci su siralar gunduz de hissettiriyor kendini biraz
cnm aynen benimkine de minyon olacak dedi doktor;
4 kg bir bebek bekleme dedi
aslinda cnm ben 37ye kadar calismak isterdim ama doktor kendini 32 haftada izne cikacak gibi ayarla dedi,
yolum uzak, calisabilir raporu vermeyecekmis o yuzden
hayirlisi artik
bikac hafta yaninda fazla kalicam diye riske atamam bebegimi, dr. izne ayril derse ayrilirim ben de
ama ben ilaç kullanmaktan nefret ediyorum ya bol su içiyorum ama mecbur ilacıda kullanıcam inşallah geçer hemen dua edin olurmu doktor nerdeyse okula bile gitme dicekti eşimde vardı yanımda gözüne baktım valla demesin diye eşim zaten gitme artık diyip duruyo ne kaldıki zaten şurda sıkılıyorum evde
canım senin bebişin kilosu ne kadar
kızlar ihtiyqaçlar listesini bulamadım demıstım
,yardımcı olurmusunuz yada link yazarmısınız suraya lütfen
kımse cvp vermemıs((((
küstüm size
Evde olmak bana göre daha yorucu. Ben 1 cumartesi çalışıyorum bir cumartesi çalışmıyorum. Çalışmadığım cumartesiler evde daha çok yorulduğumu hissediyorum çünkü benim öyle yatiim dinlneyim diye bir yapım yok. ayıptır söylemesi kurtlu şaziyeyim ben duramam öyle sabit
Benim doktorumda herşeyde evde dinlen diyor. Korkuyorum 32. haftada çalışma belgesi vermeyecek diye :44:
26+6 da 700 grdi minnosum
1 hafta geriden geliyormus,
ama doktor onemli bi fark olmadigini soyledi, sagligi, gelisimi yerinde dedi,
sadece minyon olacak
o da sanirim bana cekti o yuzden,
benim kucuklugum asiri minyondu; annem surekli doktorlara gotururdu beni zayifim diye;
3. sinifa giderken kimse okula gittigime inanmazdi, okuyunca sasirirlardi
kizim da kendim gibi minnak olacak sanirim :79:
aslinda cnm ben 37ye kadar calismak isterdim ama doktor kendini 32 haftada izne cikacak gibi ayarla dedi,
hayirlisi artik
bikac hafta yaninda fazla kalicam diye riske atamam bebegimi, dr. izne ayril derse ayrilirim ben de
evde olunca kendimi dinliyorum habire bu defada hep hastaymışım gibi hissediyorum gerçi bugün okula bile gidemedim galiba gerçekten hastayım
Peki özel hstaneler veriyor diyorsun da SGK anlaşması olan özel hastaneler veriyordur diye biliyorum???
hayirlisi artik
tam okuyamadim cikmam lazim diye ama sekerden dolayi buyumesi iyi degilmis bebegin, sekerli meyvelerden bile uzak dur dedi bana ebe.. yazayimi dedim. insallah saglikla gelirler...
selam kıslarrrrrrrr...bu saatte ne işin burda demeyin...dün doktora gittim yaa..şu ayağımdaki şişleri felan bahane edip 3 gün rapor aldım...evde dinleniyorum...okul zaten sakin SBS muhabettine gelmiyorlar..ben de evde kafam sakin bi şekilde notlarla uğraşacağım...karne gününü iple çeken bir öğretmen olarak
kızlar ben de anlamadım vallaha 1 ayda 1 kilo..nası becerdim..doktorum bile şaşırdı...ama ben ilk aylarda bebişe yarıyor diyee..herbişeee atlıyordum...acayip kuruyemiş yiyordum meselaa...akşam yemekten sonra şimdi sadece meyva takılıyorum...beyaz ekmek yok gibi...tam tahıllı ekmek yiyorum...acayip su içiyorum...istemeden oldu desem inanırmısınız:)
ayyy gözdem süper şirin bi gelin olacaksınnnnnn desene:) gözümün önüne getirdimmm....heyecan yaptım kıssssss...kesin foto isterimmmmmm...kesin
hadi biz şimdi bişiler yemeye gidelim...uğrarıs gene...mucukkkkk
hippy34
only smile
kızlar kontrollerınız güzel geçmıs masallah bebeklerınıze
bende cuma gunu gıdıcem bakalım hayırlısı ıns bende guzel haberler verırım zaten cok osledım oglumu
eyeszay ne güzel farklı bi düğün olacak hoş kot pantolonla yapılan da farklı olmus ama
sen farklılıkların kadını !!bence kasma ne güzel farklı bı düğün ilerde kızına gösterırsın hanı cocuklar hep dıyolar yaa anne düğünde ben nerdeymişim diye millet de hep babanın cebınde dıye cvp verır sende duymussundur :)
sende kızım karnımdaydın ıste bak burda dersın ihihihihih ne güzel
mgokberk
yazıya bayıldım ınan bende son zamanlarda aynı seylerı düşünüyorum benımde sezeryan olcak
prenseslık sona erecek ama olsun mutlu son meleklerımızle :)
Kizlar ebeden geliyorum ve biraz uzgunumBir kere gecen hafta idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle verdikleri antibiyotigi bosuna vermisler cunku doktor bakteri gördugunu sanmis ama yanilmis, bakteri ya da enfeksiyon yokmus. Bir nevi özur dilediler Bosu bosuna antibiyotik kullandirdilar ona uzuldum
32. haftada , 37. haftaya kadar calismamda sorun yoktur gibi bir kagit alabilir miyim diye sordum ve böyle bir belge veremeyiz, ancak hastalanirsan artik calisamaz izine ayrilmasi gereklidir gibi bir belge verebiliriz dedilerNe yapacagim bilmiyorum. Icinizde universite'de arastirma görevlisi olarak calisan kimse varsa, doktordan aldiginiz belgeyi hangi birime teslim etmemiz gerektigini yazabilir mi? Onlara danisayim artik, belki universiteden aldigim bir belgeyi kabul ederler yoksa iznim yanacak
Seker yuklemesi yapildi bugun sorun cikmadi ama nedense uzgunum
eyeszay dugunun oluyormus yaa ne tatli :) Ileride kizin anne ben neredeydim dugununuzde derse sen icimdeydin , sensiz evlenirmiydim hic dersin :) Cok guzel bir gelin olacagina eminim :)
Canım bence çok eğlenceli olur hamiş hamiş gelinlik giymek. Keşke anneciğin de gelebilseymiş. Akşam doktordan sonra güzel haberlerini bekliyoruz tatlım. :)))
Neyse sen bize photoshopsuz olanları yolla da))))
Bu arada babaların babalık izni de 3 günden 10 güne çıkmış kızlar eşlerinize müjdeyi verin. Eşim zaten ağustos ayı boyunca evde olacak onun yıllık izni mecburi ağostosta oluyor. 10 günde babalık izni ohh valla . Diyorum senden alıp bana versinler :)))
Canım sonuçta bebişe zarar verecek olsa enf. durumunda da antibiyotik vermezler. Tabii hoş değil ilaç almak ama sonuçta verilen antibiotikler hamişlerde kullanılabilen türden üzülme. Bence senin canın daha çok izin olayına sıkılmış ama üniversiten ile bağlantıya geçersen bence halledersiniz sorunu.
eyeszay canım ne kadar guzel cok değişik bir duygu olmalı canım gozun aydın allah mutluluğunu bır omur daım etsın canım cok sevındım cok guzel bır gelın olacağına emınım canım
EYEZSAY canım çok güzel bir haber buuuu:)))çok sevindim değişik bişey olacak senin için kayınvaliden iyiki ısrar etmiş harıka bir anı yaaa:))))
sgk anlaşması var benim hastanemin
sgk anlaşması olmayan yer var mıdır bilmem ki
öyle yerler varsa oralarda doğuma benim gücüm yetmezdi zatenburası bile anlaşmalı ama 1500 tl
hehe bakalim nasil olucak. tabi bana garip geliyor ben hep normal gelinliklere ozeniyordum ama olmadi bebek dogduktan sonra bide annemin memleketinde yapariz dugun hihih. napalim bizdede bole oldu. ok jnm size hepsini yollicam.
Canım mesela ben Acıbadem de doğum yapacğım ve SGK anlaşması yok. Dr. um zaten bir hastanede çalışmıyor. Özel muayenehanesi var. Ama gerçi o sanırım Devlette tanıdığı var, daha 8 haftalıkken kanamam olmuştu o zaman bana 1 haftalık rapor ayarlayabileceğini söylemişti
o ne yaw...bu mu çıktı bi de :18: ...ayy benim gözler de miyop,hem de ileri baya... ben de lens kullanıyorumm...nolcek şincik... ???kizlar bisey sorucam
4,5 numara ve uzeri miyop olanlar normal dogum yapamiyormus; ikinmalar sirasinda retina yirtiklari olabiliyormus diye bisey duydum,
bilginiz var mi?
benim gozlerim miyop, lens kullandigimdan dr.um da farketmedi tabi, bn de herseferinde unutuyorum sormayi
:44:
hayirlisi artik
hadi iyi alisverisler cnm,
benim de gecelik-pijama, corap-terlik, tac; lohusa atleti+kulodu
bunlar eksik kaldi hastane cantam icin.
bu cmr. insallah bakicaz esimle; gecen cmr bakindik ama elimiz bos donduk, ins. bu sefer hallederiz
sonra bebisin cicilerini yikayip haftaya ben de hazirlicam cantami artik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?