2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün oğluşum hemen göğsümün altında hareket ediyor sanki tekme atıyor gibi.Normalde işim gereği sürekli oturuyorum yani dik oturmakta zorlanıyorum sürekli vuruyo ama ayağa kalktığımda hareketleri yavaşlıyo sanırım oda sıkılıyo

canım senin bebişin kilosu ne kadar

Evde olmak bana göre daha yorucu. Ben 1 cumartesi çalışıyorum bir cumartesi çalışmıyorum. Çalışmadığım cumartesiler evde daha çok yorulduğumu hissediyorum çünkü benim öyle yatiim dinlneyim diye bir yapım yok. ayıptır söylemesi kurtlu şaziyeyim ben duramam öyle sabit
Benim doktorumda herşeyde evde dinlen diyor. Korkuyorum 32. haftada çalışma belgesi vermeyecek diye :44:

canım senin bebişin kilosu ne kadar

26+6 da 700 grdi minnosum
1 hafta geriden geliyormus,

ama doktor onemli bi fark olmadigini soyledi, sagligi, gelisimi yerinde dedi,
sadece minyon olacak

o da sanirim bana cekti o yuzden,

benim kucuklugum asiri minyondu; annem surekli doktorlara gotururdu beni zayifim diye;
3. sinifa giderken kimse okula gittigime inanmazdi, okuyunca sasirirlardi

kizim da kendim gibi minnak olacak sanirim :79:

evde olunca kendimi dinliyorum habire bu defada hep hastaymışım gibi hissediyorum gerçi bugün okula bile gidemedim galiba gerçekten hastayım

kizlar bisey sorucam

4,5 numara ve uzeri miyop olanlar normal dogum yapamiyormus; ikinmalar sirasinda retina yirtiklari olabiliyormus diye bisey duydum,
bilginiz var mi?

benim gozlerim miyop, lens kullandigimdan dr.um da farketmedi tabi, bn de herseferinde unutuyorum sormayi

:44:

pek tatlı olur kız böyle minik minik ayyy tam ısırmalık

Senin durumun özel bence de sen hiç riske atmamalısın. Ama umarım bir sorun olmaz da ben de 37 ye kadar çalışabilirim.

Peki özel hstaneler veriyor diyorsun da SGK anlaşması olan özel hastaneler veriyordur diye biliyorum???

sgk anlaşması var benim hastanemin
sgk anlaşması olmayan yer var mıdır bilmem ki
öyle yerler varsa oralarda doğuma benim gücüm yetmezdi zatenburası bile anlaşmalı ama 1500 tl

dr um istersen çalış dedi ama biz yoğun çalışıyoruz bi de evde oğlumla vakit geçirmek istedim şimdi hava müsade ettikçe parka gdecez

tam okuyamadim cikmam lazim diye ama sekerden dolayi buyumesi iyi degilmis bebegin, sekerli meyvelerden bile uzak dur dedi bana ebe.. yazayimi dedim. insallah saglikla gelirler...

canım zaten sürekli değil sadece hareket saymadan önce
deneyimli bi anne olarak nst ye girmeden önce yanınızda çikolata götürün çünkü kalp sesleri yada hareketleri yavaş çıkarsa size hemen tatlı bişey yedirecekler
hareket sayma öncesi tatlı yediriliyo tabi şeker hastası değilseniz

Ya bu arada bizim sitede binalara mantolama çalışması başladı ve bizim bloğa Ağustos sonu eylül başında sıra gelecekmiş. Tam doğum yaptığım sıralar. Gürültü olursa ya bebek rahatsız olursa?? ( Bir de sıcak olacak ve ben tozdan pislikten kapı pencere açamayacağım. Çok canım sıkıldı.

Bina yöneticisine söyledim dedim böyle böyle çok kötü bir zamana denk geldi diye. Kadın hiç umursamadı. En son biimki olsun, ustaların eli alışsın ki daha iyi yaparlar dedi konuyu kapattı. (( Uyuz!!! Şimdi bu akşam sitenin genel yöneticisine gidip rica edeceğim. Gerekirse Küçük Emrah modunda boynumu büküp ağlayacağım. Dua edin kızlar da daha erkene almayı kabul etsinler.:95:

hehe saol jnm bnm. valla ben cok heyecansizdim ama herkesin yazdiklarini okuyunca benide kapladi bi heyecan. herkes guzel olacagini soylemis.

yok yahu ben hic ole farkliliklardan hoslanan falan biri degilim aslinda. kot pantolonla evlenmem vizem bitiyordu o yuzden ole apar topar olmustu. ama ne biliyim hamileyken ben istemiyordum aslinda dilerim iyiki yapmisim derim.

cok saol jnm hehehehhe ben saklamayi dusunuyordum yahuD ne biliyim ben garip hissediyorum biraz:d

hehe bakalim nasil olucak. tabi bana garip geliyor ben hep normal gelinliklere ozeniyordum ama olmadi bebek dogduktan sonra bide annemin memleketinde yapariz dugun hihih. napalim bizdede bole oldu. ok jnm size hepsini yollicam.

eyeszay canım ne kadar guzel cok değişik bir duygu olmalı canım gozun aydın allah mutluluğunu bır omur daım etsın canım cok sevındım cok guzel bır gelın olacağına emınım canım

cok cok saol canim. dilerim guzel olur gercekten.

EYEZSAY canım çok güzel bir haber buuuu:)))çok sevindim değişik bişey olacak senin için kayınvaliden iyiki ısrar etmiş harıka bir anı yaaa:))))

valla sizinle beraber bende heyecanlanmaya basladim. isallah guzel olur.

sgk anlaşması var benim hastanemin
sgk anlaşması olmayan yer var mıdır bilmem ki
öyle yerler varsa oralarda doğuma benim gücüm yetmezdi zatenburası bile anlaşmalı ama 1500 tl

Canım mesela ben Acıbadem de doğum yapacğım ve SGK anlaşması yok. Dr. um zaten bir hastanede çalışmıyor. Özel muayenehanesi var. Ama gerçi o sanırım Devlette tanıdığı var, daha 8 haftalıkken kanamam olmuştu o zaman bana 1 haftalık rapor ayarlayabileceğini söylemişti

hehe bakalim nasil olucak. tabi bana garip geliyor ben hep normal gelinliklere ozeniyordum ama olmadi bebek dogduktan sonra bide annemin memleketinde yapariz dugun hihih. napalim bizdede bole oldu. ok jnm size hepsini yollicam.

Hehehehe! Ooo deliye hergün bayram Gözde' ye hergün düğün Valla bana kalsa ben heryıl düğün tazelerim. Benim düğünüm çok başarılı değildi tam tez dönemime denk geldi birde benim dışımda ilgilenen olmadığından vasat bir düğün organizasyonuydu o yüzden içimde kaldı :)))
Aslında hamileyken düğün yapmak daha hoş olur çünkü bu dönem benim kendimi hayatım boyunca en harika çekici ve güzel hissettiğim dönem

Bak ya çok özlemişim seni, geldin iki çift laf ederiz derken hastam geldi (

o zaman en iyisi dr lara sormak
ilk sen değilsindir ya kaç kişiye 32 hafta raporu vermesi gerekmiştir
ama sağlık ocakları vermiyo o raporu daha kapsamlı bi yer olması lazım devlet hastaneleri de kendi usg sine sokar zor verirler bence orda takip edilmediğin için
hele üniv hastanesine hiç bulaşmamak lazım zaten takipsiz gebe diye vermezler bile raporu

o ne yaw...bu mu çıktı bi de :18: ...ayy benim gözler de miyop,hem de ileri baya... ben de lens kullanıyorumm...nolcek şincik... ???

Canım niye üzülüyorsun ki 3 kilo civarı normal kilosunda oluyor bebekler için minyon niye diyor ki doktor. 3 kilonun altı olursa evet minyon olabilir. 4 kilo bebekler için iri kavramını çağrıştırıyor bende.

Benim oğluşumda hep hftsıyla uyumlu dediler hatta 3 kg geçti dediler
bir doğurdum 2.900 o kadar küçük ki kafası göğsümden minikti

cnm bi liste yaptım cok eksıgım var sorma
para para para
bu hafta sonu bısey cıkmazsa esımle alısverıs modundayız hepsını bı kerede alıp cıkcaz ıns..
bı sonrakı haftada emınonu yapıp bebek şekeri kapı süsü v.s bakıp alırız inş.
bebek arabasınıda begendım babyhope travel sıstem dayımızda bunu alıcak galıba bakalım baska eksık kalmıyo ıns. hayırlısıyla saglıkla bıde dogurursak degme keyfıme ihihihhhii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…